مرور روزنامه‌های یکشنبه ۳۰ مهر

مسکن؛ انبوه تقاضا در برابر رکود/راه حل عملی مساله فلسطین از نگاه روزنامه جمهوری اسلامی/لجاجت و بلاهت سران اسرائیل به ضررشان شد

بازگشت واژه «پول‌کثیف» به ادبیات سیاسی کشور، بالاترین مجازات برای یک وکیل دادگستری، تخلف ۱۵۰۰ میلیارد تومانی در پرونده خودرو‌های لاکچری فوتبالیست ها، ایران‌خودرو و سایپا متهمان آسوده‌خیال اسراف بنزین!، آمار‌های بی‌سابقه در مسکن تهران، چرا نتانیاهو بر ادامه جنگ اصرار دارد؟ و جولان ویروس‌های تنفسی! از مواردی است که موضوع گزارش‌های خبری و تحلیلی روزنامه‌های امروز شده است.
کد خبر: ۱۱۹۹۹۶۴
|
۳۰ مهر ۱۴۰۲ - ۰۱:۵۴ 22 October 2023
|
9257 بازدید
|

به گزارش «تابناک»؛ روزنامه‌های امروز یکشنبه ۳۰ مهرماه در حالی چاپ و منتشر شد که افزایش صادرات ایران در پیوند با «شانگهای» و «بریکس»، سناریوی امریکایی برای مرگ تدریجی غزه و پرونده‌سازی نتانیاهو علیه ارتش اسرائیل برای فرار از مسئولیت شکست در صفحات نخست روزنامه‌های امروز برجسته شده است.


در ادامه تعدادی از یادداشت‌ها و سرمقاله‌های منتشره در روزنامه‌های امروز را مرور می‌کنیم:

 


انبوه تقاضا در برابر رکود


فرشید پورحاجت طی یادداشتی دبیر کانون سراسری انبوه‌سازان طی یادداشتی در شماره امروز جهان صنعت نوشت: اگر بخواهیم تصویر مشخصی از آینده بازار مسکن را برای خودمان متصور باشیم، باید به بحث عرضه و تقاضا توجه کنیم. به نوعی می‌توان گفت که طرف‌های عرضه و تقاضا در اقتصاد بازیگران اصلی در این حوزه هستند. در حال حاضر باید به این نکته توجه داشت که ما در کشور با کاهش تولید و ساخت واحد‌های مسکونی روبه‌رو هستیم. کاهش تولید مسکن و تداوم رکود در این بازار نیز نیازمند یک تفکر اساسی از سوی دولت است. در این خصوص لازم است دولت برنامه‌ریزی‌های لازم را داشته باشد تا بتوان تغییرات بازار مسکن در آینده را پیش‌بینی کرد.‌


نمی‌توان گفت که رکودی طولانی‌مدت بر بازار مسکن حاکم خواهد شد، چراکه در حال حاضر با کمبود مسکن در کشورمان روبه‌رو هستیم. مردم هنوز موفق نشده‌اند که شرایط خود را مهیا کنند تا بتوانند در این بازار حضور داشته باشند و اقدام به انجام معاملات کنند. شاید به خاطر این موضوع رکود تا مدتی بر بازار مسکن حاکم باشد، ولی با توجه به نیاز موجود به مسکن در بازار، نمی‌توان گفت که این رکود طولانی‌مدت و بادوام خواهد بود.


براساس تازه‌ترین آمار مربوط به شاخص و متوسط قیمت آپارتمان‌های مسکونی شهر تهران که توسط مرکز آمار ایران منتشر شده نیز باید گفت که کاهش قیمت خاصی در بازار مسکن به چشم نمی‌خورد.
دلیل این موضوع به آن برمی‌گردد که اساسا میزان معاملات مسکن طی سه یا چهار ماه گذشته از تعداد و فراوانی کافی برای ارزیابی دقیق برخوردار نبوده است.


چیزی که از آمار مربوط به شاخص و متوسط قیمت آپارتمان‌های مسکونی شهر تهران استخراج می‌شود، این است که میزان تولید مسکن در کشور به طور قابل توجهی افزایش نیافته است. این نکته را باید در نظر داشت که در حال حاضر نیاز به بیش از ۵ میلیون واحد مسکونی در کشور حس می‌شود. ساخت این میزان مسکن در بازار کشور سبب خواهد شد تا تعادل و تناسب در این بازار شکل بگیرد.


تحقق این حجم از ساخت‌و‌ساز در کشور به راحتی میسر نخواهد بود. در این خصوص لازم است تا شرایط متفاوتی برای تولید مسکن کشور رقم بخورد. با توجه به وضعیتی که در حال حاضر رصد می‌شود، چنین شرایطی فراهم نیست.


به نظر می‌رسد یکی از دلایلی که رکود در خرید و فروش‌ها طولانی‌مدت نخواهد بود، این است که واحد‌های مسکونی‌ای که در حال تولید هستند به اندازه تقاضا در بازار مسکن نخواهند بود. متقاضیان نیز می‌دانند که مهم‌ترین و مطمئن‌ترین بازار اقتصادی کشور، بازاری جز مسکن نیست.


از سویی کاهش ایجادشده در قیمت‌های بازار مسکن عدد قابل اعتنایی نیست، به طوری که شرایط بازار مسکن کشور طی شش ماهه نخست سال جاری به نوعی رقم خورد که معاملات مسکن بر روال خود انجام نشده و داده‌هایی که برای استخراج قیمت تمام‌شده مسکن استفاده شده‌اند، قطعا از فراوانی کافی برای تعیین میزان کاهش قیمت مسکن برخوردار نبوده‌اند؛ بنابراین به نظر می‌رسد آمار جدیدی که از سوی مرکز آمار منتشر شده است، نمی‌تواند قابل اتکا باشد.


چیزی که مشخص است، ثبات قیمتی ایجادشده در بازار املاک و مستغلات است. علاوه بر این باید توجه داشت که انتظارات تورمی‌ای که به نظر می‌رسید در ماه‌های فروردین و اردیبهشت سال جاری وجود داشت، امروز به نحوی کنترل شده و بازار در حال دنبال کردن مسیر خود است. اینکه گفته می‌شود رکود در بازار مسکن رخ داده است، باید در حوزه تولید و ساخت واحد‌های مسکونی مورد بررسی قرار گیرد.


با این اوصاف به نظر می‌رسد که شرایط حاکم در بخش سرمایه‌گذاری در بازار املاک و مستغلات، بسیار پرمخاطره و همراه با ریسک بالاست. نکته حائزاهمیت در این خصوص این است که هزینه تولید و ساخت واحد‌های مسکونی در کشور ما طی یکی دو سال گذشته به شدت افزایش داشته است. از همین‌رو طی همین سال‌ها میل و انگیزه برای سرمایه‌گذاری در بازار مسکن نیز به نوعی کاهش یافته است.

 

 

راه حل عملی مساله فلسطین از نگاه روزنامه جمهوری اسلامی


روزنامه جمهوری اسلامی طی یادداشتی در شماره امروز خود با تیتر راه عملی مساله فلسطین نوشت: تجربه ۷۵ ساله مماشات دولت‌های عربی، مجامع بین‌المللی و حتی بخشی از فلسطینی‌ها با رژیم صهیونیستی نشان داد این رژیم بهیچوجه بنا ندارد دست از شرارت و توسعه طلبی بردارد. سران این رژیم آشکارا اعتراف می‌کنند درصدد گسترش قلمرو اسرائیل از طریق اشغال سرزمین‌های بیشتر و حتی ضمیمه کردن خاک کشور‌های همجوار هستند و تصمیم دارند این کار را با توسل به زور، کشتار، آواره کردن مردم و اشغال سرزمین‌های آن‌ها انجام دهند.


همه چیز حکایت از این واقعیت تلخ دارند که صهیونیست‌ها بهیچوجه حاضر به کوتاه آمدن از اهداف توسعه طلبانه خود نیستند و طرح‌هائی از قبیل تشکیل دو کشور فلسطینی و اسرائیلی یا انجام انتخابات برای عمل کردن به رای و نظر مردم فلسطین درخصوص چگونگی اداره شدن آن هرگز به سرانجام نخواهد رسید و بحران فلسطین را حل نخواهند کرد. علت اینست که صهیونیست‌ها از نظر ایدئولوژی دچار توهماتی هستند که با پای‌بندی به آن توهمات هرگز نمی‌توانند به حقوق بشر و زندگی مسالمت‌آمیز با غیر خود تن بدهند. این توهمات را می‌توان در چهار اصل خلاصه کرد. آن‌ها می‌گویند؛
۱- ما نژاد برتر هستیم
۲- حاکمیت بر زمین را خدا به ما اختصاص داده
۳- تمام ملت‌ها باید تحت فرمان و سلطه ما باشند
۴- درخصوص مردم فلسطین هم معتقدند آن‌ها اصولاً هیچ حقی ندارند و حقوق بشر درباره آن‌ها مفهومی ندارد.


این توهمات را سران رژیم صهیونیستی آشکارا مطرح می‌کنند و در برابر تعجب و اعتراض افکار عمومی همواره از آن دفاع هم می‌کنند. روحانیون صهیونیست هم با استناد به تورات تحریف شده، کودک‌کشی را جایز و حتی لازم می‌دانند. آن‌ها می‌گویند اگر به کودکان خانواده‌هائی که با ما همفکر و همراه نیستند مهلت بدهیم و آن‌ها را به قتل نرسانیم، وقتی بزرگ می‌شوند خطرشان برای ما بیشتر می‌شود و لذا باید در کودکی جانشان را بگیریم و اجازه ندهیم چنان فرصتی را به دست بیاورند.


صاحبان این توهمات و این تفکرات انحرافی و شیطانی هرگز نمی‌توانند با سایر مردم همزیستی مسالمت‌آمیز داشته باشند. درست به دلیل همین تفکرات و توهمات خطرناک بود که اروپائیان نتوانستند این قوم خودبرتربین، متوهم و شرور را تحمل کنند و سرانجام آن‌ها را در فلسطین مستقر کردند و به صورت یک غده سرطانی در قلب جهان اسلام به جان مسلمانان انداختند. اروپائی‌ها با کمک و حمایت آمریکا صهیونیست‌ها را در فلسطین مستقر کردند و با زور سرنیزه و انواع و اقسام ترفند‌ها کشوری جعلی و نامشروع را شکل دادند تا اولاً خودشان از شر آن‌ها خلاص شوند، ثانیاً مسلمانان را به بلای خانمان سوزی مبتلا کنند و ثالثاً با فروش سلاح‌هایشان سود سرشاری نصیب خود نمایند.


جنایات نتانیاهو در غزه که این روز‌ها به اوج خود رسیده، این واقعیت را با روشنی بیشتری نشان داد که مسلمانان نباید برای یکسره کردن کار رژیم صهیونیستی معطل مجامع بین‌المللی و دولت‌های غربی بمانند و به امضای معاهدات و پیمان‌ها دل خوش کنند. تنها راه پایان دادن به عمر ننگین رژیم غاصب، اشغالگر، نامشروع و جنایتکار صهیونیستی اینست که مسلمانان علیه این رژیم متحد شوند و آن را محاصره و منزوی کنند تا در انزوا نابود شود.


برای رسیدن به این هدف بسیار مهم، مسلمانان باید ابتدا اختلافات خود را کنار بگذارند و به این نکته حیاتی بیاندیشند که ادامه موجودیت رژیم صهیونیستی به زیان همه آنهاست. صهیونیست‌ها اگر فرصت پیدا کنند تمام کشور‌های عربی و اسلامی منطقه را اشغال می‌کنند و همان رفتاری را با ملت‌های مسلمان این کشور‌ها خواهند کرد که با فلسطینی‌ها کردند و اکنون با مردم غزه می‌کنند.


اجرای این طرح، که اگر به درستی انجام شود قطعاً به زوال رژیم صهیونیستی منجر خواهد شد، به برنامه‌ریزی دقیق، هماهنگی‌های مستمر، پرهیز از افراط و زمان شناسی حساب شده‌ای نیاز دارد. درست است که دولت‌های کنونی کشور‌های عربی و اسلامی فاقد جوهر لازم برای ورود به چنین برنامه‌ای هستند، ولی عقلای جهان اسلام می‌توانند در یک حرکت تاریخی که شاید قدری نیز زمان‌بر باشد بر این معضل نیز غلبه کنند و راه را برای رسیدن به اتحاد مورد نظر هموار نمایند. این همان طرح مورد نظر امام خمینی است که نیم قرن قبل ارائه شد، ولی هرگز به صورت برنامه‌ریزی شده برای ورود آن به مرحله اجرائی اقدامی صورت نگرفت. امروز که تمام راه‌ها آزمایش شده و به بن‌بست رسیده‌اند، زمان جدی گرفتن این طرح واقع بینانه و عملی برای حل مساله فلسطین است.

 

لجاجت و بلاهت سران اسرائیل به ضررشان شد 


سیف الرضا شهابی طی یادداشتی در شماره امروز ابتکار با عنوان لجاجت و بلاهت سران اسرائیل به ضررشان شد نوشت: بعد از حمله نیرو‌های حماس به اسرائیل در ۱۵ مهر ۱۴۰۲ مصادف با هفتم اکتبر ۲۰۲۳، در دو سه روز اول فضا تا حدودی به نفع اسرائیل بود. اسرائیل چهره‌ای مظلوم؟ به خودش گرفته بود در فضای ایجاد شده. بهترین فرصت برای رژیم صهیونیستی فراهم شده بود تا بعد از یک روز بمباران برخی از مراکز نظامی حماس به تلافی حمله ۱۵ مهر، از موضع مظلوم با واسطه قرار دادن دولتمردان کشور‌هایی که با حماس و اسرائیل رابطه دارند، اوضاع را آرام می‌کرد، با دادن امتیاز به فلسطینی‌ها و ساکنان غزه به تقویت و تحکیم جایگاه خودش می‌پرداخت و منطقه را به ساحل آرام می‌رساند و از بسیاری از فجایع و جنایات که اکنون به نام اسرائیل ثبت می‌شود جلوگیری می‌کرد.


از آنجا که غرور توام با توان نظامی و اطلاعاتی و امنیتی اغراق آمیز (در حمله ۱۵ مهر اغراق آمیز بودن آن تا حدودی ثابت شد) در رهبران افراطی اسرائیل نهادینه شده مانع از این شد تا اسرائیلی‌ها عاقلانه فکر کنند و تصمیمی صحیح بگیرند.


قطع آب و برق و مواد غذایی و دارویی بر ساکنان غزه و ادامه بمباران‌های جنون آمیز که ۷۵ سال است رویه سران اسرائیل است و بالاخره انداختن بمب به کلیسا‌ها و مساجد و مناطق مسکونی و بیمارستان‌ها از جمله بیمارستان المعمدانی در غزه که چندصد نفر را به شهادت رساند اوج وحشیگری رژیم صهیونیستی را در مقابل دیدگاه جهانیان قرار داد احساسات مردم جهان را جریحه‌دار کرد تا جایی که رهبران سازشکار برخی از کشور‌های عربی را وادار به اعتراض کرد و اجلاس چهارجانبه با بایدن که قرار بود در پایتخت اردن برگزار شود را لغو کردند و یهودیان آمریکا به عنوان اعتراض به جنایات اسرائیل وارد ساختمان گنگره شدند.


لجاجت و بلاهت رژیم صهیونیستی سبب شد در سطح جهانی ورق به نفع فلسطینیان برگردد و مظلومیت ۷۵ ساله فلسطینی‌ها مجددا در اذهان عمومی و وجدان‌های بیدار جهانیان زنده شود و اسرائیل را به جایگاه واقعی خودش به عنوان متجاوز به اراضی و حقوق فلسطینیان برگرداند اکنون در اکثر کشور‌های جهان خصوصا کشور‌های غربی مردم خشمگین در خیابان‌ها با شعار‌هایی که نشانگر تنفرشان از اسرائیل است تظاهرات می‌کنند در برخی کشور‌ها به سفارتخانه‌ها و کنسولگری‌های رژیم صهیونیستی حمله می‌شود به طوری که اسرائیل محبور شد سفارتخانه و کنسولگری‌هایش را تعطیل کند.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
برچسب ها
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۸
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۳۴
حسن
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۴:۲۷ - ۱۴۰۲/۰۷/۳۰
اسرائیل به فکر آبرو نیست،به فکر کشورگشایی است.
پاسخ ها
نعمت
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۳۲ - ۱۴۰۲/۰۷/۳۰
من پیشنهاد میکنم همه دو میلیون جمعیت غزه را به ایران بیاورید ما که چهل ساله داریم کار میکنیم نتونستین خونه بخریم این بندگان خدا را هم بیاورید کنار ما روزگار بگذرونن
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۵:۰۴ - ۱۴۰۲/۰۷/۳۰
محموله کمک های بشردوستانه اگر از امریکا است توصیه اکید بکنید استفاده نکنند پتوهای اهدایی شان حتما به آبله و طاعون آلوده است.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۸:۴۱ - ۱۴۰۲/۰۷/۳۰
ذهن شما بیمار هست
آمریکا نیازی به این سبک عملیات نداره اینا کارارو بیشتر روسیه انجام میده
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۲۱ - ۱۴۰۲/۰۷/۳۰
چه فکرهای مالیخولیایی داری شما
چه عذابی می کشی در این تفکرات خودت
کمال
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۳۰ - ۱۴۰۲/۰۷/۳۰
خخخ.
جالب بود.
فرهنگ
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۰۵ - ۱۴۰۲/۰۷/۳۰
الان وقت حرف های طنز الود و تمسخر امیز نیست.یک با هم که شده جدی باش
ناشناس
|
United States of America
|
۰۶:۴۵ - ۱۴۰۲/۰۷/۳۰
بحران غزه یک بازیگر خارجی بسیار قدرتمند دارد.
روسیه
تنها جایی که روسیه می توانست آمریکا را به شکل جدی درگیر کند همین موضوع اسرائیل است و البته همه میدانیم که آنچه در 15 مهر انجام شد از عهده حماس خارج است.
اینکه روسیه چگونه این بحران را تداوم می بخشد را من نمیدانم ولی قطعاً تداوم بحران به نفع این بازیگر است
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۱۹ - ۱۴۰۲/۰۷/۳۰
جنابعالی بی جهت حماس را دست کم گرفتید و امتیاز این مقاومت جانانه را که با خون هزاران نفر در تاریخ ثبت شد همه را به به روسیه دادید
ضمنا روسیه اولین کشوری بود که در سازمان ملل طرح آتش بس را مطرح کرد اما آمریکا آن را وتو کرد
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۲۲ - ۱۴۰۲/۰۷/۳۰
مجری این بحران ، حماس و حامیانش
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۳۱ - ۱۴۰۲/۰۷/۳۰
توهم توهم توهم
پاسخ به کاربر ۰۹:۱۹ و سایرین
| United States of America |
۱۰:۴۲ - ۱۴۰۲/۰۷/۳۰
نظر ۰۶:۴۵ برای من است
با سلام
من هم نظرم بر این است که حماس توسط یک سازمان قدرتمند اطلاعاتی، بازسازماندهی شده و حتی به امکاناتی مثل تجهیزات شنود و مهارت هایی مثل تبث سیستمی و تجزیه و تحلیل ترددات به خارج از باریکه غزه و غیره دست یافته و بالتبع ساختاریافته تر و قویتر شده.
از سوی دیگر، اسرائیل که سابقاً در یک پیمان نانوشته برخلاف کشورهای کوچک در منازعات بین المللی، بازیچه قدرتها قرار نمی گیرد به دلیل موقعیت ویژه جنگ اوکراین، روسیه این پیمان نانواشته را نادیده و اقدام به بازی با برگ اسرائیل در مناقشه روسیه و غرب کرده است.
علت سردرگمی سرویس های اطلاعاتی اسرائیل در تجزیه و تحلیل حوادث 15مهر و بعد از آن، این است که نگاه این سازمانها تا این لحظه به روسیه و بسیاری از کشورها، نگاه حریف نبوده و بخش ضدجاسوسی مرتبط با این اهداف نداشته اند و بنابراین داده ای در این زمینه وجود ندارد که دستمایه تحلیل قرار گیرد.
تصور نمی کنم اختلال در سامانه پدافند ضدموشکی اسرائیل از طریق هک ممکن باشد و نفوذ تنها راه این کار است. نفوذی که نیازمند دانش فنی یا دسترسی بالا در سامانه است.
امیدوارم انتشار این نظر با قواعد ممیزی تابناک ممکن باشد. (تابناک مجاز است هر جمله یا پاراگراف از این متن را حذف و اجازه انتشار بقیه آنرا بدهد)
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۱۵ - ۱۴۰۲/۰۷/۳۰
«کارگران تحقق وعده دولت را انتظار» نکشند.
دولت، خود، بزرگترین کارفرما کشور است خود کارفرما است نه حتی نماینده اش.
فقط اگر وزارت الکی کار و امور اجتماعی را منحل نمی کند لااقل نامش را به وزارت استثمار و لیبرالیسم تغییر دهد.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۵۲ - ۱۴۰۲/۰۷/۳۰
دولت رئیسی بر خلاف قانون مصوب مجلس در دو سال گذشته طرح همسان سازی و افزایش قانونی حقوق بازنشستگان و کارگران حداقلی بگیر را اجرا نکرد

و موجبات به زیر خط فقر مطلق کشاندن ۵۰ میلیون نفر از جمعیت کشور که شامل کارگران و بازنشستگان و خانواده شان میباشند شده است

چرا مجلس و قوه قضائیه و نهادهای حکومتی نظارتی در این مورد ورود نمیکنند ؟؟
فرهنگ
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۰۸ - ۱۴۰۲/۰۷/۳۰
چه ربطی داره؟
سیدمهدی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۰۰ - ۱۴۰۲/۰۷/۳۰
بسیار بسیار عجیبه! در این دولت که بهتره بهش بگیم دولت خلف وعده! در حالی یکی از مهمترین و شاید مهمترین وعده انتخاباتی ساخت 4 میلیون مسکن بوده که با آمدن دولت به گفته مقاله همین صفحه، ساخت و ساز مسکن از انچه که بوده هم کمتر شده!
واقعا عنوان دولت خلف وعده برازنده این دولت هست.
مسکن
بورس
اشتغال
تورم
ارزش پول ملی

بزرگترین وعده های آقای رئیسی بود. کافیه طبق امار رسمی کشور و نه امار رستنه های بیگانه! وضعیت کشور رو با 2 سال پیش مقایسه کنید تا از فاجعه ای ک این دولت به بار آورده مطلع شوید
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۰۳ - ۱۴۰۲/۰۷/۳۰
عملکرد این دولت 0 که هیچ
_20
است.
با این وجود بسیار بی چشم و رو
و طلبکار است.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۱۶ - ۱۴۰۲/۰۷/۳۰
از همه عجیب تر اونایی هستن که به این دولت رای دادن و هنوز ازش حمایت میکنن
کشور رو به خاک و خون کشیده
مگر میشه در این کشور زندگی کنی و از دولت 13 هم راضی باشی!!!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۰۶ - ۱۴۰۲/۰۷/۳۰
چیه قیمت مسکن کم بالا رفته است؟؟؟ با این تفاسیر دنبال بالا بردن قیمت هستید؟؟جهت هر افزایشی یک سری استدلال های آبکی خواهید آورد مانند تورم مسکن ؟ افزایش تقاضا ؟ مقایسه قیمتها با قیمت کشور های دیگر و ...
برو به املاکی ها یک سر بزن ببین روزانه چند مراجعه کننده دارند .
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۱۹ - ۱۴۰۲/۰۷/۳۰
یک دستگاه پکیج که اغلب نصابها تایید نمی کنند ۱۶ میلیون تومان قیمت دارد چگونه ادعادارند بتوانند مسکن ارزان برای متقاضیان بسازد .
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۸:۴۵ - ۱۴۰۲/۰۷/۳۰
با پولی که سال 96 یک دستگاه آپارتمان 10 واحدی ساخته میشد الان با همون پول فقط میشه یک دستگاه آسانسور خریداری کرد
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۰۵ - ۱۴۰۲/۰۷/۳۰
راه حل مسکن تحویل 200متر زمین به هر متقاضی در روستا و شهر است. با ممنوعیت فروش به مدت 90 سال.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۲۵ - ۱۴۰۲/۰۷/۳۰
فقط ادعای پوپولیستی
ناشناس
| Singapore |
۱۲:۲۹ - ۱۴۰۲/۰۷/۳۰
پکیج بوتان سال ۹۵ خریدم ۱.۸ میلیون تومان
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۳۶ - ۱۴۰۲/۰۷/۳۰
پیشنهاد روزنامه جمهوری اسلام بسیار خوب است به شرطی که افراطیهای مسلمان و بخصوص افراطیهای داخل ایران هم احساسی عمل نکنند و این ایده خوب را پیگیری نمایند چون با جنگ بعید است به جایی برسیم با جنگ مردم و بویژه کودکان آسیب زیادی می بینند.
پاسخ ها
فرهنگ
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۱۳ - ۱۴۰۲/۰۷/۳۰
چطور می توان میان کشورهای اسلامی که تعدادی از آن ها با اسراییل روابط رسمی دارند بر سر نابودی آن توافق و اتفاق نظر ایجاد کرد؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۴۸ - ۱۴۰۲/۰۷/۳۰
یک سوال اگر حدود 10 میلیون مهاجری که در طی چند سال اخیر وارد کشور شده اند از کشور خارج شوند به نظر شما آیا هنوز کمبود مسکن داریم به عبارت دیگر اخراج 10 میلیون مهاجر معدل است با ساخت بیش از حداقل دو میلیون مسکن
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۰۵ - ۱۴۰۲/۰۷/۳۰
تورم ۴۰۰درصد
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

captcha
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # الجولانی # فیلترینگ
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
چه حسی به آتش سوزی مهیب لس‌آنجلس دارید؟