پاستا به معنی خمیر یک اصطلاح برای انوع رشته فرنگی است که از چین نشات گرفت و بعدتر در ایتالیا به شهرت رسید . پاستا عموما از آرد، آب، تخممرغ یا چند ماده افزودنی دیگر آماده میشود. پاستاها به دو دسته تازه و خشک تقسیم بندی میشوند و بیشتر از 300 شکل مختلف دارند. نکته مهم در تهیه پاستا و اشکال مختلف آن تناسب اندازه و آغشته شدن یا گیر کردن به سس پاستا است. در این ویدیو نحوه ساخت انواع مختلف پاستای تازه با سه مدل خمیر متفاوت آموزش داده میشود.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.