ششصد و شانزدهمین روز از حمله روسیه به اوکراین

انفجارهای مهیب در پایتخت اوکراین با حملات هوایی روسیه / جنگ اوکراین تا چه زمانی ادامه دارد؟

ششصد و شانزده روز از حمله روسیه به اوکراین با دستور ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور این کشور می‌گذرد؛ تهاجمی که رویداد‌های بسیاری به دنبال داشته و منجر به تحریم گسترده روسیه از سوی بلوک غرب شده است و دورنمای مشخصی برای پایان آن نیز وجود ندارد.
کد خبر: ۱۲۰۴۰۴۴
|
۲۰ آبان ۱۴۰۲ - ۲۱:۱۵ 11 November 2023
|
8682 بازدید
|

انفجارهای مهیب در پایتخت اوکراین با حملات هوایی روسیه

بین الملل تابناک: ششصد و شانزده روز از حمله روسیه به اوکراین با دستور ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور این کشور می‌گذرد؛ تهاجمی که رویداد‌های بسیاری به دنبال داشته و منجر به تحریم گسترده روسیه از سوی بلوک غرب شده است و دورنمای مشخصی برای پایان آن نیز وجود ندارد.

بورل: انتظار نمی‌رود شکست روسیه در آینده نزدیک در اوکراین رخ دهد
۱۴۰۲/۰۸/۲۰ - ۲۳:۳۴

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا با گفتن این که انتظار نمی‌رود روسیه در آینده نزدیک، در جنگ اوکراین شکست بخورد، بر لزوم تداوم حمایت‌های اروپا از اوکراین تاکید کرد.

 «جوزپ بورل» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا امروز گفت که این نهاد اروپایی در حال  حاضر، با مشکلات بسیاری دست‌وپنجه نرم می‌کند، از جمله جنگ اوکراین با روسیه که در آن، «شکست روسیه در آینده نزدیک» انتظار نمی‌رود.

خبرگزاری اسپوتنیک گزارش داد، بورل در یک سخنرانی ویدیویی برای حزب سوسیالیست‌های اروپا گفت «اروپا با دو چالش روبه‌روست. اولی (جنگ) اوکراین است که انتظار نمی‌رود شکست روسیه در آن در آینده نزدیک اتفاق بیفتد.»

او افزود که به‌رغم این موضوع، اتحادیه اروپا باید به حمایت از کی‌یف ادامه دهد، چراکه حمایت آمریکا «به احتمال زیاد کاهش پیدا خواهد کرد.»

به نظر می‌رسد این اظهارت بورل با توجه به جنگ غزه مطرح شده است که در آن، آمریکا به حمایت تمام عیار از رژیم صهیونیستی می‌پردازد و بر گمانه‌زنی‌ها درباره تاثیر این موضوع بر حمایت‌هایش از اوکراین افزوده است.

این دیپلمات ارشد اتحادیه اروپا همچنین گفت که دومین چالش پیش روی اروپا بحران فعلی خاورمیانه است که به گفته او ناشی از «شکست سیاسی و اخلاقی جامعه بین‌المللی است.»

روسیه در منطقه »آودیوکا» توان رزمی خود را به نمایش می‌گذارد
۱۴۰۲/۰۸/۲۰ - ۲۳:۳۳

 یک مقام نظامی ارشد اوکراین روز شنبه گفت که نیروهای روسیه برای اثبات توانایی رزمی خود به حمله به منطقه «آودیوکا» ادامه خواهند داد.

به گزارش منابع خبری،اندیشکده معتبر آمریکایی در تازه‌ترین گزارش خود از جنگ روسیه و اوکراین نوشت، حمله بزرگ روسیه قریب الوقوع است. اندیشکده آمریکایی «مطالعات جنگ» نوشت، بر اساس ارزیابی‌های صورت گرفته، نیروهای روس با وجود ضدحمله‌های اوکراینی در شمال شهر مورد مناقشه «آودیوکا» با استحکام مواضع خود در صدد یک حمله بزرگ هستند.

«رومن داشکویچ» نظامی ارشد اوکراین در این زمینه گفت:«روس‌ها همچنان سعی خواهند کرد در این مسیر به ما حمله کنند. آن‌ها می‌خواهند نشان دهند که می‌توانند همچنان به پیروزی دست یابند.ما انتظار افزایش تحرک آنها را خواهیم داشت.»

وی مدعی تشکیل لایه‌های دفاعی اوکراین در این منطقه شد. این مقام نظامی اوکراین افزود:«من فکر می‌کنم که قبل از ژانویه افزایش قابل توجهی تحرکات نیروهای روسیه مشاهده کنیم.»

«ایوان استوپاک» از تحلیلگران نظامی نیز گفته بود که فرماندهی نظامی روسیه به فرستادن افراد برای حمله به آودیوکا تا زمان تصرف کامل شهر ادامه خواهد داد.

بر اساس این گزارش، نیروهای روس در شمال شهر آودیوکا در شرق اوکراین پیشروی کرده‌اند. فیلم‌های دریافتی نشان می‌دهند که نیروهای روس در جنوب غربی «کراسنوهورویکا» به سمت راه‌آهن شمال آودیوکا پیشروی کرده‌اند. مقامات اوکراینی نیز تایید کرده‌اند که در روزهای اخیر بیش از ۱۷ حمله روسیه نزدیک آودیوکا رخ داده و گلوله باران شدید  این شهر ادامه دارد.

کمک تازه نظامی 4 کشور اروپایی به اوکراین
۱۴۰۲/۰۸/۲۰ - ۲۱:۴۱

در ادامه تلاش‌های غرب برای حفظ ارتش اوکراین مقابل ماشین جنگی روسیه، رسانه‌ها روز شنبه از کمک تازه نظامی چهار کشور اروپایی به اوکراین برای ادامه جنگ با  ارتش روسیه خبر دادند.

وبگاه «دیفنس اکسپرس» نوشت، استونی، ایسلند، آلمان و لیتوانی بسته‌های جدید کمک‌های نظامی را به نیروهای مسلح اوکراین تحویل دادند.

وزارت دفاع استونی گزارش داد که این کشور به همراه ایسلند یک بیمارستان صحرایی نظامی را به اوکراین تحویل داده است. آلمان و ایسلند نیز مقادیر نامشخصی سلاح و تجهیزات لجستیک به ارتش اوکراین داده‌اند. لیتوانی نیز سامانه‌های ضد پهپاد به اوکراین ارسال کرده است.

پیشتر نیروی هوایی هلند جنگنده‌های «اف-۱۶» را برای آموزش خلبانان اوکراینی به رومانی فرستاد. منابع رسانه‌ای گزارش کردند که اولین سری از جنگنده‌های «اف-۱۶» هلند برای آموزش خلبانان اوکراینی  وارد رومانی شدند. وزارت دفاع رومانی اعلام کرد پنج فروند جنگنده اف-۱۶ نیروی هوایی سه‌شنبه گذشته در پایگاه هوایی «فتشی» فرود آمدند. این جنگنده‌ها برای آموزش خلبانانی از اوکراین و کشورهای ناتو در مرکز آموزش اروپا که قرار است به زودی در رومانی افتتاح شود، استفاده می‌شود. «کاجسا اولونگرن» وزیر دفاع هلند نیز این خبر را تایید کرده است.

این در حالی است که «سرگئی شویگو» وزیر دفاع روسیه اخیرا گفت که سامانه‌های پدافند هوایی روسیه می‌توانند تمام جنگنده‌های اف-۱۶ وعده داده شده غرب به اوکراین را در ۲۰ روز سرنگون کند. شویگو در نشستی در شهر «مسکو» پایتخت روسیه گفت که در ماه اکتبر در نبردهای هوایی در مجموع ۱۴۰۰ هدف هوایی از جمله ۳۷ هواپیمای اوکراینی و ۶ موشک «آتاکمز» سرنگون شده است.

وزارت دفاع فرانسه نیز شمار نامشخصی مسلسل و نارنجک انداز به ارزش ۳۶ میلیون یورو به اوکراین عرضه کرده است.

سخنگوی نیروی هوایی اوکراین اخیرا در اظهار نظری درباره قدرت هوایی روسیه گفت که ارتش روسیه ظرفیت پرتاب ۱۰۰ بمب در روز را دارد و ارتش اوکراین برای مقابله با جت‌های روسیه باید به پدافند هوایی پیشرفته مجهز شود. «یوری ایگنات» سخنگوی نیروی هوایی اوکراین گفت روسیه به شدت از بمب‌های هوایی هدایت شونده برای هدف قرار دادن مواضع اوکراین استفاده می‌کند.

وی افزود که بمب‌های هدایت شونده به دلیل توانایی  پرواز تا فاصله ۷۰ کیلومتری از محل پرتاب تا هدف، خطرناک هستند.

آلمان در صدر کشورهای پذیرنده پناهجویان اوکراینی قرار گرفت
۱۴۰۲/۰۸/۲۰ - ۲۱:۴۰

 مقامات اتحادیه اروپا در گزارشی که به تازگی منتشر کرده‌اند، روند ورود پناهجویان اوکراینی به کشورهای عضو این اتحادیه را افزایشی خوانده و مجموع مهاجران فعلی این کشورها از کشور اوکراین را معادل ۴ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر برشمرده‌اند.

بر اساس گزارش منتشر شده از «یورو استات» سرویس آمار اتحادیه اروپا، تعداد اوکراینی‌هایی که از زمان آغاز جنگ به کشورهای عضو این اتحادیه پناه آورده‌اند و اکنون از طرح حافظت موقت آن سود می‌برند، تقریبا ۳۲ هزار معادل ۰.۸ درصد افزایش پیدا کرده است و عمده این پناهجویان به صورت قانونی وارد دو کشور آلمان و هلند شده اند.

این در حالی است که روند ورود مهاجران اوکراینی به برخی از کشورهای دیگر مانند جمهوری چک، فرانسه، لهستان و اسلوونی با کاهش جزئی همراه بوده است. بر اساس داده‌های اتحادیه اروپا، آلمان مقصد اصلی و اول پناهجویان اوکراینی بوده و تاکنون میزبان بیش از ۱ میلیون و ۲۰۰ هزار اوکراینی بوده است.

پس از آلمان همسایه اوکراین، یعنی کشور لهستان با پذیرش ۹۵۸ هزار پناهجو و جمهوری چک با پذیرش ۳۵۷ هزار پناهجو به ترتیب در مقام دوم و سوم قرار گرفته‌اند.

جالب این‌جاست که حتی کشور روسیه نیز یکی از مقاصد اصلی پناهجویان اوکراینی بوده است و بر طبق آمارهای ارائه شده از سوی «واسیلی نبنزیا»، نماینده دائم مسکو در سازمان ملل، نزدیک به ۵ میلیون پناهجوی اوکراین از اوکراین و دونباس از فوریه سال ۲۰۲۲ وارد روسیه شده‌اند.

مخالفت برخی اعضای اتحادیه اروپا با اختصاص بودجه نظامی به اوکراین
۱۴۰۲/۰۸/۲۰ - ۲۱:۲۲

 خبرگزاری رویترز از مخالفت برخی کشورهای عضو این اتحادیه از جمله آلمان با پرداخت ۲۰ میلیارد یورو بسته کمک نظامی به اوکراین خبر داد.

 این خبرگزاری نوشت: چند دیپلمات ارشد اتحادیه اروپا گفتند که پیشنهاد این بلوک برای اختصاص نزدیک به ۲۰ میلیارد یورو (۲۱.۴ میلیارد دلار) به اوکراین، با مخالفت چند عضو روبرو شده و بعید است تصویب شود.

گفته می شود آلمان از جمله کشورهایی است که طرح پیشنهادی این بودجه را زیر سوال برده است.

یکی از دیپلمات ها در خصوص مخالفت آلمان به رویترز اضافه کرد: نماینده این کشور سوالات زیادی در مورد محل تامین بودجه مطرح کرد.

وی افزود: ما در مورد پول زیادی صحبت می کنیم. من نمی خواهم بگویم این طرح مردود است و شاید تصویب شود.

وزرای دفاع اتحادیه اروپا قرار است در نشست هفته آینده در بروکسل در مورد طرح بودجه ۵۰ میلیارد یورویی کمک اقتصادی به کی‌یف نیز گفت‌وگو کنند.

گفته می شود مجارستان از جمله کشورهای مخالف با اختصاص ۵۰ میلیارد یورو کمک مالی به اوکراین است. ویکتور اوربان نخست وزیر مجارستان در رای گیری ماه گذشته این کمک مالی را وتو کرده بود.

اسلواکی نیز پس از گذشته نزدیک به ۲ سال از آغاز جنگ در اوکراین، منطق ادامه حمایت از آن را زیر سوال برد.

رابرت فیکو نخست وزیر جدید این کشور که روابط نزدیکی با روسیه دارد، به تازگی در گفت و گو با خبرنگاران گفت: «آیا تامین مالی اوکراین نتیجه این جنگ را تغییر داد؟ پس بیایید ۵۰ میلیارد دیگر سرمایه گذاری کنیم و برایمان مهم نباشد چه اتفاقی می افتد».

وی تاکید کرد: «اگر راهبرد اروپا این باشد که به پرداخت پول به اوکراین ادمه دهد، ۱.۵ میلیارد یورو در ماه بدون هیچ نتیجه ای، پس منابع ما کاهش می یابد. ما مشکلات بزرگی داریم و بودجه عمومی در وضعیت دشواری قرار دارد».

جنگ اوکراین تا چه زمانی ادامه دارد؟
۱۴۰۲/۰۸/۲۰ - ۲۱:۲۱

گاردین در مطلبی با اشاره به توقف ضدحملات اوکراین و نومیدی برخی مقام‌های بلندپایه ارتش کی‌یف، از بن‌بست درگیری‌ها خبر داد و نوشت: باتوجه به پیش‌بینی کارشناسان و سوابق تاریخی نزاع‌های اینچنینی، جنگ جاری دستکم تا سال ۲۰۲۵ ادامه دارد.

 روزنامه گاردین افزود: در حالیکه شنیده‌ها از به بن بست رسیدن جنگ میان اوکراین و روسیه حکایت دارد و نگرانی‌ها از انحراف توجهات غرب به جنگ غزه در میان مقام های کی‌یف بالا گرفته است، بسیاری از کارشناسان می گویند که نبرد در اوکراین ممکن است تا سال ۲۰۲۵ به طول بینجامد.

به نوشته این روزنامه، ضدحمله اوکراین متوقف شده و روند پیشروی آن در ۲ محور اصلی جنوب که از زمان آغاز در ماه ژوئن (خرداد) هم کمرنگ بوده، کندتر شده است. ضمن آنکه به نظر می‌رسد وضعیت با آغاز فصل سرما بدتر شود.

ژنرال والری زالوژنی فرمانده کل نیروهای مسلح اوکراین هفته گذشته تائید کرد که جنگ با روسیه به بن بست رسیده است. وی در مصاحبه ای با روزنامه انگلیسی اکونومیست اذعان کرد: «درست مانند جنگ جهانی اول، به سطحی رسیده ایم که ما را در بن بست قرار داده است».

وی در این مصاحبه تاکید کرد: «اوکراین نتوانسته از میدان های مین روسیه که در عمق ۱۵ تا ۲۰ کیلومتری قرار گرفته اند، عبور کند». وی سپس ابراز نگرانی کرد که با گذشت زمان بیشتر، روسیه بتواند سنگرهای بیشتری را فراتر از موقعیت های مستحکم کنونی توسعه دهد.

یورک ساک مشاور سابق وزارت دفاع اوکراین نیز در همین گفت: «همه ما امیدوار بودیم که پیشرفت بیشتری نسبت به آنچه که شاهدش هستیم، داشته باشیم. ما تاکنون امید داشتیم که کنترل توکماک (شهری استراتژیک در نزدیکی ملیتوپل) را در دست داشته باشیم. اما شکستن پل زمینی روسیه در ملیتوپل مستلزم پیشروی ۷۰ کیلومتری دیگر در جنوب غربی است».

گفته می شود ارتش اوکراین همچنان ۲۰ کیلومتر با جنوب منطقه یادشده فاصله دارد.

این روزنامه در بخش دیگری از این مطلب آورده است: هرچند در این میان، برخی دلیل کندی پیشروی اوکراین را، روند تصمیم گیری سیاستمداران غربی برای تحویل دیرهنگام تجهیزات و تسلیحات به کی‌یف دانسته و آنها را سرزنش می کنند.

بن هاجس ژنرال آمریکایی و فرمانده سابق ارتش ایالات متحده در اروپا، هشدار داد که ما با تحویل دیرهنگام تسلیحات به اوکراین، زمان زیادی برای روسیه خریدیم.

گاردین در ادامه آورده است: نومیدی از پیشروی و ضدحملات اوکراین در حالی است که در سوی دیگر میدان، روسیه همچنان به حملات مکرر و بدون پیچیدگی ادامه می‌دهد. علاوه بر این، مسکو از نظر تعداد نیروهای ارتش نسبت به اوکراین دست بالا را دارد؛ به گونه ای که بر اساس برخی برآوردهای اوکراین، ماهانه ۲۰ هزار نیرو را در خط مقدم بکار می گیرد.

این رسانه انگلیسی، اذعان کرده است که مسکو باوجود تحریم‌های غرب، همچنان قادر به تولید سطح گسترده ای تسلیحات بوده و انبارهای آن مملو از موشک های دور برد است.

به همین دلیل، بیم آن می رود که شبکه انرژی اوکراین بار دیگر در زمستان پیش رو هدف بمباران روسیه قرار گیرد. هرچند هنوز هیچ نشانه‌ای از شروع آن در مقیاس سال قبل وجود ندارد.

در این میان برخی دیگر از کارشناسان نیز دستاوردهای اوکراین را در ضدحملات قابل قبول خوانده اند.

اولگا اویکر کارشناس اوکراین در گروه بحران، وضعیت میان دو طرف را متعادل ارزیابی و استدلال کرد: باید در زمستان هم به حملات سطحی ادامه داد تا روسیه نتواند با جمع آوری قوا، حملات در نقاط کلیدی را گسترش دهد.

اما به باور برخی رسانه ها، فشار بر رئیس جمهوری اوکراین در بحبوحه بی نتیجه ماندن ضدحملات برای تن دادن به مذاکرات صلح با روسیه افزایش یافته است؛ موضوعی که ولودمیر زلنسکی در اظهارات اخیرش آن را رد کرد و گفت: «هیچ کس در میان شرکا، ما را تحت فشار قرار نمی‌دهد که با روسیه بر سر یک میز بنشینیم».

اویکر هم در بخش دیگری از مصاحبه‌اش ضمن رد مذاکره با روسیه، اظهارات نومیدانه زالوژنی در خصوص به بن بست رسیدن جنگ را پیامی برای مردم اوکراین، متحدان و حتی دشمن دانست و افزود: ما باید خود را برای جنگی طولانی مدت دستکم تا سال ۲۰۲۵ آماده کنیم. به عقیده این کارشناس، جنگ تا آن زمان خاتمه نمی یابد مگر آنکه شاهد تغییر شگرفی در کرملین باشیم.

تیموتی اسنایدر استاد تاریخ در دانشگاه ییل نیز ضمن تائید اظهارات این کارشناس در خصوص طولانی شدن جنگ اوکراین و روسیه، گفت: «متاسفانه دلیلی وجود ندارد که این نبرد را کوتاه در نظر بگیریم». وی سپس با اشاره به سوابق تاریخی جنگ های اینچنینی گفت: «این دست جنگ ها غیرقابل پیش‌بینی و گاها طولانی هستند».

نخست وزیر مجارستان: آمریکا جنگ اوکراین را جهانی کرد
۱۴۰۲/۰۸/۲۰ - ۲۱:۱۹

 ویکتور اوربان نخست وزیر مجارستان در انتقادی تند از آمریکا گفت: درحالی که اتحادیه اروپا در صدد مهار جنگ اوکراین بود، آمریکا با مداخله در آن و ممانعت از حصول توافق بین طرفین درگیر، آنرا جهانی کرد.

به گزارش خبرگزاری تاس، ویکتور اوربان، در مصاحبه با رادیوی مجارستانی «کاسوث» (Kossuth) همچنین در باره اظهارات اخیر «گرهارد شرودر» (Gerhard Schroeder) صدر اعظم اسبق آلمان در خصوص ممانعت آمریکا از امضای پیمان صلح استانبول، به انتقاد از سیاست های واشنگتن در این خصوص پرداخت.

شرودر در نشریه آلمانی «برلین زایتونگ» (Berliner Zeitung) نوشت: "این دولت آمریکا بود که دولت اوکراین را از امضای پیمان صلح با روسیه در مارس ۲۰۲۲ در استانبول باز داشت".

اوربان دراین باره گفت: "آنچه صدراعظم اسبق آلمان دراین باره گفته، یک واقعت شناخته شده در دنیای سیاست است، چون ما از بسیاری از گزارش ها و منابع مختلف اطلاعاتی با خبر شدیم که با وجود اینکه دولت اوکراین سرانجام در استانبول با روس ها بر سر صلح به توافق رسیده بود، اما در نهایت تحت فشار آمریکا از امضای آن توافق سر باز زد."

نخست وزیر مجارستان با اشاره به توافق مینسک که در سال ۲۰۱۵ با هدف حل مناقشه در شرق اوکراین منعقد شده بود، افزود: "رویکرد اتحادیه اروپا در آنزمان برای رفع آن بحران به گونه ای بود که آنرا یک مناقشه میان دو ملت اسلاو (روس و اوکراین) در نظر گرفته بود که می بایست در همین حد هم باقی بماند و توسط خود اروپایی ها حل و فصل شود، اما با ورود آمریکایی ها به این موضوع، از آن زمان تاکنون موضوع در مسیری پیش رفت که نه تنها کنترل نشد و به مهار آن نیانجامید، بلکه توسط آمریکایی ها بیشتر تشدید شد و به قدری گسترش یافت که حتی روز به روز ابعاد جهانی هم به خود گرفت."

اوربان با ادامه انتقاد از واشنگتن برای جنگ اوکراین، افزود: (از آن زمان تاکنون) افراد بیشتری به جبهه ها (جنگ) اعزام شدند، تسلیحات و هزینه بیشتری (به نام) کمک نظامی به اوکراین صرف شد، با این وجود دولت مجارستان از انتقال تسلیحات نظامی (به اوکراین) حمایت نمی کند و من از اینکه پول مالیات دهندگان مجارستانی صرف خرید تسلیحات برای ارتش اوکراین شود، حمایت نمی کنم."

وی در این خصوص ادامه داد: "ما خواهان آن نیستیم درجنگی که ما پول تسلیحات آنرا می پردازیم، از دولت اوکراین حمایت کنیم."

انفجارهای مهیب در پایتخت اوکراین با حملات هوایی روسیه

 در ادامه درگیری‌های نظامی بین اوکراین و روسیه، خبرها از شنیده شدن صدای انفجارهای شدید در کی‌یف حکایت دارد.

امروز شنبه، مقام‌های اوکراینی اعلام کردند، برای اولین بار طی چند هفته اخیر، روسیه یک حمله موشکی به کی‌یف و مناطق اطراف آن انجام داده و مناطق شرقی و جنوبی اوکراین را با پهپادها هدف قرار داده است.

سرهی پوپکو رئیس اداره نظامی کی‌یف گفت که صبح امروز، یک موشک بالستیک روسیه به سمت پایتخت شلیک شد.

پوپکو در پیام رسان تلگرام نوشت: پس از یک وقفه طولانی ۵۲ روزه (مصادف با ۲۰ سپتامبر/ ۲۹ شهریور)، دشمن حملات موشکی به کی‌یف را از سر گرفت. این موشک نتوانست به کی‌یف برسد و (سامانه‌های) دفاع هوایی هنگام نزدیک شدن به پایتخت، آن را ساقط کردند.

رئیس اداره نظامی کی‌یف اعلام کرد که هیچ تلفات یا خسارت مهمی در پایتخت اوکراین اتفاق نیفتاده است.

راسلان کراوچنکو فرماندار بخش مرکزی کی‌یف مدعی شد که ۵ خانه شخصی و چندین ساختمان تجاری در منطقه آسیب دیدند. وی همچنین گفت که دو موشک روسی دیگر نیز به یک زمین بین شهرک‌ها برخورد کردند.

نیروی هوایی اوکراین نیز اعلام کرد که سامانه‌های دفاع هوایی این کشور ۱۹ پهپاد از ۳۱ پهپاد پرتاب شده از جانب نیروهای روسیه را در حمله شبانه به مناطق شرقی و جنوبی ساقط کردند.

اوله کیپر فرماندار منطقه‌ای اودسا بیان کرد که منطقه جنوبی اودسا نیز روز جمعه با موشک‌ و پهپاد هدف قرار گرفته است؛ این حملات ۳ تن را زخمی و تاسیسات زیرساختی این بندر را تخریب کرده است.

روسیه بمباران بنادر اوکراین از جمله اودسا و زیرساخت‌های غلات را از ماه ژوئیه که مسکو از طرح غلات دریای سیاه خارج شد، تشدید کرده است.

روسیه: غرب در مقابل کودکان اوکراینی رویکردی متناقض و دوگانه دارد

واسیلی نبنزیا، نماینده روسیه در سازمان ملل در یک نشست غیر رسمی گفت: رویکرد کشورهای غربی در قبال کودکان اوکراینی، دوگانه و متناقض است.

به گزارش"خبرگزاری تاس", وی گفت: تفاوت اساسی بین کودکان اوکراینی که به اروپا منتقل شدند و کودکانی که توسط مقامات روسیه و سازمان‌های بشردوستانه از منطقه جنگی به روسیه منتقل شدند، چیست؟

سفیر روسیه تاکید کرد: چرا سرپرستی یا حضانت موقت کودکان اوکراینی توسط خانواده‌های روس به عنوان سرپرستی اجباری توصیف می‌شود، در حالی که جذب مشابه کودکان اوکراینی در خانواده‌های اروپایی به عنوان مراقبت از آن‌ها و محافظت از منافع این کودکان تعبیر می‌شود؟ این نمونه دیگری از استانداردهای دوگانه کشورهای غربی است.»

کانادا ۱۵ فرد و نهاد رسانه‌ای روسیه را تحریم کرد

کانادا جمعه اعلام کرد که در پاسخ به «ادامه نقض حاکمیت و تمامیت ارضی اوکراین» توسط مسکو، ۹ فرد و ۶ نهاد رسانه‌ای مرتبط با روسیه را به فهرست تحریم‌ها اضافه کرد.

 این افراد به دلیل «مشارکت فعال در انتشار اطلاعات غلط و پروپاگاندا درباره تهاجم به اوکراین و اشغال غیرقانونی شبه‌جزیره کریمه» تحریم شده‌اند.

همچنین شش رسانه روس از جمله روزنامه ایزوستیا و تلویزیون REN-TV به دلیل «انتشار اطلاعات غلط» در فهرست تحریم‌ها گنجانده شده‌اند.

ملانی جولی وزیر خارجه کانادا با انتشار بیانیه‌ای گفت: ما همچنان استفاده روسیه از تبلیغاتچی‌های جنگی برای توجیه تهاجم تمام‌عیار به اوکراین را به شدیدترین وجه محکوم می‌کنیم.

وی افزود: ما و شرکای بین‌المللی در مقابل رژیم روسیه و اطلاع‌رسانی غلط آن می‌ایستیم و از پوتین و همدستانش می‌خواهیم که فورا به تهاجم غیرقابل توجیه علیه اوکراین که ثبات کل منطقه و جان افراد زیادی را در خطر قرار داده است، پایان دهند.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
برچسب ها
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۵
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱۸
ناشناس
|
Canada
|
۲۱:۵۰ - ۱۴۰۲/۰۸/۲۰
حالا دوستان پوتینی که به برگ چنار محبت دارند خواهند گفت پاییز شده و برگ چنار زیر دست و پا می افتد. ولی چه باک. بی شمار برگ چنار پاییز فرو می ریزند ولی منبع تغذیه درخت چنار می شوند تا در بهار بی شمار تر بی شمار تر جای انها برگ چنار رویش کند. مشکل پوتینی ها برگهای چنار نیست بلکه خود چنار که زورشان به ان هرگز نمی رسد و نخواهد رسید.
ناشناس
|
Canada
|
۲۲:۱۵ - ۱۴۰۲/۰۸/۲۰
فراموش نکنید که پدر نتانیاهو یکی از ناریخدانان شهیر در مطالعات خاورمیانه بوده و بخوبی تاریخ اسلام را مطالعه کرده. نتانیاهو هم از او یاد گرفته. نتانیاهو می داند صلح و اتش بس بیست یا سی ساله بیشترین نفع را برای فلسطینی ها دارد. همین هست که تندروهای فلسطبن مانند حماس برای تندروهای اسراییلی و مخالفان اتش بس نعمت هستند
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۴۳ - ۱۴۰۲/۰۸/۲۱
کرانه باختری هم که نندرو نیست از زورگویی اسراییل به دور نیست
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۳۸ - ۱۴۰۲/۰۸/۲۱
غزه شهر بزرگ و زیبایی از آن مسلمانان بود که به اندازه اصفهان بود
با 2.6 میلیون نفر جمعیت
شما صهیونیست های مرتد آلوده غزه را ویران ساختید و مردمش را هم آواره + ده ها هزار کشته و قطع عضو
ناشناس
|
Finland
|
۲۳:۱۳ - ۱۴۰۲/۰۸/۲۰
به نظر من با توجه به شرایط فعلی و آخرین پیش بینیها جنگ ۲۰۲۴ تموم میشه و اون مناطق دست روسیه باقی میمونه و اوکراین یا وارد ناتو میشه یا شبیه کره و ژاپن پیمانهای امنیتی با امریکا میبنده ، امروز راسموسن دبیر کل سابق ناتو گفت اوکراین بدون مناطق اشغالی در سال جاری باید وارد ناتو بشه و مکرون هم امروز سیگنال ورود روسیه به مذاکرات اوکراین در آینده رو داد ، با توجه به انتخابات امریکا و خود روسیه سال ۲۰۲۴ ساله مهمیه
محمد فقیه نوری
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۲۸ - ۱۴۰۲/۰۸/۲۰
رییس جمهور اوکراین
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۳۹ - ۱۴۰۲/۰۸/۲۱
تور گدایی دلقک پلاستیکی تموم شد یا نه؟
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۴۱ - ۱۴۰۲/۰۸/۲۱
طویله اروپا باید شخم زده شود و تمام کافران مرتد آلوده جنایتکار بی شرف اروپایی راهی جهنم شوند
هرچند 4 بمب اتمی روسیه هم برای نابودی اروپا کافی است : پاریس - برلین - لندن - مادرید
هر شهر طویله اروپا بعد از اینکه با خاک یکسان شود 20 مرتبه شخم زده خواهد شد
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۴۰ - ۱۴۰۲/۰۸/۲۰
خاک بر سرت زلنسکی تو اگه خوب بود جنبش فواحش ازت دفاع نمیکرد بگرد ببین مشکلت کجاس
پاسخ ها
غلامرضا
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۲:۲۰ - ۱۴۰۲/۰۸/۲۱
حاجی بارسلونا رو یادت رفت
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۰۴ - ۱۴۰۲/۰۸/۲۱
باز این یارو با پرچم کانادا اومد، یه شب نمیشه نیاد! بلااستثنا هرشب میادش اینجا اراجیف میگه! چند باهات حساب میکنن از آلبانی ؟! کامنتی چند دلار میگیری؟!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۱:۰۴ - ۱۴۰۲/۰۸/۲۱
آمریکا با جهانی کردن جنگ اکراین و فلسطین عملا یک بحران جهانی را بوجود آورده است بحرانی که تا مرحله انتقام پیش رفته است و گویی قرار نیست آتش آن خاموش شود

در این بحران خود آمریکا و غرب هم در امان نیست و از یک طرف هزینه های سرسام آور جنگ که بر اقتصاد آنها اثر خواهد گذاشت و از طرف دیگر بحران های سوخت و غلات که ممکن است قیمت آنرا افزایش دهد
محمد فقیه نوری
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۵:۵۴ - ۱۴۰۲/۰۸/۲۱
تأثیرات زیادی بر اقتصاد روسیه داشته درست ولی بعد از جنگ وضعیت اقتصاد روسیه دوباره به وضعیت قبل جنگ بر می‌گردد ولی اوکراین تمام زیر ساخت های اقتصادی آن از بین رفته و متأسفانه الان زلنسکی تبدیل شده به گروگان گیری گندم جهان روسیه و اوکراین در نهایت مجبور به سازش میشن و این مناطق و دو سه تا مناطق جدید به روسیه واگذار خواهد شد این دوران یاد آور وقایع دویست سال قبل ایران است احتمالا عهدنامه ترکمنچای گلستان در راه است ژنرال پاسکویچ ژنرال ایوان گودوویچ ژنرال بیوتر کوتلیارفسکی کاشکی زنده بودند و این دوران را می‌دیدند که کشوری که براش جنگ می‌کردند الان مورد استفاده قرار گرفته مورد استفاده دیگران
پاسخ ها
ناشناس
| Finland |
۱۱:۰۸ - ۱۴۰۲/۰۸/۲۱
اقتصاد روسیه با تحریمها چطوری قراره بهبود پیدا کنه ؟ سنای امریکا هم که تصویب کرد مثادره اموال روسیه رو، خود روسیه گفته این تحریمها پس از جنگ برداشته نمیشه
کوشا
|
Germany
|
۰۷:۴۹ - ۱۴۰۲/۰۸/۲۱
تا بحال فکر میکردم که پیروزی الاقصی از روی جنگ اوکراین میگذرد، ولی حالا بر عکس گردیده است. با پیروزی توفان الاقصی بر صهیونیسم بین المللی و نماینده آن ناتانیاهو ضربه ای کاری در قلب غرب خواهدخورد که در تمام جبهه ها به مرگی ضروری و ناگهانی تبدیل خواهد شد.
محمد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۲۷ - ۱۴۰۲/۰۸/۲۱
هموطنانی که جو گیر شده بودند و بای بای پوتین میگفتن کجا هستن ؟؟ دقیقا کجا هستید ؟؟؟ بدونید که از معادلات جهانی سر در نمیآورید و بسرعت جو گیر میشید و کار دست خودتون و کشور میدید .
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟