بین الملل تابناک: جنگ میان گروههای مقاومت فلسطین علیه اسرائیل و بمباران وحشیانه غزه توسط رژیم اشغالگر قدس، وارد سی و هفتمین روز خود شده است؛ جنگی که بی سابقهترین ضربه امنیتی، اطلاعاتی و نظامی را از سوی مقاومت فلسطین به اسرائیل وارد کرده و رژیم اشغالگر قدس برای سرپوش نهادن بر شکست خود، در حال ارتکاب جنایات تمام عیاری علیه مردم غزه است.
منابع عبریزبان از زخمی شدن حدود ۳۰ صهیونیست در حملات روز یکشنبه حزبالله به شمال فلسطین اشغالی خبر دادند.
روزنامه یدیعوت احرونوت امشب اعلام کرد که در حملات متعدد امروز حزب الله لبنان ۲۹ اسرائیلی از جمله ۷ نظامی زخمی شدهاند.
این در حالی است که ویدئوهای منتشر شده نشان میدهد که تعدادی از صهیونیستها به طور حتم کشته شدهاند، اما ارتش صهیونیستی تا این لحظه خبری از کشته شدن آنها را منتشر نکرده است.
سازمان ستاره سرخ داود همچنین اعلام کرد که ۱۰ صهیونیست در الجلیل علیا بر اثر اصابت ترکش موشکهای قسام زخمی شدند.
در واکنش به اقدامات و جنایتهای رژیم صهیونیستی، جنبش حماس امروز (یکشنبه) مذاکرات درمورد اسرای اسرائیلی را به حالت تعلیق درآورد.
یک مسئول آگاه فلسطینی در مصاحبه با رویترز اعلام کرد که به دلیل اقداماتی که نیروهای اسرائیلی در مقابل بیمارستان الشفاء انجام میدهند، جنبش حماس مذاکرات اسرا را به حالت تعلیق درآورد.
پیش از این منابع محلی گزارش داده بودند که سوخت رسانی به بیمارستان الشفاء در غرب غزه به طور کامل متوقف شده است و نیروهای اسرائیلی در حال بمباران شدید اطراف بیمارستان هستند و دهها جسد داخل بیمارستان است و تیمهای پزشکی توان رسیدگی به آنها را به دلیل بمباران ندارند.
«یوآو گالانت» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی روز یکشنبه در سخنانی گفت که این رژیم جدول زمانی برای جنگ نداشته و تا بازگرداندن اُسرا به جنگ ادامه خواهد داد.
وی که در جمع خانوادههای اُسرای صهیونیست در غزه صحبت میکرد، افزود: «به بازگرداندن عزیزانتان چه از طریق عملیات نظامی یا از طریق توافق پایبند هستیم».
دفتر اطلاع رسانی دولت در غزه اعلام کرد که شمار شهدا تاکنون به ۱۱۱۸۰ نفر رسیده است که از این تعداد ۴۶۰۹ نفر کودک و و ۳۱۰۰ نفر نیز زن هستند.
بر اساس این گزارش، فعالیت ۲۲ بیمارستان و ۴۹ مرکز درمانی غزه متوقف شده است و جنگندههای رژیم صهیونیستی بخش مراقبتهای ویژه، ساختمان عمل جراحی و بخش زایمان بیمارستان الشفاء را بمباران کردهاند.
بنابر گزارش شبکه الجزیره، در گزارش دفتر اطلاع رسانی دولت در غزه آمده است که دو نوزاد نارس نیز به دلیل نبودن امکانات و امدادرسانی در بیمارستان جان باختند.
دفتر اطلاعرسانی دولت در غزه همچنین اعلام کرد که رژیم اشغالگر ۷۰ مسجد را به طور کامل، ۱۵۳ مسجد را به طور جزئی و ۳ کلیسا را تخریب کرده است.
یک منبع پزشکی فلسطین نیز از فوت چند بیمار در بخش مراقبتهای ویژه در بیمارستان الشفاء به دلیل نبودن امکانات و خدماترسانی خبر داد.
«آنتونیو گوترش» دبیر کل سازمان ملل روز یکشنبه گفت که نمیتوان از حماس به عنوان دلیلی برای مجازات دسته جمعی مردم فلسطین استفاده کرد.
وی که با شبکه خبری سیانان مصاحبه میکرد، افزود: «حمله حماس، مجازات جمعی ساکنان غزه را توجیه نمیکند».
گوترش اضافه کرد: «حمایت مطلوب از غیرنظامیان در غزه وجود ندارد و سازمان ملل 101 نفر از نیروهایش را در جنگ غزه از دست داده است».
دبیر کل سازمان ملل گفت: «من از گسترش درگیریها به لبنان و دیگر مناطق به شدت نگران هستم».
«ایمن الصفدی» وزیر امور خارجه اردن در تماس تلفنی با «جوزپ بورل» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا درباره آخرین تحولات غزه گفتوگو کرد.
وی در این تماس تلفنی گفت: «عدم اتخاذ موضع بینالمللی مبنی بر پایان دادن به جنگ، پوششی برای ادامه تجاوز به غزه است».
الصفدی به بورل گفت: «اتحادیه اروپا باید موضعی مستقیمی در خصوص جنایتهای جنگی اسرائیل اتخاذ کند».
وزیر خارجه اردن اضافه کرد: «اسرائیل جنایتهای جنگی خود را رها نکرده و در حملات وحشیانه خود مرتکب آن شده است».
وبسایت لبنانی «العهد» به نقل از منابع خبری خارجی حاضر در رژیم صهیونیستی خبر داد که در جریان عملیات نیروهای حزب الله علیه مقر نظامی «دوفیف»، 15 نظامی صهیونیست کشته و زخمی شدند.
حزب الله امروز یکشنبه با موشکهای هدایتشونده این مقر را هدف قرار داده بود.
شبکه 12 رژیم صهیونیستی ضمن تأیید این خبر گزارش داد: هشت سرباز و دو افسر ما توسط سربازان نصرالله کشته و شمار دیگری نیز زخمی شدند.
دانیل هاگاری سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی هم شامگاه گذشته به هلاکت ۳۶۱ افسر و سرباز این رژیم در جنگ غزه اذعان کرد.
سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی همچنین خبر داد که در جریان درگیریهای روز گذشته در غزه، 5 نفر دیگر از نیروهای خود را از دست داده است.
منابع اسرائیلی گزارش دادند که ۴ نفر از سربازان کشته شده کماندو و چترباز بودند که بر اثر انفجار تونل کشته شدند و یک افسر و ۴ سرباز نیز به شدت مجروح شدند.
سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی همچنین گفت: «ما به زمان بیشتری برای اجرای عملیات نظامی در شمال و جنوب نوار غزه احتیاج داریم».
مقاومت اسلامی لبنان لحظه هدف قرار دادن امروز تعدادی از نظامیان ارتش رژیم صهیونیستی در نزدیک موضع نظامی "العاصی" این رژیم در شمال فلسطین اشغالی را منتشر کرد.
به گزارش خبرگزاری شهاب، منابع لبنانی همچنین از شلیک یک موشک کورنیت دیگر به سمت یکی از مواضع ارتش رژیم صهیونیستی در شمال فلسطین اشغالی خبر دادند.
حزبالله لبنان یک موشک هدایت شونده ضد زره (کورنیت) را به سمت موضع نظامیان ارتش رژیم صهیونیستی در منطقه "مثلث الطیحات" در شمال فلسطین اشغالی شلیک کرد و آن را هدف قرار داد.
پیش از این نیز یک موشک کورنیت به سمت شهرک صهیونیست نشین "زرعیت" شلیک شد که در جریان آن یک صهیونیست زخمی شد.
تارنمای اسپوتنیک امروز به نقل از بیانیه وزارت وضعیت اضطراری روسیه خبر داد که روند خروج شهروندان این کشور از نوار غزه با همکاری دیپلمات های روس آغاز شده است.
این وزارتخانه در کانال تلگرامی خود نوشت که در پی هفته ها تلاش برای انجام اقدامات مقدماتی برای هماهنگی مسیر و نحوه خروج شهروندان روس از نوار غزه، انجام عملیات تخلیه این غیرنظامیان از نوار غزه را به همراه دیپلمات های روس آغاز کرده است.
در این بیانیه آمده است: آن دسته از شهروندان روس که مایل به خروج از منطقه درگیری هستند از یک ایست و بازرسی عبور خواهند کرد. سپس متخصصین وزارتخانه وضعیت اضطراری روسیه پیش از عزیمت این افراد به قاهره، کمک های روانی و پزشکی را به همراه آب و غذا در اختیار آنان قرار خواهند داد.
پیشتر نماینده ویژه رئیس جمهوری روسیه در امور خاورمیانه و آفریقا از همکاری کشورش با فلسطین، مصر و رژیم اسرائیل برای بازگشایی گذرگاه رفح در جنوب غزه خبر داده بود.
میخائیل بوگدانوف تاکید کرد که موضوع تخلیه مجروحان از نوار غزه از طریق گذرگاه رفح در مرز با مصر نباید به بهانه ای برای تبدیل این موضوع به گروگان گیری از این افراد بدل شود.
وی در گفت وگو با خبرنگاران، ضمن ابراز امیدواری برای رفع این چالش، گفت: روسیه در حال حل مشکل محاصره گذرگاه رفح با هماهنگی اسرائیل، مصر و فلسطین است.
منابع رسانهای بعد از ظهر امروز (یکشنبه) از حمله موشکی به منطقهای در شمال فلسطین اشغالی و مجروح شدن چند صهیونیست در نتیجه این حمله از خاک لبنان خبر دادند.
رسانههای رژیم صهیونیستی در این باره اعلام کردند که دستکم شش شهرک نشین صهیونیستی درپی شلیک موشک هدایت شونده ضد زره از خاک لبنان مجروح شدند.
خبرنگار المیادین در این باره اعلام کرد که درپی اصابت موشک به پادگان «دوفیف» ارتش رژیم صهیونیستی در مجاورت شهرک «رمیش» در شمال فلسطین اشغالی دود غلیظی در آسمان منطقه شکل گرفت.
رسانههای صهیونیستی در این باره اعلام کردند که یک موشک هدایت شونده از منطقه «یفتاح» به شمال فلسطین اشغالی شلیک شد.
در همین راستا، شبکه المیادین گزارش داد که ارتش رژیم صهیونیستی اطراف شهرک «یارون» و چند شهرک دیگر در جنوب لبنان را بمباران کرد.
برپایه این گزارش، ارتش رژیم صهیونیستی همچنین حومه دو روستای «یارین» و «میس الجبل» در جنوب لبنان را با گلوله های حاوی فسفر گلوله باران کرد.
یکی از خبرنگاران رژیم صهیونیستی از دشوار بودن بیان میزان تلفات ارتش این رژیم در جنگ با مقاومت فلسطین در غزه سخن گفت.
به گزارش عربی۲۱، یک خبرنگار صهیونیست به سانسوری اذعان کرد که مقامات رژیم صهیونیستی درباره شمار واقعی تلفات ارتش این رژیم در غزه اعمال می کنند.
خبرنگار کانال ۱۲ رژیم صهیونیستی اذعان کرد: نمیتوان از شمار نظامیان زخمی اسرائیلی که در بیمارستان «برزیلای» در «عسقلان» هستند، سخن گفت یا نمیتوان از شمار کشته ها و زخمی ها حرفی زد.
تاکنون ارتش رژیم صهیونسیتی به کشته شدن ۴۳ افسر و نظامی از زمان شروع حمله زمینی به غزه در ۲۷ اکتبر اذعان کرده و این در حالی است که مقاومت فلسطین شمار نظامیان کشته شده رژیم صهیونیستی را به مراتب بسیار بیشتر از این تعداد می داند.
رسانههای صهیونیستی اعلام کردند که یک هواپیمای حامل مسئولان صهیونیستی در قاهره پایتخت مصر به زمین نشست.
هدف از سفر این مسئولان صهیونیست، رایزنی درخصوص آزادی اسرا است که جنبش حماس در جریان نبرد طوفان الاقصی آنها را بازداشت کرده است.
«ایتای بلومنتال» خبرنگار سیاسی شبکه صهیونیستی «کان» در این باره گفت که رژیم صهیونیستی یک فروند هواپیمای اداری را کرایه کرده تا مسئولان اسرائیلی از آن استفاده کنند.
وی افزود که مدتی کوتاه پس از بازگشت این هواپیما از قطر، مسئولان صهیونیست سوار آن شده و راهی مصر شدند تا در خصوص آزادی اسرای نزد حماس رایزنی کنند.
این شبکه اضافه کرد که علیرغم تمام سختیها، این سفر نشان میدهد که در مساله آزادی اسرا، پیشرفتهای مشخصی حاصل شده و مذاکرات همچنان ادامه دارد.
برخی مسئولان صهیونیست پیش از این اعلام کرده بودند که تا این لحظه توافقی درخصوص آزادی اسرا حاصل نشده است اما مذاکرات همچنان ادامه دارد.
آنها تاکید کردند که رژیم صهیونیستی برای دستیابی به توافقی گسترده تلاش میکند و حاضر به پرداخت بهای آن است.
در همین حال، روزنامه «نیویورک تایمز» روز جمعه در گزارشی مدعی شد که حماس و رژیم صهیونیستی در حال مذاکره برای آزادی اسرا هستند.
این روزنامه آمریکایی به نقل از مقامهای آگاه نوشت، حماس و رژیم صهیونیستی در حال بررسی ۲ پیشنهاد آزادی اسرا هستند که بر اساس یکی از آنها، شمار اندکی از اسرا و بر اساس یک طرح دیگر، حدود یکصد نفر آزاد خواهند شد.
نیویورک تایمز افزود که حماس و سایر گروههای فلسطینی در غزه حدود ۲۴۰ اسیر در اختیار دارند که کمتر از نیمی از آنها، غیرنظامی هستند.
یک مقام آگاه گفت که مذاکرات درباره آزادی شمار بیشتری از اسرا شامل آزادی همه غیرنظامیان است.
نیویورک تایمز به نقل از یک مقام آگاه از محتوای مذاکرات نوشت که طبق یکی از پیشنهادها، حماس در ازای یک وقفه کوتاه در خصومتها، ۱۰ تا ۲۰ اسیر غیرنظامی - شامل زنان و کودکان اسرائیلی و خارجیها از جمله آمریکایی -را آزاد میکند. پس از آن ممکن است آزادی شمار بیشتری از اسرا انجام شود.
این مقام افزود که بر اساس طرح دوم، حماس در ازای آزادی همه غیرنظامیان، خواستار یک وقفه کوتاه، کمک بشردوستانه بیشتر، سوخت برای بیمارستانها و آزادی ههم زنان و کودکان از زندانهای رژیم اسرائیل میشود.
این مقام که نامش فاش نشده است، گفت که مقامهای صهیونیستی درباره احتمال آزادی اسرای خود، ابراز تردید کردهاند.
بر اساس این گزارش، قطر که میزبان دفاتر سیاسی حماس است، میانجی اصلی در این گفتوگوهاست و مقامهای ارشد آمریکایی نیز در این مذاکرات مشارکت دارند.
سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی به تاثیر موشک ضدتانک و نفوذ پهپادی حزب الله به حریم هوایی فلسطین اشغالی بدون اینکه سامانه های پدافندی این رژیم بتوانند آن را ساقط کنند، اذعان کرده است.
به گزارش المیادین، رژیم صهیونیستی به تشدید درگیری در مرز با لبنان به شکل خطرناک و تلفات و خسارات سنگین در این جبهه جنگ اذعان کرد.
از سوی دیگر «یوآف گالانت» وزیر جنگ این رژیم به تشدید اوضاع در جبهه شمالی این رژیم اشاره کرد و مدعی شد که حزب الله با آتش بازی میکند.
«زوهار بالتی» از مقامات سابق امنیتی رژیم صهیونیستی هم گفت: ما در رویارویی جدی در شمال به سر میبریم. من از زوایه دیگر صحبت می کنم. «لوید آستین» وزیر دفاع آمریکا با گالانت گفت وگو کرد و موضوع مهمی که او گفت این بود: ما خواهان جنگ نه در لبنان و نه در یمن نیستیم.
همزمان «نیر دفوری» رئیس ستاد ارتش رژیم صهیونیستی گفت: ۵۰ درصد از نیروی هوایی آماده جبهه شمال هستند و این از اهمیت بسزایی برخوردار است. نباید مرتکب خطای محاسباتی شد و برای همه گونه احتمالات باید آماده بود.
«یسرائیل زیف» ژنرال احتیاط رژیم صهیونیستی هم گفت: جنگ روزانه با گستره محدود در جبهه جنوبی جریان دارد. حزب الله از آزادی عمل برخوردار است و با موشکهای ضدزره و خمپاره حملاتی انجام میدهد و ما برای کاستن از آن با تحولات برخورد میکنیم. این جنگ باید محدود بماند و ما خواهان نبرد موشکها نیستیم.
این در حالی است که بسیاری از رسانه های رژیم صهیونیستی در برهه اخیر از نگرانی تل آویو از جبهه شمالی با حزب الله سخن به میان آورده و از این جبهه به عنوان چالشی بزرگ برای اشغالگران نام برده اند.
کانال ۱۲ رژیم صهیونیستی چند روز قبل اعلام کرد که توان موشکی حزب الله تهدید بزرگی برای این رژیم است.
در این گزارش همچنین به قدرت نیروهای رضوان حزب الله هم اشاره شد.
وزارت بهداشت فلسطین اعلام کرد: تعداد شهدای حملات وحشیانه ارتش رژیم صهیونیستی به نوار غزه به ۱۱۱۰۰ نفر رسیده که هشت هزار نفر از آنها کودک، زن و سالخورده هستند.
این وزارتخانه افزود: بیش از ۲۷ هزار فلسطینی دیگر هم زخمی شده اند.
افشای یک طرح خطرناک درباره غزه
منابع مصری و دیپلماتیک غربی در گفت وگو با العربی الجدید، از طرح خطرناک جدید درباره غزه خبر دادند.
به نوشته این رسانه، یک منبع دیپلماتیک مصری، از طرح جدیدی که طی ساعات گذشته مطرح شده، برای مرحله پس از توقف جنگ رژیم صهیونیستی علیه غزه خبر داد تا این باریکه را از ساکنان آن خالی کنند؛ این طرح جدید پس از ناکام ماندن کوچاندن آنها و اسکانشان در کشورهای همسایه است.
طرح جدید بر اساس ارائه تسهیلات گسترده به ساکنان غزه از جمله اقامت و فرصتهای شغلی در آمریکا و برخی کشورهای اروپایی و نیز عربی است و اولویت هم با ساکنان شمال غزه است.
به نوشته العربی الجدید، منبع یادشده افزود: این در راستای طرح میان مدت است که کشورهای عربی منطقه، آمادگی خود را برای همکاری با دولت آمریکا در این راستا اعلام کرده اند تا میزبان هزاران ساکن غزه باشند. بحث اسکان ساکنان غزه در مصر با توجه به مخالفت قاهره ضعیف شده، زیرا مقامات مصری تاکید کردهاند که در صورت اصرار برای طرح کوچاندن ساکنان غزه به مصر، این زمینه ساز مشکلات امنیتی بسیاری است که تل آویو هم از آن آسیب میبیند و آن گونه که مقامات آمریکایی تصور میکنند، امنیت به دنبال نخواهد داشت.
از سوی دیگر، یک دیپلمات غربی هم در قاهره گفت: طرح ویژه ارائه تسهیلات به ساکنان غزه برای کار و اقامت در خارج، مورد پذیرش برخی پایتختهای اروپایی هم قرار گرفته است. این طرح البته با رعایت اصول خاص انجام خواهد شد و به کشورهای عربی هم مطرح شده و میتوان گفت که احتمالا پذیرفته خواهد شد، به ویژه که این کشورها نیاز به شمار زیادی نیروی کار دارند.
به نوشته العربی الجدید، این دیپلمات غربی درباره عملی بودن این طرح افزود: احتمال موفقیت آن بسیار است، به ویژه در سایه کشتار در غزه بخصوص در مناطق شمالی که زندگی در آن ناممکن شده است. ساکنان این منطقه به ثبات نیاز دارند. از این روی، ساکنان غزه برای فراهم کردن زندگی بهتر برای فرزندان خود از آن استقبال خواهند کرد.
از سوی دیگر، «محمد محمود مهران» استاد حقوق بین الملل هم به العربی الجدید گفت: گشودن باب مهاجرت برای ساکنان غزه به سمت کشورهای غربی و کشورهای حوزه خلیج فارس، تلاشی برای تثبیت سیاست کوچاندن اجباری ساکنان غزه به شکل دیگری پس از شکست کوچاندن مستقیم است. هرگونه تلاش برای آواره کردن ساکنان غزه تحت فشار محاصره و بمباران، نقض حقوق بین الملل است. جامعه جهانی باید به اسرائیل برای رفع کامل محاصره غزه فشار آورد.
«مختار الغاشی» معاون رئیس مرکز مطالعات سیاسی و راهبردی العربی هم گفت: طرح آواره کردن، طرحی بینالمللی نیست، بلکه طرحی آمریکایی و اسرائیلی و غربی است. این در سایه ناتوانی جهان عرب است که تاکنون از وارد کردن کمکها به غزه ناکام مانده و این وضعیت شرم آور است.
وی طرح آتش بس چند ساعته را منجر به آواره کردن شماری از شمال به جنوب غزه و خالی کردن شمال غزه دانست و بیان کرد: این در سایه کشتار و سرکشی آمریکایی-اسرائیلی و در سایه سکوت مرگبار عربی است.
حملات بیوقفه رژیم صهیونیستی به نوار غزه
رسانههای فلسطینی بامداد یکشنبه از تداوم حملات جنایتکارانه اشغالگران به مناطق مختلفی از نوار غزه خبر دادند.
خبرگزاری «شهاب» نوشت که دو فلسطینی بر اثر حمله صهیونیستها به پناهگاه سازمان ملل در غرب غزه، به شهادت رسیدند.
خبرنگار شبکه «الجزیره» نیز گزارش داد که حمله جنگندههای صهیونیستی به منطقه «تلالزعتر» در شمال نوار غزه، ۹ شهید بر جای گذاشت.
بر اساس گزارشها، شمال نوار غزه هماکنون تحت گلولهباران شدید توپخانههای اشغالگران و شلیک حجم زیادی منور به آسمان منطقه است.
وزارت بهداشت فلسطین در نوار غزه نیز اعلام کرد که دو نوزاد در بخش نوزادان مجتمع پزشکی الشفا پس از توقف ژنراتور برق و از کار افتادن مجتمع جان باختند.
از سوی دیگر، در نتیجه حمله رژیم کودککُش صهیونیستی به خانهای در رفح در جنوب نوار غزه، سه فلسطینی شهید و تعدادی دیگر زخمی شدند.
اشغالگران با حمله به پنج بیمارستان، قتل عام انجام دادند
گروههای مقاومت فلسطینی بامداد یکشنبه در بیانیهای مشترک گفتند: «سخنگوی ارتش اسرائیل برای تبرئه خود از کشتار کودکان، اکاذیب و ادعاهای نادرست پخش میکند.»
در این بیانیه تاکید شده است: «ارتش اشغالگران با حمله و بمباران علیه پنج بیمارستان در نوار غزه، قتل عام مرتکب شده است.»
گروههای فلسطینی گفتند: «ما از سازمان ملل خواستیم، برای افشای حقایق، پاسخگو کردن و جلوگیری از جعل حقایق، از بیمارستانهای غزه بازدید کند.»
این بیانیه همچنین افزود: «تلاش اشغالگران برای نشان دادن ظاهری انسان دوستانه از خود، پس از بی ثباتی ادعاهایشان مبنی بر نظامی بودن بیمارستانها صورت گرفت.»
از سوی دیگر، سازمان هلال احمر فلسطین اعلام کرد، از ۱۸ آمبولانسی که در شهر غزه فعالیت میکردند، اکنون فقط ۷ دستگاه مانده است.
هلاکت ۳۶۱ نظامی صهیونیست از آغاز جنگ غزه
سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی به هلاکت ۳۶۱ افسر و سرباز این رژیم در جنگ غزه اذعان کرد.
شامگاه شنبه، ارتش رژیم صهیونیستی خبر داد در جریان درگیری های امروز در غزه، پنج تن دیگر از نیروهای خود را از دست داده است.
خبرگزاری شهاب به نقل از منابع اسرائیلی گزارش داد: چهار تن از سربازان کشته شده کماندو و چترباز بودند که بر اثر انفجار تونل کشته شدند و یک افسر و چهار سرباز نیز به شدت مجروح شدند.
سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی همچنین گفت: «ما به زمان بیشتری برای اجرای عملیات نظامی در شمال و جنوب نوار غزه نیاز داریم.»
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.