با برنامه ریزی نامناسب مسئولان، قیمت بلیت دربی امروز در بازار سیاه اطراف ورزشگاه آزادی به پنج میلیون تومان رسید.
به گزارش تابناک ورزشی؛ مصاف قرمز و آبی ساعت ۱۶:۱۵ امروز پنجشنبه در ورزشگاه آزادی آغاز میشود، ولی در شهرآورد یکصد و دوم هم گرانفروشی بلیت و عرضه آن در بازار دلالان رونق دارد و طبق اعلام خبرنگاران نرخ بلیت در روز روشن به پنج میلیون تومان رسیده است.
در این زمینه، سایت های فروش آنلاین هم به بازی کثیف دلالان دامن زدهاند و به راحتی قیمت ها را به اعداد نجومی تا ۱۵برابر قیمت واقعی درج شده روی بلیت رسانده اند.
خبرنگار ورزشی یکی از خبرگزاری ها از مقابل ورزشگاه آزادی ویدیویی گرفته که در آن فردی مشغول فروش بلیت به قیمت چند میلیون تومان است و علنی این کار را میکند و کسی هم مانع این سودجویی از عواطف هواداران نمیشود.
اگر بلیت فروشی در سامانه الکترونیکی و با کد ملی صورت میگیرد و در گیت های بازرسی و ورودی استادیوم نیز کارت ملی تماشاگران چک میشود، چگونه بلیت هر فرد دارنده بلیت، قابل فروش به شخص دیگری است؟!
به نظر میرسد حراست فدراسیون فوتبال و حراست وزارت ورزش در کنار نهادهای مسئول، در این زمینه بلید پاسخگو باشند.
اگر ظرفیت پرداخت ارقام اینچنینی از سوی تماشاگران وجود دارد، چرا باشگاههایی که چند صد میلیارد بدهی دارند، از این درآمد بی بهره باشند و فرصت طلبان بدون هیچ زحمتی به سودهای کلان میرسند؟
آیا تا کنون این معضل ریشه یابی شده و آیا این بازار سیاه تنها در اختیار دلالان آزاد است یا پای یک فساد سیستماتیک در میان بوده؟ چطور میشود ظرف مدت کوتاهی بلیت ها در سامانه تمام شده و بلافاصله در بازار سیاه با ارقام عجیب و غریب و ۱۵ برابری به فروش میرسد؟
سایت های فروش کالا در این زمینه چه نقشی دارند و چرا دادستان یک بار برای همیشه به پرونده مذکور ورود نمیکند؟ اعتراف مردم به پرداخت ۴ میلیون تومان بابت خرید بلیت دربی، در فوتبالی که هشت آن گرو نه است و تا خرخره بدهی دارد، نه تنها جای تاسف دارد بلکه نشانگر این است که نهادهای مربوطه به درستی وظایف خود را انجام نداده اند.
قیمت رسمی و واقعی بلیت دربی یکصد و دوم بسته به جایگاه انتخاب شده در ورزشگاه ۳۰۰، ۱۵۰ و ۷۰ هزار تومان است و بلیت ۷۰ هزار تومانی مخصوص بانوان در نظر گرفته شده است. این دیگر کالای وارداتی نیست که بگوییم شامل تحریم ها شده یا فلان درصد تعرفه گمرک دارد و یا نرخ دلار باعث تورم قیمت آن شده است؛ این اتفاق تنها به فقدان مدیریت صحیح برمیگردد که در صورت رسیدگی نهادهای قضایی و انتظامی کشور، میتوان به اتهام ترک فعل، مدیران فدراسیون و وزارت ورزش را تحت تعقیب قرار داد.
این نابسامانی که میتواند ناخودآگاه هم نبوده و پشت پردهای داشته باشد، یکی از مظاهر واضح مشکوک به فساد در فوتبال است و باید باندی را که دست به چنین سوداگری کنار ورزش فقیر ایران میزند، کشف و متلاشی کرد و درس عبرتی قرارش داد.
نویسنده: صادق لودریچه
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.