کاشت مو به روش ترکیبی چیست و چقدر هزینه دارد ؟

کد خبر: ۱۲۱۸۱۲۸
|
۰۷ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۰:۳۶ 27 January 2024
|
22797 بازدید

کاشت مو به روش ترکیبی چیست و چقدر هزینه دارد ؟

افرادی که ریزش موی شدید را تجربه می‌کنند همواره به دنبال راهی هستند که بتوانند موهای از دسته رفته خود را بازیابی کنند. کاشت مو به روش ترکیبی یکی از  تکنیک‌های محبوب کاشت مو است که از دو روش پرکاربرد یعنی FIT و FUT برای نتایج هرچه بهتر استفاده می‌کند. در این روش فولیکول‌ها به کمک هر دو تکنیک و با تعداد بالا برداشت می‌شوند تا بتوانند طاسی‌های گسترده را پوشش داده و تراکم مطلوبی ایجاد کنند.

در کاشت مو به روش ترکیبی می‌توان در یک جلسه 5000 گرافت مو را استخراج کرد و قسمت گسترده‌ای  از سر را پوشش داد. از این رو بسیاری از زیباجویان تمایل دارند در صورت امکان از این روش برای تراکم و نتایج بهتر بهره ببرند. برای آشنایی بیشتر با ویژگی‌ها و مراحل کاشت مو ترکیبی تا انتها با ما همراه شوید.

کاشت مو به روش ترکیبی چیست ؟

کاشت مو با تکنیک‌های تهاجمی و غیر تهاجمی انجام می‌شود که اصلی‌ترین تفاوت آنها در نحوه برداشت فولیکول‌هاست. هر کدام از تکنیک‌های کاشت مو با توجه به کاربردها و ویژگی‌های خود برای طیف خاصی از زیباجویان مناسب است. اما برخی افراد که طاسی گسترده و شدیدی دارند ممکن است نتوانند صرفا از یک روش کاشت مو نتیجه مناسبی دریافت کنند. متخصصان کلینیک ایران بیوتی از کاشت مو به روش ترکیبی برای حل این مشکل استفاده می‌کنند. روشی که در آن از تکنیک‌های تهاجمی و غیر تهاجمی به عنوان مکمل بهره می‌برد تا بیشترین تراکم ممکن را در طاسی‌های شدید ایجاد کند.

برای اینکه کاشت مو با تراکم بالا  انجام شود و ریزش‌های گسترده را پوشش دهد به گرافت‌های زیادی احتیاج داریم. به همین دلیل از ترکیب دو روش FUT و کاشت مو به روش FIT برای برداشت میزان گرافت‌های مورد نیاز و پوشش دادن تمام نواحی کم پشت استفاده می‌شود. به این منظور ابتدا از روش FUT برای  برداشت حداکثر گرافت‌ها استفاده می‌شود؛ سپس با تکنیک FIT گرافت‌های مورد نیاز برای افزایش تراکم موها منتقل می‌شوند.

هزینه کاشت مو به روش ترکیبی

ممکن است قیمت کاشت مو به روش ترکیبی نسبت به سایر روش‌ها کمی بیشتر باشد؛ علت آن هم این است که یکی از مهم‌ترین عوامل تعیین کننده هزینه کاشت مو، تعداد گرافت‌های برداشت شده است که در این روش بالاتر است. عواملی مثل تخصص و تجربه پزشک، میزان طاسی فرد، تجهیزات کلینیک و ... نیز بر هزینه کاشت مو ترکیبی تاثیرگذارند. البته برای اینکه به طور دقیق هزینه کاشت مو را برآورد کنید باید به کلینیک مراجعه کنید تا شرایط شما مورد بررسی قرار گیرد.

هزینه کاشت مو به روش ترکیبی در سال ۱۴۰۳ بین ۱۵ تا ۲۰ میلیون تومان می باشد.

نحوه انجام کاشت مو به روش ترکیبی

کاشت مو به روش ترکیبی همانطور که از اسم آن پیداست،‌ ترکیبی از روش‌های FUT و FIT است. بنابراین انتظار داریم در مراحل مختلف انجام کاشت مو ترکیبی، این تکنیک‌ها به درستی مورد استفاده قرار بگیرند. در ادامه با جزئیات بیشتری از مراحل کاشت مو با تکنیک ترکیبی آشنا می‌شویم.

مشاوره

در مرحله اول با پزشک ملاقات می‌کنید تا علاوه بر آشنایی بیشتر با روند کاشت مو، با پزشک خودتان نیز آشنا شوید. پزشک در این جلسه با انجام یک سری معاینات و مشاهده آزمایشات اطلاعات بیشتری در مورد وضعیت جسمی و پوست و موی شما کسب می‌کند. همچنین پزشک بر اساس وسعت طاسی و تعداد گرافت‌های مورد نیاز برای رسیدن به تراکم مطلوب، بهترین تکنیک را پیشنهاد می‌کند.

کاشت مو FUT

برای شروع کاشت مو به روش ترکیبی، تکنیک FUT مورد استفاده قرار می‌گیرد. پزشک پس از انتخاب ناحیه مناسب برای برداشت فولیکول‌ها و بی حسی ناحیه اقدام به برداشت نواری می‌کند. در این مرحله یک برش نواری از پوست سر همراه با فولیکول‌ها برداشت می‌شود و سپس ناحیه برداشت توسط پزشک بخیه زده می‌شود. فولیکول‌های برداشت شده زیر میکروسکوپ بررسی شده و با سرعت به ناحیه گیرنده پیوند زده می‌شوند تا کیفیت فولیکول‌ها از دست نرود. با انجام بی حسی موثر این تکنیک با کمترین درد ممکن انجام می‌شود.

کاشت مو FIT

پس از اینکه گرافت‌های استخراج شده با روش FUT کاشته شدند، نوبت به تکنیک FIT می‌رسد. در این مرحله پزشک بین 1000 تا 1500 گرافت را به صورت مجزا از ناحیه بانک مو برداشت می‌کند و بین موهای کاشته شده می‌کارد. هدف از انجام کاشت مو FIT افزایش تراکم و بهبود نتایج کلی عمل است. این روش نیز با بی حسی موضعی و تقریبا بدون درد انجام می‌شود؛ با این تفاوت که گرافت‌ها دانه دانه از بانک مو استخراج شده و به ناحیه کم پشت پیوند زده می‌شود.

در نهایت با پایان کاشت مو ترکیبی، فرد وارد دوره نقاهت بعد از کاشت مو می‌شود و باید دستور العمل‌های پزشک برای بهبود سریع‌تر را رعایت کند. در روش ترکیبی بیش از 5000 گرافت مو پیوند زده می‌شود تا بیشترین تراکم ممکن را ایجاد کند.

کاشت مو به روش ترکیبی چیست و چقدر هزینه دارد ؟

کاندید مناسب کاشت مو به روش ترکیبی

کاشت مو به روش ترکیبی به منظور ایجاد تراکم بالا و ترمیم طاسی‌های شدید مو به کار می‌رود. بنابراین اغلب افرادی برای کاشت مو با این تکنیک اقدام می‌کنند که دچار طاسی وسیع هستند و ممکن است از سایر روش‌ها نتیجه مناسبی دریافت نکنند. علاوه بر این افرادی که اصرار دارند با حداکثر تراکم کاشت مو را تجربه کنند می‌توانند از این روش استفاده کنند. در ادامه به برخی از شرایط کاندیدای مناسب کاشت مو ترکیبی اشاره می‌کنیم:

  • افرادی که حداقل به 4000 گرافت مو برای ایجاد تراکم مناسب احتیاج دارند
  • افرادی که با تهاجمی بودن عمل کاشت مو مشکل ندارند
  • افرادی که متقاضی بیشترین تراکم با نتیجه طبیعی هستند
  • فرد متقاضی کاشت مو ترکیبی باید بانک موی کافی برای برداشت داشته باشد
  • فرد نباید به یک بیماری کنترل نشده مبتلا باشد

مزایای کاشت مو به روش ترکیبی

کاشت مو به روش ترکیبی مزایای متعددی دارد و حتی در برخی موارد ضرورت دارد. زمانی که طاسی مو از حدود خاصی فراتر باشد،‌ تکنیک ترکیبی یکی از روش‌هایی است که می‌تواند نتیجه مطلوب را به همراه داشته باشد. از دیگر مزایای این روش می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • در یک جلسه و با سرعت بالا انجام می‌شود
  • با این روش می‌توان بیش از 5000 گرافت مو را استخراج کرد
  • تراکم موها پس از انجام این عمل بسیار بالاست
  • نتایج کاشت مو کاملا طبیعی است
  • برای اغلب افرادی که به تعداد گرافت‌های زیادی احتیاج دارند قابل استفاده است
  • علی رغم نتایج بهتر عوارض کمتری دارد
  • دوره نقاهت کاشت مو نسبتا کوتاه است

بنابراین این تکنیک یک روش کاملا ایده آل برای افرادی است که ریزش موی شدیدی را تجربه کرده‌اند اما می‌خواهند نتایج خوبی دریافت کنند.

عوارض کاشت مو به روش ترکیبی

علی رغم تصور بسیاری از متقاضیان، کاشت مو به روش ترکیبی عوارض بیشتری نسبت به سایر روش‌ها ندارد. اغلب عوارض کاشت مو ترکیبی مربوط به تکنیک FUT و برش نواری آن هستند. اگرچه کاشت مو ترکیبی نیز یک تکنیک تهاجمی محسوب می‌شود اما عوارض کوتاه مدت و جزئی دارد که طبیعی است. برخی افراد بابت باقی ماندن اسکار ناحیه بانک مو نگرانی دارند؛ در این مورد باید گفت که یک پزشک مجرب این اسکار را با برخی تکنیک‌های خاص محو می‌کند و اثری از اسکار باقی نمی‌ماند.

به طور کلی عوارض محدود و موقتی مثل خارش ناحیه کاشت، تورم، درد جزئی، پوسته پوسته شدن سر، قرمزی یا ریزش موقت موهای کاشته شده کاملا طبیعی هستند و در اغلب روش‌ها دیده می‌شوند. بنابراین اگر  انتخاب پزشک برای شما کاشت موی ترکیبی است، شک نداشته باشید و در یک کلینیک معتبر از آن بهره ببرید.

کاشت مو به روش ترکیبی چیست و چقدر هزینه دارد ؟

توصیه‌های قبل از کاشت مو ترکیبی

برای اینکه عمل پیوند مو را راحت‌تر تجربه کنید و در حین عمل نیز با مشکل خاصی مواجه نشوید، لازم است یک سری توصیه‌ها را از چند روز قبل یا حتی در روز عمل رعایت کنید. پزشک به احتمال زیاد توصیه‌های زیر را به عنوان مراقبت‌های قبل از کاشت مو به شما گوشزد می‌کند:

  • 10 روز قبل از عمل مصرف داروهای ضد انعقاد خون مثل آسپرین، وارفارین و بروفن را قطع کنید.
  • بهتر است قبل از عمل به حمام بروید و سر خود را صرفا با شامپو شستشو دهید.
  • شب قبل از عمل استراحت کافی داشته باشید و برای همراهی بعد از پیوند مو با یکی از دوستان یا آشنایانتان هماهنگ کنید.
  • بهتر است با لباس‌های راحت و دکمه دار به کلینیک مراجعه کنید.

مراقبت‌های بعد از کاشت مو ترکیبی

کاشت مو ترکیبی نیز مثل هر عمل زیبایی دیگری دوره نقاهت خاص خود را دارد که از قبل برای آن آماده باشید. مراقبت‌های بعد از کاشت مو ترکیبی نه تنها به بهبود سریع‌تر عوارض و کاهش دوره نقاهت کمک می‌کند، بلکه بر نتایج کاشت مو نیز تاثیرگذار است. این مراقبت‌ها طیف وسیعی از توصیه‌ها مثل مصرف داروهای بعد از کاشت مو، بایدها و نبایدها، تغییر سبک زندگی و ... را شامل می‌شود که تا حدی به پزشک شما نیز بستگی دارد. در ادامه به مهم‌ترین مراقبت‌های توصیه شده برای بعد از کاشت مو اشاره می‌کنیم:

  • از مصرف دخانیات و الک حداقل تا یک هفته اجتناب ورزید.
  • بهتر است تا 4 هفته از ورزش و فعالیت سنگین خودداری کنید اما پیاده روی داشته باشید.
  • تا 72 ساعت از شستن سرتان خودداری کنید و برای شستشوی سر و استحمام دستور العمل پزشک خود را رعایت کنید.
  • به منظور جلوگیری از آسیب به فولیکول‌های تازه کاشته شده از لمس یا خاراندن پوست ناحیه کاشت خودداری کنید.
  • داروهای بعد از کاشت مو را به صورت منظم مصرف کنید.

 

انتهای رپرتاژ آگهی/

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
برچسب ها
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # انتخابات آمریکا # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟