از «کنایه‌های حامیان رسانه‌ای رئیسی و روحانی» تا «یک نظرسنجی انتخاباتی؛ احمدی‌نژاد در صدر، روحانی در قعر»

33 روز دیگر تا یازدهم اسفند، موعد انتخابات «خبرگان ششم» و «مجلس دوازدهم» زمان باقی است و روز به روز بر حال و هوای انتخاباتی جامعه و کنشگری‌های سیاسی - انتخاباتی احزاب و تشکل‌ها افزوده می‌شود. رد صلاحیت روحانی و حضور رئیسی به تنهایی در حوزه انتخابیه خراسان جنوبی برای مجلس خبرگان همچنان مورد توجه فضای انتخاباتی و فعالان سیاسی کشور است.
کد خبر: ۱۲۱۸۲۸۸
|
۰۷ بهمن ۱۴۰۲ - ۲۱:۰۶ 27 January 2024
|
8824 بازدید
|

از«کنایه های حامیان رسانه ای رئیسی و روحانی» تا «یک نظرسنجی انتخاباتی؛ احمدی‌نژاد در صدر، روحانی در قعر»

 

33 روز دیگر تا یازدهم اسفند، موعد انتخابات «خبرگان ششم» و «مجلس دوازدهم» زمان باقی است و روز به روز بر حال و هوای انتخاباتی جامعه و کنشگری‌های سیاسی - انتخاباتی احزاب و تشکل‌ها افزوده می‌شود.رد صلاحیت روحانی و حضور رئیسی به تنهایی در حوزه انتخابیه خراسان جنوبی برای مجلس خبرگان همچنان مورد توجه فضای انتخاباتی و فعالان سیاسی کشور است.در ادامه، برخی اخبار و حواشی سیاسی-انتخاباتی را مرور خواهیم کرد.

 

 

کنایه های حامیان رسانه ای رئیسی و روحانی
علی نادری مدیرعامل خبرگزاری ایرنا، در توئیتی نوشته بود: یک پیشنهاد به شورای نگهبان؛ آقای روحانی را به شرط حضور در خراسان جنوبی، تایید صلاحیت کنید.هم مشکل ایشان حل می‌شود، هم مساله رقابت در استان خراسان جنوبی.در واکنش به این سخنان او، محمد مبین مدیرعامل سابق خبرگزاری برنا، در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: اگر آقای رئیسی اهل رقابت بود از همین تهران کاندیدا می شد، شما حواستان باشد از آرای باطله شکست نخورد.

 

 

روایت روزنامه اصولگرا از پاس گل به جریان تحریم
روزنامه فرهیختگان نوشت: نحوه ورود حسن روحانی به انتخابات و کنشگری او تاکنون خبر از این می‌داد که او سعی دارد ضمن نقد دولت و مجلس، با جریان تحریم‌طلب مرزبندی داشته باشد.لذا نکته اول در ردصلاحیت او این است که یک عنصر مهم در جریان مخالف تحریم انتخابات، ردصلاحیت شده است. این به یک معنا پاس گل به جریان تحریم‌طلب خواهد بود و سبب تقویت استدلال آنها در میان بدنه اجتماعی‌شان می‌شود.اما آیا ردصلاحیت روحانی در میزان مشارکت در انتخابات تاثیر دارد؟ این سوال با این سوال که آیا حضور روحانی می‌توانست مشارکت را افزایش دهد، فرق می‌کند. نظرسنجی دقیق یا پژوهش قابل تاملی درباره اثر ایجابی حضور او نداریم و نمی‌توانیم اثر میدانی حضور روحانی در انتخابات را سنجش کنیم اما در بعد سلبی حتما تصویری که ساخته می‌شود مهم است. او اثر نامطلوبی بر تصویر انتخابات می‌گذارد و بهانه به دست عده‌ای می‌دهد تا با چسب دوقلو برچسب لفظ انتخابات محدود را به رویداد اسفند ۱۴۰۲ بچسبانند. پس نکته دوم اینکه ردصلاحیت روحانی از جنبه مشارکت می‌تواند در تعارض با استراتژی کلان نظام و رهبر انقلاب، یعنی مشارکت حداکثری که بار‌ها بر آن تاکید شده، باشد.

 

 

اصلاحات با کلید واژه «انتخابات نمایشی» نامردی کرد
به نوشته ایرنا عضو شورای مرکزی جامعه روحانیت مبارز گفت: اصلاح‌طلبان دور هم که می‌نشینند، فقط خود را می‌بینند؛ اینکه می‌گویند ما در کنار مردم هستیم، یک حرف «پوپولیستی» است و آنها دقیقاً در مقابل مردم هستند. حجت‌الاسلام «احمد سالک کاشانی» با بیان اینکه اصلاح‌طلبان به صداوسیما هم که می‌آیند، هرچه دلشان بخواهد به جمهوری اسلامی می‌گویند و جمهوری اسلامی هم مطالب آنها را با صعه سدر گوش می‌دهد، افزود: اما آنها نهایتاً به دنبال جریان‌های فردی و باندی خود هستند که در راستای خواسته‌های آمریکا و اروپاست. عضو شورای مرکزی جامعه روحانیت مبارز تاکید کرد: اصلاح‌طلبان اگر نسبت به مسائل اسلام و انقلاب عمقی نگاه می‌کردند و واقع‌بین بودند، می‌فهمیدند که این انقلاب در ۴۵ سال توانسته به قله‌های بلند و بین رتبه‌های اول تا دهم جهانی در تمام ابعاد قرار بگیرد. این کمال نامردی است که بگویند انتخابات نمایشی است و یا بگویند ما در انتخابات شرکت نمی‌کنیم و یا آن را تحریم می‌کنیم.

 

 

آیا انتخابات خبرگان رهبری در حوزه‌های با یک کاندیدا برگزار می‌شود؟
هادی طحان‌‌نظیف می‌گوید: «بر اساس قانون انتخابات مجلس خبرگان رهبری، شرط برگزاری انتخابات در تمام حوزه‌های انتخابیه برخورداری از فضا و شرایط رقابتی است لذا تا شرایط لازم برای برگزاری انتخابات وجود نداشته باشد، انتخاباتی برگزار نخواهد شد.» سخنگوی شورای نگهبان همچنین تاکید می‌کند که « نسبت به حوزه‌هایی هم که احیاناً تعداد به اندازه کافی وجود ندارد هنوز فهرست نامزدها نهایی نیست و داوطلبانی که صلاحیت آنها تایید نشده است، سه روز فرصت اعتراض دارند و ما از دیروز در حال دریافت شکایات و اعتراضات آنها هستیم و پس از اتمام مهلت، به اعتراضات رسیدگی می‌شود. »وی ادامه می‌دهد که « مانند رویه ادوار گذشته و البته مشابه انتخابات مجلس شورای اسلامی نیز امکان جابجایی کاندیداها از حوزه‌ای به حوزه دیگر وجود دارد که این مهلت هم تا ۷۲ ساعت قبل از رای‌گیری است. بنابراین شرایط در چنین حوزه‌هایی باید فراهم شود؛ لذا با نکاتی که عرض شد باید بگوییم بر اساس قانون امکان ندارد انتخابات خبرگان در حوزه‌ای که به تعداد کافی داوطلب وجود نداشته باشد، برگزار شود.»

 

 

مجمع عمومی «جمعیت رزمنده مدافع انقلاب» برگزار شد
مجمع عمومی جمعیت رزمنده مدافع انقلاب اسلامی که با نام «جمعیت رزما» شناخته می‌شود در محل آمفی تئاتر مسجد موسی ابن جعفر (ع) برگزار شد. در این مراسم که با حضور حدود ۷۰۰ نفر از اعضاء و حضور مجازی اعضای استان‌ی برگزار شد پس از انتخاب هیات رئیسه، فرایند انتخاب شورای مرکزی و بازرسان با حضور نماینده وزارت کشور برگزار شد.

 

 

تازه‌ترین اقدامات شورای وحدت اصولگرایان برای انتخابات
سخنگوی شورای وحدت اصولگرایان با یادآوری برگزاری نشست دبیران استان‌‎های این تشکل سیاسی در روز ۱۰ بهمن در تهران از تشکیل شورای وحدت خراسان رضوی خبر داد.منوچهر متکی دبیر اجرایی شورای وحدت با بیان این‌که «شورای وحدت در استان‌های مختلف با انسجام و برنامه‌ریزی عملیاتی و دقیق برای برگزاری هرچه باشکوه‌تر انتخابات مجلس شورای اسلامی فعالیت می‌کند»، گفت: دبیران شورای وحدت از استان‌های سراسر کشور سه‌شنبه ۱۰ بهمن در تهران برای دومین‌بار گردهم خواهند آمد و این  گردهمایی در آستانه انتخابات از اهمیت خاصی برخوردار است.وی با اشاره به تنوع فعالیت‌های شورای وحدت در استان‌ها، افزود: در خراسان رضوی شورای وحدت به ریاست حمیدرضا ترقی تشکیل و طبق رایزنی‌ها مقرر شد وی نسبت به فعال‌سازی هرچه بیشتر شورای وحدت در استان خراسان رضوی اقدام کند تا در موعد مقرر لیست منسجم انتخاباتی از کاندیداهای شایسته و صلاحیت‌دار ارائه شود.

 

 

جبهه پایداری برای گزینش کاندیداهای انتخابات دست به کار شد
سخنگوی جبهه پایداری از برنامه‌ریزی  برای آغاز مرحله دیدار حضوری و مصاحبه با داوطلبان مورد تایید اولیه این تشکل سیاسی اصولگرا و نیز کاندیداهای علاقه مند به همراهی با جبهه پایداری در سطح کشور و تهران خبر داد. مجید متقی‌فر با اشاره به آخرین اقدامات جبهه پایداری برای انتخابات مجلس شورای اسلامی، اظهار کرد: در جلسه اخیر شورای مرکزی جبهه پایداری انقلاب اسلامی ضمن بررسی آخرین وضعیت تحولات سیاسی کشور و منطقه، مجدداً موضوع انتخابات مجلس شورای اسلامی مورد تحلیل جامع و دقیق قرار گرفت.وی افزود: با توجه به اعلام نتایج بررسی صلاحیت نامزدهای انتخابات پیش رو و در ادامه بررسی‌های لازم جهت رسیدن به گزینه‌های اصلح بر اساس شاخص‌های تعیین شده، مصوب شد برنامه‌ریزی لازم برای آغاز مرحله دیدار حضوری و مصاحبه با داوطلبان مورد تایید اولیه جبهه پایداری و هم‌چنین نامزدهای حاضر در جبهه انقلاب که علاقه مندند از طریق جبهه پایداری در عرصه انتخابات در سطح کشور و تهران حضور یابند، انجام پذیرد.

 


آمار جدید تایید صلاحیت شدگان انتخابات مجلس دوازدهم اعلام شد
سخنگوی ستاد انتخابات کشور با بیان اینکه بر اساس آخرین بررسی‌های شورای نگهبان در روز چهارشنبه، ۶۷۸ نفر دیگر تایید صلاحیت شدند، گفت: تا امروز ۱۲ هزار و ۷۱۱ نفر داوطلب رسمی انتخابات مجلس دوازدهم شورای اسلامی هستند. «محسن اسلامی» در گفت‌وگو با ایرنا، با اشاره به آخرین آمار داوطلبان انتخابات دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی، گفت: بر اساس آخرین گزارش شورای نگهبان در روز چهارشنبه، ۶۷۸ نفر دیگر تایید صلاحیت شدند و تعداد دواطلبان به ۱۲ هزار ۷۱۱ نفر رسید.سخنگوی ستاد انتخابات کشور همچنین اضافه کرد: بررسی اعتراضات تا ۱۹ بهمن ادامه خواهد داشت و احتمال افزایش تعداد داوطلبان وجود دارد.

 

 

فعال اصلاح‌طلب: روحانی بی‌سیاستی کرد
به نوشته نامه نیوز یک فعال سیاسی گفت: «آقای روحانی هم بی‌سیاستی کرد. او نباید اخیرا در جلسه با مسئولان دولتش بگوید اکثریت مردم پای صندوق نمی‌آیند و مخالف انتخابات هستند و چنین حرف‌هایی. آقای روحانی یا اصلا نباید در انتخابات شرکت می‌کرد و در آن صورت هر حرفی ولو تندترین نظرات را می‌گفت اما وقتی می‌خواست در خبرگان نامزد شود، نباید از این حرف‌ها می‌زد. به هر جهت آنچه پیش‌بینی می‌کردیم که فراکسیونی در مجلس آینده متشکل از میانه‌روها در برابر تندورها شکل بگیرد، رخ نداد. فراکسیونی متشکل از میانه‌روها می‌توانست در مجلس اعتدال ایجاد کند».آیتی در پایان گفت: «اکنون اگر بخواهیم کسانی که تأییدصلاحیت نهایی شده‌اند را تقسیم‌بندی کنیم، می‌بینیم که فرد خاصی نیست که شاخص جبهه اصلاحات یا میانه‌رویی باشد و افراد درجه سه و چهار تأییدصلاحیت شده‌اند و با این وضعیت ممکن است مجلس آینده هم ضعیف باشد.»

 


نوبخت: هنوز اقدامی برای تغییر حوزه انتخابیه انجام نداده ام
محمد باقر نوبخت دبیرکل حزب اعتدال و توسعه در پاسخ به این سوال که حوزه انتخابیه خود را از تهران به رشت تغییر داده است یا خیر، گفت: هنوز اقدامی برای تغییر حوزه انجام نشده است. وی در پایان خاطرنشان کرد: اگر تصمیم جدیدی اتخاذ شود اطلاع رسانی می شود.

 

 

هشدار عضو «اعتماد ملی» به اصلاح‌طلبان تحریم‌طلب
به نوشته مهر «اسماعیل گرامی‌مقدم» عضو حزب اعتماد ملی در واکنش به غلبه رویکرد تحریم‌طلبی در راهبرد انتخاباتی اصلاح‌طلبان می‌گوید: حتماً احزاب و جریان‌هایی که نامزد دارند، دست روی دست نخواهند گذاشت، زیرا اعتقاد ما بر این است که نهاد انتخابات باید حفظ شود و نباید آن را تضعیف کرد. نهاد انتخابات اگر تضعیف شود، گام‌های بعدی جبهه اصلاحات به‌ ویژه در انتخابات آینده ریاست‌جمهوری قابل‌توجیه نخواهد بود. ما زمانی می‌توانیم حرف از انتخابات بزنیم که نهاد انتخابات را حفظ کنیم.

 

 

تشریح فرآیند تهیه فهرست نهایی شورای ائتلاف
به نوشته مهر «عبدالحسین روح‌الامینی» معاون امور استان‌های شورای ائتلاف نیروی‌های انقلاب اسلامی در تشریح فرآیند تهیه فهرست نهایی شورای ائتلاف در انتخابات مجلس شورای اسلامی، گفت: اکنون حدود دو هزار و ۴۰۰ تن از تهران برای ورود در فرآیند گزینش سراسری شورای ائتلاف، انتخابات شده‌اند. ما فرآیند نهایی شدن و رسیدن به نامزد نهایی را ابلاغ کرده‌ایم و در این راستا ۴ گام در کل استان‌ها و شهرستان‌ها تعریف شده است که گام نخست در کل استان‌ها، شهرستان‌ها و در همه حوزه‌های انتخابیه دعوت به مصاحبه و امتیازبندی است. بعد از مصاحبه و امتیازبندی، ۵ تن از برگزیدگان به مجامع انتخابیه شهرستان معرفی می‌شوند و در یک جمع الکترال که متشکل از شورای مرکزی و یک جمع برگزیده‌ای هستند، برنامه‌های خود را ارائه می‌دهند. روح‌الامینی تصریح کرد: بعد از این ارزیابی‌ها، مجمع انتخاباتی استان با ترکیبی از شورای مرکزی شهرستان‌ها و شخصیت‌ها، با یک نصاب جمعیتی، تشکیل می‌شود و در این مجمع بصورت مخفی رأی‌گیری می‌شود. اگر کسانی که داوطلب بودند دوسوم‌ رأی آن مجامع را کسب کنند، ما آنها را تنفیذ و به وزارت کشور برای استفاده از نام و نشان ائتلاف در انتخابات معرفی می‌کنیم.

 

 

اگر انتخابات نمایشی بود، اصلاح‌طلبان در این کشور سر کار نمی‌آمدند
«منوچهر متکی» سخنگوی شورای وحدت در واکنش به راهبرد انتخاباتی جبهه اصلاحات و تعابیر تند و رادیکال مطرح توسط برخی از عناصر مدعی اصلاح‌طلبی با بیان اینکه اگر انتخابات نمایشی بود، شما در این کشور سر کار نمی‌آمدید، گفت: این دوستان ما موقعی که دولت را در دست دارند، مخالف نظام و زمانی که در دولت نیستند مخالف دولت می‌شوند و این رویکرد شایسته‌ای نیست و بنده بنابر رفاقتی که با بسیاری از دوستان اصلاح‌طلب داریم این مطلب را خیلی صادقانه بیان می‌کنم. نمایشی بودن یک انتخابات مفاهیم خود را دارد و با چنین تعبیری توهین به مردم و توهین به نظام می‌کنید و این تعبیر اصلاً درست نیست.

 

 

واکنش رجا به «بی‌رقیب بودن رئیسی در خراسان جنوبی»
رجانیوز نوشت: رسانه‌های اصلاح‌طلب با اعلام اینکه رییسی تنهای کاندیدای تایید صلاحیت شده مجلس خبرگان از حوزه انتخابیه استان خراسان جنوبی است، طوری وانمود می‌کنند که گویی شورای نگهبان تعمدا چنین کاری کرده تا رییس‌جمهور بی‌رقیب باشد.اما بررسی حوزه‌های انتخابیه مختلف نشان می‌دهد که این موضوع به استان خراسان جنوبی اختصاص ندارد و در برخی حوزه‌های انتخابیه نیز چنین اتفاقی افتاده است.برای مثال تعداد کرسی استان قزوین در مجلس خبرگان ۳ نفر است و دقیقا به همین تعداد در این استان تأیید صلاحیت شدند.در آذربایجان شرقی نیز ۵ کرسی برای مجلس خبرگان رهبری وجود دارد و تعداد تایید صلاحیت‌شده‌ها ۶ نفر هستند. ‏در گیلان و مازندران تعداد کرسی‌ها ۴ نفر است و فقط ۵ نفر تأیید شدند. ‏در کهگیلویه و بویراحمد هم فقط یک نفر تأیید شده است.

 

یک نظرسنجی انتخاباتی؛ احمدی‌نژاد در صدر، روحانی در قعر
به نوشته مهر بر اساس نتایج به دست آمده از یک نظرسنجی که در برخی رسانه‌ها منتشر و گفته شده که توسط یک مرکز دولتی انجام گرفته، پیش‌بینی شده که میانگین میزان مشارکت در انتخابات اسفند ۱۴۰۲ در کل کشور ۳۰ درصد است. همچنین در استان تهران، میزان مشارکت حدودا ۲۲ درصد و در شهر تهران ۱۵ درصد پیش‌بینی شده است. در این نظرسنجی از ۳۰ درصدی که عنوان کرده‌اند در انتخابات مشارکت می‌کنند پرسیده شده که «توصیه های چه کسی در رأی دادن شما اثرگذار است؟» که در پاسخ ۳۶ درصد از محمود احمدی‌نژاد، ۳۰ درصد از سید ابراهیم رئیسی، ۲۰ درصد از محمد باقر قالیباف، ۱۶ درصد از سید محمد خاتمی و ۱۰ درصد از حسن روحانی نام برده‌اند.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
برچسب ها
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱۹
در انتظار بررسی: ۱۳
انتشار یافته: ۶۳
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۱۰ - ۱۴۰۲/۱۱/۰۷
رد صلاحیت روحانی بنا به خواست خودش و برای جلوگیری از آبروریزی بوده است
پاسخ ها
ناشناس
| United States of America |
۲۲:۳۴ - ۱۴۰۲/۱۱/۰۷
دروغگو دشمن خداست!
ناشناس
| United States of America |
۲۲:۳۵ - ۱۴۰۲/۱۱/۰۷
این ]دمها همه مدعی اسلام ناب هستند ولی گاهی براحتی دروغ می گویند!
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۸:۵۳ - ۱۴۰۲/۱۱/۰۸
واقعا همین یک مورد انتخابات خبرگان در خراسان جنوبی را در نظر بگیرید وجدانا چراباید در انتخابات شرکت کرد شنیده ام در برخی از استانهای دیگر هم تعداد کاندید ها از تعداد سهمه آن استان کمتر است
مردم را دست انداختید ؟؟؟؟؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۱۲ - ۱۴۰۲/۱۱/۰۷
درسته که همشون تدارکاتچی و بدون اختیار .
ولی از همشون بهتر توی این ۴۴ سال احمدی نژاد بوده .
مردم اگر چیزی هم دارن از زمان اونه .
مسکن مهر / یارانه / سهام عدالت و ....
پاسخ ها
ناشناس
| United States of America |
۲۲:۳۸ - ۱۴۰۲/۱۱/۰۷
آدم عوامگرایی که بیشترین لطمه را به اقتصاد و وحدت کشور زد!
ناشناس
| Singapore |
۲۳:۰۰ - ۱۴۰۲/۱۱/۰۷
تحلیلت نشونده سوادته خانه های مهر که لکه ننگی در ساخت و ساز و اتلاف سرمایه ملی بود الهی خدا قسمتت کنه صاحب خانه مهر شوی برای همه عمرت
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۳:۰۷ - ۱۴۰۲/۱۱/۰۷
احمدی نژاد بودجه ۱۰۰ سال ایران رو تو ۴سال نابود کرد
صندوق ذخیره ارزی رو خالی کرد
مشخص نشد پول فروش نفت بشکه ای ۱۵۰ دلار رو چیکار کرد
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۳:۲۸ - ۱۴۰۲/۱۱/۰۷
چقدر مردم ما بی اطلاع هستن.احمدی نژاد سالی 120 میلیارد دلار درامد نفتی داشت وکسی بود که اولین سری مالیلت بر ارزش افزوده رو درست کرد.حتی همین الان هم اگه احمدی نژاد سرکار بود وضع همین بود یا حتی بدتر چون درامد نفتی به شدت کاهش یافته تازه جمعیت کشور حدود 10 تا 15 میلیون افزایش یافته است.پس یه کم تفکر هم بد نیست.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۰:۳۰ - ۱۴۰۲/۱۱/۰۸
احمدی نژاد چون از جنس مردم بودسر مایه داران نو لیبرال اورا
نتوانستن تحمل کنن چون
امپراطور رسانه ای هم محسوب میشوند بالاترین قدرت سیاه نمایی را دارند. حق پیروز هست
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۴:۳۵ - ۱۴۰۲/۱۱/۰۸
ما بی اطلاع تو دانشمند. هنوز نمی دونی ارزش افزوده رو مجلس گذاشت نه دولت
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۴:۳۷ - ۱۴۰۲/۱۱/۰۸
جالبه هر چی از این بشر بد می گید و می خواهید خرابش کنید محبوبتر میشود و هنوز رای اول تو کشوره
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۷:۵۲ - ۱۴۰۲/۱۱/۰۸
۲۳ :۰۰
با ۳۰ میلیون صاحب خونه ات کرد .
ناشکری نکن
الان با ۳۰ میلیون کاسه توالت هم بهت نمیدن بنده خدا
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۸:۴۹ - ۱۴۰۲/۱۱/۰۸
بزرگ ترین خیانت ها از زمان احمدی نژاد شروع شد کجای کاری برادر . همون یارانه و مسکن مهر بدترین خیانت بود
وحید
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۴۰ - ۱۴۰۲/۱۱/۰۸
یکی از کارهای خوب احمدی نژاد سازمان فضایی کشور را زیر نظر خودش گذاشت و پنجاه دانشگاه و مرکز زیر مجموعه آن
حیف شد کار بزرگی بود و تقریباً معادل ناسا
واقعا حیف شد
ش
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۰۴ - ۱۴۰۲/۱۱/۰۸
بعد از روی کار آمدن ایشان نظام اداری و مدیریتی ایران در مسیر فروپاشی قرار گرفت .
حسین
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۵۳ - ۱۴۰۲/۱۱/۰۸
اقدامات احمدی نژاد باعث شده اقتصاد ایران بیش از 40 هزار میلیارد دلار تا بحال فرصت سوزی خسارات اختلاس ببیند . یعنی 40 برابر جنگ 8 ساله صدام . احمدینژاد یعنی 320 سال جنگ با صدام
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۹:۱۸ - ۱۴۰۲/۱۱/۰۸
قیمت 30میلیون تومان تومان زمان احمدی نژاد برابر با 30 هزار دلار بود و الان برابر با 1و5 میلیارد است که خانه های مسکن مهر همینقدر ارزش دارد. ولی کیفیت و مسایل مالی خرج کردن پول نفت بحث دیگری است . اینقدر بی سواد نباشید . احمدی نژاد فقط پول نفت مثل ریگ بیابان خرج کردو ملت برای دو میلیون حاضرند کشورشان خراب شود طرفدار احمدی تژاد هستند .
محمود
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۱:۱۵ - ۱۴۰۲/۱۱/۰۹
امیرکبیر زمان دکتر احمدی‌نژاد
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۱۴ - ۱۴۰۲/۱۱/۰۷
برا مجلس خبرگان در خراسان جنوبی فقط یه نامزد تائید صلاحیت شده .
اونم رئیسی
رئیسی رقابت نفس گیری با خودش داره !!!!
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۰:۵۵ - ۱۴۰۲/۱۱/۰۸
نفس گیر وخوب اومدی
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۷:۵۵ - ۱۴۰۲/۱۱/۰۸
رقابت نفس گیر و تنگاتنگ رئیسی با خودش
در خراسان جنوبی :-)
با ۱ رای هم برنده اس !!!!!
ناشناس
| Germany |
۲۰:۳۴ - ۱۴۰۲/۱۱/۰۸
احتمال داره به دور دوم هم بکشه چون شاید شاهد حضور صد در صدی مردم در انتخابات باشیم!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۲۴ - ۱۴۰۲/۱۱/۰۷
رئیسی رقابت تنگاتنگی با خودش داره توی خراسان جنوبی
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۷:۵۶ - ۱۴۰۲/۱۱/۰۸
اگر هیچکس هم رای نده ؛ برنده است
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۲۶ - ۱۴۰۲/۱۱/۰۷
مجلس بله قربانگوی مزد بگیر نمیخواهیم
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۲۶ - ۱۴۰۲/۱۱/۰۷
مجلس منتظر دستور تماشاچی به چه دردی میخوره ؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۳۱ - ۱۴۰۲/۱۱/۰۷
روحانی یک نون به نرخ روز خور حرفه ای است .
گاهی به نعل میزد و گاهی به میخ
هرگز مردمی نبود
فقط به جیبش می اندیشید
چه خوب شد پرتش کردن کنار
پاسخ ها
کوروش
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۲:۳۹ - ۱۴۰۲/۱۱/۰۷
قربون دهنت.احسنت
ناشناس
| United States of America |
۲۲:۴۰ - ۱۴۰۲/۱۱/۰۷
فکر کردی اونهایی که موندن از او بهترند؟؟!
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۳:۰۸ - ۱۴۰۲/۱۱/۰۷
همه اشون همینطوری هستن
ناشناس
| Germany |
۰۱:۲۴ - ۱۴۰۲/۱۱/۰۸
دقیقا و البته نه فقط روحانی
مازیار
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۷:۱۵ - ۱۴۰۲/۱۱/۰۸
ای دولت را نیز یادتون نره که اینها هم فکر جیب خودشون هستند؟!
17000
میلیارد دلار +80میلیون سکه +دبش دبش کوچکترین کاری بود برای پرکردن جیبشان ؟
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۸:۰۴ - ۱۴۰۲/۱۱/۰۸
حالا که انداختنش کنار
مردم مردم میکنه

به مردم علت رد صلاحیت منو بگید !!!

تو یه نون به نرخ روز خور ملون هستی
با مردم چی کار که نکردی
ولنجک نشین بی درد .
همتون یه کرباسید
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۴۴ - ۱۴۰۲/۱۱/۰۷
دولت اول روحانی با دولت دوم ایشان خیلی فرق داشت ...در دولت دوم اصلاح طلبان بکنار رفتند و افراد بظاهر دو وجهی " کارگزاران " روی کار آمدند که مصداق شریک دزد و رفیق قافله بودند و باعث شد تا عملکرد قابل دفاع دولت نخست نادیده گرفته شود و آقای روحانی مثل احمدی نژاد چوب دو سر طلا بشوند
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۲:۲۴ - ۱۴۰۲/۱۱/۰۷
وجه تشابه دولت احمدی نژاد و روحانی این بود که در دور دوم دولت خود گرفتار تحریم‌های شدید شدند
ناشناس
| Singapore |
۲۳:۰۵ - ۱۴۰۲/۱۱/۰۷
نه به اون خاطر نبود همدستی داخلی ها با ترامپ و پاره کردن و اتش زدن برجام با چاشنی موشک پرانی....
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۴:۴۳ - ۱۴۰۲/۱۱/۰۸
کابینه که همون بود به اعتراف خود روحانی اما دوره گفتار
درمانی بالاخره محدوده و مردم و بازار فهمیدن سرکار هستن
یاس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۴۶ - ۱۴۰۲/۱۱/۰۷
اگه فردوسی پور و برنامه 90 برگردد من رای میدهم !!!!! برای مثال گفتم منظورم خاصه برنامه 90 نیست
وقتی شما به کمترین خواسته های مردم توجه نمی کنید چرا مردم باید رای بدهند که فرقی در سرنوشتشان ندارد
رای بی رای چون کاری از دستتان بر نمیاید حالا حتی مجلس اکثریت هم تشکیل شود و نماینده اول تهران 3 میلیون رای بیاورد نه 1 میلیون در سرنوشت جمهوری اسلامی و مردم همراهش و مردم غیر همراهش فرقی نمی کند
پاسخ ها
ناشناس
| United States of America |
۲۲:۴۴ - ۱۴۰۲/۱۱/۰۷
البته تفاوت داره. رای ندادن در شرایطی که هیچ روشی برای اعتراض نگذاشته اند
نشانه اعتراض است.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۳:۰۹ - ۱۴۰۲/۱۱/۰۷
من ب هیچ وجه رای نمیدم حتی اگر خاتمی برگشت
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۱:۱۲ - ۱۴۰۲/۱۱/۰۸
فردوسی پور دیگه این میان کیلویی چنده
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۵۸ - ۱۴۰۲/۱۱/۰۷
این نظرسنجی خیلی باحاله، رای دهنده ها مشخصه از چه طیفی هستند و مشخصه از چه کسی توصیه می پذیرند،
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # دمشق # الجولانی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
تحولات اخیر سوریه و سقوط بشار اسد چه پیامدهایی دارد؟