هفتصد و ششمین روز از حمله روسیه به اوکراین

حمله شدید ترامپ به زلنسکی: او بزرگ ترین تاجر تاریخ است! / اوکراین: مصاحبه پوتین برای ما بسیار خطرناک است

هفتصد و ششمین روز از حمله روسیه به اوکراین با دستور ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور این کشور می‌گذرد؛ تهاجمی که رویداد‌های بسیاری به دنبال داشته و منجر به تحریم گسترده روسیه از سوی بلوک غرب شده است و دورنمای مشخصی برای پایان آن نیز وجود ندارد.
کد خبر: ۱۲۲۱۳۸۸
|
۲۳ بهمن ۱۴۰۲ - ۲۱:۰۹ 12 February 2024
|
11971 بازدید
|

حمله شدید ترامپ به زلنسکی: او بزرگترین تاجر تاریخ است!/اوکراین: مصاحبه پوتین برای ما بسیار خطرناک است

بین الملل تابناک: هفتصد و ششمین روز از حمله روسیه به اوکراین با دستور ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور این کشور می‌گذرد؛ تهاجمی که رویداد‌های بسیاری به دنبال داشته و منجر به تحریم گسترده روسیه از سوی بلوک غرب شده است و دورنمای مشخصی برای پایان آن نیز وجود ندارد.

اوکراین: مصاحبه پوتین برای ما بسیار خطرناک است
۱۴۰۲/۱۱/۲۳ - ۲۱:۲۹

مشاور رئیس‌جمهور اوکراین هشدار داد که مصاحبه اخیر پوتین می‌تواند روند کمک‌های آمریکا به اوکراین را متاثر کند.

 مشاور رئیس‌جمهور اوکراین نسبت به تبعات مصاحبه اخیر رئیس‌جمهور روسیه بر کشورهای غربی ابراز نگرانی کرد.

«سرگئی لشچنکو» مشاور رئیس دفتر «ولودیمیر زلنسکی» روز دوشنبه اعلام کرد که مصاحبه «تاکر کارلسون» روزنامه‌نگار آمریکایی با «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه ممکن است بر افکار عمومی و سیاستمداران آمریکایی در مورد تخصیص کمک به اوکراین تأثیر بگذارد.

مشاور رئیس جمهور اوکراین در مصاحبه تلویزیونی گفت که مصاحبه پوتین را نباید دست کم گرفت. او (پوتین) با گفتن اینکه این جنگ باید با توقف کمک به اوکراین متوقف شود، بر رای دهندگان آمریکایی تاثیر می‌گذارد. دولت جدید (آمریکا) این کار را خواهد کرد. این امر باعث صرفه جویی در پول آمریکایی‌ها خواهد شد.

به گفته این مقام اوکراینی، اگر چنین نگرشی در میان رای دهندگان آمریکایی شکل بگیرد، سیاستمداران آمریکایی مجبور به توجه خواهند شد. بنابراین این مصاحبه به شدت خطرناک است.

مسکو: شورای امنیت در جلوگیری از جنگ اوکراین شکست خورد
۱۴۰۲/۱۱/۲۳ - ۲۱:۲۷

نماینده روسیه در سازمان ملل با انتقاد از عملکرد این سازمان درباره جنگ اوکراین، گفت که شورای امنیت در پیشگیری از وقوع جنگ روسیه و اوکراین شکست خورد.

 «واسیلی نبنزیا» نماینده روسیه در نشست شورای امنیت سازمان ملل گفت: اجرای مجموعه اقدامات مینسک بهترین راه برای حل مناقشه اوکراین بود. همچنین باید به شکست اقدامات شورای امنیت برای پیشگیری (از این جنگ) اذعان کنیم.

به گفته نبنزیا، اعضای شورای امنیت سازمان ملل متحد می‌دانستند که چه اتفاقی در حال افتادن است و نتیجه چه خواهد بود اما دست روی دست گذاشته و امیدوار بودند با استفاده از «هیولای روس‌هراس نئونازی» که در مرزهای روسیه رشد یافته، روسیه را تضعیف کنند.

به گزارش خبرگزاری اسپوتنیک، توافقات مینسک معاهداتی هستند که در سال‌های ۲۰۱۴ و ۲۰۱۵ با هدف پایان‌دادن به درگیری‌های مسلحانه دولت اوکراین با منطقه جدایی‌طلب دونباس، میان روسیه، فرانسه، آلمان و اوکراین امضا شد؛ گروهی که به «فرمت نورماندی» معروف شد.

روسیه مکرراً گلایه کرده است که اوکراین به تعهدات خود بر اساس این معاهده عمل نکرده است، از جمله اعطای خودمختاری به دونباس.

اوربان: صربستان باید سریع‌تر از اوکراین عضو اتحادیه اروپا شود
۱۴۰۲/۱۱/۲۳ - ۲۱:۲۵

نخست وزیر مجارستان هشدار داد، اگر اتحادیه اروپا به زودی عضویت صربستان را نپذیرد، آن را به چین می‌بازد و اینکه پذیرش بلگراد باید پیش از پذیرش اوکراین صورت گیرد.

 ویکتور اوربان، نخست وزیر مجارستان در سخنانی خاطرنشان کرد، دولت بلگراد توافق تجارت آزاد را با پکن امضا کرده و ابتدا در سال ۲۰۰۹ قبل از نگرانی در بروکسل در مورد روابط صربستان با روسیه و چین، درخواست پیوستن به آن را داده بود.

به گزارش راشا تودی، نخست وزیر مجارستان که از منتقدان تند و تیز اوکراین است، در ادامه گفت:‌ روسیه هرگز نمی‌پذیرد که یک عضو اتحادیه اروپا و ناتو مانند اوکراین در نزدیکی مرزهایش باشند.

در ۲۸ فوریه ۲۰۲۲ درخواست عضویت اوکراین در اتحادیه اروپا توسط ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهور این کشور ارائه شد. پارلمان اروپا، کمیسیون اروپا و شورای اروپا از درخواست اوکراین حمایت کردند و در ۲۳ ژوئن، اوکراین عنوان نامزد عضویت در اتحادیه اروپا را دریافت کرد.

تایید شدن نامزدی عضویت، نخستین گام قانونی برای عضویت در اتحادیه اروپاست، هر چند طی کردن همه مراحل و ضوابط ممکن است سال‌ها زمان لازم داشته باشد و همچنین تایید شدن نامزدی، تضمینی برای موافقت نهایی با این درخواست نیست. با آغاز جنگ اوکراین، کی‌یف همچنین خواستار تسریع روند عضویتش در ناتو شد؛ خواسته‌ای که تاکنون راه به جایی نبرده است.

موضع کرملین درباره سرنوشت سفارت اوکراین، سخنان ترامپ و خروج ۶۰ هواپیما از روسیه
۱۴۰۲/۱۱/۲۳ - ۲۱:۲۴

موضوع سرنوشت ساختمان‌های سفارت اوکراین در روسیه با گذشت نزدیک به دو سال از آغاز عملیات نظامی در کانون بحث قرار گرفته و سخنگوی کرملین در این باره معتقد است: سرنوشت این ساختمان‌ها پس از پایان قرارداد اجاره، مطابق با منافع روسیه تعیین خواهد شد.

 دمیتری پسکوف روز دوشنبه در پاسخ به پرسش خبرنگاری دراین باره گفت: این موضوع بیشتر به حوزه سیاست خارجی مربوط می شود و در این مورد وزارت امور خارجه، نهاد هماهنگ کننده است و کار همه سازمان‌های دولتی، حتی مقامات شهری را در زمینه سیاست خارجی هماهنگ می کند.

سخنگوی دفتر ریاست‌جمهوری روسیه در پاسخ به این پرسش که آیا تصمیم‌گیری درباره ساختمان‌های سفارت اوکراین در روسیه با کرملین هماهنگ شده است، گفت:‌ همه تصمیمات بر اساس منافع ما اتخاذ خواهد شد.

پیش از این، اداره املاک شهر مسکو از تصمیم خود برای فسخ قراردادهای اجاره زمین های ارائه شده برای محل سفارت اوکراین خبر داده بود.

خودداری از اظهارنظر درباره سخنان ترامپ

سخنگوی دفتر ریاست‌جمهوری روسیه روز دوشنبه از اظهارنظر درباره سخنان دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور سابق و نامزد

ریاست‌جمهوری آمریکا درباره کمک ناتو در مقابله با فدراسیون روسیه خودداری کرد.

پسکوف در پاسخ به سوالی در این باره افزود: من همچنان دستیار مطبوعاتی پوتین رئیس‌جمهوری روسیه هستم، نه ترامپ.
به نوشته رسانه روس،‌ دونالد ترامپ که به دنبال نامزدی در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا از سوی جمهوری خواهان است، پیش از این در کارولینای جنوبی به یکی از نشست‌های قبلی‌اش با رهبران ناتو اشاره کرده و گفته است: یکی از رؤسای جمهور یک کشور بزرگ بلند شد و پرسید: «اگر ما پول ندهیم و روسیه به ما حمله کند، از ما محافظت می‌کنید؟» گفتم: «شما پول ندادید؟ آیا پرداختت را دیر کردی؟» او گفت: «بله، فرض کنیم این اتفاق می‌افتد.». ترامپ در پاسخ گفته است: نه، من از شما دفاع نمی‌کنم، علاوه بر این، آنها را تشویق می‌کنم که هر کاری می‌خواهند انجام دهند. شما باید هزینه کنید. ترامپ رئیس‌جمهور سابق آمریکا مشخص نکرد که این گفتگو در چه زمانی و در کجا انجام شده و کدام یک از رؤسای کشورها،‌ چنین سوالی را از وی پرسیده است.

تحقیقات درباره خروج غیرقانونی ۶۰ هواپیما از روسیه ادامه دارد

سخنگوی دفتر ریاست‌جمهوری روسیه همچنین در پاسخ به پرسشی درباره خبر یک روزنامه روس در زمینه خروج غیرقانونی ۶۰ فروند هواپیما از روسیه گفت:‌ این سؤال باید به مقامات تحقیقاتی مطرح شود، در این مورد، اقدامات تحقیقاتی در حال انجام است.

پسکوف افزود: کرملین حق اظهار نظر در مورد موضوع تحقیقات در دفتر مرکزی آژانس فدرال حمل و نقل هوایی را ندارد.

پیش از این، ایزوستیا گزارش داده بود که سرویس اطلاعات خارجی روسیه در حال انجام تحقیقات در دفتر آژانس فدرال است. به گفته این نشریه، بیش از ۶۰ هواپیما به طور غیرقانونی از حوزه قضایی روسیه خارج شده اند.

به گزارش ایزوستیا، دو پرونده قضایی با عناوین سهل انگاری و سوء استفاده از قدرت در این زمینه تشکیل شده است.

ادعای استفاده نیروهای نظامی روسیه از اینترنت ماهواره‌ای

پاسخ ایلان ماسک به مباحث مطرح شده به نقل از ارتش اوکراین در زمینه استفاده نیروهای روس از اینترنت ماهواره‌ای درعملیات نظامی در اوکراین موضوع سوال دیگری از سخنگوی کرملین بود.

پسکوف در این باره گفت:  این یک سیستم تأیید شده نزد ما نیست؛‌ پایانه های ارتباطی ماهواره ای استارلینک به طور رسمی به روسیه عرضه نمی شود و نمی توان به طور رسمی از آنها استفاده کرد.

سخنگوی کرملین خاطرنشان کرد: در اینجا، شاید ما نباید وارد بحث بین رژیم کیف و تاجر ماسک شویم.

پیش از این،‌ ایلان ماسک میلیاردر و مالک شرکت اسپیس  ایکس که پایانه‌های ارتباطی ماهواره‌ای استارلینک را عرضه می‌کند، گزارش‌های منتشر شده با استناد به ارتش اوکراین مبنی بر استفاده نیروهای روسیه از پایانه‌های استارلینک را نادرست خوانده بود.
ایلان ماسک گفته بود: این پایانه‌های ارتباطی ماهواره‌ای به روسیه فروخته نشده است.

ابراز امیدواری به موضع متعادل رئیس‌جمهوری منتخب فنلاند

سخنگوی دفتر ریاست‌جمهوری روسیه در پاسخ به پرسش دیگری درباره انتخاب رئیس‌جمهوری جدید فنلاند گفت:‌ مسکو انتخاب رئیس جمهور جدید را یک موضوع مستقل و داخلی برای مردم فنلاند می داند؛‌ بنابراین، ما فقط می‌توانیم به انتخاب فنلاندی‌ها احترام بگذاریم.

پسکوف افزود: ما امیدواریم که رئیس جدید دولت فنلاند با برخورداری از فرصت پیش‌رو برای دریافت تمام اطلاعات، رویکرد متعادل تری به موضوع روابط روسیه و فنلاند داشته باشد.

سخنگوی کرملین گفت:‌ ما هر بار ابراز امیدواری کرده‌ایم که رئیس دولت جدید فنلاند حامی توسعه روابط دوجانبه با روسیه باشد.

کرملین: واکنش صدراعظم آلمان و نخست‌وزیر انگلیس به مصاحبه پوتین احساسی بود

واکنش‌های اخیر صدراعظم آلمان و نخست‌وزیر انگلیس به مصاحبه تاکر کارلسون روزنامه‌نگار آمریکایی، موضوع پرسش دیگری از سخنگوی کرملین بود.

پسکوف در این باره گفت: آنها قبلاً این فرصت را داشتند که با دیدگاه‌های رئیس جمهور روسیه آشنا شوند، (این دیدگاه‌ها) اکنون (در این مصاحبه) به طور کامل به آنها ارائه شده است؛ تا آنجا که من متوجه شدم آنها از این فرصت استفاده کردند.

سخنگوی کرملین در پاسخ به درخواستی برای اظهار نظر درباره واکنش‌های صدراعظم آلمان و نخست وزیر انگلیس اظهار داشت: در اینجا نکته اصلی، واکنش احساسی رهبران غربی به این مصاحبه نیست، بلکه این واقعیت است که آنها با دیدگاه‌های پوتین آشنا شده اند. این واکنش‌های احساسی احتمالاً به خاطر وضعیتی است که این کشورهای غربی در آن قرار دارند.

نیویورک تایمز: سامانه‌های پدافند هوایی اوکراین پس از ماه مارس از کار خواهد افتاد

روزنامه نیویورک تایمز در گزارشی نوشت: بر اساس ارزیابی مقامات آمریکایی، اوکراین با مهماتی که در حال حاضر دارد، فقط می‌تواند تا ماه آینده (مارس) سامانه‌های پدافند هوایی خود را فعال نگه دارد و در صورت نرسیدن مهمات، پدافند هوایی این کشور از کار خواهد افتاد.

 روزنامه نیویورک تایمز در این گزارش افزود: تداوم فعالیت سامانه‌های پدافند هوایی اوکراین برای محافظت از غیرنظامیان این کشور در برابر حملات موشکی روسیه امری حیاتی است، زیرا اوکراینی‌ها بر اثر حملات مکرر مسکو در حال فرسودگی و از دست دادن روحیه و استقامت خود هستند.

این روزنامه آمریکایی به نقل از مقامات و تحلیلگران غربی نوشت: اوکراین با این ذخیره مهمات جنگی که در اختیار دارد از ماه مارس برای انجام ضدحمله‌های خود دچار مشکل خواهد شد و اگر مهمات مورد نیاز این کشور تأمین نشود، از اوایل تابستان سال جاری، ارتش این کشور حتی ممکن است در دفع حملات نیروهای روسیه نیز با مشکل مواجه شود.

روسیه در سالگرد توافقات مینسک درخواست برگزاری نشست شورای امنیت درباره اوکراین را داد

دیمیتری پولیانسکی، معاون اول نماینده دائم فدراسیون روسیه در سازمان ملل صبح امروز، دوشنبه، اعلام کرد که این کشور خواستار تشکیل نشست ویژه شورای امنیت در مورد اوکراین به مناسبت سالگرد امضای توافقنامه مینسک شده است.

وی در کانال تلگرام خود در این باره نوشت: «روز دوازدهم فوریه - سالگرد تصویب بسته اقدامات مینسک - ما درخواست تشکیل نشست ویژه شورای امنیت سازمان ملل را کرده‌ایم تا به همکاران غربی خود یادآوری کنیم که چه شانس تاریخی برای حل و فصل صلح آمیز بحران داخلی اوکراین توسط مقامات کی‌یف و حامیان آنها از دست رفته است.»

پولیانسکی همچنین گفت، در این نشست قرار است در مورد اقدامات خاص شورای امنیت صحبت شود که منجر به شکست در یکی از وظایف اصلی سازمان ملل، یعنی جلوگیری از بحران‌ها و درگیری‌های نظامی شده است.

پیش از این، در اواخر ژانویه، ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه یادآور شد که رهبری اوکراین، از روی عمد از اجرای توافقات مینسک خودداری و در عوض عملیات نظامی در منطقه دونباس و علیه مردم ساکن این منطقه را تشدید کرده بود. 

 لایحه کمک به اوکراین و اسرائیل در سنای آمریکا به تصویب رسید

در مجلس سنای ایالات متحده، طی رای گیری اولیه، نمایندگان سنا از لایحه کمک همزمان به اوکراین و اسرائیل حمایت کردند. البته مفاد اختصاص بودجه برای حفاظت از مرزهای ایالات متحده در مناطق جنوبی از این نسخه از لایحه مستثنا شده است؛ این لایحه دو سوم آرای لازم را کسب کرد و اکنون با بررسی نهایی روبه روست.

تاریخ رای گیری نهایی هنوز تعیین نشده است. مرحله بعدی مجلس نمایندگان کنگره خواهد بود؛ جایی که احتمالاً این لایحه ممکن است تصویب نشود، زیرا حزب جمهوری خواه که اکثریت را دارد، با آن مخالف است.

روز گذشته سناتور جمهوریخواه کنتاکی، رند پل، لایحه اختصاص 60 میلیارد دلار کمک به اوکراین را توهین به تک تک شهروندان آمریکایی خواند.

زلنسکی فرماندهان جدید  ارتش اوکراین را منصوب کرد

تغییرات در کادر رهبری نیروهای مسلح اوکراین همچنان ادامه دارد که از جمله فرماندهان جدید نیروی زمینی، نیروی هوایی، نیروهای مشترک و نیروهای دفاعی این کشور است. احکام مربوطه توسط ولادیمیر زلنسکی رئیس جمهور اوکراین روز یکشنبه در وب سایت او منتشر شد.

بدین ترتیب "الکساندر پاولیوک" به عنوان فرمانده نیروی زمینی منصوب و "یوری سودول" نیز فرمانده نیروهای مشترک نیروهای مسلح اوکراین شد. علاوه بر این، رهبری نیروهای هوایی اوکراین بر عهده "ایگور اسکیبیوک" گذاشته شد و "ایگور پلاخوتا" به سمت فرماندهی نیروهای دفاع سرزمینی منصوب گردید.

زلنسکی روز پنجشنبه، والری زالوژنی، فرمانده کل سابق نیروهای مسلح اوکراین را از سمت خود برکنار و "الکساندر سیرسکی" که از سال 2019 به عنوان فرمانده نیروی زمینی خدمت می کرد، را جایگزین او کرد.

دیمیتری پسکوف، سخنگوی کرملین روز گذشته در خصوص انتصاب‌های جدید مقامات بلندپایه نظامی اوکراین یادآور شد، این تغییرات به هیچ وجه مسیر عملیات نظامی ویژه را تغییر نخواهد داد و نبرد تا رسیدن به اهداف تعیین شده ادامه خواهد داشت.

استولتنبرگ: ناتو از متحدان خود در صورت حمله محافظت خواهد کرد

ینس استولتنبرگ، دبیرکل ائتلاف آتلانتیک شمالی اعلام کرد که هر گونه پیشنهادی مبنی بر اینکه متحدان ناتو از یکدیگر محافظت نخواهند کرد، امنیت کل این بلوک نظامی، از جمله امنیت ایالات متحده را تضعیف می‌کند و در وهله نخست سربازان اروپایی را در معرض خطر قرار می‌دهد و این پذیرفته نیست.

وی هشدار داد، هرگونه حمله به اعضای ناتو پاسخ قاطعی دریافت خواهد کرد. استولتنبرگ بدین ترتیب درباره اظهارات دونالد ترامپ، رئیس جمهور سابق آمریکا که گفته بود در صورت عدم اجرای تعهدات مالی خود در قبال این بلوک نظامی-سیاسی، روسیه را تشویق به حمله به کشورهای عضو ناتو خواهد کرد، چنین توضیح داد. وی تاکید کرد: هرگونه حمله به کشورهای عضو ناتو، بدون تردید با پاسخی مشترک و قاطع مواجه خواهد شد.

رئیس شورای اروپا، چارلز میشل، نیز به نوبه خود گفت که دستیابی به خودمختاری استراتژیک اتحادیه اروپا و سرمایه گذاری در عرصه دفاعی در رابطه با اظهارات انتقادی ترامپ در مورد روابط واشنگتن با متحدان خود در ناتو ضروری است. وی یادآور شد که ائتلاف فراآتلانتیکی، ۷۵ سال از امنیت و رفاه شهروندان آمریکایی، کانادایی و کشور‌های اروپایی حمایت کرده است.

سرهنگ آمریکایی: ورود ناتو به درگیری در اوکراین یک فاجعه خواهد بود

سرهنگ بازنشسته "لارنس ویلکرسون"، مشاور سابق وزیر امور خارجه آمریکا، شب گذشته در مصاحبه‌ای ابراز عقیده کرد، همانطور که ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه در مصاحبه با تاکر کارلسون یادآور شده، ایالات متحده و ناتو دائم به دروغ در مورد وجود "تهدید از جانب روسیه" هشدار می‌دهند که این داستان سرایی دروغین می تواند فاجعه آمیز باشد.

وی گفت: من با اظهارات او (پوتین) درباره کاری که ما غربی‌ها انجام می دهیم موافقم. او می گوید ما دائم تهدید را تشدید می‌کنیم. رئیس جمهور جو بایدن می گوید که اگر از اوکراین حمایت نکنیم، لتونی یا استونی هدف بعدی روسیه خواهند بود. چنین تصوری پوچ و بی معناست و فقط به آتش جنگ می‌افزاید.

این نظامی بازنشسته آمریکایی یادآور شد: وقتی تاکر پرسید اگر ناتو مستقیم در اوکراین وارد درگیری شود چه اتفاقی می‌افتد، پوتین پاسخ داد که این یک فاجعه برای بشریت خواهد بود.

ویلکرسون تاکید کرد که واشنگتن و رسانه‌های پیشروی غربی مداوم در حال انتشار اطلاعات فیک در مورد "تهدید" روسیه هستند. وی افزود، با وجود این، مسکو قصد تشدید اوضاع را ندارد و این روند هیچ منفعتی برای آنها نخواهد داشت، در حالی که اقدامات ناتو  حتی شامل استفاده از سلاح‌های هسته‌ای می‌شود و تهدید واقعی از سوی ناتو است.

در پاریس وزیر امور خارجه فرانسه را "عامل واشنگتن" نامیدند

فلوریان فیلیپو، رهبر حزب میهن پرستان فرانسه، استفان سژورنه، وزیر امور خارجه این کشور را به دلیل اظهارات وی در خصوص امکان اعطای وام ۱۰۰ میلیارد دلاری به اوکراین، "عامل واشنگتن" خواند.  

این سیاستمدار فرانسوی مصاحبه وزیر خارجه با روزنامه Ouest-France را "دیوانگی" نامید و ابراز تاسف کرد که فرانسه اکنون تحت کنترل دوگانه - ناتو و اتحادیه اروپاست. وی از مقامات پاریس خواست تا از این دو انجمن خارج شود و مستقل درباره منافع فرانسه تصمیم بگیرند. فیلیپو افزود: «سژورنه عامل واقعی واشنگتن است، نه وزیر خارجه فرانسه! ما باید اتحادیه اروپا و ناتو را ترک کنیم! مساله بر سر آزادی، استقلال و صلح است.»

سژورنه در همان مصاحبه از اتحادیه اروپا خواست تا بودجه نظامی برای مقابله با آنچه او «تهدید روسیه» می‌داند را افزایش دهد، و همچنین سازماندهی دفاع اروپا به شیوه‌ای هماهنگ‌تر ایجاد کند.

پیش از این، در اوایل فوریه، ایگور ژوکوا،  معاون رئیس دفتر رئیس جمهور اوکراین، گفت که کی‌یف ممکن است به زودی توافق نامه‌ای را در مورد تضمین‌های امنیتی با فرانسه امضا کند.

ادامه اعتراض خانواده‌های پرسنل نظامی بسیج شده در ارتش اوکراین 

خانواده‌های سربازان بسیج شده برای پر کردن صفوف نیروهای مسلح اوکراین که هم‌اکنون در جبهه جنگ حضور دارند، بار دیگر مانند هر روز یکشنبه، در تجمع اعتراض آمیز در میدان استقلال شهر کی‌یف خواستار بازگشت عزیزان خود از میدان نبرد شدند.

بر اساس اطلاعات رسانه‌های گروهی، چند صد تن از خانواده‌های سربازان با در دست داشتن پوسترها و تصاویری از نظامیان اوکراینی در جبهه نبرد در این اعتراض گروهی شرکت کردند. یادآوری شده که یکی از خواسته‌های معترضان، ایجاد یک دوره زمانی معقول برای اجرای قانون بسیج و امکان بازگشت سربازانی است که مدت هاست بدون استراحت در درگیری‌ها شرکت دارند.

ماسک موافقت کرد که کریمه و دونباس بخشی از روسیه خواهند ماند

ایلان ماسک، میلیاردر آمریکایی، با این عقیده موافق است که شبه جزیره کریمه و منطقه دونباس، بخشی از خاک روسیه خواهند ماند.

او روز یکشنبه در کامنتی به پست یکی از کاربران در شبکه اجتماعی X (توئیتر سابق) به این مسئله اشاره و ابراز عقیده کرد که کمک غرب به اوکراین وضعیت را در خط تماس جبهه نبرد تغییری نداده و نخواهد داد، بلکه تنها مدت درگیری را طولانی خواهد کرد.

یکی از کاربران شبکه ایکس گفته بود: زمان آن رسیده که جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا، امانوئل ماکرون، رهبر فرانسه و اولاف شولز، صدراعظم آلمان شکست خود در مقابل روسیه را بپذیرند. وی افزود: تنها سوال این است که آنها قبل از تشخیص این واقعیت می خواهند اجازه دهند چند سرباز اوکراینی دیگر کشته شود؟ 

روز شنبه نیز ایلان ماسک تاکید کرده بود، زمان آن رسیده که درگیری نظامی در اوکراین متوقف شود و آن را "چرخ گوشت" نامید. 

این میلیاردر آمریکایی یادآور شده بود، این جنگ یک سال قبل می‌توانست پایان یابد. ماسک بدین ترتیب به سخنان جو بایدن، مبنی بر اینکه تاخیر حزب جمهوری خواه در تصویب کمک مالی به کی‌یف "سهل انگاری جنایتکارانه" است، پاسخ داد.

ترامپ زلنسکی را بزرگ ترین تاجر تاریخ خواند

دونالد ترامپ، رئیس جمهور سابق آمریکا و نامزد انتخابات ریاست جمهوری آتی، معتقد است که ولادیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین "بزرگ ترین تاجر تاریخ" است.

به گزارش بلومبرگ، ترامپ این مساله را روز یکشنبه در یک گردهمایی مبارزاتی در ایالت کارولینای جنوبی بیان کرد. 

رئیس جمهور سابق آمریکا بار دیگر مخالفت خود را با تخصیص کمک‌های مالی اضافی به اوکراین و اسرائیل اعلام کرده و زلنسکی را "بزرگترین تاجر تاریخ" خواند که اینچنین مقامات واشنگتن را در جیب خود قرار داده است. 

ترامپ یادآور شد: اگر اوکراین با روسیه آتش بس امضا کند و دیگر به ارسال سلاح از طرف واشنگتن نیازی نداشته باشد، ایالات متحده می‌تواند صدها میلیارد دلار ضرر کند. او معتقد است، درگیری اوکراین باید هرچه زودتر پایان یابد و بار دیگر قول داد، در صورت پیروزی آن را سریع حل و فصل کند.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
برچسب ها
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۶
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۳۵
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۱۹ - ۱۴۰۲/۱۱/۲۳
این اظهارات ترامپ درباره زلنسکی ک مال دیروزه .
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۴۱ - ۱۴۰۲/۱۱/۲۳
ترامپ هنوز آی پی کانادا رو نشناخته وگرنه سطح مسائل رو از زلنسکی به آی پی کانادا تغییر میداد
ناشناس
|
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
|
۲۱:۴۴ - ۱۴۰۲/۱۱/۲۳
روسیه اگر زورش میرسید دنبال مذاکره نبود، ۳۰۰ میلیارد روسیه رو باید به اوکراین بدن تا پوتین بال بال بزنه
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۱۵ - ۱۴۰۲/۱۱/۲۴
سیصد میلیارد در مقابل یکدپنجم خاک اکراین که پولی نیست. اتفاقا پوتین دارد بشکن میزند
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۰:۲۹ - ۱۴۰۲/۱۱/۲۵
پوتین کلا قافیه را باخته

از امریکا شکست خورده

امریکا بازیش داد

هیچوقت نمیتونه از جنگ اکراین رها بشه
ناشناس
|
Germany
|
۲۲:۰۲ - ۱۴۰۲/۱۱/۲۳
مصاحبه پوتین تبلیغاتی برای انتخابات ریاستجمهوری خودش است و آمریکا هم اکنون از کمک به اکراین دست کشیده است و یا حد اقل آنرا کم کرده است.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۰:۳۰ - ۱۴۰۲/۱۱/۲۵
ناتو دهن پوتینو سرویس کرده و میکنه
رهایی پوتین از چنگ جنگ اکراین محال ممکنه تا سقوط پوتین
ژوزف استالین
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۱۰ - ۱۴۰۲/۱۱/۲۳
اتحاد جماهیر شوروی باید احیا شود. زنده باد پوتین، او فرزند خلف من است
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۸:۵۲ - ۱۴۰۲/۱۱/۲۴
اسارت دوباره ملت های رها شده از استعمار روس ها را به خواب هم نخواهید دید.
ژوزف استالین
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۱۴ - ۱۴۰۲/۱۱/۲۳
پوتین ادامه دهنده راه من است
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۱۵ - ۱۴۰۲/۱۱/۲۳
تا وقتی آی پی کانادا هست زلنسکی هیچ نیازی به ترامپ ندارد
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۱۵ - ۱۴۰۲/۱۱/۲۳
تا وقتی آی پی کانادا هست زلنسکی هیچ نیازی به ترامپ ندارد
ناپلئون بناپارت
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۱۵ - ۱۴۰۲/۱۱/۲۳
به نظر من فرانسه باید از ناتو و اتحادیه اروپا خارج شود و یک امپراتوری تشکیل دهد
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۸:۵۳ - ۱۴۰۲/۱۱/۲۴
?
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۱۷ - ۱۴۰۲/۱۱/۲۳
60 میلیارد دلار کمک به اوکراین ! چرا کسی در آمریکا نمیگه چرا پول مارو میدید به اوکراین؟
پاسخ ها
ناشناس
| United States of America |
۰۰:۱۳ - ۱۴۰۲/۱۱/۲۴
در مقابل کمک هاش به اسراییل پول تو جیبی حساب میشه
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۱:۴۵ - ۱۴۰۲/۱۱/۲۴
میگن ولی اونجا رسانه مستقل وجود نداره همه رسانه ها مافیایی خود دولته
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۰:۳۳ - ۱۴۰۲/۱۱/۲۵
در مقابل کمک ایران به نیابتیها پول خرد بحساب میاد
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

captcha
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # الجولانی # فیلترینگ
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
چه حسی به آتش سوزی مهیب لس‌آنجلس دارید؟