سید مصطفی موسوی، رئیس اتاق بازرگانی خرمشهر در گفتگو با تسنیم در واکنش به نوسانات بازار ارز طی هفتههای گذشته و دلایل داخلی و بین المللی این موضوع گفت: با توجه به تنش های داخلی و منطقه ای از جمله درگیری های غزه و یمن و همچنین حادثه تروریستی کرمان و تنش ایران و پاکستان، بازار ارز هم درگیر موج روانی و هیجانات کاذب شد که طی سه هفته، افزایش چند درصدی قیمت دلار را در پی داشت.
وی تصریح کرد: علاوه بر هیجانات کاذب بازار ارز باید به دلایل دیگری از جمله تورم سالیانه و بحث بودجه سال آینده نیز اشاره کرد که تاثیر زیادی بر قیمت ارز داشته و با توجه به تنشهای منطقه ای، بیش از پیش نمود پیدا کرده است.
رئیس اتاق بازرگانی ایران و ویتنام با اشاره به نرخ واقعی دلار گفت: با توجه به شرایط کنونی و نرخ تورم و نقدینگی، قیمت دلار هم باید فارغ از تنش ها و درگیری های منطقه ای و بصورت عادی در حدود 52 هزار تومان می بود. البته این روند تاکنون با برنامه های دولت و بانک مرکزی کنترل شده بود و همه شاهد بودیم که تا پیش از این اتفاقات، قیمت دلار از اوایل سال تا چندی پیش در کانال 50 هزار تومان تثبیت شده بود.
وی در خصوص پیش بینی قیمت دلار تا پایان سال افزود: باتوجه به شرایط اقتصادی، کاهش نرخ رشد نقدینگی و اقدامات موثر بانک مرکزی، احتمالا تا پایان سال نرخ دلار عقبگرد خواهد داشت. البته جو منطقه و اتفاقات داخلی و بین المللی نیز در این رابطه بسیار تاثیرگذار است که امیدواریم شرایط به گونه ای رقم بخورد که شاهد نوسانات دوباره قیمت ارز نباشیم.