بین الملل تابناک: جنگ غزه در شرایطی وارد صد و چهل و چهارمین روز خود شده است که پس از پایان توافق آتش بس بین حماس و اسرائیل، حملات رژیم صهیونیستی علیه مردم غزه آغاز گشته و همچنان ادامه دارد و دورنمای مشخصی برای پایان جنگ وجود ندارد.
هماهنگ کننده ارتباطات راهبردی کاخ سفید با بیان اینکه هنوز توافقی میان حماس و اسرائیل وجود ندارد، گفت: میخواهیم هر چه زودتر این آتشبس موقت برقرار شود.
جان کربی، هماهنگکننده ارتباطات راهبردی شورای امنیت ملی کاخ سفید روز سه شنبه به وقت محلی در مورد غزه گفت: «هنوز توافقی وجود ندارد و کارهای زیادی برای انجام دادن وجود دارد... ما هنوز در حال کار بر روی روشهای این ترتیب هستیم.»
کربی افزود: « یک وقفه بشردوستانه و آتشبس موقت تقریباً یکسان هستند. ما امیدواریم یک وقفه طولانی در جنگ داشته باشیم، امیدوارم این وقفه شش هفته طول بکشد که در این مدت بتوانیم همه گروگانها را خارج کنیم و نه جنگ بیشتر.»
او همچنین گفت: «آخرین وقفه یک هفته بود. چیزی که ما به آن امیدواریم بسیار بیشتر از وقفه قبلی است.»
این سخنگوی دولت بایدن در عین حال افزود: «ما بر اجرایی کردن این توافق در اسرع وقت متمرکز هستیم. در حال حاضر، تلاش برای دستیابی به توافق قبل از ماه رمضان نیست، بلکه این است که دو طرف به توافق برسند.»
کربی در پاسخ به سوالی درباره اظهارات یک گزارشگر حقوق سلامت سازمان ملل که گفته است، اسرائیل عمداً فلسطینیها را گرسنگی میدهد، گفت: "من از گزارشهایی که سازمان ملل در این خصوص منتشر میکند، آگاه نیستم. همانطور که گفتم، یک رویه برای حمایت از ارتشهای خارجی وجود دارد. ما از این رویه پیروی می کنیم.".
هانکه بروینس اسلوت وزیر خارجه هلند با ابراز نگرانی از اوضاع وخیم انسانی در غزه بر لزوم مداخله فوری بشردوستانه در این منطقه تاکید کرد.
به گزارش یورونیوز، وزیر خارجه هلند با اشاره به لزوم مداخله فوری بشردوستانه در غزه، یادآور شد: درد و رنجی که مردم فلسطین در غزه در حال تحمل آن هستند، بسیار وحشتناک و غیرقابل تحمل است.
وی در حساب کاربری خود در رسانه اجتماعی ایکس (توئیتر سابق) نوشت: انجام عملیات نظامی گسترده (رژیم) اسرائیل در رفح باعث کشته شدن عده کثیری از مردم فلسطین و ایجاد یک فاجعه بزرگ انسانی خواهد شد.
رسانههای صهیونیستی شامگاه سه شنبه گزارش کردند یکی از فرماندهان تیپ گیواتی رژیم صهیونیستی در جنگ غزه کشته شد.
براساس گزارش این رسانههای عبری، فرمانده یکی از گروهانهای تیپ گیواتی ارتش رژیم صهیونیستی طی نبردهای غزه کشته شد.
همچنین منابع خبری از وخامت حال ۷ نظامی ارتش رژیم صهیونیستی بر اثر انفجار یک تله انفجاری در نبردهای غزه خبر دادند.
دفتر امور بشر دوستانه سازمان ملل با تاکید بر ضرورت دستیابی به توافق آتش بس برای ارسال کمک های بشر دوستانه به غزه، اعلام کرد که شرایط در این منطقه بسیار وخیم و امداد رسانی به آن کاملا دشوار است.
دفتر امور بشردوستانه سازمان ملل همچنین تاکید کرد: وضعیت در شمال نوار غزه، بسیار فاجعه بار و نیز دسترسی به آن و ارسال کمک های بشردوستانه برای اهالی این منطقه بسیار دشوار است.
این نهاد امدادرسان تصریح کرد: هرج و مرج ناشی از جنگ در غزه، ایجاب می کند که توزیع کمک های بشردوستانه در میان ساکنان این منطقه در امنیت صورت گیرد.
این دفتر امور بشردوستانه همچنین اعلام کرد: فروپاشی نظم عمومی در غزه به دلیل جنگ، باعث هرج و مرج در زمینه توزیع کمک ها و فروش برخی از آنها در بازارها شده است.
نهاد مذکور اضافه کرد: مسیر و جزئیات مرتبط با کامیون های کمک های ارسالی به غزه را برای جلوگیری از هدف قرار گرفته شدن به اسرائیل اعلام می کنیم.
دفتر هماهنگی امور بشردوستانه سازمان ملل پیشتر نیز اعلام کرده بود ارتش رژیم صهیونیستی روز یکشنبه یک کاروان امدادرسان در زمینه انتقال بیماران فلسطینی از خان یونس را متوقف و یک امداد رسان و چند تن دیگر را مجبور به درآوردن لباس هایشان کرده است.
این نهاد بین المللی تاکید کرد: این اتفاق در هنگام انتقال ۲۴ بیمار از بیمارستان امل در خان یونس روی داد.
این در حالی است که نهاد مذکور و مسوولان فلسطینی، اعلام کرده اند بیمارستان فوق الذکر تحت محاصره اشغالگران صهیونیست قرار دارد.
«ینس لایرکه» سخنگوی دفتر هماهنگی امور بشردوستانه سازمان ملل در ژنو گفت: با وجود هماهنگی با اسرائیل درباره همه کارکنان و خودروهای کاروان سازمان بهداشت جهانی، نیروهای اسرائیلی از حرکت این کاروان در هنگام ترک بیمارستان امل خودداری کردند.
لایرکه افزود: نظامیان اسرائیلی، بیماران و کارمندان را مجبور به پیاده شدن از خودروهای آمبولانس و همچنین درآوردن لباس هایشان کردند.
این مقام امدادرسان سازمان ملل تصریح کرد: نظامیان اسرائیلی همچنین پیشتر سه امدادرسان جمعیت هلال احمر فلسطین را با وجود اینکه اطلاعات شخصی شان از سوی ما در اختیار مقامات آنها قرار گرفته بود، بازداشت کردند.
صندوق کودکان سازمان ملل متحد (یونیسف) اعلام کرد بعد از گذشت چهار ماه از تجاوز اسرائیل به غزه، بیش از یک میلیون کودک در این باریکه جغرافیایی از نبود امنیت غذایی رنج می برند.
یونیسف امروز (سه شنبه) تاکید کرد: بیش از ۹۵ درصد خانواده ها در غزه، از سهمیه غذای افراد بالغ کاسته اند تا تعداد وعده های غذایی بیشتری به کودکان برسد.
این نهاد زیر مجموعه سازمان ملل همچنین افزود: نیازمند ارسال کمک های بشردوستانه به صورت امن و نامحدود برای مردم غزه در سراسر این باریکه هستیم.
امروز سه شنبه «مایکل فخری» گزارشگر ویژه سازمان ملل متحد در امور حق غذا در گفت وگو با روزنامه «گاردین» با تاکید بر اینکه ممانعت از دسترسی به غذا جنایت جنگی است و وضعیت نسلکشی را موجب میشود، اعلام کرد که اسرائیل به شکل عمدی فلسطینیها را گرسنگی میدهد.
مایکل فخری افزود: اسرائیل باید به دلیل اقدام عمدی خود در گرسنه نگه داشتن فلسطینی ها به [اتهام] جنایت جنگی و نسل کشی پاسخگو باشد.
وی در این مصاحبه اختصاصی تاکید کرد: دلیلی وجود ندارد که به صورت عمدی از عبور کمک بشر دوستانه ممانعت شود و یا به شکل عمد کشتی های کوچک ماهیگیری، گلخانه ها و باغ ها در غزه نابود شوند به جز این که مردم از دسترسی به غذا محروم شوند.
این مقام سازمان ملل متحد اضافه کرد: محروم کردن عمدی مردم از غذا به وضوح نوعی جنایت جنگی است. اسرائیل قصد خود را برای نابودی تمام یا بخشی از مردم فلسطین -تنها با این ادله که فلسطینی هستند- نشان داده است.
وی ادامه داد: به نظر من به عنوان کارشناس حقوق بشر سازمان ملل این وضعیت، نسل کشی است و به این معناست که اسرائیل در کل مقصر است و باید پاسخگو باشد و این پاسخگویی به این فرد و آن فرد یا این کابینه و کابینه دیگری محدود نمی شود.
فخری که استاد حقوق دانشگاه اورگان است، هشدار داد: سرعت سوء تغذیه کودکان خردسال نیز شگفتانگیز است. بمباران و کشته شدن مستقیم مردم وحشیانه است اما این گرسنگی، عذاب آور و وحشتناک است. این امر تاثیری بلندمدت بر جمعیت از نظر فیزیکی، شناختی و اخلاقی خواهد داشت. همه شواهد گویای آن است که این اقدامات عمدی بوده است.
موضوع گرسنگی و سوء تغذیه شدید امری رایج در غزه است و جمعیت حدود ۲ میلیون و ۲۰۰ هزار نفری فلسطینی ها با کمبودهای شدید ناشی از اقدامات رژیم در ممانعت از دستیابی به مایجتاج و محدود کردن جریان غذا، دارو و دیگر کمک های انسان دوستانه مواجه هستند.
در رفح که در حال حاضر حملات نظامی رژیم صهیونیستی برا آن متمرکز است، پنج درصد از کودکان زیر ۲ سال دچار سوءتغذیه شدید هستند.
اعضای کمیته وزارتی تعیینشده از سوی اجلاس مشترک سران کشورهای عربی و اسلامی نسبت به پیامدهای خطرناک یورش به شهر رفح که صدها هزار تن از غیرنظامیان به آن پناه بردهاند، هشدار دادند.
طی نشست اعضای کمیته وزارتی تعیینشده از سوی اجلاس مشترک سران کشورهای عربی و اسلامی به ریاست فیصل بن فرحان بن عبدالله، وزیر خارجه عربستان در مقر سازمان ملل در شهر ژنو، اعضای این کمیته نسبت به پیامدهای خطرناک یورش به شهر رفح که صدها هزار تن از غیرنظامیان فلسطینی به آن پناه بردهاند، هشدار دادند.
براساس نوشته روزنامه فرامنطقهای القدس العربی، در این نشست آنتونیو گوترش دبیرکل سازمان ملل، ایمن الصفدی وزیر خارجه اردن، سامح شکری وزیرخارجه مصر، رتنو مرسودی، وزیر خارجه اندونزی و نیز ریاض المالکی، وزیر خارجه تشکیلات خودگردان فلسطین حضور داشتند.
در جریان این نشست، تحولات خطرناک نوار غزه و تداوم عملیات نظامی رژیم صهیونیستی علیه فلسطینیان مورد بررسی قرار گرفت و حاضران در این نشست بر موضع یکپارچه خودشان در مخالفت با تداوم تجاوزات رژیم صهیونیستی علیه ملت فلسطین در نوار غزه و لزوم برقراری فوری و فراگیر آتشبس و تضمین حمایت و حفاظت از غیرنظامیان براساس قوانین بینالمللی و بشردوستانه تاکید کردند.
اعضای این کمیته خواستار مقابله با ارتکاب هرگونه تجاوزات و نقضهای آشکار توسط نیروهای رژیم اشغالگر علیه ملت فلسطین که باعث افزایش درد و رنج فلسطینیان شده و همچنین ممانعت از ورود کمکهای فوری به نوار غزه شدند و بر اهمیت بازخواست اشغالگران بهخاطر ارتکاب تجاوزات پیاپی در نوار غزه و کرانه باختری از جمله قدس شرقی که با قوانین بینالمللی و بشردوستانه تناقض دارد، تاکید کردند.
اعضای این کمیته ضمن اعلام مخالفتشان با ممنوعیت ورود فوری، مداوم و امن کمکهای بشردوستانه بر اهمیت اتخاذ اقدامات جدی و فوری برای تامین امنیت گذرگاهها جهت ورود کمکهای انسانی، غذایی و پزشکی به نوار غزه تاکید کردند.
آنها همچنین ضمن اعلام مخالفت خود با کوچاندن اجباری فلسطینیان توسط رژیم صهیونیستی بر اهمیت پایبندی به قوانین بینالمللی و بشردوستانه تاکید کردند.
اعضای این کمیته تاکید کردند که هرگونه اقدامی که آزادی عبادت در مقدسات اسلامی و مسیحی در شهر قدس را نقض کند تنش را بیشتر میکند و اوضاع را به سمت خشونت ادامهدار سوق میدهد.
آنها ضمن هشدار نسبت به خطرات بیشمار یورش به شهر رفح که صدها هزار غیرنظامی به آن پناه آوردهاند، بر اهمیت فراهم کردن شرایط سیاسی جدی برای تشکیل کشور فلسطین در مرزهای چهارم ژوئن ۱۹۶۷ براساس قطعنامههای بینالمللی مربوطه تاکید کردند.
وزارت خارجه قطر اعلام کرد حماس و رژیم صهیونیستی درباره مسائل اصلی مرتبط با آتشبس در غزه توافقی نکردهاند.
ماجد الانصاری، سخنگوی وزارت خارجه قطر گفت: نمیتوانیم به اظهارات جو بایدن، رئیسجمهور آمریکا که پیش بینی کرده تا دوشنبه آتی توافق آتشبس در غزه حاصل شود، واکنش نشان دهیم. تحول جدیدی درباره توافق آتشبس در غزه وجود ندارد که بتوان آن را اعلام کرد.
به نقل از الجزیره، وی گفت: حماس و رژیم صهیونیستی درباره مسائل اصلی مرتبط با آتشبس در غزه توافقی نکردهاند اما ما به مذاکرات خوشبین هستیم و برای برداشتن موانع تلاش میکنیم. امیدواریم دو طرف بتوانند طی ماه رمضان جنگ را متوقف کنند.
الانصاری گفت: ما شاهد فشار واقعی از سوی جامعه بینالمللی برای ورود کمکهای بشردوستانه به غزه نبودیم. دردناک است که موضوع بحران انسانی بخشی از مذاکرات باشد. ورود کمکها به غزه کاهش یافته است و جامعه بینالمللی باید مداخله کند. ما از تمام طرفها میخواهیم آتشبس را برقرار کنند.
پیش از این جو بایدن، رئیسجمهور آمریکا ضمن ابراز امیدواری برای ایجاد آتشبس در جنگ غزه تا دوشنبه آتی، تأکید کرد: «امیدوارم تا پایان هفته و یا شروع هفته آتی (طبق تقویم میلادی) آتشبس برقرار شود.»
او در جریان سفر به نیویورک به خبرنگاران گفت: «مشاور امنیت ملی من گفته ما به آتشبس نزدیک هستیم. هنوز چیزی انجام نشده اما امیدوارم که تا دوشنبه آینده آتشبس برقرار شود.»
یک مقام آمریکایی گفت مذاکرهکنندگان آمریکایی برای دستیابی به توافقی جهت توقف جنگ برای آزادی اسرا تا آغاز ماه مبارک رمضان تلاش کرده و مقامات ارشد آمریکایی هفته گذشته روی این موضوع کار میکردند. این مقام گفت به نظر میرسد به دلیل دیدار مقامات صهیونیستی با مقامات قطری، این «خوشبینی برای رسیدن به آتشبس رو به افزایش باشد.»
«تمیم بن حمد آل ثانی» امیر قطر روز دوشنبه در دیداری با «اسماعیل هنیه» رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس به بررسی تحولات مسئله فلسطین و آتشبس در غزه پرداخت و بر اهمیت اتحاد میان گروههای فلسطینی تأکید کرد.
رزمندگان مقاومت فلسطین امروز سه شنبه از انهدام یک تانک «مرکاوا ۴» ارتش رژیم صهیونیستی در جنوب شهر غزه خبر دادند.
گردان های مجاهدین شاخه نظامی جنبش مجاهدین فلسطین در بیانیه ای اعلام کرد که رزمندگان این جنبش، یک تانک مرکاوا ۴ رژیم صهیونیستی را با راکت «تاندوم» در جنوب محله الزیتون شهر غزه منهدم کردند.
منابع خبری صبح امروز سه شنبه نیز از نبرد رزمندگان مقاومت فلسطین با اشغالگران در شهر غزه و حمله خمپاره ای آنها به مواضع نظامیان صهیونیست خبر داده بودند.
سخنگوی گردانهای مجاهدین روز یکشنبه نیز از ضربات مبارزان این جنبش به نظامیان رژیم صهیونیستی خبر داده بود.
«ابوبلال» گفته بود: در چهار روز گذشته در ۱۷ عملیات، بیش از ۲۰ نظامی متجاوز به هلاکت رسیده و یا زخمی شدند.
ابوبلال تصریح کرده بود که تک تیراندازهای این جنبش روز شنبه گذشته ۶ نظامی صهیونیست را در خان یونس به هلاکت رساندند.
وزارت بهداشت غزه در تازه ترین آمار خود اعلام کرد که ۹۶ فلسطینی در ۲۴ ساعت گذشته به شهادت رسیدند و شمار شهدای غزه از آغاز جنایات صهیونیست ها از هفتم اکتبر (15 مهر) به ۲۹ هزار و ۸۷۸ نفر رسید.
به گزارش به نقل از پایگاه خبری «الجزیره» قطر، وزارت بهداشت فلسطین ظهر امروز سه شنبه اعلام کرد که ارتش رژیم صهیونیستی در ۱۱ مورد جنایت در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۹۶ شهروند فلسطینی را شهید و ۱۷۲ نفر دیگر را زخمی کرد.
با احتساب این شهدا، شمار شهدای فلسطین از آغاز تجاوزگری ارتش رژیم صهیونیستی به نوار غزه در هفتم اکتبر (۱۵ مهر) به ۲۹ هزار و ۸۷۸ نفر و شمار زخمی ها به ۷۰ هزار و ۲۱۵ نفر رسید.
حمله گسترده حزب الله به شمال اسرائیل با ۱۰۰ موشک
یک رسانه صهیونیستی اذعان کرد که حزب الله لبنان در ۲۴ ساعت گذشته، دست کم ۱۰۰ فروند موشک به شمال فلسطین اشغالی شلیک کرده است.
کانال ۱۳ رژیم صهیونیستی با اشاره به حملات پیاپی حزب الله لبنان به سرزمین های اشغالی افزود، امروز سه شنبه، ۴۰ فروند موشک از لبنان به سمت پایگاه کنترل و نظارت هوایی راهبردی «میرون» در شمال فلسطین اشغالی شلیک شده است.
در همین راستا، رسانههای رژیم صهیونیستی نیز اعلام کردند که صدای چندین انفجار در پی شلیک این موشک ها در شمال فلسطین اشغالی به گوش رسید.
حزب الله لبنان امروز در بیانیه ای اعلام کرد که پایگاه راهبردی کنترل و نظارت هوایی میرون بر فراز کوه جبل الجرمق را با موج گسترده ای از موشک ها هدف قرار داده است؛ رزمندگان حزب الله لبنان پیش از این نیز دو بار پایگاه میرون را موشک باران کرده بودند.
پایگاه میرون با دارا بودن شمار زیادی از نیروهای زبده ارتش رژیم صهیونیستی، مرکز کنترل و مدیریت عملیات هوایی ارتش رژیم صهیونیستی در ناحیه لبنان، سوریه، قبرس و منطقه شمالی بخش شرق دریای مدیترانه است و مرکز اصلی عملیات ارسال پارازیت در این مناطق به شمار می رود.
عصر دیروز دوشنبه نیز حزبالله لبنان در واکنش به حمله دشمن اشغالگر به پیرامون شهر بعلبک لبنان، مقر فرماندهی تیپ جولان ارتش رژیم صهیونیستی را در «نفح» با ۶۰ راکت کاتیوشا هدف حمله دقیق قرار داد.
اعلام جزئیاتی از توافق پاریس بین حماس و اسرائیل
پس از آنکه آمریکا از توافق قریبالوقوع میان جنبش حماس و رژیم صهیونیستی خبر داد، منابع رسانهای جزئیاتی را از توافق در دست بررسی میان دو طرف و میانجیگران منتشر کردند. یک منبع ارشد نزدیک به مذاکرات، اعلام کرد حماس پیشنویس پیشنهادی برگرفته از مذاکرات پاریس درباره آتشبس در غزه دریافت کرده است.
خبرگزاری رویترز در گزارشی درباره جزئیات و حقیقت این توافق احتمالی گزارش داد: شواهد متفاوت نشان میدهد، توافق در دسترس است. مذاکره کنندگان اسرائیلی روز جمعه با میانجیهای قطری، مصری و آمریکایی در پاریس دیدار کردند. یک منبع آگاه از روند این گفتوگوها گفت که آنها به چارچوب کلی برای برقراری آتشبس دست یافتهاند که ممکن است در پایان به آتشبس منجر شود.
یک منبع ارشد نزدیک به مذاکرات، امروز سه شنبه به رویترز گفت حماس پیشنویسی از مذاکرات پاریس درباره آتشبس در غزه دریافت کرده که شامل توقف ۴۰ روزه عملیات نظامی و تبادل اسرای فلسطینی با اسرای صهیونیستی به نسبت ده به یک است.
در این پیشنهاد، تمامی اسرای صهیونیست از جمله زنان و کودکان زیر ۱۹ سال و افراد مسن در ازای آزادی تعدادی از اسرای فلسطینی آزاد میشوند.
این منبع افزود که بر اساس آتشبس پیشنهادی، بیمارستانها و نانواییها در غزه بازسازی خواهند شد و روزانه ۵۰۰ کامیون کمک رسانی به نوار غزه وارد میشود.
این پیشنهاد همچنین امکان بازگشت تدریجی غیرنظامیان آواره به شمال غزه را فراهم میکند، به استثنای مردانی که در سن خدمت سربازی هستند.
جیک سالیوان، مشاور امنیت ملی آمریکا نیز در این باره گفته است که رژیم صهیونیستی و میانجیها درباره چارچوب کلی توافق به تفاهم رسیدهاند.
این در حالی است که «بنیامین نتانیاهو» نخستوزیر رژیم صهیونیستی میگوید که حملات زمینی باید به رفح به عنوان آخرین مکان نسبتا امن در نوار غزه کشیده شود.
در مقابل سازمانهای امدادرسان و متحدان غربی رژیم صهیونیستی نگران هستند که هرگونه حمله در غزه باعث تشدید بحران انسانی ناشی از جنگ شود.
همچنین همزمان با نزدیک شدن ماه مبارک رمضان کشورهای عربی ابراز نگرانی کردند که ادامه جنگ در این ماه تنشهای منطقهای را تشدید کند.
رویترز قبلا گزارش داده بود بزرگترین موضوع اختلاف بین دو طرف مربوط به شرایط آتشبس است. رژیم صهیونیستی اعلام کرد که آماده پذیرش توقف موقت درگیری در جریان فرآیند تبادل اسراست و رسانههای صهیونیستی نیز به احتمال برقراری آتشبس شش هفتهای در ماه رمضان اشاره کردند، اما نتانیاهو مصمم است قبل از دستیابی به «پیروزی کامل» به زعم خود حملات را متوقف نکند.
نتانیاهو توهم کنترل امنیتی نامحدود رژیم صهیونیستی بر غزه را پیشبینی میکند، طوری که به نظامیان آن اجازه میدهد هر زمان که بخواهند وارد این باریکه شوند. این در حالی است که حماس گفته بود، تنها توافق مبتنی بر آتشبس پایدار را میپذیرد که به جنگ پایان میدهد و شامل خروج نیروهای رژیم صهیونیستی از غزه میشود.
نتانیاهو و وزرای ارشد کابینه وی معتقدند، هر گونه توافق باید منجر به بازگشت تمامی حدود ۱۳۰ اسیر باقی مانده صهیونیست در غزه شود و در مقابل حماس خواهان آزادی گسترده اسرای فلسطینی در زندانهای این رژیم است.
حماس میخواهد کمکهای بیشتری وارد شده و برنامهای برای بازسازی این باریکه وضع شود، در حالی که در طرح نتانیاهو برای مرحله «پساجنگ» در غزه بازسازی این باریکه در گرو خلع سلاح نوار غزه در نظر گرفته شده و طبق این طرح حماس باید سلاحش را زمین بگذارد، اما قطعا این جنبش چنین چیزی را نخواهد پذیرفت.
جنگنده های رژیم صهیونیستی مناطق مختلف نوار غزه را بمباران کردند
ارتش رژیم صهیونیستی بامداد امروز سه شنبه به حملات خود به نوار غزه ادامه داد و جنگنده های این رژیم محله های مسکونی منطقه را بمباران کردند.
براساس این گزارش، جنگندههای صهیونیستی اطراف شهر غزه از جمله محله الدرج را بمباران کردند.
از سوی دیگر، یگان توپخانه ای ارتش رژیم صهیونیستی نیز مناطق شمالی و شرقی استان مرکزی و شرق خان یونس در جنوب نوار غزه را هدف قرار داد.
همچنین جنوب محله تل الهوی در غرب غزه نیز از حمله توپخانه ای صهیونیست ها در امان نماند و همزمان با آن نیز قایقهای جنگی صهیونیستی ساحل شیخ عجلین در جنوب غرب غزه و سواحل النصیرات در مرکز نوار غزه را به گلوله بستند.
از سوی دیگر، غرب منطقه الحشاشین در رفح در جنوب نوار غزه نیز با کوادکوپتر رژیم صهیونیستی هدف قرار گرفته شد.
در جنایتی دیگر، جنگندههای صهیونیستی منطقه دیر البلح در مرکز نوار غزه را هدف قرار دادند.
حماس: پیش نویس توافق مبادله اسرا هنوز در پاریس تایید نشده است
«اسامه حمدان» عضو دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی (حماس) تاکید کرد که پیشنویس توافق مبادله اسرا هنوز در مذاکرات پاریس به توافق نرسیده است.
اسامه حمدان در گفت و گو با شبکه «العربی» تاکید کرد که طرف اسرائیلی از موافقت با پیش نویس ارائه شده توسط ایالات متحده خودداری کرده است.
این مقام حماس ادامه داد که پیش نویس توافق آمریکا و تعداد اسرای مورد نظر برای تبادل، حیله رژیم اشغالگر است و پیش نویس پاریس یک پیشنهاد آمریکایی است و هدف آن حفظ آبرو و زمان خریدن برای تلآویو است تا برای حمله جدید آماده شود.
بایدن مدعی آمادگی اسرائیل برای پذیرش مشروط توقف جنگ شد
رئیس جمهوری آمریکا امروز مدعی شد که رژیم صهیونیستی به شرط دستیابی به توافق برای آزادی تعدادی از اسیران دربند حماس، آماده است تا جنگ علیه غزه را در خلال ماه رمضان متوقف کند.
خبرگزاری آسوشیتدپرس گزارش داد که رژیم صهیونیستی هنوز به اظهارات بایدن واکنشی نشان نداده است.
بایدن ساعاتی پیش در گفتوگو با مجری برنامه "آخر شب" شبکه "ان بی سی" گفت: ماه رمضان نزدیک است و اسرائیلی ها توافق کرده اند، برای آنکه فرصتی برای آزادی تمامی گروگان ها (اسرا) فراهم شود، فعالیتی نکنند.
به نوشته این رسانه، بایدن در همین حال خواهان پایان جنگ نشد و با عملیات آتی رژیم صهیونیستی در شهر رفح نیز مخالفتی نکرد.
بایدن با ادعای آنکه اسرائیل بمباران رفح را کاهش داده، گفت: آنان به من تعهد دادهاند که امکان تخلیه بخش زیادی از (ساکنان) رفح را پیش از حمله و نابودی باقی مانده نیروهای حماس مدنظر قرار دهند.
وی پیشتر در پاسخ به این پرسش خبرنگاران که چه زمانی آتشبس در غزه برقرار میشود، گفته بود: مشاور امنیت ملی گفته که ما به آتش بس نزدیک هستیم؛ البته هنوز کار تمام نشده است. امیدوارم تا دوشنبه آینده (۱۴ اسفند) آتش بس برقرار شود.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.