هشدار نوبخت به رئیسی درباره برخی کتب و اسناد

در پی هشدار رئیس سابق سازمان برنامه و بودجه کشور درخصوص جابه جایی و انتقال کتب و اسناد بعضا منحصر به فرد در سازمان برنامه و بودجه کشور، سازمان برنامه و بودجه کشور تاکید کرد که موضوع حذف کتابخانه در ساختار تشکیلاتی سازمان به هیچ عنوان در دستور کار نیست و صرفا جابجایی مکان فیزیکی آن مد نظر است.
کد خبر: ۱۲۲۶۳۲۱
|
۲۰ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۲:۱۸ 10 March 2024
|
2359 بازدید

به گزارش «تابناک»، محمدباقر نوبخت، رئیس سابق سازمان برنامه و بودجه کشور نوشت:

محضر ریاست محترم جمهوری اسلامی ایران 
با سلام و احترام 
اخبار دلهره آوری از جابه جایی و انتقال کتب و اسناد بعضا منحصر به فرد در سازمان برنامه و بودجه کشور مطرح می‌شود. مصرانه تقاضا دارم مقرر فرمایید بررسی و رفع دغدغه گردد.

جابجایی کتابخانه سازمان برنامه و بودجه صرفا فیزیکی است

در این حال، در پی این ماجرا ایسنا در خبری نوشت که برای سازماندهی و حفاظت از اسناد به عنوان منابع اطلاعاتی ارزشمند و دسترسی بهتر کارکنان سازمان و همچنین اساتید، دانشجویان، پژوهشگران، برنامه‌ریزان و کارشناسان خارج از سازمان به این اسناد، کتابخانه مرکزی سازمان به مکان دیگری منتقل ‌می‌شود.

در این زمینه از سوی سازمان برنامه و بودجه کشور تاکید شده است که موضوع حذف کتابخانه در ساختار تشکیلاتی سازمان به هیچ عنوان در دستور کار نیست و صرفا جابجایی مکان فیزیکی آن مد نظر است.

اشتراک گذاری
برچسب ها
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # نیمه شعبان # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟