بین الملل تابناک: دولت پاکستان در اقدامی عجیب رسماً لشکر زینبیون که در سوریه علیه داعش جنگیدند و نقش مهمی در شکست داعش داشتند را «گروهی تروریستی» معرفی کرد.
در همین رابطه، رسانه افغانستانی آماج نیوز نوشت: پاکستان یک «گروه مسلح شیعه تحت حمایت جمهوری اسلامی ایران در جنگهای خاورمیانه» را در فهرست سازمانهای تروریستی قرار داد و آن را «برهم زننده صلح و امنیت کشور» خواند.
به گزارش آماج نیوز، «لشکر زینبیون» مانند «لشکر فاطمیون» (نیروهای ملیت افغانستانی) مورد حمایت ایران هستند که در جنگ سوریه علیه داعش فعالیت دارند.
تحریم توسط آمریکا
بهمن ماه سال ۹۷ وزارت خزانهداری آمریکا نام لشکر «زینبیون» را در فهرست تحریمهای خود قرار داد.
لشکر زینبیون در واکنش به این تحریمها در بیانیهای خطاب به دولتمردان آمریکایی اعلام کرد: «حتما اخبار نحوه مبارزه و خوب جنگیدن لشکر زینبیون در دفاع از حرم اهل بیت (ع) به گوشتان رسیده است. پس بدانید در قاموس فرهنگ مبارزاتی اسلام ترس و تهدید معنا ندارد و تصمیمات و نگاههای خباثتآمیز آمریکا و اذنابش باعث وحدت و انسجام جبهه اسلام خواهد شد و آمادگی سربازان فدایی امام خامنهای (مدظلهالعالی) برای دفاع از اسلام و ارزشهای اسلامی را بیشتر خواهد نمود».
زینبیون چه کسانی هستند؟
زمانی که خبر رسید تروریستهای تکفیری در سوریه در حال جولان دادن و قتل عام شیعیان هستند، طلاب و جوانان پاکستانی بسیار زیادی برای دفاع از حرم اهل بیت عصمت و طهارت (ع) در سوریه قصد رفتن به سوریه و جنگیدن با تروریستهای تکفیری کردند که البته به علت حساسیتها و تمرکز سرویس اطلاعاتی پاکستان بر روی شیعیان، این امکان برای آنها به راحتی فراهم نبود.
در همین حال عدهای از جوانان پاکستانی که در ایران حضور داشتند و اتفاقا بخش قابل توجهی از آنان را طلاب تشکیل میدادند، تصمیم گرفتند در زمستان سال ۹۲ اجتماعی را در تهران برپا کنند. سرانجام برگزاری این اجتماع، شکلگیری هسته اولیه و ۲۴ نفره «زینبیون» برای دفاع از حرم اهل بیت (ع) بود.
چند هفته بعد در آغاز سال ۹۳، اولین گروه از رزمندگان زینبیون موفق شدند خود را به سوریه برسانند و با تروریستهای تکفیری مبارزه کنند. پس از این اعزام، داوطلبان پاکستانی برای حضور در جبهه مقاومت به سرعت زیاد شدند. این درخواستها آنقدر زیاد شد که استعداد تیپ زینبیون در مدت زمان کوتاهی به استعداد یک لشکر رسید و از آن پس همه این گروه را با عنوان لشکر زینبیون شناختند.
لشکر زینبیون در عملیاتهای آزادسازی و تثبیت مناطق «حلب»، «نبل و الزهرا»، «تدمر»، «حما» و حاشیه دمشق، حضور تاثیرگذاری داشتند و دهها شهید را تقدیم کردند.
«جیش العدل» یا زینبیون؛ کدامیک تروریست هستند؟
دولت پاکستان در حالی لشکر زینبیون را در لیست تروریستی قرار داده است که این گروه نقش قابل توجهی در مبارزه با تروریسم در خاورمیانه و مشخصا سوریه داشتند.
این در حالی است که گروهک تروریستی جیش العدل که اخیرا اقدامات تروریستی زیادی در ایران انجام داده در فهرست تروریستی پاکستان قرار نگرفته است.
این بدان معناست که دولت پاکستان تعریف متفاوتی از تروریسم دارد و یا خود نقش مستقیم و غیرمستقیمی در حمایت از تروریسم ایفا می کند. همانطور که گروهک تروریستی جیش العدل در ایران اقدام تروریستی انجام می دهد و به داخل پاکستان فرار می کند و در آنجا پناه گرفته است.
بدون شک، نباید انتظار داشت دولت پاکستان که به این گروه تروریستی پناه می دهد، آن را در فهرست تروریستی قرار دهد. برای پاکستان و سرویس های امنیتی آن، جیش العدل تا زمانی که کارایی دارد، یک گروه تروریستی خوب است!