به گزارش تابناک، از و این، شاید آخرین و پرهزینهترین راه است که حالا او را بعد از دریافت پیامک تبلیغاتی ویژه خدمات لاغری به یکی از کلینیکهای زیباییِ شهر کشانده. فایلِ تصاویرِ تلفن همراهش را باز میکند و بعد از کمی اسکرول، تصویرِ یکی از سلبریتیهای فضای مجازی را که در فیگوری نمایشی سعی در به رُخ کشیدنِ اندامِ ایدهآل و جذاب خود دارد، انتخاب میکند تا به عنوان اندام دلخواه و مورد نظرش به پزشک متخصص لاغری، نشان دهد. پزشک متخصص هم که عادت دارد هر روز در چندین نوبت، چشم بدوزد به تصاویری چنین سورئال که اغلبشان حاصلِ ساعتها حسرتکِشی و جستجوی اینترنتیاند، سری به نشانه تایید، تکان میدهد و بعد، با آن لبخندِ پِت و پَهنِ اطمینانبخش که از ابتدای جلسه مشاوره لاغری به کمک انواع و اقسام دستگاههای پیشرفته و مدرن، کنج لبش جای داده، دختر جوان و دیگر مراجعهکنندگانِ کلینیک را در موقعیتِ قریبالوقوع بودنِ آرزویشان یعنی خلاص شدن از شرِ تکتکِ سلولهای انباشته و متراکمِ چربی قرار میدهد.
وقتی، چاقی بیماری نیست و لاغری، زیبایی!
زمان زیادی از روزگاری که چاقی، نوعی بیماری محسوب میشد، گذشته است. این روزها چاقی و اعدادِ صعودیِ تودههای بدنی افراد، بیش از آنکه زنگ هشدارهای پزشکی و درمانی را به صدا درآورند بر طبلِ تناسب اندامی که معیارهایش را مُد و زیبایی تعیین میکند، میکوبند. این تغییر محسوس را میتوان از محتوای تبلیغاتی کلینیکهایی که کسب و کارشان کاهیدن اوزان از بعضی از قسمتهای اندام و افزودنِ اوزانی اغراقآمیز به قسمتهای دیگر است، دریافت. محتواهایی که کلیدواژه بسیاریشان، لاغری تضمینی و بدون بازگشت، جلسهای ۳ تا ۵ کیلوگرم و البته اسامیِ انواع دستگاههای لیزر با اشعه و طول موجهای متفاوت، است. به انضمام تصاویری اقناعکننده از قبل و بعد دفع چربیهای اضافه بدن در اثر انبساط، انقباض و یا ارتعاشی که دستگاههای موضعی لاغری ایجاد میکنند.
سوزنهای که نخ میشوند برای اندامهایی زیبا!
«هر جلسه در کمتر از نیم ساعت بیش از ۶۰ درصد چربیهای قسمت مورد نظر بدنتان ذوب میشود که آن مقدار چربی را طی یک هفته از طریق ادرار دفع خواهید کرد. خدمات دستگاه ۲۰۲۴ فلان برند هر جلسه ۳ میلیون تومان و لاغری با دستگاه ۲۰۲۳ بهمان برند هم از یک میلیون و ۵۰۰ هزار تومان شروع میشود.» این را خیلی تند و سریع اپراتور یکی از کلینیکهای زیبایی که آگهیهای تبلیغاتیشان همه جا دیده میشود، میگوید و ادامه میدهد: «وقت مشاوره حضوری برایتان ثبت کنم؟» متوجه تعللِ مشتری برای تصمیمگیری که میشود، دوباره پُر چانه میشود: «اگر به اثربخشی دستگاههای لیزر لاغری شک کردید چرا متد کاشت نخ لاغری (کاشت نخ کرومیک به وسیله سوزن) را امتحان نمیکنید! با اینکه هزینهاش کمتر است ولی مانند همان دستگاهها که الان در همه کشورها مورد استفاده هنرپیشههای معروف و خوش استایل هستند، هر جلسه ۳ تا ۵ کیلوگرم از وزنتان را کم میکند؛ کاهش وزن، آن هم درست در نواحی که کمترین احتمال برای چربیسوزی و بیشترین ضخامتِ چربی را دارند.»
معجزه دستگاههای لاغری با ورزش
در جزییات آگهی تبلیغاتی کلینیک زیبایی دیگری، دقیق میشویم که در توصیف خدماتشان به واقعیت نزدیکتر هستند: «با جدیدترین دستگاه لیزر لاغر شو و با ورزش و سبک غذایی سالم، لاغر بمان»، «حتی آن بازیگر مشهور که فالوئرش هستی هم بعد از تجربه لاغری موضعی با دستگاهی که تبلیغش را انجام میدهد، هر روز ورزش میکند!» و یا «با کارکرد دستگاههای لاغری آشنا شو تا بدانی کدام دستگاه لیزر مناسب از بین بردن غبغب و کدام سایز شکمت را پایین میآورد». به نظر میرسد این یکی از چند دلیلِ شلوغیِ کلینیکِ زیبایی واقعگرا(!) باشد. دلیل دیگرش هم میتواند همانی باشد که «سارا» (مشتری ثابت کلینیک) اشاره میکند: «صفحه مجازیشان به صورت برخط فعال است و افرادی مثل من هر لحظه با تماشای به روزترین کلیپها از آخرین خدمات لیزردرمانی ویژه لاغری، پاسخ سوالاتشان را میگیرند.» در برابرِ عوارضِ استفاده از خدمات لاغری و یا بیاثر بودن آنها هم این طور واکنش نشان میدهد: «شما برای درمان هر بیماری هم که از دارو و شیوههای مرسوم آن، استفاده کنی در نهایت از یکسری عوارض جانبی رنج خواهید برد؛ پس این عارضههای ضعیف تا شدید فقط مختص درمان چاقی نیست. بیاثر بودن دستگاههای لاغری!؟ بعید میدانم. به هر حال زیبایی اندام، قیمتی دارد که باید پرداخت؛ قیمتش هم مداومت و هزینه کردن است.»
منبع: همشهری آنلاین