۵ دادگاه برخط در مجتمع قضایی باهنر برگزار می‌شود

معاون فناوری اطلاعات و برنامه ریزی دادگستری کل استان تهران از برگزاری ۵ دادگاه علنی برخط در مجتمع قضایی شهید باهنر خبر داد.
کد خبر: ۱۲۳۹۲۸۹
|
۰۶ خرداد ۱۴۰۳ - ۰۷:۰۳ 26 May 2024
|
2397 بازدید

به گزارش «تابناک» به نقل از مهر، سید محمد شفیعی معاون فناوری اطلاعات و برنامه‌ریزی دادگستری کل استان تهران اعلام کرد: ۵ دادگاه علنی برخط در شعبه ۱۱۶ مجتمع قضائی شهید باهنر به ریاست قاضی حسن سهرابی برگزار می‌شود.

شفیعی در این رابطه اظهار داشت: این دادگاه‌ها که از ساعت ۸ صبح آغاز می‌شود به ترتیب با موضوعات، الزام به ایفای تعهد و تنظیم سند ملکی، مطالبه وجه، ابطال سند و جلب ثالث به صورت علنی برخط رسیدگی خواهد شد.

وی با اشاره اینکه برگزاری دادگاه‌های علنی برخط در مسیر تحول و تعالی و در اجرای برنامه‌های ابلاغی رئیس کل دادگستری استان تهران مورد پیگیری و اجرا قرار دارد گفت: علاقه‌مندان به مباحث حقوقی و قضائی، دانشجویان و محققان و اصحاب دعوی می‌توانند این دادگاه را به صورت بر خط مشاهده کنند.

معاون فناوری اطلاعات و برنامه‌ریزی دادگستری استان تهران در پایان خاطر نشان کرد: برگزاری تمامی دادگاه‌های علنی برخط دادگستری استان تهران از طریق تارنمای رسمی دادگستری اطلاع رسانی می‌شود.

اشتراک گذاری
برچسب ها
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # نیمه شعبان # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟