گفت و گوی تلفنی رئیس‌جمهور قزاقستان و پزشکیان

رئیس‌جمهور قزاقستان در گفت‌وگوی تلفنی با رئیس‌جمهور منتخب ایران با تبریک به او برای پیروزی در انتخابات بر تعهد خود برای تقویت بیشتر روابط ۲ جانبه میان تهران و آستانه تاکید کرد.
کد خبر: ۱۲۴۹۳۸۵
|
۰۱ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۵:۱۷ 22 July 2024
|
2160 بازدید

 

به گزارش تابناک، قاسم جومارت توکایف، رئیس‌جمهور قزاقستان و مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور منتخب ایران در یک تماس تلفنی که به ابتکار توکایف انجام شد، با یکدیگر گفت‌وگو کردند.

توکایف در این گفت‌وگوی تلفنی به پزشکیان برای پیروزی در انتخابات ریاست جمهوری تبریک گفت و برای او در این سمت آرزوی موفقیت کرد.

۲ طرف در اظهارات خود بر تعهدشان برای تقویت بیشتر روابط ۲ جانبه قزاقستان و ایران تاکید کردند.

توکایف و پزشکیان همچنین وضعیت کنونی و چشم‌انداز توسعه همکاری‌ها میان تهران و آستانه را در زمینه‌های تجاری، اقتصادی، حمل و نقل، لجستیک، فرهنگی و بشردوستانه بررسی کردند.

طرفین در این گفت‌وگو درباره مسائل مهم در دستور کار منطقه‌ای و بین‌المللی توجه خاص نشان دادند و تبادل نظر کردند.

اشتراک گذاری
برچسب ها
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # نیمه شعبان # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟