تابناک بررسی می کند/ پیام پرستو صالحی چه پیامی از روزگار مهاجران دارد؛ از شور مهاجرت تا تقلای مراجعت!

در روزهایی که ویدیویی از مرحوم سعید راد درباره شرایط ناگوار زیستن در خارج از ایران، مخصوصا برای هنرمندان در فضای مجازی به صورت گسترده بین مخاطبان می چرخید و درست بعد از آغاز رسمی دوران ریاست جمهوری مسعود پزشکیان، فیلمی از پرستو صالحی، بازیگر نادم از مهاجرت، دست به دست شد که از بازگشتش به ایران سخن می گوید.
کد خبر: ۱۲۵۰۸۱۰
|
۰۹ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۲:۱۶ 30 July 2024
|
63648 بازدید
|

تابناک بررسی می کند/ پیام پرستو صالحی چه پیامی از روزگار مهاجران دارد؛ از شور مهاجرت تا تقلای مراجعت!

 
به گزارش تابناک، ویدیوی منتشره از پرستو صالحی که قصد بازگشت دارد و برایش مهم نیست که این آمدن چگونه خواهد بود و چه اتفاقاتی خواهد افتاد، بار دیگر حال و روز سلبریتی های مهاجرت کرده به خارج از کشور را روایت می کند که انگار تصمیمات ناشیانه و احساسی،  کار دست هنرمندان ایرانی مهاجر داده است.
هنرمندانی که در سالهای گذشته و حتی پیش از آن، به هر دلیلی از ایران مهاجرت کرده و خارج نشین شدند، معمولا در دوره روی کار آمدن جریانات اصلاح طلبی و میانه رو، تمایلشان را برای بازگشت، بیش از هر زمان دیگری ابراز می کند و این موضوع در ادوار متعدد صادق بوده است. هر چند در زمانی محمود احمدی نژاد هم از ایرانیان خارج نشین به عنوان سرمایه یاد می کرد و یا در دوره شهید رئیسی خبرهایی همچون بازگشت معین، خواننده سرشناس ایرانی، خبرهایی منتشر شد و مخلفت چندانی را از سوی دولتی ها در پی نداشت.
 
امان از تصمیمات احساسی
اما داستان هنرمندانی که در سالهای اخیر از ایران رفته و سپس نادمانه، یا برگشتند و یا از آرزوی برگشتن سخن گفتند، متفاوت و دیگر گونه است. این ماجرا، مطالعه دقیق تری لازم دارد و از واقعیاتی رو نمایی می کند که تفاوتهای بسیاری با فضاسازیهای اولیه دارد. 
به راستی آیا تصویرها و تصوراتی که از شرایط کشور در فضای احساسی، رسانه ای و فضای مجازی شکل می گیرد، چه میزان واقعی و منصفانه است؟ چرا اکثر آنها که از وطن به دور شده اند، دنبال اولین فرصتی هستند که راهی برای بازگشت پیدا کنند؟ چرا غرب و جامعه غربی، احساس شرقی این هنرمندان را برنینگیخت یا برنتابید و یا اصلا به رسمیت نشناخت؟  چرا چنان مهاجرتی و چرا چنین مراجعتی؟
مهاجرت‌های ناموفق هنرمندان و سلبریتی‌ها، سابقه‌ای نسبتا طولانی دارد. در اواسط دهه نود، گروهی از هنرمندان درجه دو و سه عرصه بازیگری با هدف رشد حرفه‌ای، به کشورهای دیگر- بالاخص ترکیه - مهاجرت کردند. مهاجرت‌هایی که اغلب با شکست مواجه شد و تقریبا تمامی این افراد یا به کشور بازگشتند و یا پیشه هنری خود را به فراموشی سپردند و به زندگی در قالب یک شهروند عادی خو گرفتند.
پس از وقایع سال ۱۴۰۱ اما گروه دیگری از هنرمندان، با تصمیماتی شتاب‌زده، مهاجرت را به مثابه یک تصمیم احساسی در دستور کار قرار دادند  و پس از گذشت زمانی کوتاه، اخباری از ندامت در گفتار اغلب ایشان به گوش رسید. 
 
سرنوشت مشترک
به گفته اهل فن،اساسا هنرمندان، اعضای صنفی هستند که پس از مهاجرت، بیشتر از سایر مشاغل، در معرض اضمحلال قرار می‌گیرند. کار هنرمند خلق اثر هنری است و خلاقیت در بافت جامعه شکل می‌گیرد. هنرمندی که در میانسالی جامعه خود را تغییر می‌دهد، از یک سو ارتباط با فرهنگ عمومی کشور خود را از دست می‌دهد و از سوی دیگر نمی‌تواند به‌عنوان یک هنرمند خلاق در کشور مقصد پذیرفته شود. علاوه بر این، جامعه مخاطبان یک هنرمند نیز پس از مهاجرت بسیار محدودتر می‌شود و از همین رو است که اغلب هنرمندان، مدتی پس از مهاجرت، ابراز تمایل به بازگشت می‌کنند.
حال نگاهی داریم به داستانهایی از قصه پرغصه مهاجرات سلبریتی ها:
 
پیام پرستو
پرستو صالحی، هنرپیشه سینما و تلویزیون ایران، که بعد از ماجراهای مربوط به مهسا امینی، با انتشار پیام‌هایی در شبکه‌های اجتماعی از نظام جمهوری اسلامی انتقاد می‌کرد، با انتشار یک ویدئو در صفحه شخصی خود در اینستاگرام اعلام کرد که تصمیم دارد به ایران باز گردد. صالحی در این ویدئو می‌گوید: «من چند ماهی است که برای بازگشت به ایران به همراه مادرم از  طریق خانه سینما درخواست داده‌ام. هنوز نمی‌دانم قرار است چه اتفاقی بیافتد و روال به چه صورت خواهد بود و چه برخوردی خواهد شد اما سعی می‌کنم خودم را برای آن آماده کنم.» پرستو صالحی در ادامه اعلام کرد که:«من در ایران هم ممنوع‌الکار بودم ولی در حوزه تبلیغات فعالیت داشتم اما با مهاجرتم دیگر از این راه درآمد ندارم.» عجیب آن که پرستو صالحی که در سال‌های اخیر چند بار به دلیل مواضعش با محدودیت هایی مواجه شده بود و برای همین از ایران مهاجرت کرد، حالا حاضر است همه آن محدودیت ها را بپذیرد و با جان دل به ایران بیاید و حتی خودش می گوید که مهم نیست بعد از آمدنش چه اتفاقات دیگری نیز می افتد.
این آخرین ابراز پشیمانی یک هنرمند از یک مهاجرت اشتباه است و پیش از آن موارد تعدد دیگری نیز در این سالها داشته ایم.
 
 ارژنگ امیرفضلی، راننده تاکسی در تورنتو
آخرین تصویر دیده‌شده از آقا ارژنگ همان ویدئویی‌ست که به تازگی از تورنتو منتشر کرده و با لحن شیرین خود از هزینه‌های سرسام‌آور کانادا تعریف می‌کند. او اکنون در تورنتو راننده تاکسی‌های اینترنتی‌ست و اینطور که می‌گوید به لحاظ درآمد رویه ایده‌آلی را طی نمی‌کند و به مشکلات عدیده‌ای برخورد کرده. ارژنگ امیرفضلی  کار خود را در تلویزیون با برنامه «نوروز ۷۲» به کارگردانی داریوش کاردان، همراه با مهران مدیری و حمید لولایی آغاز کرد و اکنون بیش از سه دهه است که در جامعه هنر شناخته می‌شود اما شاید روا نباشد که هنرمند پس از سی سال در این وضعیت به سر ببرد.
 
فریبرز عرب نیا، مختار در آمبولانس
عرب‌نیا نسبت به سایر اسامی کمی زودتر به کانادا هجرت کرد و طبق گفته خودش در آن جا راننده بیمار است. جوان‌اول سینمای ایران در دهه هفتاد پس از همکاری با بزرگترین کارگردانان ایرانی به سمت تلویزیون رفت و با ایفای نقش «مختار ثقفی» تبدیل به یکی از ماندگارترین شخصیت‌های تلویزیونی پس از انقلاب شد. اما چه کسی فکر می‌کرد روزگار و عرب‌نیا اینقدر با هم نسازند؟ او که با موضع‌گیری‌های خاصش همیشه شکل دیگری از هنر را بازتاب می‌داد حالا قرار نیست از قاب هیچ دوربینی دیده شود و احتمالا تنها همان ویدئوهای منتشر شده در صفحه‌اش تنها ارتباطش با مردم باشد.
 
رامسین کبریتی و رابعه اسکویی؛  معنای واقعی تقلا
رامسین کبرینی بازیگری که بعد از سریال ستایش چهره شد و بعد از خروج از ایران به دلیل نداشتن کار هنری به فعالیت دیگری روی آورد. رابعه اسکویی هم دیگر بازیگری است که رفت و بعد از شکست به میهن بازگشت و امروز مقابل دوربین به ایفای نقش می‌پردازد. 
اسکویی درباره شرایط زندگی‌اش در خارج از کشور بیان کرد: «وقتی رفتم دو کار هم تولید شد، ولی بعد از مدتی متوجه شدم این شرایطی که در خارج از ایران است، به هیچ وجه با معیارهایم سازگار نیست و من ربطی به اینجا و شرایطش ندارم، چون من در ایران رابعه اسکویی هستم نه در اینجا و از رفتنم پشیمان شدم، قطع همکاری خود را اعلام کردم و تصمیم گرفتم با هر شرایطی شده به کشورم برگردم.»
اسکویی درباره شرایط بعد از بازگشت خود افزود: «وقتی برگشتم رفتار بسیار مناسبی با من شد و مرا پذیرفتند. مسئولان رسانه ملی رفتار بسیار مناسبی با من داشتند و من توانستم پس از ۵/۱ سال بازگشت به ایران، دوباره به ایفای نقش در رسانه ملی بپردازم.»
این بازیگر موضوعی را مطرح می‌کند که به نظر می‌رسد کلید اصلی مسئله مهاجرت سلبریتی‌ها و علت اساسی شکست و ندامت آنان در خارج از کشور است. او عنوان می‌کند: «بعد از مدتی متوجه شدم، این شرایطی که در خارج از ایران است، به هیچ وجه با معیارهایم سازگار نیست و من ربطی به اینجا و شرایطش ندارم، چون من در ایران رابعه اسکویی هستم نه در اینجا.»
 
 چکامه چمن ماه و بازگشت بعد از ۱۰سال
چکامه چمن ماه، بازیگر ۴۳ ساله که ده سال پیش از ایران به ترکیه مهاجرت کرد و در شبکه جم مشغول به فعالیت شد، چندی پیش با انتشار یک استوری و پست، از بازگشت خود به ایران خبر داد و در پاسخ به کامنت یکی از دنبال کنندگانش این خبر را تایید کرد. او نیز بعد از سالها حضور در ترکیه، بالاخره به ایران بازگشت و باید دید آینده کاری اش چگونه رقم خواهد خورد.
 
اشکان خطیبی
«خودم بودم که به همه‌چیز پشت پا زدم، سال‌ها مدیر یک پردیس سینمایی به نام چهارسو بودم که متعلق به بنیاد ۱۵ خرداد بود، من از طرف بنیاد دعوت به کار نشده بودم، اما به عنوان هنرمندی که کار مدیریت فرهنگی را می‌دانست مرا برای همکاری انتخاب کردند، همچنین دو سال متوالی رئیس کاخ جشنواره بین‌المللی فجر بودم و این چیزی است که نمی‌توانم انکارش کنم.» این بخشی از صحبت‌های اشکان خطیبی بازیگر سینما است که از ایران به ایتالیا مهاجرت کرد.
 
وی در مصاحبه‌ای اظهار کرده است: «بسیاری از افراد معتقدند که هنرمندان و بازیگران به سادگی می‌توانند مهاجرت کنند، در حالی که این‌طور نیست؛ واقعاً تا پای از دست دادن همه‌چیز رفتم؛ نزدیک به یک سال طول کشید تا با پادرمیانی مستقیم وزیر امور خارجه ایتالیا توانستم نجات پیدا کنم‌، هر روز که بیدار می‌شوم با مشکلات متعددی دست به گریبانم و در حال حاضر تحت درمان هستم، به هر حال زندگی کردن در اروپا کار راحتی نیست. از کارهایی که در ایتالیا انجام می‌دهم رضایت ندارم و به کیفیت کارهایم در ایران نیست؛... نزدیک به شش سال است که به‌عنوان بازیگر روی صحنه نرفته نرفته‌ام.»
 
هرچند این اظهارات، به گفته خود خطیبی به صورت مقطع در برخی از رسانه ها بازتاب داشته و اظهاراتش آنگونه که باید، صادقانه نشر نیافته،اما در نهایت از شرایط دشوار در آنسوی مرزها برای ایرانیان خبر می دهد.
 
مهدی مظلومی، توقف در میانه راه !
مهدی مظلومی یکی دیگر از کارگردانانی است که با رفتن به جم تقریبا همه بلیطتهای خوبی را که در همه این‌سالها جمع کرده بود سوزاند ! او که با ساخت سریال بدون شرح به شهرت رسیده بود در ادامه کارهایش هرچند، آثار دیگری هم ساخت اما نتوانست موفقیت بدون شرح را تکرار کند. واقعیت این است که او به مرور خلاقیتش در ساخت آثار کمدی که تخصص‌اش بود را از دست داد و نتوانست مردم را مثل سابق جذب کند او بیکاری را بهانه کرد و راهی جم شد و اتفاقا همین کارگردان بود که خیلی از بازیگران را تشویق به همکاری با جم کرد.اما مظلومی هم بعد از ساخت چند سریال بسیار نازل برای این شبکه از همکاری با جم ابراز نارضایتی کرد و جم به او نیز خیانت کرد.
 
پردیس افکاری
پردیس افکاری دیگر بازیگر زن ایرانی بود که به جم پیوست اما خیلی زود ابراز پشیمانی کرد.افکاری که بازی در آثاری چون گزل، دخترک کنار مرداب، برخورد، کیفر، شور شیرین، در مسیرزاینده رود و ... را دارد، می‌توانست در ایران بماند و کارنامه خود را درخشان‌تر کند.شاید فقط کمی صبر لازم بود !‌ اما او و همسرش بعد از ناامیدی از جم از کمیساریای عالی سازمان ملل در ترکیه پناهندگی گرفتند.
 
 
فرخ نژاد، ارجمند، افشار، کرمی؛ مربع فراموشی
فرخ‌نژاد، مهناز افشار، برزو ارجمندو احسان کرمی نیز از انرمندانی بودند که بعد از مهاجرت، در چند کار محدود دیده شدند و چندان درخششی را شاهد نبودیم.
 
حمید فرخ‌نژاد هم از روزی که ایران ترک کرد تنها در یک مصاحبه تلویزیونی جلوی دوربین رفته است،‌ بازیگری که جز حلقه سلبریتی‌های ایرانی بود و حالا مدت‌ها است تجربه‌ای در بازیگری ندارد.البته فرخ‌نژاد در یک فستیوال سینمایی در کانادا شرکت کرد، اما همین حضور او هم با فیلم «میجر» اتفاق افتاد،‌ اثری سینمایی که با حمایت بنیاد فارابی ساخته شد تا فرخ‌نژاد تنها عملکرد هنری بعد از مهاجرتش را هم از ایران داشته باشد.
همچنین برزو ارجمد فعالیت هنری‌اش محدود شده به حضور در کنسرت خواننده‌های خارج نشین شد است.
در این میان مهناز افشار مهناز افشار بعد از خروج از ایران به واسطه شرایط ملتهب آن زمان با کمک بخشی از افراد در یک برنامه استعدادیابی به‌عنوان داور انتخاب شد، بعد از آن دیگر در رویداد هنری مشخصی حضور نداشته است.
مهناز افشار دربارۀ شکست و سرخوردگی پس از مهاجرت گفته است: برای من که کارنامۀ فعالی در پرده سینمای ایران داشتم، بحران بیکاری پس از مهاجرت، دوران سختی را برایم رقم زد و مرا به ورطۀ ناامیدی و بی‌اعتمادی در غربت کشاند؛ باید بگویم که داغ بودم و نفهمیدم!


از محمد عمرانی، تا روناک یونسی و مینا لاکانی
محمد عمرانی یکی دیگر از این دست بازیگران نیز وضعیت بهتری از دیگران ندارد و اختلافات خانوادگی و بی‌پولی باعث دیوانگی او شده تا جایی که در مجامع عمومی ایرانیان خارج از کشور او را دست می‌اندازند.
روناک یونسی، مینا لاکانی، شبنم طلوعی، و ... نیز از جمله بازیگران زنی بودند که در سال‌های اخیر مهاجرت کردند اما به دلیل کاهش چشمگیر فعالیت هنری آنها در خارج از کشور اطلاعات چندانی از آن‌ها در دست نیست و عمده فعالیت آنها به اظهار نظرهای اینستاگرامی و توئیتری آنها در قالب اینفلوئنسر و بلاگر محدود می‌شود.
 
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
برچسب ها
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۳۷
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۸۴
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۲۳ - ۱۴۰۳/۰۵/۰۹
بیشتر این‌ها در واقع هنرمند نیستند و از غذای اتفاق به جایی رسیده‌اند و در ایران کارشان شانسی بوده است و برای این کار ه درسی خوانده‌اند نه تمرینی کردند و آن وقت در خارج با هزاران رس خوانده‌تر هنرمندتر بی‌حیاتر و زباندارتر برخورد می‌کند که هیچ شانسی برای یشرفتشان باقی نمی‌گذارد و آنجاست که برگشت می‌خورد
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۴۰ - ۱۴۰۳/۰۵/۰۹
قضای اتفاق درسته نه غذا. اون غذا رو می خورن
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۲۸ - ۱۴۰۳/۰۵/۰۹
تابناک
وقتی محتوای تحلیلی می نویسی باید آماری همه جامعه هدف را بررسی کنی نه فقط مواردی که گفته تو را نشان می دهد و مابقی که خلاف تحلیل شماست را حذف کنی.
در مورد خانم فراهانی و امیرابراهیمی و خیلی های دیگه چیزی ننوشتی.
هرچند باید توجه کرد که فقط نباید وضعیت مادی را دید و موفقیت صرفا در زمینه مادی مطلوب نیست.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۱۰ - ۱۴۰۳/۰۵/۰۹
اگر به طیف هنرمند خواننده و آهنگ ساز نگاهی بندازیم میبینم که مهاجرت برای آنها سکوی پرتاب بوده در بیشتر موارد و فعالیت هنری موسیقی خارج از کشور به مراتب بهتر از داخل هست
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۰۵ - ۱۴۰۳/۰۵/۰۹
هر بار که نالۀ یکی از اینها بلند می شود حکم چماقی است که بر فرق سر افسران توطئۀ زن زندگی آزادی وارد می شود . کودتایی فرهنگی که سوار بر بستر ضعف اقتصادی جامعه دنبال بی بند و بار کردن مردم است .
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۶:۵۲ - ۱۴۰۳/۰۵/۰۹
شانس برای همه است
تو چرا شانسی چیزی نشدی؟
به قول لویی پاستور شانس در خدمت ذهن آماده است.
ما مردمی هستیم جوگیر میشیم و میریم.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۱:۲۳ - ۱۴۰۳/۰۵/۰۹
تعداد قابل توجهی متخصص در حوزه های مختلف، صاحبان سرمایه ، مهاجرت های موفقی رو تجربه کردند
نمی تونیم بخاطر سوبرنامه چند بازیگر سطح متوسط ایران رو ملاک قرار بدیم و بگیم هرکس از ایران رفته پشیمون شده
بازیگرانی که مهاجرت موفق داشتند رو هم مثال بزنید
نه خارج از ایران همه چی گل و بلبل است و نه در ایران زندگی بحرانی و غیرقابل تحمل است
مهاجرت با برنامه و ماندن در ایران با برنامه
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۷:۳۵ - ۱۴۰۳/۰۵/۱۰
اینها هنرمند هستند و شکی نیست اما اصل داستان پول و سرمایه و زندگی کردن با آرامش هست وقتی هیچ کدوم نباشه چه چاره ای هست!!؟ فکر کردند اگر بروند گل و بلبل هست دیدند خبری نیست
امین
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۲۶ - ۱۴۰۳/۰۵/۰۹
کسی نمخادوطنش ول بره وقتی بدرفتاری میشه اهمیت نمیدن هرکی باش میخادبره
پاسخ ها
حسنی
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۱۴ - ۱۴۰۳/۰۵/۰۹
اینها با هنر شان باید ماندگار باشند.شما گچ کار درجه دو یا سه را اهمیت میدهی تا روکار خانه ات را خراب کند.هرکسی باید زحمت بکشد تااو را بخواهند. اینهمه هنرمند تراز یک که مورد وثوق جامعه وکارگردانها هستند نمونه تلاش وهنر است.
امین
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۲۷ - ۱۴۰۳/۰۵/۰۹
وطنش هرموقع بخادمیتونه برگرده کسی نمیتونه جلوشون بگیره
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۴۱ - ۱۴۰۳/۰۵/۰۹
معلومه که میتونه بلیط بخره بیاد اما کشور خدا رو شکر دادگاه داره قانون و مجازات داره
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۸:۳۷ - ۱۴۰۳/۰۵/۱۰
باید با فرش قرمز براشون پهن کنن ، چون خیلی خودشونو بزرگ می دونن ، در حد هالیوود همون بهتر که نیاین
امین
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۳۱ - ۱۴۰۳/۰۵/۰۹
وقتی طرف میادمیگه کشوربرای خودمون هرکی نارحت میتونه بره دیگه حرفی برای گفتن نمیمونه
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۷:۱۰ - ۱۴۰۳/۰۵/۰۹
اون یه حرف غلطی زده ولی دلیل برای مهاجرت نمیشه
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۱:۴۲ - ۱۴۰۳/۰۵/۰۹
اون حرف را ابوالقاسم سرحدی زاده نماینده اصلاح طلب مجلس ششم برای اولین بار زد اما اصلاح طلبان فقط حرف زینب ابوطالبی را برجسته کردند.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۳۵ - ۱۴۰۳/۰۵/۰۹
با پول این مملکت معروف شدن و حالا رفته اند اون طرف به مردم و ممکلت توهین میکنن
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۳۰ - ۱۴۰۳/۰۵/۰۹
اونها که تابناک گذاشته در خیابون فرشته ماشین های چند میلیاردی میارن و دورهمی می گذارند با پول کی به آنجا رسیدن؟ اونها که معروف هم نیستند.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۴۰ - ۱۴۰۳/۰۵/۰۹
هیچ پیامی برای متخصص ندارد. اینا هنری ندارن و فقط اینجا میشناسشون و میتونن پول در بیارن. کشور دیگه باید بره ظرف بشوره. ولی متخصص رفته زیاد و مشکلی هم نبوده پس خیلی موج سواری نکن تابناک جان غرق میشی
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۰۶ - ۱۴۰۳/۰۵/۰۹
دقیقا
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۴۱ - ۱۴۰۳/۰۵/۰۹
اینجا مال همه مردم ایرانه نه شماها
پاسخ ها
آزاده
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۵۱ - ۱۴۰۳/۰۵/۰۹
دقیقا
البته خیلی ها مثل رابعه اسکویی و ریحانه پارسا و سحر قریشی و ... هم رفتن اونور زدن به سیم آخر و عقده های محدودیتی شونو خالی کردن الان هم برگشتن و همین جا دارن کار میکنن
حسنی
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۷:۲۴ - ۱۴۰۳/۰۵/۰۹
ایران بزرگ مال همه هست ولی پرستو صالحی در کلیپ بعد از فرارش چه گفته بود!!!
بخشش و توبه از امور موکد و پسندیده است اما اقدامات اینها جز بی ابرو کردن کشور و دادن مستمسک به دشمن برای ایجاد به اصطلاح تحریم های حقوق بشری و افزودن به مشکلات مردم ثمری نداشته، چطور می خواهد جبران مافات کند...
یاسر
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۴۲ - ۱۴۰۳/۰۵/۰۹
قماری کردن که اگه برنده میشدن منافع سرشاری براشون داشت. ولی خب سمبه اینور پرزورتر بود و باختن و الان ناگزیر با عواقبش روبرو شدن و هزینشو میدن.
پاسخ ها
امین
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۵۳ - ۱۴۰۳/۰۵/۰۹
اون اقازادا ای که میخوره میبره چراخیلی راحت میره میادکسی هم کاری بکارش نداره ؟؟؟
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۴۳ - ۱۴۰۳/۰۵/۰۹
اشتباه منفی زدم ببخشید
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۴۳ - ۱۴۰۳/۰۵/۰۹
تابي جون ببين اوضاع چجوريه كه ملت حاضرن دست از شغل حرفه ايشون بردارن و مهاجرت كنن .
با اين خبر بيشتر خود زني كردي عزيزم
و اين از طرف اكثر جوناي ايران مي گم كه هركي كوچك ترين موقعيتي براش پيش بياد مهاجرت مي كنه و در آينده در ايران با بحران شديد نيروي كار موجه خواهيد شد .
وقتي آقاي زاده ها و بچهاي مديران ارشد كشوري كه بهترين شرايط كاري تو ايران براشون مهياست مهاجرت مي كنن شما چه توقعي از جون متخصصي داري كه تو ايران براش تره هم خورد نمي كنن داري .
عزيزم مشكلات بايد ريشه اي حل بشن با پرداخت به موضوع مشكل حل نميشه بايد يه فكر اساسي كرد
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۵۸ - ۱۴۰۳/۰۵/۰۹
میری اونجا می بینی خبری نیست سرافکنده تر از قبل برمیگردید اون سرابه که برای جهان سومی ها میسازن تا کشور خودشون رو نابود کنن
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۶:۲۱ - ۱۴۰۳/۰۵/۰۹
لطفا از طرف اکثر جوانهای ایران حرف نزنید
علی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۴۸ - ۱۴۰۳/۰۵/۰۹
اینها اینجا پول و زندگی خوب داشتند ، کجا مثل همه مردم بدبختی کشیدن ؟
پاسخ ها
آزاده
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۴۸ - ۱۴۰۳/۰۵/۰۹
تو از کجا میدونی اینام مثل بقیه که بعضی هاشون حتی حقوق و بیمه هم ندارن مثلا رضا رویگری رو ببین
از خوشی نرفتن که یا از خوشی زیاد اعتراض نکردن که
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۳۴ - ۱۴۰۳/۰۵/۰۹
با دورهمی بچه های خیابون فرشته اشتباه گرفتی.
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟