رييسجمهور با ابراز خوشحالي از اينكه دانشجويان روحيه آرماني را در حد بالا و با صداي بلند مطالبه ميكنند، تاكيد كرد: هيچ مانع، فشار و نوساني نبايد ما را از آرمانهاي بلند انقلاب ذرهاي پايين بياورد و البته به خاطر آرمانخواهي و اصولگرايي هزينه دادهايم.
به گزارش ايسنا، دكتر محمود احمدينژاد دوشنبه شب از ساعت 21 الي يك بامداد در نهاد رياست جمهوري پذيراي جمعي از دانشجويان دانشگاه امام صادق(ع) بود و در فضايي دوستانه و صميمي پس از شنيدن سوالات و ديدگاههاي شماري از آنان در سخناني از مواضع اصولي و آرماني دانشجويان ابراز خرسندي كرد و آنان را به ادامه اين مسير سخت فراخواند و تصريح كرد: در سه سال اخير همه تلاش خود را صرف كردهام تا آرمانخواهي را در تمامي بخشها در بالاترين سطح نگه دارم.
وي با اشاره به اينكه " همه هياهوها و جنجالها عليه دولت در داخل و خارج كشور به خاطر ايستادن بر بالاترين نقطه آرمانخواهي است" گفت: سنگينترين ايراد را به دولت در بخش اقتصادي وارد ميكنند و اين در حالي است كه در دورههايي وضعيت اقتصادي بسيار نابسامان بوده است، اما چندان حمله و انتقادي از آنها نميشد. آيا فكر ميكنيد اين همه هجمه سنگين عليه دولت واقعاً به خاطر برخي مشكلات اقتصادي است يا به دليل اين است كه دولت به هيچ عنوان حاضر نيست از پيگيري آرمانها صرف نظر كند. مطمئن باشيد اگر حاضر ميشديم ذرهاي از آرمانها كوتاه بياييم به شدت مورد تعريف و تمجيد قرار ميگرفتيم.
وي تاكيد كرد: عليرغم همه فشارها سرسوزني از مباني و آرماني كه مطرح كردهايم، كوتاه نيامدهايم. بايد به اين اصل توجه داشت كه هر كس در مسير حق ايستاد، بايد فشارها را به جان بخرد و اينطور نيست كه خيال شود ميتوان روي اصول ماند ولي هزينهاي نپرداخت.
رييسجمهور با اشاره به كساني كه در رسانههاي خود مدام از مشكلات اقتصادي مينالند، افزود: بدانيد ادعا و مشكل آنها مشكل اقتصادي نيست؛ براي اينكه در دوران دولت هاي پيشين از تصميمات اشتباه و غلط اقتصادي دفاع ميكردند.
رييس قوه مجريه در ادامه تصريح كرد: تاكنون در يك مقاله، تئوريهاي واقعي دولت نهم مورد نقد علمي واقع نشده است.
وي با اشاره به برخي انتقادها و هجمهها به دولت تصريح كرد: در مقطعي چنين ادعا كردند كه دولت اهل مشورت با كارشناسان نيست!؟ اين در حالي است كه مقدار زماني كه اين دولت تنها براي شركت در جلسات و كميسيونهاي مجلس گذاشته است چند برابر گذشته و تذكرات و سوالات مجلس از اين دولت دو برابر 16 سال قبل بوده است. عدهاي كه مدعي هستند تصميمات دولت كارشناسي نيست يك بازي تبليغاتي به راه انداختهاند تا افرادي را از درون دولت به تمرد وادار كنند.
احمدينژاد با بيان اينكه "در بودجه 87 توسط مجلس هفتم 11 هزار ميليارد تومان به سهم بودجه جاري و مصرفي اضافه شده است" گفت: جالب اينكه كساني اين مبلغ را به سهم بودجه جاري افزودند كه مدام در سخنان و مصاحبههاي خود نقدينگي را باعث افزايش تورم عنوان ميكنند.
وي با تاكيد بر اينكه " دولت هزينههاي جاري را به شدت محدود و فشرده كرده است" اظهار داشت: تاكنون چنين معمول بوده است كه دولتها بودجه عمراني را كم ميكردند و بودجه جاري را بالا ميبردند اما امروز در دولت نهم برعكس اين عمل ميشود.
وي خلق پول و نحوه توزيع منابع را موجب تورم دانست و اظهار كرد: دولت جلوي اين كار را گرفته است.
رييسجمهور طرح بنگاههاي زودبازده را از بهترين و مهمترين اقدامات دولت برشمرد و گفت: كشوري كه سه ميليون بيكار داشته است، لازم بود بنگاههاي زودبازده را فعال نمايد و بر اين اساس دولت در يك سال گذشته يك ميليون شغل قطعي ايجاد كرده است، اما به دروغ با اخبار و گزارشهاي جعلي اين طرح موفق را باعث تورم عنوان ميكنند.
وي خاطرنشان كرد: در قانون برنامه به صراحت تكليف شده است كه بايد سود بانكي تك رقمي شود ولي با اين حال وقتي دولت اجراي همين قانون را در دستور كار خود قرار ميدهد، با عناويني چون كاهش دستوري سود و غيره، به دنبال فشار بر دولت هستند.
رييس قوه مجريه با تاكيد بر اينكه " مهر ماه سال گذشته تغيير و تحولات بزرگي را در عرصه بازار جهاني مواد غذايي و كشاورزي پيشبيني كرديم و براي تنظيم بازار داخلي لايحه يك ميليارد و دويست ميليون دلاري به مجلس هفتم ارائه كرديم" خاطرنشان كرد: با مجلس پيشين جلسه گذاشتيم تا اين لايحه هر چه زودتر به تصويب برسد، اما با شش ماه تعلل از سوي مجلس، به دليل افزايش قيمت هاي جهاني، بيش از دو هزار ميليارد تومان به كشور ضرر وارد شد.
وي در عين حال تاكيد كرد: به فضل الهي دولت بر همه مشكلات غلبه خواهد كرد.
وي در بخش ديگري از سخنان خود در جمع دانشجويان دانشگاه امام صادق(ع) با تاكيد بر اهميت حوزه فرهنگ اظهار كرد: سهم فرهنگ در كل بودجه ساليانه دولت بيش از سه برابر شده است و ادبيات دولت، ادبيات فرهنگي است ولي بعضاً انتظارات ما از بخشهاي عملياتي محقق نشده است و البته بايد توجه داشت كه همه حوزههاي فرهنگي در اختيار دولت نيست. ضمن اينكه تأثير اقدامات فرهنگي، تدريجي است و در درازمدت نمايان ميشود.
احمدينژاد با بيان اينكه " عدهاي اصرار دارند تا دولت را به عرصههاي بحرانزا بكشانند" گفت: ميخواهند توان دولت را در بازيهاي مقطعي هدر دهند ولي دولت بيتوجه به اين بازيها، به حوزههاي مختلف، نگاه راهبردي و استراتژيك دارد.
وي با تاكيد بر اينكه "مردم بر روي اصول و آرمانها محكم ايستادهاند و اين ذائقه مردم نيست كه عوض شده است" اظهار كرد: متأسفانه ذائقه برخي خواص تغيير كرده است و وقتي اين ذائقه عوض شد، دستگاه گيرنده در مقابل پيام حق ايستادگي ميكند.
وي تاكيد كرد: تئوري دولت بر پايه «عدالت و الگوي اسلامي - ايراني» است و همه بخشهاي آن روشن است.
رييس قوه مجريه با اشاره به اينكه " دولت در موضوع پيگيري عدالت تنهاست" گفت: به فضل الهي و ايستادگي مردم و رهنمودهاي مقام معظم رهبري از همه مشكلات عبور ميكنيم؛ گرچه امسال سختترين سال هجوم به دولت خواهد بود و دشمن به طور همه جانبه فشار خواهد آورد تا از مردمي كه به اين دولت راي دادهاند، انتقام بگيرد.
وي تاكيد كرد: در اراده من نسبت به پافشاري بر روي اصول و آرمانهاي انقلاب اسلامي نه تنها سر سوزني تزلزل ايجاد نشده، بلكه ارادهام براي مقابله با ضدارزشها چندين برابر قبل شده است.
وي اضافه كرد: هنوز همه آرمانها را روي ميز نياوردهايم كه اينقدر در داخل و خارج كشور و عرصههاي بينالمللي عصباني شدهاند.
رييسجمهور برپايي آرمانها و اصول انقلاب اسلامي را مستلزم تحمل فشارهاي سخت و طاقتفرسا دانست و اظهار كرد: خيال نكنيد برپايي آرمانها به سهولت قابل دسترسي است. اگر به اين سادگي بود حاكميت امام علي(ع) كه تجلي اسماء الهي است، موفق ميشد. بايد به امام علي(ع) تأسي كرد، خون دل خورد و فداكاري نمود. بدانيد هر جا پرچم حقطلبي واقعي برافراشته شده، همه شمشيرها عليه آن بلند بوده است.
وي با تاكيد بر اينكه " كليد تحولات جهاني زده شده است" گفت: مديريت امروز جهان در اختيار هيچكدام از سازمانهاي بينالمللي نيست و مانند بازي دومينو فروپاشي نظام هاي جهاني آغاز شده است و بعيد نيست كه شاهد شورشهاي سنگين اجتماعي در جهان باشيم و اين همه در حالي است ادبياتي كه از سوي جمهوري اسلامي ايران در مجامع جهاني مطرح ميشود، به شدت مورد استقبال قرار گرفته است.
بر اساس اين گزارش، در ابتداي اين نشست 10 نفر از حاضران به نمايندگي از دانشجويان به بيان سوالات و ديدگاهها خود در عرصههاي سياسي، فرهنگي، اقتصادي و نيز مشكلات صنفي پرداختند.طرح جامع براي تربيت نيروهاي مكتبي و متعهد، طرحهاي دولت براي مظلوميتزدايي از عرصه فرهنگي، علت تغيير برخي وزراء ، ساماندهي اقتصادي و... از جمله مباحثي بود كه از سوي دانشجويان مطرح شد.