آخرین خبرواکنش حزب‌الله لبنان به ادعای دولت الجولانی
11 دیدگاه27 بازدید ثبت‌شدهفیلم
حوادث
ویدیوهای جنجالی آیسان اسلامی، امیر تتلوی جدید!تعداد بازدید: 4
ویدیوی این خبر در دسترس نیست.

نبض خبر

ویدیوهای جنجالی آیسان اسلامی، امیر تتلوی جدید!

آیسان اسلامی چلندر یکی از اینفلوئنسرهای اینستاگرامی است که از روستایی در نوشهر از طریق لاتاری به آمریکا رفته و با ارائه بدنش و انتشار عکس و فیلم با خودروهای سوپرلوکسی که اجاره کرده و آنها را جزو دارایی‌اش جا می‌زند، تصویر یک جوان پولدار و جذاب را ارائه کرده و بدین ترتیب بیش از 10 میلیون فالوئر گرفته است! او که با ادبیاتش به امیر تتلوی جدید معروف شده، به تازگی بر اساس ویدیویی تقطیع شده به یکی از دختران ایرانی ساکن دوبی، تهمت فحشا زده و از کشتن این دختر گفته است؛ موضوعی که با توجه به تعداد دنبال کننده این شخص به شدت انعکاس داشته است. د‌نیا راد، روزنامه‌نگار سابق و منشی صحنه سینما ماجرا را اینطور تعریف کرد: «یه دختری ویدیو گذاشته با خرج یک شب تفریح تو دبی، یک هفته می‌شه رفت روسیه و منظورش گرونی دبی بوده، نه از تفریح کسب درآمد کردن... واقعاً ۲۰ ثانیه بیش‌تر نتونستم ویدیوی این بددهن رو بیینم. ایشون ۱۰ میلیون فالوور داره و احتمالاً همه هم نمی‌رن ببینن دختر چی گفته و ماجرا چی بوده.» پس از آن این دختر با انتشار ویدیویی توضیح داده که این شخص چه آبرویی از او برده و در ادامه اسلامی با انتشار ویدیویی عذرخواهی کرد که دیگر فایده نداشت. ویدیوهای آیسان و توضیح دختر را با این توضیح می‌بینید که تابناک برای حفظ شان مخاطبانش، مجبور شد بخش‌هایی از این ویدیوهای مملو از هتاکی را حذف و صدای بخش‌های دیگری را حذف کند تا این ویدیوها قابل انتشار در رسانه باشد.

دیدگاه‌ها (11)

ا سلام۱۴۰۳/۱۱/۱۵ ۲۳:۲۶

خوراک جهل بی خردی راخودمان تهیه می کنیم.اخه این بی هنرچی داره که عوام بی دانش برایش سینه چاک می کنند.

ناشناس۱۴۰۳/۰۶/۰۱ ۱۵:۰۲

با بعصی صحبت های آیسان اسلامی موافق بودم با بعضی خیر

ناشناس۱۴۰۳/۰۵/۲۸ ۰۷:۲۱

تقصیر رسانه هاست که این افراد رو بولد می کنن. نه تنها اینها بلکه عکس و زندگی لاکچری هنرپیشه ها، ساعت ها، عکس دونفره ، بچه هاشون و هزاران مورد دیگر. اصلا نباید در مورد این سلبریتی ها از هر نوعش خبر گذاشت تا جوانان ترغیب به مطرح شدن و در معرض توجه واقع شدن‌پیدا نکنند.
کم محلی و عدم درج خبر در باره این افراد بهترین روش برای مقابله با آنها است
آنها می خواهند دیده شوند و رسانه ها هم کمک می کنند به گسترش این بیماری

تو رو سننه۱۴۰۳/۰۵/۲۸ ۰۰:۲۲

خیلی مثال های خوشگل تری برای گرونی دبی داریم
من خودم دبی رفتم حال فکر نکنید خیلی جای خفنی کلا یک خیابون وقتی میشنی تو هتل یه طرف خیابونه یه طرف برهوت

ناشناس۱۴۰۳/۰۵/۲۷ ۲۲:۲۴

آیسان اسم دختره !

ناشناس۱۴۰۳/۰۵/۲۷ ۲۲:۲۳

والا تا جایی که میدونم آیسان اسلامی اهل افغانستانه نه روستای نوشهر !

ناشناس۱۴۰۳/۰۵/۲۷ ۲۲:۱۶

خدا خیر بده رونالدو را که نگذاشته پسرش به این وادی وارد بشه

علی۱۴۰۳/۰۵/۲۷ ۲۲:۱۳

آخه یکی نیست به این مرتیکه الدنگ و بی‌شعور بگه آخه مردک که گوشواره تو اون گوشت گذاشتی تو رو باید ببرند گاو بچرونی تو رو چه به اظهار نظر

حمید۱۴۰۳/۰۵/۲۷ ۲۱:۴۱

خودت هیچی. نیستی ولی حرف های که میزنی قبول دارم

امین۱۴۰۳/۰۵/۲۷ ۲۱:۳۸

توبااون گوشواره که کردی توگوشت هواست باش النگوهات نشکنه اینطوری غیرتی شدی

ناشناس۱۴۰۳/۰۵/۲۸ ۰۷:۱۷ · در پاسخ به امین

کمی مخاطب عاقل باشه می فهمه که پشت این افراد سازمانهای اطلاعاتی غرب و اسراییل هستند . اینم خودش نوعی جنگ نرمه . کمتر کسی هم متوجه ی عروسک گردانهای اصلی خواهد شد . یک جنگ بسیار کم هزینه اما بسیار موثری برای غرب بر ضد ایران .

دیدگاه خود را بنویسید