به گزارش تابناک ورزشی، این روزها بیشتر از اسم هر بازیکن و مربی و تیمی، کلمه آمبولانس در فوتبال ایران کاربرد دارد و تکرار میشود. عجیب است و باورنکردنی؛ اینکه برای خروج ستاره سالهای دور فوتبال از ورزشگاه و برای اینکه در ترافیک یا میان خیل هواداران گرفتار نشود، علی پروین را سوار آمبولانس میکنند اما برای انتقال هواداری که دچار ضایعه قلبی شده یا کارگری که دچار سوختگی شده و نیازمند امداد است، آمبولانس اجازه خدماترسانی ندارد.
شاید برای آنهایی که چندان پیگیر فوتبال و اخبارش نیستند، غیرقابل باور باشد که کلمه «آمبولانس» در چند روز گذشته در انواع و اقسام تیترهای مطالب فوتبالی وجود دارد. اگر مخاطبی سری به بخش ورزشی سایتها و خبرگزاریها بزند، آنقدر تیتر با این کلمه میبیند که شاید فکر کند وارد بخش اجتماعی سایت شده است!
همین چند ماه پیش بود که سوار شدن علی پروین و محمود خوردبین برای خروج از ورزشگاه آزادی، خبرساز شد. این اتفاق 12 خرداد سال جاری افتاد و دو پیشکسوت پرسپولیس بعد از حضور در جشن قهرمانی این تیم، سوار آمبولانس شدند که در همان روزها جنجال و انتقادات زیادی به دنبال داشت. در ابتدا برخی از رسانهها اعلام کردند که این آمبولانس خصوصی و در اختیار باشگاه پرسپولیس بوده است. اما برخی دیگر از رسانهها نوشتند:«شلوغی مراسم جشن قهرمانی تیم پرسپولیس، ازدحام جمعیت و در نهایت بسته شدن خروجی به دلیل ترافیک باعث شد علی پروین و خوردبین از آمبولانس مستقر در استادیوم آزادی درخواست کنند تا آنها را به بیرون از ورزشگاه منتقل کند.» با تمام این اوصاف آنچه مشخص بود اینکه چنین استفاده ای نادرست و غیرقانونی است.
در جایی که برای انتقال یا خروج پیشکسوت فوتبال از ورزشگاه، آمبولانس در اختیارش قرار می گیرد، عجیب است که برای امداد به هوادار یا کارگر چنین اتفاقی نمی افتد. هنوز داغ هوادار 62 ملوان که جمعه شب گذشته روی سکوهای ورزشگاه فولادشهر دچار عارضه قلبی شد و فوت کرد، تازه است. هنوز ابهامات درباره فوت مرتضی خائفی وجود دارد و این درحالی است که داوود رفعتی، ناظر بازی ملوان و سپاهان همان شبی که این اتفاق تلخ افتاد، در مصاحبه ای گفت:« براساس کدام قوانین من باید آمبولانس مخصوص بازیکنان را در اختیار تماشاگر بگذارم؟ اگر دو بازیکن سکته میکردند، چه کسی جواب میداد؟ من تخلف کردم و آمبولانس را در اختیار این تماشاگر گذاشتم.» این دفاعیه عجیب داوود رفعتی در شرایطی بود که بسیاری معتقد بودند او باید جریان بازی را متوقف می کرد و البته بر اساس آئین نامه مسابقات، باید سه آمبولانس در ورزشگاه باشد؛ دو آمبولانس برای بازیکنان و یک آمبولانس برای موارد اینچنینی که هواداری نیازمند امداد است.
البته شاهکار تمام نشدنی مدیریت فوتبال ایران و اتفاقات باورنکردنی ادامه دارد. همین دیروز دو کارگری که در حادثه انفجار پست برق ورزشگاه شهر قدس(ورزشگاهی که امشب میزبان دیدار استقلال و الغرافه قطر در لیگ نخبگان آسیا است)، دچار سوختگی شدند، در مقابل آمبولانس در حال تلاش برای امدادرسانی و انتقال به بیمارستان بودند اما در کمال تعجب مسئولان اجازه امدادرسانی و انتقال آنها به بیمارستان را نداده و تاکید داشتند آمبولانس برای تمرین دو تیم استقلال و الغرافه در آنجا مستقر شده است! براساس ویدیوهای منتشر شده، یک نفر هم در واکنش به داد و فریاد کارگرانی که دچار سوختگی شده بودند، میگفت: «چه کار کنم؟»
ساعاتی پس از این ماجرا خبرهایی منتشر شد مبنی براینکه از آنجایی که اینگونه موارد در حیطه وظایف تیم میزبان است، فدراسیون فوتبال در نامهای به باشگاه استقلال خواهان ارائه توضیحات این ماجرا و علت رخ دادن این اتفاق شده است.
اما ای کاش یک نفر یا نهادی هم بود که از فدراسیون فوتبال بابت این همه حاشیه و جنجال و سوءمدیریت در بخش های مختلف، جواب بخواهد. ای کاش میشد فوتبال را هم سوار آمبولانس کرد و به اولین بیمارستانی که دارای بخش اورژانس است، رساند تا بلکه رسیدگی اورژانسی به آن شود...
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.