درگیری خونین دو دختر زیر ۲۰ سال در پارک

فرمانده انتظامی شهرستان بابل گفت: دختر ۱۸ ساله بابلی که در یک درگیری دختر ۱۹ ساله ای را با چاقو در یکی از پارکهای بابل به قتل رسانده بود دستگیر شد.
کد خبر: ۱۲۶۱۳۷۷
|
۰۲ مهر ۱۴۰۳ - ۱۳:۵۰ 23 September 2024
|
8315 بازدید

 

به گزارش تابناک، با اعلام پایگاه اطلاع رسانی پلیس مازندران سرهنگ علی داداش تبار روز دوشنبه اظهار کرد: در پی اعلام مرکز فوریت های پلیس ۱۱۰ مبنی بر وقوع یک فقره درگیری در یکی از پارک های شهرستان بابل به سرعت ماموران انتظامی به محل درگیری اعزام شدند.

وی گفت: در بررسی های تکمیلی مشخص شد که طی درگیری بین ۲ نفر یک دختر ۱۹ ساله به وسیله چاقو به قتل رسید و فرد ضارب متواری شد.

سرهنگ داداش تبار با بیان این مطلب که کارآگاهان پلیس با اقدامات اطلاعاتی و پلیسی مخفیگاه قاتل را شناسایی کردند، اظهار کرد: در کمتر از ۲ ساعت این قاتل دستگیر شد.

فرمانده انتظامی شهرستان بابل تصریح کرد: علت وقوع درگیری و قتل اختلافات شخصی بوده و فرد قاتل پس از تشکیل پرونده جهت سیر مراحل قانونی تحویل مراجع قضایی شد.

اشتراک گذاری
برچسب ها
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # قاضی مقیسه # علی رازینی # ترور # ترامپ
الی گشت
آخرین اخبار
نظرسنجی
با توجه به پیشنهاد ترامپ برای مذاکره با ایران، با انجام این مذاکرات در شرایط فعلی موافقید؟