تابناک گزارش می دهد

زیرمیزی؛ شیوع روزافزون یک مریضی / لزوم بازبینی دستمزدها یا کنترل پزشکان از سوی وزارت بهداشت

تعداد پزشکان زیرمیزی‌بگیر که پزشکان متعهد را هم زیر سؤال می‌برند، هر روز رو به افزایش است و گویا وزارت بهداشت با وزرای مختلف در تمام این سال‌ها توجهی به این موضوع نداشته و حالا وضعیت بغرنج‌تر از همیشه است.
کد خبر: ۱۲۶۲۸۱۶
|
۰۹ مهر ۱۴۰۳ - ۱۴:۲۶ 30 September 2024
|
8248 بازدید
|

لزوم بازبینی دستمزدها یا کنترل پزشکان از سوی وزارت بهداشت/ زیرمیزی با دلار، سکه و پول نقد

علیرضا محرمی؛ تابناک- چند روزی مقابل مطب پزشکان مختلف نشستیم؛ صدای بی صدای درد عجیب‌ترین صدایی بود که شنیدیم.  نه فریاد بود و نه ناله و آه. صدای درد در جملات آنهایی بود که بیمارشان را همراهی می‌کردند به امید بهبودی؛ «فردا می‌روم و ماشینم را می‌فروشم.» «ندارم، از کجا بیاروم؟ بیمارستان دولتی هم ۶ ماه دیگر وقت جراحی می‌دهد.» «فدای سرت، هر چقدر که لازم باشد پرداخت می‌کنم تا سلامتی‌ات برگردد.» «گناه دارند، اینها هم دستمزدشان کم است.» اینها صداهایی است که هنگام خروج بیماران از مطب پزشکان جراح از زبان همراهان آنها به گوش می‌رسد.

هر بیمار و همراهی با وضعیت مالی متفاوت، واکنش متفاوت به درخواست زیرمیزی پزشکانی دارد که معتقدند دستمزد پایینی بابت جراحی دریافت می‌کنند و برای جبران آن، به جیب بیمارانی متصل می‌شوند که از سر استیصال چاره‌ای ندارند جز اینکه پول درخواست شده را جور کنند.

علاوه بر بیمار و اقتصاد خانواده اش، پزشکان متعهد و انسان دوست نیز که تعدادشان اندک هم نیست، از جمله قربانیان پزشکان زیر میزی بگیر هستند که البته این قسم دوم نیز، در مسیر روز افزون تر شدن قرار دارند و درد را بر بیماران چندین برابر می کنند. وزارت بهداشت، تا در مقام دفاع از پزشکان، نمی خواهد این موضوع را به اکثریت جامعه پزشکی نسبت بدهد و برای همین از رسانه ها می خواهد منصفانه به ماجرا نگاه کنند. اما انصاف آن است که واقعیت جاری را، بیمار و خانواده اش روایت کنند. حتما وزارت بهداشت، حمایت از بیمار را هم به اندازه حمایت از پزشکان ضرورت می‌داند.

اگر نگاهی دوباره داشته باشیم، روایت زیرمیزی، روایتی غیر از گرفتن پول زور نیست. راهزنی ها و سرقت ها هم همین مسیر را طی می کنند. تنها تفاوتش، احساس ترس و هراسی است که در دزدی ها جریان دارد. همین. با چند همراه درباره پزشکان زیر میزی بگیر گفت‌وگو کردیم و هر کدام روایت‌های مختلفی را برای تابناک بیان کردند.

پول می گیرند، فاکتوری هم در کار نیست

یک پزشک جراح سر و گردن، میان همکاران خود مشهور است به دریافت دستمزد بالا، اما از آنجایی که این دستمزد از سوی بیمارستان، بیمه‌های پایه و شرکت‌های بیمه تکمیلی که پرداختی‌شان قیمت مصوب وزارت بهداشت است پرداخت نمی‌شود، این پزشک به دنبال دریافت چنین دستمزدی از بیماران خودش است. همراه بیمار به تابناک می‌گوید: از سر استیصال مجبور به تماس با حسابدار پزشک حاذق شده و این حسابدار گفته است: «دستمزد جراحی‌های استاد از ۷۰ میلیون تا ۴۰۰ میلیون تومان است؛ این هزینه جدا از هزینه‌ای بستری و جراحی است که به بیمارستان پرداخت می‌کنید و بابت آن هیچ فاکتوری هم صادر نمی‌شود. اگر هم بیمارتان پیش از این جراحی شده باشد، ۲۰ درصد به دستمزد استاد اضافه می‌شود.»

البته که همراه بیمار توان پرداخت دستمزد ۴۰۰ میلیونی این استاد سر و گردن را نداشته و می‌گوید وضعیت بیمارش آنقدر بحرانی و اورژانسی بوده که به یک بیمارستان دولتی مراجعه می‌کند و آنجا پزشکان بیمار را به صورت اورژانسی راهی اتاق عمل می‌کنند تا جان بیمار نجات پیدا کند؛ همان بیمارستانی که بیمار پیش از مراجعه اورژانسی قرار بوده ۶ ماه در نوبت جراحی بماند و همین انتظار حال بیمار را وخیم‌تر کرده بود. در نهایت هزینه‌ای که برای این جراحی پرداخت شده با بیمه پایه زیر یک میلیون تومان بوده، در حالی که استاد جراح درخواست رقم چند صد میلیونی داشته که از توان بیمار و همراهنش خارج بوده است.

دستمزد بیمارستان را بیمار باید بدهد!

همراه دیگری که از مطب یک پزشک جراح دیگر بیرون آمده و برای جراحی تیروئید مراجعه کرده بود به تابناک می‌گوید: «پیش جراح دیگری رفته بودیم که نظرات برخی بیماران درباره او چندان دلگرم کننده نبود و به همین خاطر پیش این پزشک آمدیم. او به ما گفت این هفته بیمارتان باید جراحی شود، وگرنه توده‌ای که تشکیل شده دیگر غدد را هم درگیر می‌کند و وضعیت بیمار وخیم‌تر می‌شود. برای هزینه جراحی هم به ما گفت در بیمارستان خصوصی ۵۰ میلیون باید پرداخت کنید و ۵۰ میلیون هم زیر میزی بدهید، چون دستمزدی که بیمارستان به جراحان می‌دهد خیلی کم است. این ۵۰ میلیون را هم پیشنهاد داد که یا به صورت سکه و دلار پرداخت شود یا به صورت پول نقد، چون برای اینکه ردی به جا نماند نمی‌خواهند شماره حساب بدهند.»

لزوم بازبینی دستمزدها یا کنترل پزشکان از سوی وزارت بهداشت/ زیرمیزی با دلار، سکه و پول نقد

بیمار دیگری هم که به تازگی تیروئید خود را جراحی کرده می‌گوید: «برای جراحی ۵۰ میلیون تومان به بیمارستان پرداخت کردیم. البته چون مشکل کلسیوم به وجود آمد، مجبور شدم ۵ روز دیگر در بیمارستان بستری باشم که نزدیک به ۴۰ میلیون تومان هم بابت این ۵ روز بستری و هزینه‌های دارو و درمان پرداخت کردم. خود دکتر هم گفته بود که ۵۰ میلیون تومان پول نقد به او زیر میزی بدهیم که چون نتوانستم این میزان را فراهم کنم، در نهایت یک سکه تمام بهار خریدم که نزدیک به ۵۰ میلیون تومان بود و پزشک هم همین سکه را قبول کرد.»

 حال خوب با بعضی از پزشکان

وضعیت بهداشت و درمان در ایران روزهای خاصی را پشت سر می‌گذارد. از مهاجرت بالای پزشکان و پرستاران به کشورهای مختلف همسایه گرفته تا اروپا و آمریکای شمالی تا اعتراض‌ها به دستمزدهای پایین. با این حال علاوه بر پزشکان زیر میزی بگیر، هستند پزشکانی هم که به دریافت دستمزد مصوب خود راضی هستند و حتی برخی بیماران که توانایی پرداخت هزینه‌های جراحی را ندارند، رایگان جراحی می‌کنند تا بیمار و همراهش درد دیگری را تحمل نکنند.

پزشک حاذق کرجی که فوق تخصص زنان و زایمان دارد، کم‌ترین استرس را در بحث هزینه به بیمار تحمیل نمی‌کند. او مطبش در گلشهر کرج است و بیشترین وقت ممکن را برای بیمارش و ویزیت او صرف می‌کند.

با چنین معیشتی!؟

اما در این میان، درد و رنج بیماری این روزها کمتر از درد و رنجی است که وضعیت بهداشت و درمان برای شهروندان ایجاد می‌کند. شهروندانی که باید درد بی پولی را برای تأمین معاش و اجاره خانه به دوش بکشند و هنگام درد و بیماری هم به دردهای آنها اضافه می‌شود؛ با این حال در چنین شرایطی باید برای تأمین زندگانی پزشکان زیرمیزی بگیر هم به آب و آتش بزنند، ماشین خود را بفروشند یا در انتظار نوبت بیمارستان‌های دولتی، جان بسپارند.

در این بین نقش وزارت بهداشت چیست؟ آیا بازبینی دستمزد پزشکان می‌تواند کمکی به این وضعیت کند یا پزشکان طماع با وجود افزایش دستمزد بازهم همین راه را ادامه خواهند داد؟ آیا کنترل این پزشکان می‌تواند بازدارنده باشد یا ممکن است آنها این کنترل را بهانه‌ای برای مهاجرت از ایران کنند؟

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
برچسب ها
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱۰
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۶۳
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۳۱ - ۱۴۰۳/۰۷/۰۹
به قول ظریف؛
ما خودمان انتخاب کردیم که اینگونه زندگی کنیم

و این حقیقت تلخی است
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۳۶ - ۱۴۰۳/۰۷/۰۹
زیر میزی فقط به دکترها مربوط نمی شود.
کارمندان شهرداری، بانکها، ثبت و اسناد،........تفریباً هر جا که کار مردم گیر است، وجود دارد.
فساد در جای جای کشور مانند موریانه نفوذ کرده است.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۳۸ - ۱۴۰۳/۰۷/۰۹
بر اساس گزارش سالانه سازمان شفافیت بین‌المللی در سال 2023 ایران از لحاظ فساد مالی، در میان ۱۸۰ کشور، رتبه ۱۴۹ را به خود اختصاص داده که نسبت به سال گذشته ۸ پله سقوط کرده‌است.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۷:۲۰ - ۱۴۰۳/۰۷/۰۹
مهاجرت پزشکان به اندازه مهاجرت سایر اقشار است.
به همان میزان که خیاط ها، راننده ها، بیکارها، کارمندها و .. مهاجرت می کنند آنها هم مهاجرت می کنند. نه کمتر و نه بیشتر.
اما مسئله این است باید از اهرم مهاجرت برای افزایش دستمزد حداکثر بهره را ببرند.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۸:۴۷ - ۱۴۰۳/۰۷/۰۹
فساد از لایه به لایه به سطوح جامعه گسترش پیدا کرده
پزشکان هم از این قاعده مستثنی نیستن...
البته بخاطر ماهیت شغل شان و اجبار مردم...
اثرات فساد روح و روان جامعه را هم آزرده میکند...
گلی
| France |
۱۸:۴۲ - ۱۴۰۳/۰۷/۱۰
مردم اعتراض میکنن ولی به جایی بند نمیشه . باید باهاشون برخورد کنن . همه مسئولان وزارت بهداشت و مجلس و نظام پزشکی دست خودشونه و اعمال نفوذ میکنن
فرشاد
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۴۷ - ۱۴۰۳/۰۷/۱۱
تا زمانی که بحث آموزش پزشکی از وزارت بهداشت سلب نشه و مثل همه جای دنیا آموزش دانشجویان پزشکی هم زیر نظر وزارت علوم و فناوری باشه، این مشکلات که حاصل تعارض منافع و انحصارطلبی در وزارت بهداشت است، حل نخواهد شد.
تنها راهکار اصولی، سلب آموزش پزشکی از وزارت بهداشت است. به عنوان یه رسانه پیگیر حقوق مردم باشید و این موضوع سلب آموزش پزشکی از وزارت بهداشت را از مسئولین پیگیری کنید.
مگر آموزش وکلا زیر نظر وزارت دادگستری است یا آموزش مهندسان زیر نظر وزارت شهرسازی است که باید آموزش پزشکان زیر نظر وزارت بهداشت باشد ؟؟؟
این چه صیغه ی من درآوری است که پدر ملت رو درآورده و سلامت و درمان مردم را به گروگان گرفته ؟؟؟!!!
شهریاری
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۸:۳۵ - ۱۴۰۳/۰۷/۱۴
اتفاقا تنها دلیل زیرمیزی پزشکان اینه ریش و قیچی دست خودشونه.
نیازی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۳۲ - ۱۴۰۳/۰۷/۰۹
کاملا درست است.
یکماه پیش با اینکه بیمه تکمیلی ایران داشتم خواستم لوزه های پسرم رو عمل کنم دکتر گفت 10 میلیون میگیرم از بیمه برای هزینه های بیمارستان استفاده کن !!!
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۹:۵۱ - ۱۴۰۳/۰۷/۰۹
اینا اگه ظرفیت پزشکی رو زیاد میکردن الان رقابت بین پزشکان بود و مجبور نمیکردن بهشون زیرمیزی بدیم.
چون پزشکی نداریم و کمبود پزشک داریم دارند سواستفاده میکنن.
متخصص چشم ارتوپد رادیولوژی قلب اعصاب غدد اصلا کمبودشون بیداد میکنه
س
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۳۸ - ۱۴۰۳/۰۷/۰۹
سلام، پذیرش پزشکی رو 100 برابر بکنید نترسید خود به خود حل میشه خارح هم رفتن ارز اوری خاهند داشت ضرر کردید من جبران می کنم
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۰:۵۷ - ۱۴۰۳/۰۷/۰۹
خمره رنگرزی
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۴۲ - ۱۴۰۳/۰۷/۰۹
راهکار صرفا افزایش ظرفیت پزشکی برای ایجاد رقابت است
پاسخ ها
کوروش
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۷:۰۶ - ۱۴۰۳/۰۷/۰۹
در رشته های تخصصی طب اورژانس، اطفال و بیهوشی صندلی خالی برای تخصص وجود دارد ولی باز کسی حاضر نیست برود می دانی چرا؟
سبحانی
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۹:۵۵ - ۱۴۰۳/۰۷/۰۹
دقیقا این مشکل صرفا با پذیرش زیاد پزشک حل میشه .
الان منطقه ما چهار شهرستان بغل هم یک متخصص رادیولوژی داره که واسه نوبتش باید ۲ هفته قبل بگیریم و جالبه میگن همین هم دارید خدارو شکر کنید.
بعد جالبه میگن پزشکا درآمد ندارن و مهاجرت میکنن
آخه جاهای دیگه اصلا پزشک اونم ایرانی رو قبول ندارن.
باید آزمون بدن. چرا واسه پزشک اینقدر کشور بی انضباط باشه؟؟؟
هر چی ام میگیم ظرفیت رو زیاد کنید انگار نه انگار
مردم تو تنگنا هستن و میگن نمیدونم زیرساخت نداریم.
زیرساخت ندارید بدینش وزارت علوم .
شماها نمیتونید چون نونتون تو آزار و اذیت ملت هستش...
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۴۵ - ۱۴۰۳/۰۷/۰۹
من پزشک متخصصم، جراح هم نيستم و زیر میزی در رشته ما وجود ندارد ولی با این تعرفه ها اصلا نمیصرفه کسی ریسک کنه و بیماری را عمل کند...من برای تزریق بوتاکس درمانی (نه زیبایی) ۸۰۰ ت میگیرم که بازرس دانشگاه آمد مطب و گفت تعرفه اش ۳۰۰ ت بايد تعرفه ات اصلاح کنی، من هم گفتم دیگه نمی‌زنم، به ریسکش نمی ارزه....بزار بیمار بره تهران ۱.۵ تا ۲ ازش بگیرند....سیستم طوری تعرفه را چیده که یا باید خلاف کنی با تغییر شغل بدی
پاسخ ها
ناشناس
| - |
۱۴:۵۶ - ۱۴۰۳/۰۷/۰۹
تقصیر شما نیست آقا این سیستم طرفدار سرمایه دار است کارگر و کارمندش باید کم حقوق بگیرند تا پولدارها خوش باشند
فرزاد
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۶:۱۲ - ۱۴۰۳/۰۷/۰۹
جناب دکتر
هزینه ها را متناسب با درامد سایر جامعه باید سنجید
یک مهندس با کلی مسئولیت و گاهی مسئولیت جان آدمها مگر برای یک روز کاری چقدر دستمزد می‌گیرد؟
یک استاد دانشگاه برای آموزش شما که به این مرحله برسید ساعتی چند گرفته؟ که الان یک پزشک برای یک وزیرت یک یا دو دقیقه ای ۲۵۰ هزار تومان می‌گیرد و اگر بیمار یک دقیقه بیشتر وقت بخواهد محترمانه بیرونش می‌کند و ناراضی هم هستید؟!!!
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۸:۲۱ - ۱۴۰۳/۰۷/۰۹
اغلب همکاران شما زیر میزی می گیرند البته نه همه ولی خود بنده چند بار مجبور بوده ام که این کار رابکنم
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۱۲ - ۱۴۰۳/۰۷/۱۰
دیگه چه قدر باید بهتون بدهند؟؟؟ ولله بقیه کارمندان دارند زیر تورم له میشن
حسین
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۵۶ - ۱۴۰۳/۰۷/۰۹
وقتی سیستم اداری مریض این اجازه رو به بانکدار میده که حقوق و مزایا و وام دلخواه رو برای خودش برداره وقتی به سازمان بورس اجازه میده وام کلان برای کارکنان خودش مقرر کنه ...سنگ روی سنگ بند نمیشه هر کسی چیزی در دست داره که میشه ازش سوء استفاده کرد یکی بهداشت و درمان، دیگری امنیت و آسایش، دیگری هزار چیز ارزشمند دیگر
از هیچکس هم نمی شود ایراد گرفت
پاسخ ها
سبحانی
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۹:۵۸ - ۱۴۰۳/۰۷/۰۹
دقیقا پزشکان خودروسازان بانکی ها نفتی ها ادارات برق و گاز و ...
میگن ما هر چی انجام بدیم کسی نباید اعتراض کنه. کشور با همینا ورشکست شده . تابستون برق و آب نداریم و زمستان هم گاز و بنزین و گازوئیل.
هیچ گونه انضباطی وجود نداره. پزشکان هیچ قدرتی نمیتونه جلوشون رو بگیره
خودرو‌سازان میگن ما صنعتگران کشوریم با اون ماشین قراضشون .
بانکی ها میگن ما پول زیادی داریم و ...
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۰۰ - ۱۴۰۳/۰۷/۰۹
تنها راه افزایش طرفیت پزشکی هست، وقتی تعدادشون زیاد بشه رقابت ایجاد میشه در نتیجه هم کیفیت خدمات میره بالا و هم قیمت میاد پائین، شما از اول انقلاب تا امروز اگر دقت کنید پزشکان همیشه می گویند تعرفه ها پایین است اگر صد برابر هم بکنید باز هم می گویند پایین است، تا رقابت و افزایش ظرفیت پزشکی نباشه هیچ موقع و با هیچ روش دیگه ای درست نمیشه
پاسخ ها
مرتضا
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۸:۳۳ - ۱۴۰۳/۰۷/۰۹
برادر ناشناس
ایران نسبت به جمعیت از خیلی از کشور های اروپایی هم پزشک بیشتر داره
ایرانی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۰۰ - ۱۴۰۳/۰۷/۰۹
هرکجا انحصار هست فساد هم هست، وضعیت خودرو، لوازم خانگی، زیرمیزی پزشکان، حلقه مسئولین همیشگی و اقازاده هاشون و ...
انحصار رو بشکنید و جراید رو برای نظارت عمومی آزاد بذارید تا زمینه فساد حذف بشه و کشور پیشرفت کنه
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۰۵ - ۱۴۰۳/۰۷/۰۹
سلام
بله متوجه شدیم بازهم تمام تقصیرهای کشور تقصیر پزشکان هست . دیگر مشاغل همه ادمها خوب هستند.

مشکلی نیست ولی دو نکته لازم است .
پزشکان تنها افرادی هستند که هم زن و مرد سربازی میروند انهم پنج سال که هیچ فردی درجامعه اینکار را نمیکند .

دوم بعد از طرح ودر زمانیکه شروع بکارمیکنند ودیگران در حال بازنشسته شدن هستند باید با تعرفه یک پنجم ارایشگر وفوتبالیست و تعمیرکار و طلافروش کارکنند .
خوب معلومه بعضی ها هم زیر میزی میگیرند . مشکل باید ریشه ای حل شود .
اصلاح سر 500هزار تومن ولی ویزیت متخصص 180 هزار تومن فوق تخصص 200هزار تومن
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۵۰ - ۱۴۰۳/۰۷/۰۹
عزیزم شما کجا 500 هزار تومان هزینه آرایشگاه می دی، تا وقتی انحصار باشهاین سفسته ها و زیر میزی ها ادامه خواهد داشت
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۷:۴۷ - ۱۴۰۳/۰۷/۰۹
فوق تخصص ۴۰۰ از ما گرفت
هر کی هر چقد دلش بخاد ویزیت میگیره
بیب
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۸:۱۸ - ۱۴۰۳/۰۷/۰۹
متعجبم بعضی ها تایید کردند شاید دکتر بودند..
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۹:۰۴ - ۱۴۰۳/۰۷/۰۹
بنده هیات علمی رسمی دانشگاه هستم.
با ۱۴ سال سابقه. دانشگاه حق التدریس برای من واریز کرده.
۳۲ جلسه یک ساعت و نیمه ریاضی برگزار کردم و دانشگاه ۲ میلیون تومن اونم با ۶ ماه تاخیر برای ۵۰ ساعت تدریس واریز کرده.
حالا رفتم سلمونی بیست دقیقه موهامو کوتاه کرد ۲۰۰ تومن گرفت.
بنده به پزشکان حق میدم چون با این تعرفه ها براشون نمیصرفه.
مکانیکی میری یه ساعت با ماشین ور میره ۵ میلیون میگیره.
مساله اینه که علم و دانش و تخصص فعلا اولویت آقایون نیست...
احمد
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۲:۱۹ - ۱۴۰۳/۰۷/۰۹
سرمایه دار تو میری۵۰۰ تومن میدی اصلاح سر؟
اونی که نداره میره ۷۰ تومن میده.
پزشک با بیت المال با حق من و امثال من میرید درس میخونید امکانات بهتون میدن اونوقت اسم که در میکنید و مشهور میشید خون همین مردم بدبخت را میمکید.
نه مالیاتی میدید نه بازرسی میاد براتون .
امیر
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۳:۲۶ - ۱۴۰۳/۰۷/۰۹
اصلاح سر نیم ساعت تا چهل دقیقه هست. طرف چندسال میتونه اصلاح کنه؟
ویزیت ۵ دقیقه ۲۵۰ هزار تومنه. ویزیت ۱۸۰ و ۲۰۰ نداریم. پزشک دو سال میره طرح معادل کارمند حقوق میگیره.
تازه تو دوران تخصص هم حقوق میگیره.
بچه‌های فنی مهندسی چی اونها هم حدود ۱۱ تا ۱۳ سال درس میخونن یه ریال هم نمیگیرن...
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۰:۴۳ - ۱۴۰۳/۰۷/۱۰
جناب اقای امیر و احمد فرمودید ارایشگر چند سال میتونه کار کنه؟ خودتون بهتر میدونید
نکته حرف من دو موضوع بود که نتونستید جواب بدید
متاسفانه تحلیل ها همه بدون دقت هست
کجای شرع و عقل و منطق گفته همه یک اندازه باید حقوق بگیرند؟
در همه تاریخ و کشورها یکسری کارها زحمت دقت تلاش و اهمیت بالاتری دارند
میخواهید قبول کنید یا نه ارزش شغل پزشکی با احترام به همه مشاغل بدلیل نجات انسان ها از سایر مشاغل بالاتر هست و دلیلی هم نداره یک پزشک بعد از 45 سالگی و سربازی که باقی افراد کشور نمیدن بیاد و بعد یک پنجم فوتبالیست 20 ساله یا ارایشگر 20 ساله و بازیگر و... که شغلشون ضرورت مثل اون نداره دریافت کنه... مگه حالش خوب نیست .
بعد چه ربطی به پول مالیات داره؟؟ مگه سایر افرادی که درس خوندن در رشته های دیگه با پول مالیات نبوده؟؟ خوب چرا سایر رشته ها زن و مرد پنج سال نمیرند در دور افتاده ترین مناطق کار کنند؟؟
سهیلا
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۱۵ - ۱۴۰۳/۰۷/۱۰
آرایشگاه نیم ساعت سر پا هستش واسه هفتاد تومن شما دو دقیقه ویزیت انجام میدید و دویست تومن دریافت میکنید ولی چون حریص هستید به همینا قانع نمیشید و زیرمیزی هم میگیرید. اگه تعداد متخصصا زیاد باشه اینجور رفتاری نمیکنید. مردم رو غارت کردین هم شما هم خودرو سازها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۱۶ - ۱۴۰۳/۰۷/۱۰
الان معلمان میرن مناطق عشایرری تدریس میکنن چی ؟؟
سارا
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۴۰ - ۱۴۰۳/۰۷/۱۲
خب نرو بالاشهر مو کوتاه کن بعد پولشو از تو جیب مردم بردار
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۳۱ - ۱۴۰۳/۰۷/۰۹
متاسفانه زیرمیزی در تمام صنوف هست. در شهرداری ها کارمندان جز تا برخی شهرداران و معاونین و... در تهران و همه شهرها دارند بیداد می کنند و بابت یک مجوز قانونی چه پول ها که نمی گیرند از سازنده...شنیدم از پول دادن گذشته و برای برخی مجوزها سوئیچ ماشین روی میز می گذارن ...
جالا پزشکان هم همینطور . از زیرمیزی های دلاری بگیرید تا گرفتن پول ویزیت بصورت نقدی و کارت به کارت برای فرار از مالیات و خیلی موارد دیگر ...

از بستری کردن بی دلیل و آزمایش های بی دلیل در بیمارستان های خصوصی برای بالا بردن مبلغ صورت حساب و صاحب بیمار هم از ترس جان بیمارش با همه موافقت می کنه... جالبه برای هر جراحی هم از صاحب بیمار تعهد می گیرند که حق اعتراض نداری حتی اگر مریضت بمیره...
خب اگه ما حالیمون بود که کی مریض نیاز به جراحی داره کی نداره میرفتیم طبابت می کردیم. خلاصه وضعیت اینه. هرج ومرج و اونچه مهم نیست جان آدم ها است...
چون درگیر بودم تجربه خودم را گفتم. پزشک منصف مسلمان خیلی کم شده ... متاسفانه اکثرا هم خانواده شان اونور آب هستند و خرج خانواده زیاد که از جیب ماها تامین بشود... الحمدالله هر سه ماه هم یک ماه تشریف ندارند و بیمار هم آویزان این مطب و اون مطب...
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۰۲ - ۱۴۰۳/۰۷/۱۱
کاش این گزارشگر که این متن را نوشته از د پزشک زیرمیزی بگیر هم نظرخواهی می‌کرد که چرا شما زیرمیزی می‌گیرید و مردم می‌دانستند برای ۵۰ میلیون که به بیمارستان پرداخت می‌کنند سهم پزشک ۲ میلیون است و این تقسیم ناعادلانه هزینه‌ها باعث می‌شود پزشک که حق خود را از دست رفته می‌بیند تصمیم به به علاوه چه کسی تعیین کننده دستمزد پزشک است همان کسی که می‌خواهد هزینه آن را به پزشک پرداخت کند یعنی سازمان بیمه و این درست نیست که مشتری روی جنس قیمت بگذارد و فروشنده هیچ حقی در تعیین قیمت جنس خود نداشته باشد گرفتن زیرمیزی کند
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
آخرین اخبار
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟