محور پونل - خلخال بر اثر بارش شدید برف مسدود شد

سرپرست راهداری و حمل و نقل جاده‌ای گیلان از مسدود شدن محور پونل _ خلخال بر اثر بارش شدید برف خبر داد و گفت: ارتفاع برف در محور اسالم _ خلخال به ۷۰ سانتیمتر می‌رسد.
کد خبر: ۱۲۶۷۵۴۶
|
۰۲ آبان ۱۴۰۳ - ۲۱:۳۷ 23 October 2024
|
3689 بازدید
محور پونل - خلخال بر اثر بارش شدید برف مسدود شد

به گزارش «تابناک»، فریبرز مرادی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به آخرین جزئیات از وضعیت جوی و ترافیکی محورهای مواصلاتی گیلان اظهار کرد: بارش باران در کلیه محورهای مواصلاتی گیلان گزارش شده و در برخی محورها هم همراه با برف و کولاک شدید است.

سرپرست راهداری و حمل و نقل جاده‌ای گیلان از مسدود شدن محور پونل _ خلخال خبر داد و بیان کرد: بارش شدید برف و کولاک در محور پونل به خلخال منجر به بسته شدن این مسیر شد.

مرادی با تاکید بر لزوم رعایت ایمنی در محورها اضافه کرد: ارتفاع برف در محور اسالم به خلخال به ۷۰ سانتیمتر گزارش شده است.

وی با اشاره به لغزندگی محورهای مواصلاتی بویژه مسیرهای کوهستانی گیلان افزود: رانندگان برای تردد در جاده‌های کوهستانی و برفگیر حتماً زنجیر چرخ و تجهیزات زمستانی به همراه داشته باشند.

اشتراک گذاری
برچسب ها
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# ترامپ # قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # سلاح پلاسمایی # سریال پایتخت
الی گشت
نظرسنجی
رشد قیمت دلار با مذاکره با آمریکا متوقف می شود؟