کیش اینوکس ۲۰۲۴ نمایشگاه پویا و فعالی است که فرصت مناسبی در اختیار سرمایه گذاران و فعالان عرصه قرار میدهد.
به گزارش «فناور.تک»، پیمان فلسفی، نائب رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی در حاشیه بازدید از این نمایشگاه گفت: اینوکس فرصت خیلی خوبی برای معرفی دستاوردهای اقتصادی، تجاری و سرمایه گذاری در کشور است که اتفاقا برگزار شدن آن در کیش، بر مزایای آن میافزاید.
وی افزود: قرار داشتن کیش در زمره مناطق آزاد و قوانین اختصاصی حاکم بر این مناطق از جمله برخی تسهیلات و معافیتهای مالی و همچنین سهولت در انتقال تجهیزات و ابعاد مالی، فرصت خوبی برای سرمایه گذاری در اختیاران علاقمندان قرار میدهد که در کیش اینوکس فراهم است.
این در حالی است که جای خالی سرمایه گذاران خارجی در کیش اینوکس ۲۰۲۴ مشهود است و به تاکید فلسفی، از جمله ایرادات این نمایشگاه است که بایستی برای رفع آن در دورههای آتی تدابیری اتخاذ کرد. اشکالی که ریشه در برخی مسایل از جمله شرایط خاص حاکم بر منطقه [خاورمیانه]دارد.
اما آیا اوضاع خاص منطقه، شرایط نامطلوب اقتصادی در کشور و همچنین تجارب ناخوش مردم در بازارهای مالی مانند بورس در سالهای گذشته، سد راه تحقق اهداف امثال کیش اینوکس نمیشود؟ اصلا چگونه میشود در چنین اوضاع و احوالی، مردم به بورس و بازارهای سرمایه ترغیب بشوند و شاهد شکوفایی و پویایی بازارهای مالی باشیم؟
نماینده مردم تهران در مجلس در پاسخ به این سوال گفت: برای پویایی و شکوفایی این بازارها، تلاشهای خوبی صورت گرفته است که از جمله آنها همکاریهای چند جانبهای است که بین کشورهای مختلف صورت گرفته و یک نمونه آن، رونمایی از پول اختصاصی بریکس است که به شکل گیری تعاملات بینالمللی کمک خواهد کرد.
وی افزود: با این دست کارها و در صورتی که پول بریکس اجرایی شود، جریاناتی بین کشورهای همسو شکل خواهد گرفت و اقتصادهای نوظهور در کنار هم میتوانند به تقویت جریان کمک کرده و موجب دلگرمی مردم برای حضور و فعالیت در این عرصه شوند، همان گونه که رونمایی از این پول تاثیر بسیار مثبتی روی خیلی از مردم کشور ما داشت.
فلسفی در ادامه گفت: افزون بر بریکس که جایگزین دلار و یورو خواهد شد، شنیدهام در خود روسیه هم قرار است امکانی برای مبادلات مالی بین ایران و روسیه بدون نیاز به ارزهایی مانند دلار فراهم شود که راهگشا خواهد بود، به ویژه وقتی که میبینیم خصومت کشورهای غربی ظاهراً ادامه دارد؛ میبایست خودمان را با این شرایط تطبیق بدهیم.
وی افزود: بایستی با طراحی مدلهای تعاملی مناسب و اقتضایی، نه تنها به هیچ وجه عقب نشینی نکنیم، بلکه بتوانیم فعالیتهای اقتصادی، تجاری و سرمایه گذاری را تشویق و تقویت کرده و در بازارهای جهانی حضور داشته باشیم؛ اگر برخی مسائل مانند وضعیت منطقه اثر دارند، اما به هیچ وجه نباید تحت تاثیر آنها قرار بگیریم و بایستی تسهیل روابط مالی و تجاری با کشورهای دوست را در دستور کار قرار دهیم.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.