ورودی آب به سدها ۱۲درصد کاهش یافت

در زمان حاضر با وجود ۲۲ میلیارد و ۴۸۰ میلیون مترمکعب آب ذخیره‌شده در سدهای کشور، ۴۴ درصد ظرفیت مخازن سدها پُر و ۵۶ درصد این ظرفیت خالی است.
کد خبر: ۱۲۷۳۸۶۹
|
۰۵ آذر ۱۴۰۳ - ۱۳:۲۲ 25 November 2024
|
1565 بازدید

ورودی آب به سدها ۱۲درصد کاهش یافت

به گزارش تابناک به نقل از تسنیم، در ۶۳ روز ابتدایی سال آبی جاری (از ابتدای مهرماه ۱۴۰۳ تا سوم آذرماه) در مجموع ۲ میلیارد و ۷۱۰ میلیون مترمکعب آب وارد سد‌های ایران شده که نسبت به ورودی ۳ میلیارد و ۹۰ میلیون مترمکعبی آب به سد‌ها در مدت مشابه سال آبی گذشته، کاهشی ۱۲ درصدی داشته است.

همچنین در این مدت، به‌منظور تأمین آب شرب، کشاورزی، صنعت و مباحث زیست‌محیطی، ۴ میلیارد و ۸۰۰ میلیون مترمکعب آب از سد‌های کشور رهاسازی شده است که نسبت به خروجی ۴ میلیارد و ۹۴۰ میلیون مترمکعبی آب در مدت مشابه سال آبی قبل از سدها، کاهشی ۳ درصدی را نشان می‌دهد.

در زمان حاضر با وجود ۲۲ میلیارد و ۴۸۰ میلیون مترمکعب آب ذخیره‌شده در سد‌های کشور، ۴۴ درصد ظرفیت مخازن سد‌ها پُر و ۵۶ درصد این ظرفیت خالی است.

میزان ذخایر آبی سد‌ها در روز سوم آذرماه ۱۴۰۲ بالغ بر ۲۰ میلیارد و ۳۱۰ میلیون مترمکعب بود که مقایسه این رقم با حجم فعلی ذخایر آبی سدها، نشان‌دهنده رشد ۱۱ درصدی است.

آخرین وضعیت سد‌های مهم تأمین آب شرب و کشاورزی کشور در جدول زیر نشان داده شده است.

ورودی آب به سدها ۱۲درصد کاهش یافت

اشتراک گذاری
برچسب ها
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ # مهدی تاج # سید حسن نصرالله
الی گشت
نظرسنجی
کدام دولت عملکرد بهتری داشته است؟