سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس گفت:‌ از روزی که به این تیم آمدم، خیلی‌ها به من گفتند که با داورها لابی کنم اما زیر بار نرفتم.

علی دایی پس از تمرین امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: خوشبختانه بازی خوبی مقابل ذوب‌آهن انجام دادم و این بار نتیجه برایمان بسیار شیرین بود.
به گزارش فارس، وی در خصوص احتمال تعطیلی لیگ برتر در روزهای آینده گفت: متاسفانه لیگی داریم که همیشه تعطیل بوده است، اما این بار به خاطر بازی‌های آسیایی می توان لیگ را تعطیل کرد ولی در بازی‌های غرب آسیا می‌توانستیم لیگ را تعطیل نکنیم. در هیچ جای دنیا قانونی وجود ندارد که بازیکنان بزرگسال حتما در تیم امید استفاده شوند اما من گفته‌ام همیشه دوست دارم به تیم پیروانی کمک کنم چون واقعا ایشان را دوست دارم.
وی افزود: هدف ما برای بازی‌های آسیایی این است تا با بازیکنان زیر 21 سال در این بازی‌ها حضور داشته باشیم. اما فدراسیون فوتبال از دو روز پیش برای حضور غلامرضا رضایی در تیم امید به ما نامه زده است. در هیچ کجای دنیا چنین چیزی نیست که یک بازیکن دیگر با تیم امید تمرین کند ولی از بازیکن دیگر دعوت کنند.
دایی ادامه داد: حمید علی عسگر و رضایی سرمایه‌های تیم ما هستند و همانطور که من قبلا گفتم باید جواب هواداران را بدهم. اگر قرار است بدون این دو بازیکن بازی کنیم باید لیگ را تعطیل کنند. شما ببینید هر وقت تمام بازیکنانمان را در اختیار داشتیم خوب بازی کردیم مثل بازی با ذوب‌آهن که عالی بودیم اما زمانی که بازیکنانمان در اختیار تیم ملی بودند با مشکل مصدومیت آنها مواجه شدیم که همین مورد به ما لطمه زده است.
دایی خاطرنشان کرد‌: تیم ملی باید به فکر ما هم باشد. من از باشگاه خواستم تا با فدراسیون مکاتبه کند تا غلامرضا رضایی را در صورت امکان در تیم خودمان نگه داریم.
وی در خصوص داوری بازی تراکتورسازی تبریز و استقلال تهران در دربی 69 گفت: در این فوتبال خیلی از چیزها نمایان است. شما دو بازی گذشته استقلال را دیدید که چطور از باخت فرار کردند اما مثل آب خوردن حق ما را می‌خورند. از وقتی که به پرسپولیس آمدم خیلی‌ها به من گفتند با داورها لابی کن اما من زیر بار این مسائل نرفتم چون دوست دارم در فوتبال مثل زندگی‌ام سالم باشم.
دایی همچنین در خصوص اظهارات فتح‌الله‌زاده در مورد قهرمانی دایی با سایپا که با گل مردود استقلال اهواز در بازی همزمان به دست آمد گفت: بهتر است آقای فتح‌الله‌زاده راجع به تیم خودش اظهارنظر کند. من حقم بود که با سایپا قهرمان شوم. ما در بازی آخر با دو گل مس را شکست دادیم و به هیچ عنوان در این بازی ناداوری نداشتیم. من وقتی‌ می‌خواهم اظهارنظری با داوران کنم قبل از آن با کارشناسان مشاوره می‌کنم اما برخی از آقایان خیلی راحت درباره آفساید فیلم بازی را نگاه می‌کنند و در مورد آن اظهار نظر می‌کنند.
وی افزود:‌ شاید بعضی از اوقات از فتوشاپ هم استفاده می‌شود تا حرفشان را به کرسی بنشانند. وقتی که می‌بینند این عکس تقلبی بوده می‌گویند از منابع دیگری استفاده کردیم.
وی در جواب سوالی که آیا ناپاکی در فوتبال ما وجود دارد یا نه‌، گفت:‌ به نظر من ناپاکی در فوتبال وجود دارد.

ما را دنبال کنید

به اشتراک گذاری این مطلب!
مطالب مرتبط
نظرات
علی -> 1389/08/05
پاسخ

به تو ربطی نداره تو برو باخت مقابل عربستان جبران کن

نظر شما

نظرهای حاوی توهین، افترا یا نوشته‌شده با حروف لاتین (فینگلیش) منتشر نمی‌شوند.

آخرین اخبار
پربازدیدترین عناوین