هشدار نسبت به عرضه مکمل‌های ورزشی قاچاق

رئیس هیئت مدیره سندیکای تولیدکنندگان مکمل‌های رژیمی غذایی ایران، نسبت به عرضه مکمل‌های ورزشی قاچاق هشدار داد.
کد خبر: ۱۲۷۹۱۵۱
|
۰۲ دی ۱۴۰۳ - ۱۳:۴۴ 22 December 2024
|
346 بازدید

هشدار نسبت به عرضه مکمل‌های ورزشی قاچاق

به گزارش تابناک به نقل از مهر، عباس کبریایی زاده رئیس هیئت مدیره سندیکای تولیدکنندگان مکمل‌های رژیمی غذایی ایران، روز یکشنبه دوم دی ماه ۱۴۰۳ در نشست خبری گفت: وضعیت مکمل‌ها در ایران به گونه‌ای است که در سال‌های گذشته شاهد بازار سوداگرانه‌ای بود که با همت تولید کنندگان داخلی، امروز تمامی مکمل‌های مصرفی، تولید داخل هستند.

وی افزود: مکمل‌های تولید داخل با کیفیت قابل قبول و قابل رقابت است و نشان می‌دهد چقدر ظرفیت در داخل کشور وجود دارد که می‌تواند فرصت صادراتی را رقم بزند.

کبریایی زاده ادامه داد: دغدغه امروز تولید کنندگان داخلی مکمل‌ها، ایجاد فرصت صادرات به ویژه در کشور‌های منطقه است.

وی افزود: در سال‌های نه چندان دور، میزان ارزبری مکمل‌های وارداتی ۴۵۰ میلیون دلار بود. در حالی که برای سال آینده ۱۴۰ میلیون دلار نیاز ارزی برای مواد اولیه تولید مکمل در کشور وجود دارد.

کبریایی زاده گفت: سلامت مکمل‌هایی که در اختیار مردم قرار می‌گیرد، از اهمیت زیادی برخوردار است، به طوری که مکمل در ایران همانند دارو، از نظارت‌های سختگیرانه مثل دارو برخوردار است.

وی افزود: توزیع مکمل‌ها فقط در داروخانه‌ها رسمی است و عرضه کننده دارو، مسئولیت توزیع مکمل‌ها را بر عهده دارد.

کبریایی زاده ادامه داد: متأسفانه بخشی از مکمل‌های داخل کشور به صورت قاچاق وارد شده و عمدتاً، سلامت آنها مورد تأیید نیست. لذا، بازار قاچاق مکمل‌ها، یکی از تهدیدات در حوزه سلامت است.

وی افزود: مکمل‌های ورزشی در کشور یک بازار موازی داروخانه‌ها را ایجاد کرده و شواهدی وجود دارد که اغلب مکمل‌های ورزشی که به صورت قاچاق وارد می‌شوند، قابل اطمینان و اعتماد نبوده و می‌تواند برای مصرف کنندگان آنها، عارضه‌هایی ایجاد کند.

کبریایی زاده تاکید کرد: از وزارت ورزش انتظار می‌رود در بحث برخورد با مکمل‌های ورزشی، جدی‌تر باشد.

وی افزود: در کشور ۱۲ تولید کننده مکمل‌های ورزشی وجود دارد که از هر جهت قابل اعتماد و اطمینان برای مصرف کنندگان است. اما، بازار مکمل‌های ورزشی قاچاق، عامل تهدید است.

کبریایی زاده ادامه داد: برآورد می‌شود بیش از ۲۰ هزار باشگاه در کشور فعال هستند که می‌توان به عدد‌های سنگینی از نیاز به مکمل‌های ورزشی رسید.

وی افزود: تولیدکنندگان داخلی مکنمکنلمکمل‌های ورزشی می‌توانند نیاز داخلی را تأمین کنند و در حال حاضر از ۳۰ درصد ظرفیت خود استفاده می‌کنند. حتی می‌توانیم از واردات رسمی، در صورت نیاز، استفاده کنیم.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
برچسب ها
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # دمشق # الجولانی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
تحولات اخیر سوریه و سقوط بشار اسد چه پیامدهایی دارد؟