تعداد بازدید : 4762
کد خبر:۱۲۸۲۴۶۵
کد خبر:۱۲۸۲۴۶۵
13409 بازدید
نظرات: ۱۲
تاریخ انتشار: ۱۴:۱۰ | ۱۴۰۳/۱۰/۲۰
09 January 2025
نبض خبر

افشای صوت انتقاد سنگین یک روحانی از جلیلی در صداوسیما

یک فایل صوتی از جلسه وعاظ با پیمان جبلی رئیس صداوسیما منتشر شده است که از انتقادات تند حجت الاسلام سرلک از رئیس صدا و سیما و وحید جلیلی قائم مقامش می‌گوید. سرلک در بخشی از سخنانش چشم در چشم وحید جلیلی می‌گوید: «من حتی یک نفر ر ا ندیدم از ایشان (وحید جلیلی) راضی باشد... جلیلی اتهام بزرگ دوران مدیریت شماست... جلیلی دارد برای صداوسیما هزینه درست می‌کند... نباید بخاطر جلیلی برچسب میلی بودن به صدا و سیما بخورد... آقای جلیلی در بهترین حالتش با بدترین آدم پنج درصد تفاوت مدیریتی دارد و نباید ما برای ایشان اینقدر هزینه بدهیم... چرا باید صداوسیما یک آدمی که بزرگ کرده و معتبرش کرده (را حذف کند؟) اصلا صداوسیما مگر می‌شود بدون چهره جلو برود؟ جزو حرف‌های جلیلی این بوده که صداوسیما در اختیار سلبریتی‌ها بوده و با این شعار آمدند سلبریتی‌ها را لت و پار کردند. بعد از یک مدتی با چه سلام و صلواتی و تحویل گرفتنی و دستمزدهای افسانه‌ای عجیب و غریب که مثل باج می‌ماند (برگرداندند)... الان علی ضیا باید از اینجا قهر کند و برود؟ یک جمعی از مثل آقای پورمحمدی بیایند و بنشینند و... .» در تابناک می‌بینید و می‌شنوید.
گزارش خطا
نظرات شما
انتشار یافته: ۱۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱۰
انتشار یافته: ۱۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱۰
محمد
Iran (Islamic Republic of)
۲۰ دی ۱۴۰۳ - ۱۵:۱۱
من تنها برنامه ای که عاشقش بودم 90بود که نابودش کردند
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۰ دی ۱۴۰۳ - ۱۵:۱۶
جلیلی ها برای ایران هزینه درست کردند و می‌کنند. چرا این شخص و برادرش در ایران چنین قدرتی بگیرند باید یکی پاسخ دهید که با کدامین توفیقات !!؟
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۰ دی ۱۴۰۳ - ۱۵:۲۹
جلیلی ها با رای که ملت به اینها دادن در انتخابات اخیر حالا خود را مالک ایران می‌دانند ملت ایران درباره جلیلی ها متاسفانه کم می دانند !
پاسخ
ناشناس
United States of America
۲۰ دی ۱۴۰۳ - ۱۶:۱۲
از بودجه 80 میلیون ایرانی صرف صدا سیما می شه ولی متناسب با نیازها و سلیقه نصف 80 میلیون نفر هم برنامه ساخته نمی شه-

صدا سیما داره گل به خودی می زنه
پاسخ
ناشناس
France
۲۰ دی ۱۴۰۳ - ۱۶:۱۳
درود بر سعید جلیلی
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۰ دی ۱۴۰۳ - ۱۶:۵۸
گوش اگر گوش تو و ناله اگر ناله من …انچه البته به جایی نرسد فریاد است.
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۰ دی ۱۴۰۳ - ۱۷:۳۹
کاملا حرف های دقیق و درستی بیان کرده .
سرمایه یک سازمان فرهنگی ، هنری و خبری ، نیروی انسانی متخصص در آن است که در دوره وحید جلیلی که همه ی امورات در اختیار ش هست ، از بین رفت .
آقای سرلک تنها به آنانی که مقابل دوربین قرار داشتند اشاره کرده ، ولی کارشناسان ، متخصصان را که سالها کارهای خوبی داشتند را حدف کرده اند .
له عنوان یک مطلع فقط آدرس میدهم .
یک نگاه کوتاه به مسولان استانهای اردبیل، آذربایجان غربی. کرمانشاه و زنجان بیاندازید ، کاملا حساب کار دست مان مباد .
پخش رجز اردبیل یک نمونه بود .
پاسخ
منتقد
Iran (Islamic Republic of)
۲۰ دی ۱۴۰۳ - ۱۷:۵۵
امان از جلیلی ها !
پاسخ
سمیرا
Canada
۲۰ دی ۱۴۰۳ - ۱۸:۰۰
تابناک فقط میتونم بگم ممنونم اینقدر باوجدانی این صوت رو پخش کردی. چقدر حس آزادی بیان بهم دست داد ... باور کنید مملکت اینطور ساخته میشه به فضل خدا.
پاسخ
ناشناس
Canada
۲۰ دی ۱۴۰۳ - ۱۸:۲۳
شیخ کجای کاری! پیمان و جلیلی از ریشه یو درختند که پوسیده است و هیچ وقت بثمر نخواهد نشست
پاسخ
ارسال نظر سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.