به گزارش سرویس علم و فن آوری تابناک، به نقل از رویترز؛ طبق این دستور دونالد ترامپ به دادستان کل آمریکا دستورالعملی ارائه کرده که قانون مذکور اجرا نشود و دولت وی فرصتی برای تعیین اقدام مناسب در خصوص تیک تاک داشته باشد. همچنین در این دستور از وزارت دادگستری آمریکا خواسته شده تا نامهای برای همکاری با تیک تاک به شرکتهایی مانند اپل، گوگل و اورکل ارسال کند. در این دستور نوشته شده چنین همکاری نقض قانون نیست و هیچ مسئولیتی برای شرکتها در بازه مشخص شده دربر نخواهد داشت.
اما این تمام ماجرا نیست. دونالد ترامپ همچنین پیشنهاد کرده برای آنکه تیک تاک بتواند در آمریکا فعال بماند، دولت آمریکا باید مالک نیمی از کسب وکار این اپ در کشور باشد. او همچنین هشدار داد در صورتیکی دولت چین معامله آمریکا و تیک تاک را انجام ندهد، تعرفههایی برای این کشور وضع خواهد کرد.
این اپ اشتراک گذاری ویدئوی کوتاه در آمریکا بیش از ۱۷۰ میلیون کاربر دارد و شنبه شب قبل از شروع ممنوعیت آن در ۱۹ ژانویه سرویسهای خود را قطع کرد، زیرا طبق قانونی که در ۲۰۲۴ تصویب شده بود، این پلتفرم میبایست کسب وکارش را در آمریکا واگذار میکرد، اما در نهایت با وعدههای ترامپ حدود ۱۲ ساعت بعد دوباره در کشور فعال شد.
هرچند روز دوشنبه اپلیکیشن و نسخه وب تیک تاک در آمریکا فعال بودند، اما دانلود آنها در فروشگاههای اپلیکیشن اپل و گوگل امکانپذیر نبود.
با وجود آنکه دستور ترامپ برای نجات تیک تاک چند ساعت پس از تحلیف او صادر شد، اما آینده آن مشخص نیست. زیرا قانون مذکور با تصویب اکثریت کنگره و دادگاه عالی آمریکا همراه بود. این قانون به ترامپ اختیار امتداد مهلت به بایت دنس (مالک تیک تاک) را نمیداد، مگر آنکه شرکت توافقنامههایی الزام آور برای فروش پلتفرم مذکور داشته باشد و هم اکنون مشخص نیست چنین توافقنامههایی وجود داشته باشند./ منبع مهر
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.