برنامه دومین روز نمایش فیلمهای کوتاه و مستند در خانه هنرمندان اعلام شد.
به گزارش تابناک از چهل و سومین جشنواره فیلم فجر، امروز شنبه ۱۳ بهمن ماه در خانه هنرمندان، سانس اول نمایش در ساعت ۱۳ همراه با باکس فیلمهای کوتاه است که شامل فیلمهای «نرموک»، «دوبیتو»، «ویر» و «مثل یک راز» میشود.
سانس دوم که ساعت ۱۵:۳۰ آغاز میشود مربوط به فیلمهای مستند است. در این سانس مستند «خیابان سوم سئول» نمایش داده میشود.
اکران فیلمهای کوتاه سودای سیمرغ در روزهای آینده نیز ادامه خواهد داشت و علاقهمندان میتوانند همزمان با ایام برگزاری جشنواره فیلم فجر، به خانه هنرمندان ایران مراجعه کرده و از تماشای آثار برگزیده سینمای کوتاه بهرهمند شوند.
همچنین برنامه ترکیبی «برش کوتاه» محصول انجمن سینمای جوانان ایران با همکاری پلتفرم فیلمنت تولید و پخش خواهد شد. این برنامه به کارگردانی سعید نجاتی در خانه هنرمندان ایران ضبط میشود و با اجرای سیاوش چراغیپور و تییام یابنده، نگاهی ویژه به فیلمهای کوتاه جشنواره امسال خواهد داشت.
چهل و سومین جشنواره فیلم فجر از ۱۲ تا ۲۲ بهمنماه به دبیری منوچهر شاهسواری برگزار خواهد شد.
نشست خبری فیلم سینمایی «ترک عمیق» با حضور عوامل و بازیگران این اثر برگزار شد. فیلمی درباره تنهایی آدمها که زمانی به سراغ آدم میآید که از جوانی و میانسالی گذر کرده و حالا، مشغول برداشت از کاشتهای دوران جوانیاش است.
بهگزارش تابناک از چهلوسومین جشنواره فیلم فجر، نشستخبری فیلم «ترک عمیق» بهکارگردانی آرمان زرینکوب، ظهر امروز، شنبه ۱۳ بهمن ماه، در دومین روز از چهلوسومین جشنواره فیلم فجر با اجرای محمدرضا مقدسیان و باحضور آرمان زرینکوب (کارگردان)، محسن چگینی (تهیهکننده)، محمد حسینیوند (تدوینگر)، مجید لیلاجی (طراح صحنه و لباس)، رضا بابک و بابک انصاری (بازیگران فیلم) برگزار شد.
در ابتدای این نشست، محسن چگینی، تهیهکننده گفت: دوست دارم در ابتدا از همه عوامل تشکر کنم و امیدوارم که «ترک عمیق» مورد پسند اهالی رسانه و مخاطبان قرار گرفته باشد.
زرینکوب: اولین هدف در فیلمسازی برای من جذب مخاطب است
زرینکوب، کارگردان، درباره طرح فیلمنامه گفت: طرح و فیلنامه «ترک عمیق» حدود دو سال زمان برد. سایکودرامی برگرفته از تنهایی و عشق، موضوعی بود که دوست داشتم به آن بپردازم و برآمده از دغدغه شخصی من بود. دوست داشتم بگویم که برداشت ما در دوران سالمندی همان کاشتهای ما در دوران جوانی است.
این کارگردان ادامه داد: در ابتدای فیلم، کاراکتر اصلی از بیمارستان روانی مرخص میشود. قصد من از این موضوع نشان دادن مشکلات و معضلات مربوط به بیمارستانهای روانی نیست. این ماجرا صرفا برای پیشبرد درام بود و هدف دیگری نداشتم.
زرینکوب درباره نظری که راجع به فروش فیلم دارد گفت: اولین هدف در فیلمسازی برای من جذب مخاطب فارغ از ژانر و مضمون است. فکر میکنم این فیلم میتواند مخاطب را جذب کند ولی اینکه چهقدر خواهد فروخت، موضوع پیشبینیپذیری نیست. احتمالا بهسبب ژانر کار با چالشهایی مواجه خواهیم بود زیرا در ایران فقط کمدیها میفروشند!
زرینکوب درپاسخ به سوال الهامگرفتن موضوع از آثار کارگردان فقید هانکه گفت: من چنین چیزی را نمیپذیرم. البته بعد از کار یکی از دوستانم به من گفت که آن فیلم را ببینم اما موضوع کپیبرداری نبود و من هیچ ایدهای درباره آن نداشتم.
هنر و سینما انسانساز است
رضا بابک، بازیگرگفت: آقای زرینکوب خیلی خوب درباره درونیات شخصیت به من راهنمایی میکرد. همه ابعاد کاراکتر، در جان و روان آدم است و بازیگر باید به کمک تکنیکهایی که بلد است و کارگردان ، فیلمبردار و فضاسازی آنها را نشان داده و کاراکتر را خلق کند. این شخصیت محبوب من نبود اما برای بازیگری مثل من که دوست دارد کاراکترهای مختلف را تجربه کند، کاراکتر برای من ابعاد عجیبی داشت که دوست داشتم در آن ایفای نقش کنم. باید بگویم بازی گلچهره سجادیه بینظیر بود و انتقاد مخاطبان هم میتواند برای ما راهنمایی باشد برای رفع کردن خطاهایمان.
او ادامه داد: پیشنهاد بازی در یک فیلم سینمایی را دارم که قصه عجیبی دارد و خیلی دوست دارم در آن ایفای نقش کنم. امیدوارم شرایط ساختش فراهم شود. من دوست دارم نقشهای مختلف را تجربه کنم. حتی دوست دارم کار طنز را تجربه کنم. سینما، تئاتر و هنر خیلی بزرگ و انسانساز است. باید بچهها را از کودکی با هنر آموزش داد.
فیلم برای مخاطب نیازسازی نمیکند!
انصاری، بازیگر نقش پلیس در این فیلم گفت: من این جنس روایتها را دوست دارم و در این هجمهای که از سینمای روایی داریم و مشغول نیازسازی و تزریق آن به مخاطب هستیم که حتما کار کمدی و طنز ببیند، چنین اثری من را جذب کرد و دوست داشتم در آن ایفای نقش کنم. ضمن این که آقای زرینکوب، اشراف خوبی بر کار خود داشتند و این مسیر فکری مشخص، باعث قطعیت حضور من در فیلم شد. ضمن این که هدایت آقای زرینکوب هم خیلی بهجا، مناسب و کمککننده بود.
او درباره اقتدار شخصیت پلیس گفت: ما درباره مشاغل مختلف ما به ازای بیرونی داریم. اساسا در زندگی مدرن هیچ آدم سیاه و سفید مطلقی وجود ندارد و همه خاکستری هستند. در نگاه اول شاید اینطور بهنظر برسد که با پلیس منفعلی روبهرو هستیم، اما موضوع اینجا است که من در فیلم نقش پلیس پیشگیری را بازی میکنم. نکتهای که مهم بود برای ما این است که نباید در یک موقعیت کاری را انجام دهد که هرشخص دیگری نیز آن را انجام میداد. پلیس، در این فیلم تلاش میکرد نه تنها رفتار نادرست نداشته باشد که بتواند اوضاع را کنترل و پیشگیری کند.
طراحی صحنه مینیمال است
لیلاجی، طراح صحنه و لباس فیلم گفت: من سعی کردم خیلی مینیمال صحنه را طراحی کنم. هرچیزی که در صحنه میبینیم در فرایند درام نقش دارد. درواقع تلاش کردم صحنه هم بهاندازه فیلنامه بتواند روی اعصاب مخاطب راه برود!
حسینیوند، تدوینگر گفت: بازی آقای بابک بهاندازهای خوب بود که کات کردن صحنهها را برایم سخت میکرد. اما باتوجه به این که تمام کار در یک لوکیشن ثابت میگذشت و ممکن بود مخاطب خسته شود، سعی کردیم ریتم و تمپوی کار را بالا نگه داریم. چیزی که در کات کردنها برای من مهم بود، نشان دادن نما و پلانهای قفل درها است که میتوانست بهعنوان نشانه به حساب بیاید. به نظر من ریتم فیلم کند نیست. در تدوین مهم این است که ریتم، مناسب فیلم و موضوع فیلمنامه باشد.
زرینکوب درباره نشانهشناسیهای فیلمنامه گفت: ما در فضایی کار میکنیم که نیاز است مقررات در تصویر کردن موضوعاتی مثل حضور پلیس رعایت شود. ضمن این که من دوست داشتم فیلم و مخاطب با هم مشارکت کنند و مخاطب خود سعی در نشانهشناسی و پیدا کردن رابطهها داشته باشد. باید بگویم که لازمه بعضی از قصهها ریتم کند است. نباید خیلی به ریتم تاکید کرد چراکه خیلی وقتها اثر، سعی در بیان مفهومی روانکاوانه دارد که نیاز است به آرامی با آن مواجه شود.
او ادامه داد: این فیلم درباره تنهایی آدمها است. این جنس از تنهایی زمانی به سراغ آدم میآید که از جوانی و میانسالی گذر کرده و حالا، مشغول برداشت از کاشتهای دوران جوانیاش است. هرانسانی میتواند خطا کند اما از رنج و تاوان بعضی از خطاها هیچ گریزی نیست و هرچه زمان بیشتر بگذرد، رنج برآمده از بعضی خطاها بیشتر هم میشود.
چگینی گفت: این جنس از داستان باید با همین ریتم عرضه شود. این که در اکران موفق باشد یا نباشد درنهایت تصمیم مخاطب است. محوریت این فیلم درباره موضوع «همدلی» است. اگر با این نگاه به «ترک عمیق» نگاه کنیم دیگر دچار سوال درباره اقتدار پلیس نخواهیم شد!
ارسطو خوشرزم بازیگر فیلم سینمایی «بازی خونی» که در جشنواره چهلو سوم حضور دارد و سال گذشته برای بازی در فیلم «صبح اعدام» سیمرغ بلورین جشنواره فیلم فجر را دریافت کرده است، درباره تجربه جدیدش در سینما صحبت کرد.
به گزارش تابناک از چهلوسومین جشنواره فیلم فجر، خوشرزم درباره بازی در فیلم «بازی خونی» پس از کسب سیمرغ گفت: من ۲۱ سال است که بازیگری میکنم و در تمام این ۲۱ سال زحمت کشیدهام، تلاش کردهام و سعی کردهام که روزبهروز موقعیتم را بهتر کنم. جایزه سیمرغ سال پیش برای من یک تشویق و یک نقطه عطف بود. شاید یکی دو ماه خیلی سرخوش بودم از آن، اما سعی کردم خیلی سختگیر نباشم. چون همیشه در مسیر کاریام سختگیر بودم و سعی کردم که کارها را با دقت انتخاب کنم.
او ادامه داد: حالا که در موقعیت تصمیمگیری هستم، باز هم این تصمیمگیری برایم سخت است. اما برای من این فیلم ریسک نداشت، چون تجربه زیادی در نقشهای اصلی داشتهام، بهخصوص در سریالهای تلویزیونی. در تئاتر هم بسیار فعال بودهام و به نظرم این جایزه فقط یک بار نسبتاً سنگینی را روی دوش بازیگر میگذارد. من با توجه به تجربهای که از دوستان عزیزم که قبلاً این جایزه را دریافت کردهاند گرفتهام، سعی کردم خیلی سختگیر نباشم، به عنوان یک جایزه به آن نگاه کنم و مسیر زندگی و بازیگریام را ادامه دهم.
این بازیگر در ادامه درباره تفاوت تجربه بازی در این فیلم با سال گذشته گفت: این فیلم از نظر ژانری متفاوت است، اما من به تقسیمبندی آثار به قبل و بعد از انقلاب اعتقادی ندارم. برای من مهم این است که کاراکتر و نقش را در هر ژانری درست ببینم و اجرا کنم.
خوشرزم درباره حضورش در این فیلم نیز اظهار داشت: واقعهای که در فیلم به تصویر کشیده شده یک واقعه تاریخی و مستند است که مردم ما اطلاعات کمی درباره آن دارند. من فکر کردم که نشان دادن این واقعه میتواند یک اتفاق خوب و مثبت باشد. ضمن اینکه حضور کارگردانی مثل حسین میرزا محمدی و تهیهکنندگی سعید پروینی قطعاً در این انتخاب بیتأثیر نبود.
این بازیگر در پایان، درباره پیشبینی خود از جشنواره امسال گفت: فکر میکنم جشنواره بسیار خوب و متفاوتی باشد. فیلمهای بسیار خوبی ساخته شدهاند، کارگردانهای خوب و بازیگرهای درجه یکی حضور دارند. امیدوارم که این جشنواره با شکوه هرچه تمامتر برگزار شود و به سینمای ما کمک کند.
به گزارش تابناک به نقل از روابطعمومی چهل و سومین جشنواره فیلم فجر، دومین روز نمایش آثار چهل و سومین جشنواره فیلم فجر در برج میلاد (سینمای رسانهها) شامل ۵ نوبت است که در سانس اول فیلم «ترک عمیق»، سانس دوم انیمیشن «افسانه سپهر»، سانس سوم فیلم «صنم» در بخش خارج از مسابقه و در سانس چهارم نیز فیلم «آنتیک» به نمایش در میآید.
ساعت نمایش آثار ۱۰ صبح ۱۳ ظهر،۱۶ و ۱۹ عصر خواهد بود و پس از اتمام نمایش هر فیلم، نشست نقد و بررسی آن نیز با حضور عوامل فیلم برگزار میشود.
فیلم سانس ویژه در ساعت ۲۲ به نمایش در میآید که به شکل روزانه اعلام خواهد شد.
چهل و سومین جشنواره فیلم فجر از ۱۲ تا ۲۲ بهمنماه به دبیری منوچهر شاهسواری برگزار خواهد شد.
افتتاحیه جشنواره سینمایی ایران با تکریم از سه چهره سینمایی یعنی رضا بابک سیروس الوند و منوچهر والیزاده همراه بود.
به گزارش «تابناک»، در ابتدای این مراسم که با اجرای فرزاد حسنی برگزار شد، منوچهر شاهسواری دبیر چهل و سومین جشنواره فیلم فجر در مراسم افتتاحیه این رویداد با اشاره به اینکه حاضران این مراسم اهالی فرهنگ و هنر هستند اظهار کرد: همه به نحوی به این واژه باور داریم و به آن عمل میکنیم؛ رنج وسرمستی. رنج میکشیم و سرمست میشویم و سرمست میشویم و رنج میکشیم. ما چهره میکشیم در حالی که حضرت حق یک چهره بیشتر به ما نداده است. در جهانی که زیست میکنیم همه به دنبال نمایش چهره دیگری از خود هستیم. درام به دنبال ساختن چهره های متعددی از حال و احوال همه ماست. اینکه در مجلس افتتاحیه چهل و سومین جشنواره فیلم فجر باشیم و بزرگداشت سیروس الوند را بگیریم از آن سرمستیها است که باید برای آن هلهله کنیم.
شاهسواری خاطرنشان کرد: امشب قدردان همه چهره سازیهایی هستیم که رضا بابک برای ما ساخت و چهره اصیل خود را برای ما به یادگار گذاشت و دیگری یکی از سلاطین دوبله منوچهر والی زاده است که به دلیل شرایط جسمانی امشب امکان حضور نداشتند اما ما به وظیفه خود عمل میکنیم و اگر از والی زاده قدردانی میکنیم احترامی را که خودمان محق آن هستیم انجام می دهیم، ما مفتخر به او هستیم.
روزگار تغییر است
دبیر جشنواره تاکید کرد: وارد روزگار تغییر شدهایم. دوستی به من گفت چهرههای شاخص سینمای ایران کجا هستند. ما امیدواریم روزی برسد که چهرههای شاخص فرصت داشته باشند تا حضور پیدا کنند و امیدواریم این جشنواره فرصتی باشد برای جوانانی که تجربه رنج و سرمستی را آغاز میکنند به همه شما این رنج و سرمستی مبارک باد.
در بخش دیگر این مراسم رائد فریدزاده رئیس سازمان سینمایی به عنوان سخنران بعدی اظهار کرد: درود می فرستم به روح شهدای وطن و امام عزیز. سینما مخیل است، سینما خیالات را به نظم در می آورد و از آن میان حکایتهایی میآفریند که روایتگر احوالات نیک و بد ماست. سینما راوی بخشی از تاریخ و شکل دهنده حافظه جمعی است و به تاریخ و زبان و فکر جان می بخشد. گرچه سینما در جهان و به طبع آن در ایران عمری طولانی ندارد اما عالمی که در آن متولد شده و زبانی که با آن سخن می گوید و روایتگری میکند در نزد متفکران و ادیبان از دیرباز شناخته شده است.
فریدزاده با روایت داستانی از مولانا در بخش دیگر سخنانش اظهار کرد: اگر راهها مختلف است اما مقصد یکی است. نمی بینی که راه به کعبه بسیار است بعضی را از روم است و بعضی را از شام و بعضی را از چین و بعضی را از دریا از سوی هند و یمن؛ پس اگر در راهها نظر کنی اختلاف عظیم و مباینت بی حد است اما چون به مقصود نظر کنی همه متفقند و یگانه و همه را درونها به کعبه متفق است و درونها را به کعبه ارتباطی و عشقی و محبتی عظیم است. در اندیشه گرفت نیست و درون عالم آزادی است. زیرا اندیشه ها لطیفند و برایشان حکم نتوان کردن.
رئیس سازمان سینمایی بیان کرد: این سخن مولانا است در شیراز که ۸۰۰ سال پیش بیان کرد. کمتر زبانی در جهان میتوان یافت که پس از قرن ها چنین تازه باشد.
تجلیل از سیروس الوند
در بخش دیگر این مراسم با حضور فریدون جیرانی، جواد طوسی و دخترش ماهور الوند از سیروس الوند تجلیل شد.
فریدون جیرانی در بخش تجلیل از سیروس الوند گفت: من و سیروس الوند همنسل هم هستیم و تنها یکسال اختلاف سنی داریم. او خیلی زود نوشتن را آغاز کرد. یادم هست در مجله «فردوسی» به سردبیری عباس پهلوان از ایشان نقدی خواندم که درباره فیلم «جوانان زیر آفتاب» بود. بعد از آن هم با تقی مختار در نشریه «ماه نو» کار کرد و گفتگوهای بینظیری را انجام داد که از میان آنها میتوان به مصاحبهاش با پرویز دوایی اشاره کرد.
جیرانی خاطرنشان کرد: سیروس الوند جزو نسل دوم فیلمسازهایی است که پلی میان سینمای روشنفکری و تجاری برقرار ساختند. او در جریان فیلمسازی خود به مدیریت فرهنگی وقت هم کمک کرد و با فیلمهایی که ساخت در دل بحران سینمای ایران، بهعنوان کارگردانی پیشرو عمل کرد. او در دل تحول فرهنگی که در دل دهه ۶۰ رخ داد فعالیت کرد و اوایل دهه ۷۰ فیلمهایی مهم ساخت. الوند چهار دهه فیلمسازی کرد. اما متاسفانه در دهه ۹۰ موفق به ساخت فیلم نشد.
جواد طوسی نیز در بخشی از این مراسم اظهار کرد: میخواهم به شهر و محله اعتبار بدهم و بگویم وقتی اسم «امامزاده یحیی» میآید، نسل ما به یاد مدرسهای میافتد که عیسی الوند، پدر سیروس الوند در آن مشغول بهکار بود. عیسی الوند در آن مدرسه فرهنگسازی میکرد و باعث ایجاد تعلقخاطری در همنسلان من به ری و آن محله شد. حتی فیلم «گوزنها» که نقطه استناد تاریخ به حساب میآید نیز از آن مدرسه و عیسی الوند بهره گرفته است. سیروس الوند در چنین خانوادهای رشد کرد.
وی افزود: سیروس الوند کارش را در سینما با نقدنویسی و دنیای مطبوعات آغاز کرد. نقدی که او بر فیلم «قیصر» نوشته است بینظیر است و هنوز هم میشود به آن اتکا کرد. فیلمهای سیروس الوند کانون گرم خانواده را هدف میگیرد و با مخاطب همدل میشود. دوست دارم در پایان بگویم که فیلمسازی مثل سیروس الوند نباید در نقطه انزوا قرار بگیرد و مدیران باید برای این افراد مسیر بهتری تعریف کنند.
سیروس الوند نیز بعد از دریافت لوح تقدیر، گفت: ما در انباری خود صندوقچهای داریم که به یادگار از مادرم برایمان مانده است. داخل صندوق، کاغذ و اسناد و یادگاری بسیاری هست. چند وقت پیش لابهلای محتویات صندوقچه میگشتم که قرارداری را دیدم از فیلمی که من فیلمنامهاش را نوشته بودم. آن فیلم ساخته و اکران شد و من هم به موقع دستمزدم را دریافت کردم. این تجربه حرفهای در سن ۱۷ سالگی من رقم خورد و برایم انگیزهبخش بود. حالا باید بگویم که از این که مراسم برزگداشتم نیز زمانی برگزار میشود که هنوز زندهام، بسیار خوشحال هستم.
معرفی برگزیده آنونس
تندیس بهترین آنونس به قدیر حمزهامامچای برای فیلم «روشن» اهدا شد.
معرفی برگزیده پوستر و عکس
تندیس بهترین پوستر به محمد روحالامین برای فیلم «در آغوش درخت» اهدا شد.
تندیس بهترین عکس به حسن شجاع کنی برای فیلم «برف آخر» اهدا شد.
گفتنی است در این مراسم سیدعباس صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، مرضیه برومند، فریدون جیرانی، آریا عظیمی نژاد، محمدرضا شریفینیا و جمعی دیگر از هنرمندان و عوامل فیلمها حضور دارند.
تجلیل از رضا بابک
در بخش دیگر این مراسم با حضور مرضیه برومند و محمدرضا شریفی نیا از رضا بابک تجلیل شد.
مرضیه برومند با اشاره به دوستیاش با رضا بابک گفت: ما از کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان با هم نمایش را شروع کردیم و سالهای قبل از انقلاب من بیشتر برای او بازی کردم و پس از انقلاب نوبت به او رسید که برای من بازی کند. باید بگویم رضا بابک به گردن تمام کارهای کودک در تئاتر، سینما و تلویزیون حق دارد و اگر او نبود این همه پیشرفت برای کارهای کودک رقم نمیخورد. می نویسد، شعر می گوید اما بازیگری است که کارگردان را اذیت میکند و دیالوگ هایش را حفظ نمی کند. امیدوارم سالهای سال سایه تو بر سر سینمای ایران باشد.
رضا بابک نیز در این مراسم اظهار کرد: ما در تمام این سالها با هم سر کیفیت و کار بسیار دعوا کردیم. خیلی از شعرهای من را مرضیه برومند درست کرد چرا که استعداد بزرگی است و بسیار از او تشکر میکنم.
محمدرضا شریفی نیا نیز اظهار کرد: همیشه به داوران توصیه کردم و دوست داشتم این اتفاق برای بازیگرانی که نقشهای کوتاه در سینما بازی میکنند بیفتد. امشب چراغ اول را روشن میکنم و او در فیلم «به رنگ ارغوان» بسیار کوتاه حضور داشت، اما باید جایزهای در حد اسکار میگرفت. ما که دستمان به آنها نمی رسد اما سیمرغ را میتوان داد و من خودم به شخصه قالیچهای را تقدیم او میکنم چرا که در این فیلم با حضور کوتاهش بسیار خوش درخشید.
در ادامه سیدعباس صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به عنوان دیگر سخنران این مراسم اظهار کرد: قرار بود اتفاقی صورت بگیرد و آن هم این بود که در جشنواره امسال گامی به پیش برداریم. گامی به سوی مهر، گامی به سوی کم کردن فاصلهها، گامی به سوی باهم بودن. به نظر میرسد که دوستان توفیقی در این زمینه یافتهاند و مراسم امشب نمونهای از آن است. امیدوارم که این گامها تا جشنوارههای آینده ادامه پیدا کند.
وی افزود: تشکر دوم من از سینمای ایران است که بخش زیادی از خاطرات خوب ما را ساخته و پرداخته است و بخشی از عزت و نامآوری ایران از سینما است. سپاس از همه کسانی که در این مسیر کوشیدند و در پایان یاد امام، شهیدان و همه آنان که فجر آفرین ایران بودند را گرامی میدارم.
تجلیل از منوچهر والیزاده
در پایان به دلیل عدم حضور منوچهر والیزاده در این مراسم کلیپ مصاحبهای با این هنرمند برای تجلیل از او پخش شد.
خواننده لبنانی که در افتتاحیه فیلم فجر خواند، که بود؟
معین شریف، یک خواننده ۵۲ ساله مشهور لبنانی است که عموم مردم لبنان از او به خاطر تعهد به موسیقی کشورش، صدای پر جنب و جوش و اشعار شاعرانهاش قدردانی میکنند.به گزارش ایسنا، او خوانندگی را از ۹ سالگی آغاز کرده است و در همان سن متوجه شد خوانندگی آن چیزی است که میخواهد، دنبالش کند. در ۱۲ سالگی در یک برنامه محبوب تلویزیونی به عنوان خواننده ظاهر شد و بعداً نواختن پیانو و عود را آموخت. ملاقات او با ودیع الصافی (او را به عنوان صدای لبنان میشناسند) تاثیر بسیاری در شکل گرفتن آینده حرفهای او به عنوان خواننده داشت؛ چراکه الصافی او را زیر بال و پر خود گرفت.نخستین آلبوم او موفقیت بسیاری برایش به همراه داشت و تاکنون آلبومهای موسیقی متعددی منتشر کرده است.این خواننده، اما در جریان حمله اسراییل به حزبالله، خانه خود را از دست داد؛ به گونهای که طی یکی از حملات اسرائیل منزل او کاملا تخریب شد؛ اگرچه که در آن زمان هیچکدام از اعضای خانواده او در منزل نبودند.شریف بعدا درحالی که مقابل خرابههای خانه خود ایستاده بود، در یک ویدیو که به طور گسترده منتشر شده است، گفت: «خدا را شکر به خاطر همه چیز. آنچه مهم است، فرزندان ما هستند که آسیبی ندیدند. ما نه سلاحی داریم و نه چیز دیگری که این تروریستها به دنبال آن هستند.»این خواننده همچنین چند روز پیش آهنگی به نام «ای لبنان» برای پاسداشت کشورش منتشر کرده است.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.