واکنش آیت‌الله شب‌زنده‌دار به اتفاقات جشنواره فجر

عضو فقهای شورای نگهبان به اتفاقات اخیر جشنواره فیلم فجر واکنش نشان داد و گفت: انسان حقیقتا از خدای متعال، حضرت بقیه الاعظم(عج)، شهدا و جانبازان خجالت زده می شود.
کد خبر: ۱۲۸۶۹۰۶
|
۱۶ بهمن ۱۴۰۳ - ۰۰:۴۰ 04 February 2025
|
3621 بازدید
|
۸

آیت الله شب زنده‌دار دبیر شورای عالی حوزه‌های علمیه و عضو فقهای شورای نگهبان در آغاز درس خارج اصول در مسجد اعظم قم اظهار کرد: میلاد مسعود مولایمان حضرت حسین بن علی سلام الله علیهما و هچنین برادر بزرگوار ایشان حضرت ابوالفضل العباس علیه السلام را محضر حضرت بقیه الله الاعظم عجل الله تعالی فرجه الشریف و فاطمه معصومه علیها السلام و همه شیعیان و موالیان و همه شما بزرگوران تبریک عرض می‌کنم.

به گزارش «تابناک» به نقل از مهر، دبیر شورای عالی حوزه‌های علمیه ادامه داد: ان شاءالله همانطور که در زیارت عاشورا بیان شده «ثَبِّتْ لِی قَدَمَ صِدْقٍ عِنْدَکَ مَعَ الْحُسَیْنِ وَ أَصْحَابِ الْحُسَیْن» ما با حضرت سیدالشهداء علیه السلام و اصحاب و یاران با وفای ایشان و برادر بزرگوار ایشان حضرت ابوالفضل العباس علیه السلام، قدم صدق داشته باشیم.

عضو فقهای شورای نگهبان افزود: معنای قدم صدق نسبت به آل الله علیهم السلام این است که برای اهدافی که آنها جانفشانی کردند، در بستر تاریخ پیوسته ملحوظ نظر باشد و در راه تحقق آنها گام برداشته شود و انتظار اهل البیت علیهم السلام خصوصاً از روحانیت این است که اقتدای به آنها کنند.

آیت الله شب زنده دار خاطرنشان کرد: خدای متعال بعد از قرون متمادی عنایت فرمود و این انقلاب اسلامی توسط فرزندی از اهل البیت علیهم السلام، امام امت پیروز شد و توسط فرزند دیگرشان، رهبر معظم انقلاب استمرار پیدا کرد.

وضع گرانی انسان را خجالت زده می‌کند

دبیر شورای عالی حوزه‌های علمیه ادامه داد: آنچه که گاهی انسان را در مقابل حق تعالی متألم و خجالت زده می‌کند، برخی وقایعی است که دیده می‌شود مثل گرانی‌ها و اقتصاد از یک طرف که البته ممکن است، توجیه‌های موجهی داشته باشد.

استاد درس خارج حوزه علمیه قم اظهار کرد: برخی امور که شبیه فحشاء هست، اگر نگوییم فحشاء است، در برخی جشنواره‌ها آن هم در حضور کسانی که مسئولیت رسمی در جمهوری اسلامی دارند، خانمی به یک مرد نامحرم دست بدهد و اینگونه کلمات معاشقه آمیز در ملاءعام به هم بگویند و از رسانه‌ها پخش بشود، اینها آن چیزی‌هایی است که انسان حقیقتاً از خدای متعال، حضرت بقیه الاعظم و اهل البیت علیهم السلام، شهدا و جانبازان که سالهاست سختی‌ها و مشقات را تحمل کرده اند، خجالت زده می‌شود.

وزیر ارشاد باید اعتراض می‌کرد و بیرون می‌رفت

عضو فقهای شورای نگهبان اضافه کرد: بنده مطلع نیستم که وزیر ارشاد که در جلسه بوده اند، واکنشی به این کار داشته اند؛ در فیلم و عکسی که هست که ایشان نشسته بودند؛ ایشان باید بلند می‌شد و اعتراض می‌کرد و یا از مجلس بیرون می‌رفت که بدانند جمهوری اسلامی این چنین نیست

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
برچسب ها
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱۶
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۸
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۳۴ - ۱۴۰۳/۱۱/۱۶
ایشون از گسترش فقر ، بی خانمانی، زباله گردی و .....در جامعه ابراز نگرانی نفرمودند؟!!!
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۸:۴۶ - ۱۴۰۳/۱۱/۱۶
اول اونارو گفت.. عینکتو عوض کن تا ببینی
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۰۷ - ۱۴۰۳/۱۱/۱۶
مگر تو سواد نداری ؟ ایشان اول فرمودند . آدم از وضع گرانی خجالت زده میشود .بعدآن کار پلشت راتقبیح کردند. . بدان و آگاه باش این کار اگر فحشا نباشد یقینا زمینه ای برای فحشا است آن وقت یقه من و تو و بقیه را خواهد گرفت.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۳۷ - ۱۴۰۳/۱۱/۱۶
فکر کردم به دزدی ها و اختلاسها معترض شده
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۸:۴۸ - ۱۴۰۳/۱۱/۱۶
یعنی هر منکری تو این مملکت اتفاق بیفته باید سکوت کنیم و فقط و فقط بگیم دزدی و اختلاس؟؟ اون جای خو اینم جای خود پروفسور
دانای روزگار
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۲۰ - ۱۴۰۳/۱۱/۱۶
پیشنهاد می کنم رفاه و آسایش و معیشت مردم اولویت نخست واکنش‌های مسولان کشور باشد
بگذارید مردم باور کنند به فکر آنها هستید
حسین
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۲۹ - ۱۴۰۳/۱۱/۱۶
میفرمایند که گرانی ها شاید هم توجیه داشته باشند. خوب این مورد هم شاید توجیه داشته باشد.
امیر
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۲۵ - ۱۴۰۳/۱۱/۱۶
وقتی دین برای زنان سالخورده و به اصطلاح امروزی یائسه حجاب را واجب نکرده و به نوعی تسامح و تساهل را در پیش میگیرد ، در مورد دست دادن یک مرد مسن با یک خانم مسن هم نمیشه خیلی حساس بود و مته به خشخاش زد .
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # قاضی مقیسه # علی رازینی # ترور # ترامپ
الی گشت
آخرین اخبار
نظرسنجی
ترامپ به ایران پیشنهاد رسمی مذاکره مستقیم خواهد داد؟