عضویت در کمیسیون فنی UWW از دودانگه تا دبیر/ خداحافظی با مؤثرترین کرسی کشتی!

کشتی ایران چند عضویت در کمیسیون‌های مختلف اتحادیه جهانی کشتی (UWW) به دست آورد که مهم‌ترینش عضویت علیرضا دبیر در کمیسیون فنی است.
کد خبر: ۱۲۸۷۸۲۷
|
۲۱ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۰:۴۴ 09 February 2025
|
2721 بازدید
|
۷

عضویت در کمیسیون فنی UWW از دودانگه تا دبیر/ خداحافظی با مؤثرترین کرسی کشتی!

مهم‌ترین پستی که کشتی ایران در مهم‌ترین جلسه اتحادیه جهانی گرفت، عضویت در کمیته فنی بود و علیرضا دبیر عضو همان کمیسیونی شد که پیش از این اکبر دودانگه در آن عضویت داشت.

به گزارش سرویس ورزشی تابناک، چیزی که طی چند روز گذشته از جلسه مهم هیئت رئیسه اتحادیه جهانی -جایی که قبلا کشتی ایران رسول خادم را آنجا داشت و تلاش برای راهیابی دوباره به آن در این مدت صرفاً درحد مطرح کردن اسم‌ها بوده- از سوی فدراسیون کشتی رسانه‌ای شد، راهیابی چند ایرانی به چند کمیسیون بود که مهم‌ترینش انتخاب علیرضا دبیر به عنوان عضو کمیسیون فنی UWW است.

فدراسیون کشتی، کمیسیون فنی اتحادیه جهانی کشتی را محل تصمیم‌گیری‌ها در مورد مهمترین موضوعات کشتی جهان از جمله تغییرات در قوانین برگزاری مسابقات کشتی عنوان کرد که پس از تصویب در این کمیسیون و هیئت اجرایی، توسط اتحادیه جهانی کشتی، اجرایی می‌شود. همچنین میخائیل مامیاشویلی، رئیس فدراسیون کشتی روسیه، ریچ بندر، مسئول اجرایی کشتی آمریکا و طا‌ها آکگول، رئیس فدراسیون کشتی ترکیه از نفرات مطرح و تأثیرگذار کشتی جهانی معرفی شده‌اند که در کنار علیرضا دبیر عضو این کمیسیون هستند.

همچنین فدراسیون کشتی اعلام کرد که حمید سوریان، دارنده ۷ مدال طلای کشتی فرنگی جهان و المپیک به عضویت کمیسیون تالار مشاهیر و میراث تاریخی و حسن رنگرز، سرمربی تیم ملی کشتی فرنگی نیز به عضویت کمیسیون مربیان اتحادیه جهانی کشتی در آمدند.

دیگر اعضای ایرانی کمیسیون‌ها هم بهمن میرزایی، کمیسیون علمی، روزبه وثوق‌احمدی، کمیسیون حقوقی و اخلاق، علی بازیار، کمیته کشتی‌های سنتی، محسن وحدانی [خبرنگار و دبیر و سخنگوی فدراسیون شمشیربازی] هم کمیسیون رسانه و شیدا شهریان که مسئول دفتر رئیس فدراسیون و همچنین نایب‌رئیس بانوان فدراسیون است، عضو کمیسیون برابری عنوان شدند.

در رابطه با کمیسیون فنی، لازم به یادآوری است که اردیبهشت ماه سال ۱۳۹۶ علی‌اکبر دودانگه قهرمان آسیا و عضو وقت کادرفنی تیم ملی کشتی آزاد که در کنار مسائل فنی، به زبان انگلیسی هم تسلط کامل داشت، با پیگیری فدراسیون رسول خادم و موافقت ننادلالوویچ رئیس اتحادیه جهانی به عضویت کمیسیون فنی UWW درآمد و همان وقت نیز خیلی‌ها امید داشتند که به واسطه این حضور، کشتی ایران نقش پررنگ‌تری در تصمیمات کشتی دنیا داشته باشد.

آن زمان هم مامیاشویلی و ریچ بِندر همراه با نمایندگان چین، بلاروس، ایتالیا، کانادا، صربستان و فنلاند عضو این کمیسیون بودند و حالا دوباره یک عضو ایرانی به این کمیسیون پیوسته که قهرمان المپیک ۲۰۰۰ سیدنی است و باید دید علیرضا دبیر چقدر می‌تواند در این کمیسیون مؤثر باشد، آن هم در اتحادیه‌ای که اساساً تصمیمات مهمش را خود لالوویچ با همراهی مامیاشویلی و آمریکایی‌ها می‌گیرند.

در کنار این عضویت‌ها که مهم‌ترینش هم کمیسیون فنی و البته اغلب تکرار عضویت‌های قبلی، اما با گزینه‌های جدید بود، متأسفانه کشتی ایران ارزشمندترین کرسی‌اش را از دست داد که عضویت در کمیسیون داوران و داشتن دو نماینده در بخش آموزش بود.

در اتحادیه جهانی مهم‌ترین بخش‌ها، مربوط به هیئت رئیسه و همچنین کمیسیون داوران است. پیش از این رسول خادم توانسته بود با لابی و تلاش مستمر، کشتی ایران را صاحب کرسی در هیئت رئیسه اتحادیه جهانی کند، همان بخشی که مهم‌ترین تصمیمات را در کشتی جهان می‌گیرد که البته با استعفای خادم از ریاست فدراسیون و سرمربیگری تیم ملی آزاد، او از عضویت در هیئت رئیسه اتحادیه جهانی هم کناره‌گیری کرد و علیرضا دبیر، به حق بار‌ها و بار‌ها این کرسی ارزشمند را از آن کشتی ایران دانست و از استعفای خادم انتقاد کرد. دبیر تأکید داشت این کرسی از آنِ رسول خادم نبوده و با صرف هزینه و لابی فراوان از آن کشتی ایران شده است و او نباید به این سادگی چنین کرسی مهمی را از دست می‌داد.

عضویت در کمیسیون داوران اتحادیه جهانی و انتخاب محمد مصلایی‌پور به عنوان مدرس و نیما صادقی کمک مدرس هم چهار سال قبل و با تلاش فدراسیون علیرضا دبیر بعد از ۱۵ سال از آن کشتی ایران شد. جایگاهی که قبل از آن، مرحوم مهدی خالدی داشت، اما صرفاً این کرسی ارزشمند هم برای مدت ۴ سال در اختیار کشتی ایران بود که قطعاً کادر‌های فنی و اهل فن در جریان هستند که عضویت در این کمیسیون چه جا‌هایی به کمک کشتی و کشتی‌گیران کشورمان آمده است.

ایران تا پیش از این در بخش آموزش خود سه نماینده از ایران داشت، کمیل قاسمی قهرمان المپیک ۲۰۱۲ لندن در بخش فنی و محمد مصلایی‌پور و نیما صادقی نیز در بخش داوری که حالا باتوجه به خروج نام دو داور S1 ایران از این لیست، کمیل قاسمی تنها نماینده کشتی ایران در بخش آموزش است که به عنوان مدرس از سوی اتحادیه جهانی در کشور‌های مختلف حضور پیدا می‌کند.

از عدم دعوت مصلایی‌پور و صادقی به دوره آموزشی صربستان، مشخصاً این دو در لیست چهار سال بعدی اتحادیه جهانی در بخش آموزش جایگاهی نداشتند و کرسی‌ای که بعد از ۱۵ سال به دست آمده و قطعاً در مهم‌ترین کمیسیون اتحادیه جهانی، برای کشتی ما بسیار مثمرثمر بود، به این شکل از دست رفت و جایگاه‌مان از عراق و قزاقستان که در بخش آموزش نماینده دارند هم پایین‌تر است.

این در حالی است که در دوره قبلی کمیسیون‌ها، ایران یک مدرس و دو آموزش‌دهنده در بخش داوری داشت و این بالاترین سطح داوری کشتی در بین آسیایی‌ها بود.

اشتراک گذاری
برچسب ها
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۷
جاسمی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۴۲ - ۱۴۰۳/۱۱/۲۱
چه عجیب دبیر رو با کت و شلوار هم دیدیدم. پس شیش جیبش کو؟
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۷:۴۷ - ۱۴۰۳/۱۱/۲۲
یک مدیر موفق هم که داریم همش بهش متلک بیندازید. لیاقت بعضی ها همان مدیران رانت خوار است.
روانشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۳۱ - ۱۴۰۳/۱۱/۲۲
فقط دنبال حاشیه و داستان سازی
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۰۹ - ۱۴۰۳/۱۱/۲۱
موسی عصایت را بردار
این موج خروشان فرعونیان را غرق خواهد کرد

سیل ایم و طواف کربلا نشان راه
در راه هو جز او همه را غرق خواهیم کرد

مهدی موعود باشد کشتی نجات
با حضور تا ظهور نبرد خواهیم کرد
سمیرا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۳۷ - ۱۴۰۳/۱۱/۲۱
بسیار عالی، تبریک می گم به آقای دبیر و سوریان، امیدوارم بقیه مدیران هم سو گیری های خودشان را کنار بگذارند و با رعایت چارچوب های علمی و اصولی مدیریت بتوانند تغییری ایجاد کنند.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۱۸ - ۱۴۰۳/۱۱/۲۱
یه کشتی فقط مدال اور بود اونم دبیر نابود کرد.
پاسخ ها
روانشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۳۴ - ۱۴۰۳/۱۱/۲۲
لطفا شواهد تایید کننده و استدلالی بیاور
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # قاضی مقیسه # علی رازینی # ترور # ترامپ
الی گشت