عضو هیئت‌رئیسه شورای شهر قم: 

 ادامه کار شهردار قم قانونی نیست

دکتر آمره با ارائه مستندات قانونی و کافی برای تأیید عدم صلاحیت ادامه کار شهردار قم گفت: ادامه کار شهردار قم نه قانونی است و نه به نفع شهر و مردم است.
کد خبر: ۱۲۸۹۳۷۸
|
۲۹ بهمن ۱۴۰۳ - ۲۲:۵۷ 17 February 2025
|
1721 بازدید
|
۱

دکتر معصومه آمره در صد و پنجاه و چهارمین جلسه رسمی و علنی شورای شهر قم در زمان بررسی احراز صلاحیت شهردار قم اظهار داشت: طبق سوگندنامه ابتدای کار در شورا، اعضای شورا باید طبق مفاد قانون و در چارچوب وظایف قانونی خود عمل کنند.

به گزارش «تابناک» به نقل از روابط‌عمومی شورای اسلامی شهر مقدس قم، وی افزود: نسبت به رویکرد مدیریتی و عملکرد آقای سقاییان نژاد نقدهای جدی وجود دارد که ان شالله در راستای شفافیت و در جای خودش بحث و گفتگو خواهد شد

 وی به بند ۹۶ آیین‌نامه پیشین استخدامی اعضای هیئت‌علمی اشاره کرد و گفت: طبق قانون منع به‌کارگیری بازنشستگان و بند ۹۶ آیین‌نامۀ پیشین استخدامی اعضای هیئت‌علمی، نهایت سن فعالیت جناب آقای سقائیان نژاد، به‌عنوان شهردار قم تا سن ۷۰ سالگی بوده است.

آمره ادامه داد: همچنین بر اساس تبصره یک ماده ۷۲ آیین‌نامه استخدامی اعضای هیئت‌علمی، دانشگاه می‌تواند برای استفاده از خدمات علمی با شرایط استاد نمونه کشوری بازنشستگی را تمدید کند؛ اما آقای سقائیان نژاد به‌عنوان عضو هیئت‌علمی نمونۀ کشوری برگزیده نشده و امکان استفاده از این تبصره در مورد ایشان وجود نداشته است.

وی با یادآوری سن شهردار قم که در حال حاضر ۷۴ سال دارند بیان کرد: وی باید بر اساس قانون و رعایت عدالت اشتغال بهمن‌ماه سال ۱۴۰۰ به کار خود خاتمه می‌داده؛ اما این اتفاق تا امروز نیفتاده است.

نایب رئیس کمیسیون برنامه‌وبودجه شورای اسلامی شهر قم به صدور حکم بازنشستگی دکتر سقاییان نژاد از طرف دانشگاه صنعتی اصفهان نیز اشاره و خاطرنشان کرد: از طرفی طبق اسناد یکم بهمن‌ماه سال ۱۴۰۳ پایان ترم دانشگاه صنعتی اصفهان بوده و حکم بازنشستگی آقای سقاییان نژاد ۱۹ دی‌ماه صادرشده است در نتیجه ایشان شامل اشتغال به تدریس و استفاده از قانون نیم‌سال برای تمدید نیز نیست.

وی سپس به نسخۀ جدید آیین‌نامۀ استخدامی اعضای هیئت‌علمی نیز اشاره کرد و افزود: لازم به ذکر است در آیین‌نامه جدید این تبصره تمدید به‌کلی حذف شده است.

دکتر آمره همچنین به تبصره ۴ ماده ۸۰ قانون شوراها و بند ۳ پی‌نوشت حکم وزیر محترم وقت کشور سردار وحیدی اشاره کرد و گفت: در این پی‌نوشت به‌صراحت آمده است که بررسی و تطبیق استمرار شرایط احراز شهردار بر عهده شورای اسلامی شهر است و این موضوع جز وظایف نظارتی شوراست.

وی ادامه داد: طبق ماده ۵ آیین‌نامه احراز شرایط شهردار درصورتی‌که شورای شهر نسبت به عدم سکونت شهردار در محدوده شهر اطمینان حاصل کند طبق تبصره ۴ ماده ۸۰ ادامه فعالیت شهردار خاتمه پیدا می‌کند.

عضو شورای اسلامی شهر قم بیان کرد: شاخص‌ها و مستندات احراز سکونت شهردار در محل خدمت خود شامل گواهی اشتغال به کار همسر شهردار در محدوده شهر قم، قولنامه دارای کد رهگیری و اسناد مالکیتی است.

وی یادآور شد: همچنین در تبصره این قانون ذکر شده که درصورتی‌که هریک از افراد خانواده به دلایل بیماری نتواند در داخل محدوده شهر سکونت داشته باشد صرفاً با داشتن گواهی از اقامت مستثنی می‌شوند.

آمره توضیح داد: مرجع تشخیص سکونت شهردار و همسر ایشان شوراست ارائه گواهی و نامه‌نگاری‌ها می‌بایست با شورا صورت می‌گرفته نه وزارت کشور و باید شورای شهر این موضوع را تأیید می‌کرد.

وی ابراز کرد: در مورد سکونت خود ایشان هم برکسی پوشیده نیست که ایشان بین قم و اصفهان در رفت‌وآمد هستند و برای اعضای شورای شهر قم محرز است که وی ساکن قم نیستند.

نایب رئیس کمیسیون برنامه‌وبودجه شورای اسلامی شهر قم خاطرنشان کرد: طبق قانون مشاغل حساس نکاتی در مورد ایشان و فرزندانشان مطرح است که مصلحت خود ایشان نیست بنده مطرح کنم.

وی در پایان ضمن تشکر از خدمات آقای سقاییان نژاد ادامه فعالیت ایشان را در سمت شهردار قم مغایر با قانون دانست و تصریح کرد: باتوجه‌به قانون منع به‌کارگیری بازنشستگان و قوانین موجود و عدم احراز صلاحیت ایشان، ادامه کار ایشان به مصلحت شهر قم است.

اشتراک گذاری
برچسب ها
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۳۰ - ۱۴۰۳/۱۱/۲۹
ادامه کار ظریف هم قانونی نیست
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # نیمه شعبان # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ
الی گشت
آخرین اخبار
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟