درخواست گوترش از رهبران جهان برای خلع سلاح هسته‌ای

آنتونیو گوترش دبیرکل سازمان ملل از رهبران جهان خواست در مورد راه‌های خلع سلاح هسته ای و اینده صلح آمیز اقدام کنند.
کد خبر: ۱۲۹۰۹۲۴
|
۰۷ اسفند ۱۴۰۳ - ۲۲:۴۴ 25 February 2025
|
383 بازدید

آنتونیو گوترش دبیرکل سازمان ملل روز سه شنبه به وقت محلی از رهبران جهان در خصوص تقویت ابزارهای منع گسترش سلاح های هسته ای و اقدام هماهنگ در راستای جهان عاری از سلاح هسته ای در سطح بین المللی اقدام کنند.

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا، دبیرکل سازمان ملل تاکید کرد: آینده بشریت به سرمایه گذاری در ماشین صلح بستگی دارد، نه ماشین جنگ.

گوترش تصریح کرد: با این حال تنش های جهانی و تهدید هسته ای در حال افزایش است. در همین حال، سلاح‌های سبک در حال گسترش هستند و فناوری‌هایی که به سرعت در حال تکامل هستند مانند هوش مصنوعی و محاسبات کوانتومی، خطرات را عمیق‌تر می‌کنند.

گوترش افزود: در این روز جهانی آگاهی از خلع سلاح و عدم اشاعه، من از رهبران جهان می‌خواهم که سیستم‌ها و ابزارهایی را تقویت کنند که از تکثیر، آزمایش و استفاده از سلاح‌های مرگبار جلوگیری می‌کنند و به تعهدات خود در زمینه خلع سلاح عمل می‌کنند.

دبیرکل سازمان ملل گفت: من همچنین خواستار تلاشی هماهنگ برای تحقق تعهدات خلع سلاح مندرج در "پیمان آینده" هستم. این تعهدات شامل تلاش در جهت جهانی عاری از سلاح‌های هسته‌ای و راهکارهای جدید برای جلوگیری از استفاده از سلاح‌های شیمیایی و بیولوژیکی و مقابله با تسلیح فضا و استفاده از سلاح‌های خود مختار مرگبار است.

ارشدترین مقام سازمان ملل تصریح کرد: زمان آن فرا رسیده است که رهبران اظهارات خود را عملی کنند و در راه حل های خلع سلاح و آینده صلح آمیز سرمایه گذاری کند.

اشتراک گذاری
برچسب ها
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ # مهدی تاج # سید حسن نصرالله
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟