نرخ طلا و سکه صبح امروز با کاهش قیمتها در بازار نمایان شده بود، اما تا عصر قیمت تنها سکه بهار آزادی و گرمی کاهشی و قیمت طلا و دلار صعودی شد؛ به طوریکه نرخ سکه امامی بدون تغییر به ۸۰ میلیون و ۱۶۰ هزار تومان رسید.
به گزارش «تابناک»، نرخ طلا ۱۸ عیار با افزایش قیمت در بازار بهروزرسانی شد. نرخ دلار به نقل از سایت شبکه اطلاع رسانی طلا، سکه و ارز، ۹۱.۱۳۵ تومان معامله شد.
در بازار نرخ هر گرم طلای ۱۸ عیار با ۶۲.۳ هزار تومان افزایش و با نرخ شش میلیون و ۸۷۳ هزار تومان در بازار طلا معامله شد. سکه امامی به ۸۰ میلیون و ۱۶۰ هزار تومان قیمت گذاری شد. سکه بهار آزادی با ۵۴۰ هزار تومان کاهش به ۷۴ میلیون و ۵۴۵ هزار تومان رسید. نرخ نیم سکه و ربع سکه به ترتیب ۵۰ میلیون و ۹۶۰ هزار تومان و ۲۵ میلیون و ۹۴۰ هزار تومان در تابلو اعلان قیمتها نمایان شد.
قیمت طلا و انواع سکه را در جدول زیر مشاهده میکنید.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.