فامیلبازی در فدراسیون پر حاشیه شمشیربازی پایانی ندارد و اقوام آقای رئیس همچنان میتازند.
به گزارش سرویس ورزشی تابناک، فدراسیون شمشیربازی همچنان در حاشیه غلت میزند، اما با وجود تمام این حواشی علیرضا پورسلمان فامیلبازی را فراموش نمیکند. آن هم در شرایطی که احمد دنیامالی، وزیر ورزش و جوانان دستور اکید داده که موضوع استفاده از اعضای خانواده و خویشاوندان در فدراسیونهای ورزشی پایان پیدا کند.
در فدراسیون شمشیربازی فردی به نام علی محمد عزیزی در هیئت رئیسه فدراسیون حضور دارد که سابقه او در جودو و کوراش بوده، اما به دلیل نسبت پدر همسری با پورسلمان در هیئت رئیسه فدراسیون شمشیربازی حضور دارد. جالب اینکه رشته پاراشمشیربازی هم سال گذشته با هماهنگی فدراسیون توانیابان راهاندازی شد که پدر همسر پورسلمان مسئولیت آن را به عهده گرفت.
از مرحله اول فامیلبازی در فدراسیون شمشیربازی که بگذریم، به یک پدیده عجیبتر هم میرسیم. محمد فتوحی، ملیپوش اسلحه سابر ایران است که جایگاه او به عنوان ملیپوش تعریف شده و مسئلهای وجود ندارد، اما حضور مسعود فتوحی در همه جا، عجیب است. برادران فتوحی، پسردایی همسر پورسلمان هستند و همانطور که گفته شود جایگاه محمد به عنوان ملیپوش اسلحه سابر تعریف شده است، با این حال باید به جایگاه مسعود فتوحی پرداخت.
مسعود فتوحی در بهبوهه حواشی تیم ملی اسلحه سابر شمشیربازی ایران پیش از المپیک ۲۰۲۴ پاریس، اطراف تیم ملی بود. او حتی قرار بود با لابی و تلاشهای پشت پرده پس از جدایی امین قربانی مسئولیت فنی تیم ملی را در المپیک به عهده بگیرد، اما خب مشخص بود که او برای چنین جایگاهی نیست. در نهایت پیمان فخری که سابقه هدایت تیم ملی را به عهده داشت، بار دیگر به تیم ملی بازگشت و در المپیک پاریس در جایگاه سرمربی قرار گرفت. با این حال جالب بود که مسعود فتوحی هم در پاریس حضور پر حاشیهای داشت.
طبق قوانین کمیته بینالمللی المپیک آیدی کارت مخصوص حضور در دهکده بازیها، فقط برای ورزشکاران، مربیان و اعضای کادرفنی صادر میشود. افراد غیر حق حضور در دهکده ورزشکاران را ندارند و هر تخلفی ممکن است با برخورد شدید و حتی اخراج از دهکده بازیها همراه شود. با این وجود، مسعود فتوحی در دهکده بازیهای المپیک ۲۰۲۴ پاریس حضور داشت و آیدی کارت مخصوص ورزشکاران که بر گردن او دیده شد، حاشیههایی را ایجاد کرد. از جمله این حدس و گمان که او با آیدی کارت برادرش توانسته وارد دهکده ورزشکاران شود و با این اقدام تا اخراج ورزشکاران شمشیربازی از دهکده بازیها نیز فاصلهای نبود.
جالب اینکه پس از المپیک نیز و در حاشیه جلسه وزیر ورزش و جوانان با مسئولان فدراسیون شمشیربازی و توانیابان که ۳۰ دیماه ۱۴۰۳ برگزار شد، مسعود فتوحی نیز در جلسه حضور داشت که این موضوع نیز سؤال برانگیز شد. حالا مسعود فتوحی به عنوان مربی به همراه دو شمشیرباز [کیمیا هدایتی سابر دختران و محمد متین شاهدی سابر پسران، هر دو از یزد] پس از دو دوره اردو آمادگی که در یزد برگزار شد، برای مسابقات دانشآموزی به صربستان اعزام شده است. پرسش مهم اینجاست که آیا در شمشیربازی به جز اقوام رئیس فدراسیون هیچ فرد دیگری نیست که شایسته حضور در هیئت رئیسه فدراسیون، مسئول پاراشمشیربازی، مسئول فنی تیم ملی، همراه غیر رسمی تیم ملی در المپیک، مربی تیم شمشیربازی دانشآموزی و...باشد؟
جالب اینجاست که مسعود فتوحی در تیمهای مختلف شمشیربازی از جمله ردههای سنی، دختران و پسران، تیم ملی بزرگسالان و... در شمشیربازی حضور داشته و از زمان ریاست پورسلمان با و بدون مسئولیت به مسابقات مختلف اعزام شده است. پرسش اینجاست که فامیلبازی در فدراسیون شمشیربازی چه زمانی به پایان خواهد رسید تا بالاخره با حضور افراد متخصص آرامش هم به این رشته بازگردد؟ فدراسیونی که در شروع سال جدید اسیر حواشی بین محمد رهبری و علی پاکدامن نیز شده است.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.