ورود دادستانی به پرونده تعرض به دانش‌آموزان در مدرسه

دادستان عمومی و انقلاب شهرستان ری از پیگیری جدی و قاطع پرونده تعرض به دانش‌آموزان در یکی از مدارس این شهرستان خبر داد.
کد خبر: ۱۲۹۹۱۲۲
|
۲۵ فروردين ۱۴۰۴ - ۰۰:۰۱ 14 April 2025
|
3464 بازدید
|
۲

به گزارش «تابناک»، محمدمهدی رحیمی، دادستان شهر ری در گفت‌وگو با تسنیم، در خصوص موضوعات مطرح‌شده در خصوص تعرض به دانش‌آموزان اظهار داشت: به‌محض اطلاع از اخبار منتشرشده درباره تعرض به دانش‌آموزان، در راستای مفاد ماده ۳۰ قانون حمایت از اطفال و نوجوانان، پرونده‌ای با این موضوع در دادسرای عمومی و انقلاب شهرستان ری تشکیل شده است.

وی با اشاره به رویکرد قانونگذار در حمایت ویژه از حقوق کودکان و نوجوانان تصریح کرد: بررسی دقیق و پیگیری ترک‌فعل احتمالی مدیران و مسئولان مرتبط در دستور کار قرار دارد و هیچ‌گونه قصور در این زمینه قابل اغماض نخواهد بود.

دادستان شهر ری در ادامه تأکید کرد: با توجه به نگاه ویژه قانون حمایت از اطفال و نوجوانان در خصوص محرمانه بودن روند رسیدگی و ضرورت حفظ امنیت روانی کودکان بزه‌دیده، از تمامی اشخاص خواسته می‌شود از هرگونه اظهارنظر غیرکارشناسانه در فضای رسانه‌ای و مجازی خودداری کنند.

رحیمی در پایان خاطرنشان کرد: دستگاه قضایی با تمام توان در راستای احقاق حقوق آسیب‌دیدگان و صیانت از سلامت روانی دانش‌آموزان، این پرونده را تا حصول نتیجه نهایی با قاطعیت دنبال خواهد کرد.

گفتنی است، تعرض یک معلم به چند دانش آموز در یک مدرسه پسرانه به بهانه تنبیه، منجر به شکایت اولیای دانش آموزان از این معلم شد.

اشتراک گذاری
برچسب ها
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۲
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۲
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۳۱ - ۱۴۰۴/۰۱/۲۵
خود اولیا باید با این یارو تسویه حساب کنند
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۳۰ - ۱۴۰۴/۰۱/۲۵
درسته
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# ترامپ # قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # سلاح پلاسمایی # سریال پایتخت
الی گشت