زد و بند یک مدیر نفتی با دلالان؟/ماجرای لندکروز سواری و پست دادن آقای مدیر

تحرکات اخیر یک مدیر نفتی نشان می دهد اوضاع این صنعت، با حمایت وی بیش از آن که رو به اصلاح برود، تبدیل به بهشتی برای دلالان و دایره دوستان، اقوام و هم گعده ای های قدیمی وی شده است.
کد خبر: ۱۳۰۰۲۲۵
|
۳۰ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۵:۳۷ 19 April 2025
|
25742 بازدید
|

زد و بند یک مدیر نفتی با دلالان؟/ماجرای لندکروز سواری و پست دادن آقای مدیر

این روز‌ها که حال و هوای اخبار رسانه‌ای کشور در قبضه مذاکرات ایران و آمریکا است، به نظر می‌رسد هم زمان مهلتی ایجاد شده تا برخی از مدیران نفتی از آب گل آلود ماهی گرفته و بجای کمک حداکثری به صنعت نفت، در فکر صید فرصت به نفع خود باشند.

به گزارش سرویس اقتصادی تابناک، مدیرانی که کارنامه عملکردی شان نشان می‌دهد شوق خدمت آنها به قدری است که همواره در تکاپو‌ اند تا در صندلی‌ای جدید خدمت رسانی کنند! از دولتی به دولت دیگر، از حزبی به حزبی دیگر، از مسجد سلیمان تا خیابان ظفر تهران و حالا ساختمان کهنه خیابان حافظ! عروس هزار داماد ...

به نظر می‌رسد یکی از این مدیرانی که طی طریق پر شائبه‌ای داشته و این روز‌ها بیش از آن که به فکر گره گشایی از چالش‌های صنعت نفت کشور باشد، در پی هموارسازی مسیر دلال‌های گعده خودش است، رامین حاتمی باشد. مردی برای تمام فصول!

از دولت احمدی نژاد تا پزشکیان؛ همواره مدیر!

وی از سال ۱۳۸۹ تا ۱۳۹۱ به عنوان مدیر عملیات شرکت نفت و گاز مارون، کارت می‌زد. یعنی در دولت احمدی نژاد و در شرکتی که رفیق شفیق وی، حمید بورد مدیرعامل آن بود. پس از آن وقتی بورد بین سال‌های ۱۳۹۱ تا ۱۳۹۳ به مدیرعاملی شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب رسید، هم گعده‌ای خود را نیز در نزدیکی خود سکنی داد و حاتمی در این سال‌ها به عنوان مدیر تولید شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب، خدمت صادقانه کرد!

در سال ۱۳۹۲ بیژن زنگنه، سکان وزارت نفت را تحویل گرفت و پس از حدود یک سال یعنی سال ۱۳۹۳ برای مرحوم بیژن عالی پور، حکم مدیر عاملی شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب را امضا کرد. شنیده‌ها حاکی از آن است که در آن ایام رامین حاتمی با بیژن عالیپور، مدیرعامل جدید شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب، روابط حسنه‌ای نداشت؛ بنابراین حاتمی بین سال‌های ۱۳۹۳ تا ۱۳۹۵ رفتن را به ماندن ترجیح داد و به شرکت نفت و گاز اروندان کوچ کرد و به عنوان مدیر عملیات و تولید این شرکت ایفا نقش کرد؛ یعنی در دولت حسن روحانی!

مدیر عامل شرکت نفت و گاز اروندان در سال‌های ۹۳ تا ۹۵ سلطان کمالی بود که باز هم بر اساس شنیده ها، وی نیز دل خوشی از بیژن عالیپور نداشت. به این ترتیب سلطان کمالی تبدیل به مامن مناسبی برای حاتمی شد.

طرحی نو در نرمش قدرت به سبک حاتمی!

در همین ایام یعنی سال ۹۵ تا ابتدای ۹۶، به گفته مطلعین رامین حاتمی طی یک نرمش قهرمانانه بدون اطلاع و هماهنگی قبلی با حکم بیژن عالیپور، مدیرعامل وقت شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب، قصد عزیمت به این شرکت به عنوان مدیر مهندسی و ساختمان را کرد و بسیاری از اطرافیان نزدیک خود را در بهت فرو برد. از جمله سلطان کمالی که حالا شاهد یک ناهماهنگی اداری و البته خنجر از پشت در عالم دوستانه بود!

سلطان کمالی که از این اقدام خودسرانه حاتمی دلخور شده بود با ترخیص وی از شرکت نفت و گاز اروندان موافقت نکرد تا اینکه پس از حدود ۲۰ روز، بیژن عالیپور، مدیرعامل مرحوم وقت شرکت نفتخیز جنوب با همراهی برخی دیگر، به طور حضوری از سلطان کمالی درخواست انتقال حاتمی را مطرح کرد که اینبار با موافقیت سلطان کمالی مواجه شد.

اندک اندک جمع مستان می رسد...

سنگ بنا‌های قدرت یافتن حاتمی تقریبا محکم شده بود و حالا باید گام نهایی قدرت برداشته می‌شد. در همین راستا بود که نیروی تازه نفس گعده قدیمی وارد میدان شد. فرخ علیخانی با اصالتی از مسجد سلیمان و همشهری رامین حاتمی. با کمک علیخانی، رامین حاتمی در سال ۹۶ تا ۱۴۰۱ به صندلی مدیرعاملی شرکت مناطق نفت مرکزی تکیه زد؛ از دولت احمدی نژاد تا رئیسی!

ریاست شرکت نفت مناطق مرکزی فرصت مساعدی را برای شبکه سازی و چینش پایه‌های قدرت برای حاتمی فراهم کرد. البته وی در این مسیر تنها نبود و از کمک برخی نماینده‌های وقت مجلس شورای اسلامی که مشخص نیست با چه سرابی پای کار حمایت از حاتمی آمده بودند، بهره زیادی می‌برد. 

این داستان: شوق خدمت!

حاتمی که خیال بیرون آمدن از سایه نفت مرکزی را نداشت، با فشار صفرعلی رئیسی، مشاور و نماینده تام‌الاختیار مدیرعامل سابق شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب، به درب خروج هدایت شد. 

وی که طاقت دوری از صندلی خدمت را نداشت با حمایت برخی بهارستانی‌ها و البته داوود حبیبی پور، رئیس سابق بازرسی شرکت ملی نفت ایران و از نزدیکان خجسته مهر، مدیرعامل سابق شرکت ملی نفت ایران، به رئیس هیات مدیره شرکت پترو ایران از زیر مجموعه‌های شرکت بین المللی نیکو (زیر مجموعه جذاب شرکت ملی نفت ایران) رسید. گویا در این ایام توانست برخی اقوام و برادر خود را که شایعات مناسبی پیرامون سلامت جسمی و عادتی اش وجود ندارد، جذب پترو ایران کند. 

از گندم پارس جنوبی تا جوی شرکت ملی نفت

با تغییر دولت، میل حاتمی به خدمت در شرکت نفت و گاز پارس زیاد شد که البته به گندم آن نرسید ولی جوی نائب رئیسی هیات مدیره شرکت ملی نفت ایران، نصیبش شد که البته در این مسیر حمایت رفیق قدیمی خود، حمید بورد را در پر قبای خود داشت.

پ.ق کیست؟

حواشی این مدیر نفتی به همین جا ختم نشد و با رسیدن به ساختمان خیابان حافظ اخبار تازه‌ای از مهره چینی‌های وی به گوش می‌رسد. به نحوی که شاهد حضور فردی بنام پ.ق، که به دلالی و کارچاق کنی در صنعت نفت شهره است، در حلقه نزدیکان حاتمی هستیم که بد نیست وی نوع رابطه خود با این فرد را مشخص کند. فردی که گویا آمد و شد زیادی در اتاق مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران نیز دارد.

شاهدان سخن می گویند/کارفرما و پیمانکار در لندکروز!

تازه‌ترین اخبار درباره حاتمی، اما از جنوب و همراهی وی با وزیر نفت و البته رئییس جمهوری می‌رسد. به گفته شاهدان، مدیر برنامه‌ریزی تلفیقی شرکت ملی نفت ایران پس از پایان برنامه بازدید مقامات، با خودروی لندکروز پسر یکی از پیمانکاران نفتی محل را ترک کرده است؛ فردی که پس از مدتی وی را به عنوان مدیر خدمات شرکت ملی حفاری، منصوب کرد! البته حاتمی پیش‌تر بدنبال لابی شدید برای انتصاب ر. ش به سمت مدیرعاملی شرکت ملی حفاری ایران و پوسکو بود.

به نظر می‌رسد در شرایطی که تمام قوای کشور و در پیشانی آن، وزارت نفت باید تمرکز و اهتمام ویژه‌ای برای توسعه و جذب سرمایه گذاری داشته باشند، نائب رئیس خدوم هیات مدیره شرکت ملی نفت ایران در پی مهره چینی است آن هم به حساب جیب پیمانکاران نفتی! بد نیست در این میان وزیر نفت توجه ویژه تری به پشت پرده فعالیت بازو‌های اجرایی وزارت نفت داشته باشد تا شاهد تشکیل پرونده‌هایی نظیر چای دبش این بار در وزارت نفت نباشیم.

اشتراک گذاری
برچسب ها
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۴
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۱۵
قارنعلی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۵۳ - ۱۴۰۴/۰۱/۳۰
من همیشه می گویم : شهریاری که نداند شب مردمانش چگونه به صبح می رسد گور کن گمنامی است که دل به دفن دانایی بسته است .
حالا شما بگویید وزیر نفت حواسش به بازو ها باشد کدوم حواس ؟
سعید
|
Estonia
|
۱۵:۵۵ - ۱۴۰۴/۰۱/۳۰
تا کجی در مسئولین از بالا تا پائین و تعارفات معمول در زدودن آن نباشد کشور روی راستی و رستگاری را نخواهد دید مسئولین صالح میتوانند الگوی مردم ایران باشند
ناشناس
|
Netherlands (Kingdom of the)
|
۱۵:۵۶ - ۱۴۰۴/۰۱/۳۰
تازمانی که قانون اسلام اجرانشوددزدی اختلاس رشوه هست اینهارابه اشدمجازات برسانیددرغیراین صورت هیچ برای کشورنمیماندببینیدخدادرفران چه فرموده همان رااجراکنیدوگرنه فقیروببپارتی همیشه مجازات میشوندوپولداروپارتی دارباهمه دزدی واختلاس هیچسختی نمیبینندبلکه باپول کشورخودوخانواده شأن انژرف مرز جولان میدهند
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۰۴ - ۱۴۰۴/۰۱/۳۰
مشکلات اصلی کشور همین مدیران بی کفایت هست.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۳۰ - ۱۴۰۴/۰۱/۳۰
گندی زدن به نفت که تا هزار ساال دیگه هم درست نمیشه . ملک پدریشان شده یه مشت دلال بی سواد
ناشناس
|
United States of America
|
۱۶:۴۱ - ۱۴۰۴/۰۱/۳۰
در مورد حامی همشهری او که اسمش در مقاله تحقیق کنید
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۴۴ - ۱۴۰۴/۰۱/۳۰
اینها شوق خیانت دارند.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۴۴ - ۱۴۰۴/۰۱/۳۰
چرا از کار این آدمهای فرصت طلب و طماع جلوگیری نمیشود ؟! دقیقا حسابشان رسیدگی و به کیفر اعمالشان برسانند .
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۴۷ - ۱۴۰۴/۰۱/۳۰
همه جا همینطوری است. رانت، باندبازی، فساد، ...
باهر
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۵۶ - ۱۴۰۴/۰۱/۳۰
مرد همیشه بهار و همیشه در حجله مدیریتی با هر مرامی مثل خاکشیر با هر مزاجی سازگار است چون فقط دنبال منافع هست !!
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# ترامپ # قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # سلاح پلاسمایی # سریال پایتخت
نظرسنجی
توافق نهایی ایران و آمریکا تا چه زمانی انجام می شود؟
الی گشت