موسیمانه امیدوار به گرفتن ۱.۳ میلیون دلار از استقلال!

پیتسو موسیمانه که برای گرفتن پول قراردادش از استقلال به فیفا شکایت کرده، امیدوار است که این شکایت به نتیجه برسد و مطالباتش را دریافت کند.
کد خبر: ۱۳۰۱۱۴۳
|
۰۳ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۶:۰۴ 23 April 2025
|
957 بازدید
|
۲

جزئیات شکایت موسیمانه از استقلال!

سرمربی اهل آفریقای جنوبی که مدت زمان کوتاهی در این فصل هدایت استقلال را برعهده داشت، اطمینان دارد که می‌تواند از طریق شکایت در فیفا به حق و حقوقش برسد.

به گزارش سرویس ورزشی تابناک، پیتسو موسیمانه، سرمربی سابق استقلال که به دلیل پرداخت نشدن مطالباتش از سوی این باشگاه قراردادش را به صورت یک طرفه فسخ و ایران را ترک کرد، سه ماه پس از جدایی از استقلال درباره گرفتن حقوقش از این باشگاه با اطمینان صحبت کرده است.

این سرمربی اهل آفریقای جنوبی که مدت کوتاهی هدایت آبی‌پوشان را به عهده داشت، بابت دریافت مطالباتش از استقلال به فیفا شکایت کرده است. راهی که در سالیان اخیر بسیاری از بازیکنان و مربیان خارجی رفته‌اند و موفق به دریافت مطالبات خود شده‌اند.

موسیمانه حالا از دریافت مطالباتش از استقلال اطمینان دارد و در حصوص اختلاف مالی‌اش با این باشگاه استقلال گفته: «شکایتی که کردیم از طرف وکلای من در حال رسیدگی است. من و دستیارانم از ایران برگشتیم، چون حقوق‌مان پرداخت نشد، اما این مسئله به نهادهای مربوطه ارجاع داده شده است.»

باشگاه استقلال درباره قرارداد موسیمانه رقم رسمی اعلام نکرده است، اما برخی منابع موثق رقم قرارداد او را برای یک فصل و نیم به ارزش یک میلیون و ۳۰۰ هزار دلار عنوان کردند.

اشتراک گذاری
برچسب ها
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۲
ناشناس
|
France
|
۱۶:۱۴ - ۱۴۰۴/۰۲/۰۳
عشق میکنن. میان چندماه الکب و برمیگردن یه پول قلمبه مفت میگیرن میشینن کنار خانواده و وقت با فززندانشون میگذرونن!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۲۹ - ۱۴۰۴/۰۲/۰۳
پول های فوق العاده بی زبون
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# ترامپ # قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # سلاح پلاسمایی # سریال پایتخت
نظرسنجی
توافق نهایی ایران و آمریکا تا چه زمانی انجام می شود؟
الی گشت