رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبرروسیه سفر به ایران را ممنوع کرد
29 دیدگاه17 بازدید ثبت‌شدهفیلم
سیاست
تعداد بازدید: 2

کد ویدیو

برای نمایش این ویدیو در سایت خود، کد زیر را کپی کنید.

نبض خبر

ثابتی: جاسوسان به تهران آمدند / قطعیت جنگ بعدی با این توافق

امیرحسین ثابتی نماینده تهران و چهره‌ای کاملاً کاملاً نزدیک به سعید جلیلی در مجلس گفت: «آقای لاریجانی از ابتدا با مردم صحبت کنید و اجازه ندهید ابهام صورت بگیرد. هنوز دو ماه از قانون مجلس برای تعلیق همکاری با آژانس نگذشته جاسوسان آژانس در پوشش بازرس به ایران آمدند. شما گفتید به حساب گروسی میرسم اما الان گروسی به حساب ما می‌رسد. مردم بدانند شروط مجلس ظاهرا رعایت نشده است. آقای عراقچی من متن توافق‌نامه شما با آژانس را خواندم، این متن فاجعه است، اگر دروغ است خواهشا تکذیب کنید. توافق عراقچی با آژانس جنگ بعدی را قطعی می‌کند. امنیت ملی ما شوخی نیست!» ادعاهای عجیب ثابتی که از جنس همان حرف‌های جلیلی است را می‌بینید و می‌شنوید.

دیدگاه‌ها (29)

ناشناس۱۴۰۴/۰۶/۰۶ ۰۱:۱۴

ادعاهای عجیب رو بعد که دوباره اومدن سراغتون میفهمید

ناشناس۱۴۰۴/۰۶/۰۶ ۰۱:۱۱

وای از آن روز که پرده برافتد !

ناشناس۱۴۰۴/۰۶/۰۶ ۰۱:۰۴

فقط تلاش می کند که خوب حرف بزند . اگر قرار است شورای عالی امنیت ملی تصمیم بگیرد دیگر به تو ربطی ندارد رفیقت در شعام هست . حالا اگر جنگ شد هم مثل دفعه قبل می ری جایی قایم می شوی چه نگرانی داری بچه !!

یاسین۱۴۰۴/۰۶/۰۶ ۰۰:۲۶

به نظرات مجلس در ارتباط با. بازرسان آژانس احترام به گذارید واتحادتان حفظ کنید واین جاسوسان تا زمانیکه تحریم ها علیه ایران برداشته نشود راه ندهید.سادگی نکنید ویک توافق محکم و بدون نقص ببندید.وازمردم نظر سنجی کنید.

ناشناس۱۴۰۴/۰۶/۰۵ ۲۰:۴۶

مشکل کشور خود تویی ثابتی

ناشناس۱۴۰۴/۰۶/۰۵ ۲۰:۳۴

اگر کسی قانون مجلس را در این زمینه حیاتی زیر پا بگذارد باید محاکمه شود، این بی توجهی به قانون مجلس بی توجهی به شهید شدن صدها انسان بی گناه و دانشمندان و نظامیان تراز اول کشور و میلیارد ها تومان خسارت مادی است.

ناشناس۱۴۰۴/۰۶/۰۵ ۲۰:۲۴

ثابتی،دلار ۱۰۰ تومن رو هم رد کرد.تا کی ایران باید پاسوز جلیلیون بشه؟!!!

ناشناس۱۴۰۴/۰۶/۰۶ ۱۰:۳۰ · در پاسخ به ناشناس

سکوت کنید. فعلا که در حین مذاکرات صلح آمیز شما پزشکیون، به مملکت تان حمله شد. مگر جناب ظریف رفیق فرانچسکو نگفتند که پزشکیان اگر هیچ کاری نکرده، حداقل جلوی جنگ را گرفته

ناشناس۱۴۰۴/۰۶/۰۵ ۱۸:۵۵

خیلی خوب میشد به جای پزشکیان همین جماعت رییس جمهور ایران بودن تا عیار مدیریتی اونها عیان میشد .

ناشناس۱۴۰۴/۰۶/۰۵ ۱۸:۳۲

مشکل اصلی شما هستی و همفکرانت

ناشناس۱۴۰۴/۰۶/۰۵ ۱۸:۳۲

خودت اول بگو نماینده چنددرصد این مملکتی

سید۱۴۰۴/۰۶/۰۵ ۱۸:۲۲

واقعا فاجعه است مثل متن برجام
این هم عاقبت گدایی مذاکره، توی این دولت چه خبره ، اینهمه اظهار عجز غیر طبیعیه،مردم ایرن را خوار و خفیف کرده این دولت پزشکیان

ناشناس۱۴۰۴/۰۶/۰۵ ۱۸:۱۸

ادبیات برخی نمایندگان مجلس پیگری منافع گروهیست و کمتر بفکر منافع کلی کشور هستند اینگونه اعتراضات هم در همان چارچوب تلقی میشود.

ناشناس۱۴۰۴/۰۶/۰۵ ۱۸:۱۴

خدائیش آقای ثابتی تا حالا در مجلس یک طرحی مصوب کردید که قاطبه مردم خوشحال باشند وبه مجلس توی بکنند

ناشناس۱۴۰۴/۰۶/۰۵ ۱۸:۱۰

فکر کرده امنیت ملی رو میسپرند به یک عده رای حداقلی !

ناشناس۱۴۰۴/۰۶/۰۵ ۱۸:۰۷

تو و همفکرانت اگر دلسوز امنیت ملی بودی باید از جنگ جلوگیری می کردی!! برای این موضوع چه کردی؟!!

ناشناس۱۴۰۴/۰۶/۰۵ ۱۸:۰۱

روزگار غریبی ست ! یه مملکت از پس یه نماینده حداقلی برنمیاد.

ناشناس۱۴۰۴/۰۶/۰۵ ۱۷:۵۷

اونها وقتی بمباران کردند که مطمئن شدند به ساخت بمب اتم نزدیک شدیم

ناشناس۱۴۰۴/۰۶/۰۵ ۱۷:۳۳

به اسم خالص سازی نفوذی ها همه جا رسوخ کردند

دنا اورمزد۱۴۰۴/۰۶/۰۵ ۱۷:۲۷

آقای ثابتی شما که عقل کل هستید در این شرایط باید چه کار کنیم؟

مذاکره کنیم یا مذاکره نکنیم؟
توافق کنیم یا توافق نکنیم؟

دنبال صلح باشیم یا برای جنگ آماده بشویم؟

به خدا این ملت بلاتکلیف هستند

ناشناس۱۴۰۴/۰۶/۰۵ ۱۷:۲۷

خودش چکاره است؟ با رای حداقلی، به مجلس نفوذ کرده است!

ناشناس۱۴۰۴/۰۶/۰۵ ۱۷:۲۰

عالی

رضا۱۴۰۴/۰۶/۰۵ ۱۷:۱۹

حرف درستی زده. اینکه یک عده راحت یادشون میره این بازرس های کثیف آژانس همه جاسوس اسرائیل هستند خیلی عجیبه. قبل از نابودی اسرائیل باید موریانه های داخلی را از بین برد.

ناشناس۱۴۰۴/۰۶/۰۵ ۱۷:۰۷

مگر دروغ می گوید . سیاست ضعیف یک ساله گذشته دولت سبب حمله اسرائیل به ایرن و شهادت ۱۰۰۰ ایرانی و صدها هزار میلیارد خسارت شد. حالا هم بازرسان آژانس که اول گزارش خود را به اسرائیل می دهند دوباره وارد ایران شده اند و قرار است فقط از مراکز آسیب ندیده ایران بازرسی کنند تا گزارش‌های تکمیلی برای حمله بعدی اسرائیل و آمریکا را ارسال کنند.

ناشناس۱۴۰۴/۰۶/۰۵ ۱۷:۰۲

یه مشت حراف عصبی نشستن خاله زنک بازی میکنن تو مجلس!!!
جرات دارید استیضاح کنید دولت رو، جراتش رو ندارید این قدر مثل پیرزن غرغر نکنید!!

ناشناس۱۴۰۴/۰۶/۰۵ ۱۶:۴۸

باز دوباره این حرف زد !
انگار متوجه جایگاه خودت نیستی . تو با کی حرف می زنی و به کی اعتراض می کنی انگار حالیت نیست .

ناشناس۱۴۰۴/۰۶/۰۵ ۱۶:۴۴

خوب اگر فاجعه بار باشد مثل همین مکانیزم ماشه، باید تجدید نظر شود. باید بررسی شود. این که چهره نزدیک چه کسی این حرف را زده مهم نیست، مهم این است که منافغ ملی باید حفاظت شود.

ناشناس۱۴۰۴/۰۶/۰۵ ۱۶:۳۸

بابا یکی اینو از برق بکشه

ناشناس۱۴۰۴/۰۶/۰۵ ۱۶:۳۱

مدیرکل آژانس افزود: «همانطور که می‌دانید در ایران تاسیسات (هسته‌ای) زیادی هست. به برخی از آن‌ها حمله شد و برخی هم هدف قرار نگرفتند.»
بی بی سی پارسی

تحلیل: ایشان موظف به تهیه ی لیست مراکز مورد حمله قرار نگرفته تا پایان سپتامبر و تحویل آن به نتانیاهو هستند!!

دیدگاه خود را بنویسید