دستگیری هرمی‌ها ادامه دارد؛

160 هرمی دیگر دستگیر شدند؛ گروگان ها آزاد شدند

در یکی از این عملیات‌ها که چند روز پیش انجام شد، 34 نفر از اعضای فعال شرکت هرمی گلدکوئست QI بازداشت و مکان فعالیت آنان نیز پلمپ شد. این اعضای هرمی که دو نفر را نیز به گروگان گرفته بودند و سعی در فریب مردم، عضوگیری و سرانجام کلاهبرداری از مردم را داشتند، با انهدام دفتر آنها و آزادی زندانیان با تشکیل پرونده تحویل دستگاه قضایی شده‌اند.
کد خبر: ۱۳۳۱۴۳
|
۰۹ آذر ۱۳۸۹ - ۱۵:۰۰ 30 November 2010
|
13396 بازدید
|
در سه عملیاتی که در هفته گذشته انجام شد، بیش از 160 نفر از اعضای فعال شرکت‌های هرمی دستگیر شدند.

به گزارش خبرنگار «تابناک اجتماعی»، در این عملیات‌ها که با هماهنگی وزارت اطلاعات، ناجا و دستگاه قضایی انجام شد، با انهدام حدود ده دفتر از دفاتر فعالیت آنها، به صورت جداگانه، 70 نفر، 37 نفر و 64 نفر از اعضای فعال شرکت هرمی گلد کوئست QI دستگیر و چند تن از گروگان‌های آنها نیز آزاد شدند.

بنا بر این گزارش، در یکی از این عملیات‌ها که چند روز پیش انجام شد، 34 نفر از اعضای فعال شرکت هرمی گلدکوئست QI بازداشت و مکان فعالیت آنان نیز پلمپ شد.

این اعضای هرمی که دو نفر را نیز به گروگان گرفته بودند و سعی در فریب مردم، عضوگیری و سرانجام کلاهبرداری از مردم را داشتند، با انهدام دفتر آنها و آزادی زندانیان با تشکیل پرونده تحویل دستگاه قضایی شده‌اند.

چند روز پیش نیز تنها در یک عملیات، هفتاد نفر دیگر از اعضای شرکت‌های هرمی دستگیر شده و اماکن تحت اجاره آنها ـ که با هزینه‌های میلیونی آن هم تنها برای یک ماه اجاره شده بود ـ نیز با دستور مقام قضائی پلمپ شد.

در عملیات سوم که شب گذشته با اقدام به موقع نیروهای وزارت اطلاعات با دستور قضایی صورت گرفت، با انهدام سه دفتر بسیار فعال، 64 تن دیگر از هرمی‌ها دستگیر و با تشکیل پرونده روانه زندان شدند.

شب گذشته نیز بازپرس دادسرای جرایم رایانه‌ای با حضور در زندان اوین، اقدامات حقوقی و قضایی لازم در زمینه این دستگیرشدگان را انجام داد.

گروگان گیری فقط یکی از روش های شرکت های هرمی برای اخاذی از مردم و وادار کردن خانواده برای پرداخت پول است که در این مورد با گروگان گرفتن و زندانی کردن افراد با تماس هرمی ها یا زندانی شدگان با خانواده آن ها که غالبا شهرستان است، ادعا می کنند این افراد دچار مشکل شده اند و برای رهایی از مشکل نیاز به پول دارند که خانواده ها نیز مجبور به پرداخت پول می شوند.

بنا بر این گزارش، پس از عملیات گسترده سی ام اردیبهشت ـ که حدود هفت هزار نفر از اعضای هرمی در تهران دستگیر شدند ـ باز هم افرادی هستند که در ساده‌لوحی‌ تعجب‌برانگیز، فریب این افراد را خورده و مالی را که به زحمت به دست آورده‌اند، در چند لحظه از دست می‌دهند.

معضل شرکت‌های هرمی، مهم و معلول علت‌های متعددی است؛ بنابراین، تا به صورت ریشه‌ای این علت‌ها از بین نروند، ریشه فعالیت‌های هرمی خشکانده نخواهد شد.

آخرین اخبار اجتماعی و حوادث ایران و جهان را در تابناک اجتماعی بخوانید.
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۳
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۱۳
ناشناس
|
Belgium
|
۱۵:۲۱ - ۱۳۸۹/۰۹/۰۹
سال 80 بود که یکی از فامیل همه رو تشویق به انجام اینکار کرد ولی کمتر از 1 سال همه دوستانش و فامیل متوجه شدند که اینکار اشتباهه و اساسا مبتنی بر یک روش علمی نیست، و قطعا در روش هرمی عده ای قابل توجه متضرر میشن ...
بعد از 1 دهه از ورود شرکت های هرمی جای تعجب اینجاست که هنوز بخشی از مردم نسبت به تبعات منفی آن آگاه نشدن
سوال
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۵۳ - ۱۳۸۹/۰۹/۰۹
من از مالباختگان نیستم چون اعتقادی به این پول ها ندارم ولی سوالاتی دارم.
1-چرا وزرارت اطلاعات از همان اول جلوی گسترش این گروه ها را نمی گیرد؟ (من نمی توانم قبول کنم که اطلاع ندارد).
2-چرا بعد از مصادره اموال پول ها را به مردم باز نمی گردانند؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۴۱ - ۱۳۸۹/۰۹/۰۹
متاسفانه عوامل نفسانی(مثل پول طلبی خودخواهانه و عدم توجه به مال حرام و...) و بعضا نیاز شدید مالی هست که لزوما با آگاهی از متضرر بودن اکثریت از بین نمیرود.
یک کاری است که اغلب افرادی که وارد می شوند ضرر می کنند و مال باخته می شوند، اما همچنان عده ای به امید این که جزء سود کنندگان باشند با حرص وارد می شوند.
اینکه یک عده جمع شوند و بر سر اینکه چه کسی زودتر وارد بشود (اصطلاحا در درخت بالاتر قرار بگیرد) رقابت کنند و پول آنها که دیرتر میایند سهم کسانی شود که زودتر آمده اند شما را یاد قمار نمی اندازد؟ (همه پول وارد می کنند و عده ای قلیل به دلیلی بی ارزش پول بقیه را صاحب می شوند)
گیریم که بر فرض محال شخصی جزء آن معدودی باشد که پولی به دستشان آمده؛ پول حرام خوشبختی میاورد؟ در مقابل هزار و یک خطری که در زندگی پیش رویش است و باید در مقابلشان چشم امیدش به خدا باشد، نمیترسد که پول دیگران را(که برخی آدم های نیازمند و ساده در میانشان هست) به ناحق گرفته؟
از مریضی، سنگدلی، بدخویی، بد فکری، بی معرفت شدن و هزار و یک بلایی که ممکن است بر اثر مال حرام و نا حق دچارش شود نباید بترسد؟
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

captcha
برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # قاضی مقیسه # علی رازینی # ترور # ترامپ
الی گشت
نظرسنجی
ترامپ به ایران پیشنهاد رسمی مذاکره مستقیم خواهد داد؟