مدیرکل مدیریت بحران استانداری مازندران گفت: هواپیمای ایلیوشین و پنج بالگرد در ششمین روز اطفای حریق الیت وارد عمل شدند.
اطفای حریق جنگل الیت با هواپیمای ایلیوشین و ۵ بالگرد

حسین‌علی محمدی درباره آخرین وضعیت حریق در جنگل الیت اظهار داشت: امروز ششمین روز عملیات اطفای حریق در منطقه است و با تدابیر استاندار و حمایت سازمان مدیریت بحران کشور، صبح امروز نخستین پرواز هواپیمای ایلیوشین رأس ساعت ۸ انجام شد و عملیات هوایی با موفقیت صورت گرفت.

به گزارش تابناک به نقل از مهر؛ وی ادامه داد: هم‌اکنون پنج فروند بالگرد نیز در حال پشتیبانی از عملیات هستند که چهار فروند آن‌ها مأموریت آبپاشی را انجام می‌دهد.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری مازندران افزود: در حوزه عملیات زمینی نیز تیم‌های تخصصی به ۴۰ گروه افزایش یافته‌اند و نیروهایی از استان‌های گیلان، گلستان، البرز و تهران به مجموعه ما ملحق شده‌اند. منطقه به‌صورت بلوک‌بندی تقسیم شده و نیروها بر اساس برنامه‌ریزی انجام‌شده به سمت کانون‌های فعال آتش در حال حرکت هستند.

محمدی ابراز امیدواری کرد با ادامه هماهنگی میان نیروهای هوایی و زمینی، دامنه و گستره آتش هرچه سریع‌تر کنترل و محدود شود.

ما را دنبال کنید

به اشتراک گذاری این مطلب!
مطالب مرتبط

نظر شما

نظرهای حاوی توهین، افترا یا نوشته‌شده با حروف لاتین (فینگلیش) منتشر نمی‌شوند.

نظرسنجیآرشیو
نظرسنجی
آخرین اخبار