میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

اگر برجام بد بود، نتانیاهو مخالف آن نبود

وزیر کشور دولت اصلاحات گفت: «برجام حتما جنبه‌های مثبت داشته و برای ما بیشتر از جنبه‌های منفی بوده است. اگر این توافق بد بود، چرا نخست‌وزیر وقت اسرائیل و ترامپ با آن مخالفت کردند؟»
کد خبر: ۱۳۴۱۴۲۸
| |
3750 بازدید
|
۱
اگر برجام بد بود، نتانیاهو مخالف آن نبود

به گزارش تابناک به نقل از آوش؛ عبدالواحد موسوی لاری، وزیر کشور دولت اصلاحات، در تازه‌ترین اظهارات خود درباره توافق هسته‌ای ایران (برجام) تاکید کرد که برجام برای جمهوری اسلامی ایران بیشتر جنبه مثبت داشته است.

او گفت: «اگر برجام بد بود، چرا نتانیاهو با آن مخالفت می‌کرد و چرا ترامپ آمد و تلاش کرد آن را از بین ببرد؟ برجام توافقی بود که قدم به قدم با نظر رهبری و تیم مذاکره‌کننده پیش رفت و نمی‌توان آن را کاملا منفی دانست.»

موسوی‌لاری افزود: «هدف من این نیست که هر توافقی را صددرصد مثبت نشان دهم، اما تجربه و پیگیری دقیق این موضوع نشان می‌دهد که جنبه‌های مثبت برجام برای ما قابل توجه‌تر از جنبه‌های منفی آن بوده است.»

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱
در انتظار بررسی: ۴۰
انتشار یافته: ۱
علی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۰۸ - ۱۴۰۴/۰۹/۰۱
اگر اجرا میشد خوب بود، که هیچ وقت نشد، اگر شما فکر میکنید غربی چیز بدرد بخوری را با دیپلماسی و مذاکره به ما میدن از دنیا شناسی و فهم و شناخت پایین تون از دنیا و غربی هاست تو دنیا هیچ کس چیز مفتی نمیده وای غربی ها همه چیزو مفتی می‌خوان ، دیپلماسی با غرب وقتی جواب میده که روی سینه شون نشته باشی
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
الی گشت