درخواست یک نماینده مجلس از وزیر اقتصاد
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس دوازدهم از وزیر اقتصاد و دارایی خواست تا تمهیداتی را برای برخی اصناف اتخاذ کنند تا مشکلات آنان مرتفع شود.
کد خبر: ۱۳۶۲۳۲۱
| | 1450 بازدید

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی گفت: برخی اصناف مانند داروخانه داران و اقشار مانند پیمانکاران بدلیل تبعات ناشی از شرایط جنگی قادر به تسویه چک های خود نشده اند.
منوچهر متکی با ارسال پیامی خطاب به مدنی زاده وزیر اقتصاد و دارایی که در اختیار پایگاه خبری تحلیلی تابناک قرار گرفت، آورده است:
بنام حضرت دوست
جناب آقای دکتر مدنی زاده
وزیر محترم اقتصاد و دارایی
سلام علیکم
با تبریک انتخاب رهبر عزیز انقلاب اسلامی (حفظه الله) و با آرزوی پیروزی سپاه دلاور و ارتش غیور ما بر متحاوزین امریکایی صهیونی، آگاهی دارید، برخی از اصناف مانند داروخانه داران و اقشار مانند پیمانکاران بدلیل تبعات ناشی از شرایط جنگی قادر به تسویه چک های خود نشده اند. به اجرا گذاشتن این چک ها و در نتیجه مسدود شدن حساب های آنان موجب بروز اخلال برای ادامه خدمات در حوزه های دولتی(شهرداری ها) و مردمی می شود. انتظار می رود با اتخاذ تمهیداتی از سوی جناب عالی و رئیس کل محترم بانک مرکزی و همکاری بانک ها و موسسات مالی این مشکل با تعلیق به اجرا گذاشتن این چک ها اجالتا مرتفع گردد.
منوچهر متکی
نماینده تهران بزرگ و عضو کمسیون اقتصادی مجلس
گزارش خطا
نظرسنجی
برای ایرانیهای خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد میکنید؟



