در پي انتقاد جواد شمقدري در مقام مشاور هنري رئيسجمهور به انيميشني با موضوع فاجعه حمله ناو آمريكايي به هواپيماي مسافربري ايرباس و ارسال نامهاي به رئيس صداوسيما، دو تن از سازندگان انيميشن «دستهاي كوچك، قلبهاي بزرگ» به انتقادات مطرح شده توسط وي كه متن اوليه فيلمنامه نيز متعلق به اوست، پاسخ گفتند.
به گزارش ايسنا، متن اين نامه كه به امضاي علي صميميزاد (نويسنده اصلي و كارگردان) و ميترا عبدي (يكي از كارگردانان اين فيلم انيميشن) رسيده و به ايسنا نمابر شده است، به شرح زير است:
«جناب آقاي جواد شمقدري، هنرمند گرامي
با سلام، نقد تند و تيز شما را خوانديم، نظر شما به عنوان يكي از شهروندان محترم بيننده اثر و البته طراح اوليه فيلمنامه! قابل تامل و بررسي است و طبيعتا حكم نيست و نميدانم چرا عنوان مشاور هنري رئيسجمهور به آن اضافه كردهايد. ميدانم كه شما بهتر از ما ميدانيد كه دكتر احمدينژاد سرمايه ملي براي نظام مقدس جمهورياسلامي بهشمار ميرود، بنابراين مناسب نيست در مناظرات فردي در باب هنر از اين سرمايه بيدليل هزينه شود.
شايد جنابعالي در مورد كيفيت و نحوه مبالغ دريافتي از مركز صبا پرسشهايي داشته باشيد كه ميتوان اين موضوع را با حضور مسئولان مركز صبا در جلسهاي دوستانه حلوفصل كرد.
ضمن اذعان به كمسوادي در زمينه ادبيات دفاع مقدس، اعلام ميكنيم كه اصرار سازندگان، تهيه فيلمي در حدود فهم و درك مخاطب خود، يعني كودك و خردسال است و آنها بايد پيامشان را دريافت كنند و نه اشخاصي در حد سواد و فهم مديران اجرايي.
شما كه بهخوبي در جريان روند تصويب فيلمنامه و فراز و نشيبهاي آن هستيد و شخصا شاهد بوديم كه در جلسهاي با حضور آقاي حبشي مدير طرح و برنامه بازنويسي فيلمنامه براساس نظرات اينجانبان توسط جنابعالي تاييد شد و در واقع بازنويسي فيلمنامه زيرنظر خودتان انجام شد و جناب آقاي مشيري مدير وقت مركز صبا هم شاهدند.
موضوع مقابله با آمريكا در اين قصه هم با صلاحديد همه مسئولان و هنرمندان وقت، قرار شد كه به شكل سمبليك بيان شود و سمبلهاي قصه از جمله شيطان بزرگ و شيطانكها بيانگر نقش آمريكاست و چون جنابعالي با هنر!! خوب آشنا هستيد فكر نميكنيم لازم باشد در اين باره زياد بحث كنيم.
البته در صورت انجام اين مذاكرات با شخصيت حقيقي شما صحبت ميكنيم و نه با شخصيت حقوقيتان به عنوان مشاور فرهنگي رياست جمهوري.
در پايان اعلام ميكنيم اينجانبان آمادگي كامل داريم متن نوشتهشده توسط شما به همراه متن نوشتهشده توسط خود را به هيات داوري كانون فيلمنامهنويسان سينماي ايران و يا خانه سينما بدهيم و راي آن هيات داوري را هرچه كه باشد بپذيريم. فقط به اين شرط، محكوم اين هيات داوري براي هميشه قلم را ببوسد و كنار بگذارد.»