كارشناسان تغذيه تاكيد كردند كه رژيم غذايي مادران روي عادات تغذيهاي كودكانشان تاثير به سزايي دارد.
به گزارش ايسنا، نوع تغذيه مادر در ميزان گرايش كودك به مصرف ميوهها و سبزيها در سنين بالاتر تاثيرگذار است.
در يك بررسي جديد متخصصان تغذيه در كالج پرستاري دانشگاه دولتي ميشيگان، 400 زن را از خانوادههاي كم درآمد تحت مطالعه قرار دادند كه كودكان بين يك تا سه ساله داشتند.
اين بررسيها نشان داد: كودكاني كه مادران آنها ميوه و سبزيجات را در رژيم غذايي خود نميگنجانند در سنين بالاتر خيلي كمتر از اين خوردنيها استفاده ميكنند.
اين گزارش در مجله «پرستاري بهداشت عمومي» به چاپ رسيده است.
به گزارش پايگاه اينترنتي يانز،اين متخصصان تاكيد كردند: نوع و چگونگي عادات تغذيهاي مادر به طور مستقيم روي تغذيه كودك تاثير ميگذارد و بنابراين متخصصان علوم بهداشتي بايد اين ارتباط مهم را در زمان تهيه راه كارهايي براي افزايش تغذيه سالم در كودكان در نظر بگيرند. همچنين مادران نيز ميتوانند با دانستن اين مطلب با اصلاح تغذيه خود به كودكان خود نيز نفع برسانند.