زنانی که برای نان‌شب خودفروشی می‌کنند، مجرم نیستند

پلیس به‌عنوان مجری قانون بررسی می‌کند که آیااین زن‌ها محتاج نان شب هستند یا خیر در واقع بعضی از این افراد احتیاجی به خود فروشی ندارند و در بهترین جای تهران بهترین ماشین را دارند و در واقع مجرم هستند اما برخی از آن‌ها واقعا نیازمندند وبرای گذران زندگی خودفروشی می‌کنند که باید دست آن‌ها را گرفت.
کد خبر: ۱۴۰۱۸۲
|
۱۳ دی ۱۳۸۹ - ۱۴:۰۷ 03 January 2011
|
6257 بازدید
ایلنا: رئیس پلیس امنیت اخلاقی ناجا در پاسخ به سوال خبرنگاران درباره ون‌های سفیدی که تحت عنوان پلیس امنیت اخلاقی در سطح شهر هستند، گفت: این ون‌ها در واقع‌ همان گشت‌های ارشاد هستند که نام آن‌ها تغییر یافته است که در سراسر کشور مانند قبل اما با نام جدید کار خودرا ادامه می‌دهند.

سردار احمد روزبهانی، با اشاره به اینکه نام این گشت‌ها در سال ۸۶ به این دلیل که آغاز به کار آن‌ها بوده است و در کلمه ارشاد ماموریت آنهامشخص بود گشت ارشاد گذاشته اما اکنون همه مردم قانون را می‌دانند و به همین دلیل نام آن تغییر یافت و گروه‌های دیگری بودند می‌خواستند در این رابطه فرهنگسازی کنند و مردم را ارشاد کنند که به این دلیل نام آن تغییر کرد.

او با تاکید بر اینکه هیچ برخوردی توهین‌آمیز نخواهد بود گفت: هدف این نیست و تنها در صورت لزوم افراد را به مقر‌ها ارجاع داده و در موارد بسیار اندک از آن‌ها عکس می‌گیریم، دربرخورد با متخلفین هم حقوق شهروندی را رعایت می‌کنیم.

روزبهانی درباره ماموریت گشت امنیت اخلاقی گفت: برخورد با اراذل و اوباش، برخورد با مزاحمت‌های خیابانی، آلودگی صوتی و موارد اخلاقی که در سطح خیابان دیده شود از ماموریت‌های این گشت است.

اوبا اشاره به اینکه بحث بد پوششی افراد نیز ازجمله ماموریت‌هایی است که گشت امنیت اخلاقی با آن برخورد می‌کند گفت: افرادی که به صورت مانکن‌گونه وبا نوع پوشش و نوع آرایش برای مقاصد خاص در سطح خیابان ظاهر می‌شوند به مقر هدایت می‌شوند و با مشاورین ما صحبت می‌کنند و با خانواده آن‌ها تماس حاصل می‌شود که اغلب خانواده‌ها از وضعیت پوشش فرزندان خود در خارج از خانه خبر ندارند زیرا این افراد پس از اینکه از خانه خارج می‌شوند نوع پوشش و نوع آرایش خود را دراولین فرصت تغییر می‌دهند.

او در پاسخ به سوال خبرنگاران درباره مصادیق بد پوششی گفت: ما جزییات این طرح را به ماموران ابلاغ کرده‌ایم و حتی عکس‌هایی در اختیار افراد قرار داده است که نمونه بدحجابی است نه اینکه هر کسی را یک ذره از مویش پیدا باشد به‌عنوان بدحجاب بگیریم.

او با تاکید بر اینکه نمی‌توان گفت، هرکه بی‌حجاب است بی‌عفت هم است گفت: درراستای این گشت با زنان خیابانی نیز برخورد می‌شود.

او در پاسخ به سوالی درباره اینکه تعیین پوشش افراد می‌تواند نقص حقوق شهروندی باشد گفت: حقوق شهروندی هیچ وقت به معنی قانون‌شکنی نیست و اتفاقا یعنی اجرای صحیح قانون و اگر قانون درست اجرا شود هرگز حقوق شهروندی پایمال نمی‌شود.

او تاکیدکرد: آیا کسی با آرایش مبتذل و یک شال نازک، مانتوی چسبان کوتاه و شلوار استرج و بوت در خیابان حاضر می‌شود به حقوق شهروندی توهین نکرده است.

او در ادامه درباره تفاوت‌های بین گشت ارشاد و پلیس امنیت اخلاقی گفت: پس از تغییر نام این گشت تلاش شده است تا نواقص گذشته برطرف شود.

او با اشاره به اینکه شاید پلیس در تمام عملیات موفق نبوده است گفت: گشت‌ها وقتی به مقر باز می‌گردنداز فعالیت خود گزارش می‌دهند و بهترین راهی می‌توان نواقص را برطرف کرد آموزش، ‌گزینش بهتر و انتخاب افراد با مسوولیت‌تر است.

او درباره آموزش مامورانی که در پلیس امنیت اخلاقی فعالیت می‌کنند گفت: کشور به چند منطقه تبدیل شده است و در پنج استان با حضور سرگروه‌های تیم‌های پلیس امنیت اخلاقی آن استان و استان‌های همجوار کلاسهایی تشکیل می‌شود که به جز آموزش‌های کلی جزء‌ترین آموزش‌ها نیز به آن‌ها داده می‌شود از ارائه عکس‌های مصادق بد پوششی گرفته تا آموزش چگونگی نوشتن گزارش وآموزش چگونگی برخورد با مجرمین.

او افزود: به جز آموزش‌های منطقی آموزش‌های متمرکز با حضور روسای پلیس امنیت اخلاقی کشور در تهران برگزار می‌شود که آخرین جلسه آن یک دی ماه امسال بوده است که در آن دستورالعمل به روسای پلیس امنیت اخلاقی داده می‌شود و برای چگونگی اجرای آن آموزش‌های لازم ارائه می‌شود.

او با اشاره به اینکه در سطح کشور ده‌ها هزار نیرو در پلیس امنیت اخلاقی مشغول هستند، گفت: در فصل بهار و تابستان پیش از ۷۰ هزار نیرو به این پلیس اضافه می‌شود که به این افراد آموزش‌های لازم داده شده و روی آن‌ها نظارت و کنترل وجود دارد که اگر نظارت‌های ستادی وجود نداشت باید روزانه شاهد هزاران درگیری بودیم و به خاطر همین آموزش‌هاست که برخوردهایی مانند سال‌های پیش تکرار نمی‌شود.

او با اشاره به اینکه در سال‌های ۸۸ و ۸۹ آمار کشف باندهای فساد ۳۰ الی ۳۵ درصد افزایش داشته است گفت: منظور از باندهای فساد عده‌ای هستند که خانه‌های فساد را تشکیل می‌دهند و یا افرادی که پارتی‌های دوره‌ای برگزار می‌کنند که حتی در مواردی از آن‌ها برای آن پارتی‌ها به صورت اینترنتی تا سقف ۳۰ هزار تومان بلیط می‌فروختند که با کار اطلاعاتی محل آن‌ها شناسایی شد و آن‌ها دستگیر شدند.

او در رابطه با بحث اراذل و اوباش گفت: عملکرد پلیس در این باره بسیار مقتدرانه بوده است به طوری که در حال حاضر کسی جرات قمه‌کشی یا چاقو‌کشی در خیابان‌ها را ندارد.
او با اشاره به ماموریت گشت امنیت اخلاقی دربرخورد با زنان آسیب دیده گفت: این زن‌ها تحویل مقامات قضایی می‌شوند اما در جلساتی که با متولیان آن‌ها یعنی وزارت کشور، بهزیستی، ستاد مبارزه مواد مخدر و پلیس برگزار شد، مصوب شد که مکان‌هایی برای این افراد پیش‌بینی شود که در آن به این‌ها کمک شود.

او افزود: در این مراکز زنان باید بتوانند روز و شب را بگذرانند و با مشاوره‌های مرتب به زندگی عادی برگردند، برای آن‌ها کار پیش‌بینی شود و به آغوش خانواده باز گردند که قرار است این مراکز تا چند ماه آینده افتتاح شود.

او درباره نگاه پلیس به این افراد گفت: پلیس به‌عنوان مجری قانون بررسی می‌کند که آیااین زن‌ها محتاج نان شب هستند یا خیر در واقع بعضی از این افراد احتیاجی به خود فروشی ندارند و در بهترین جای تهران بهترین ماشین را دارند و در واقع مجرم هستند اما برخی از آن‌ها واقعا نیازمندند وبرای گذران زندگی خودفروشی می‌کنند که باید دست آن‌ها را گرفت.
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # دمشق # الجولانی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
سرمربی بعدی تیم پرسپولیس چه کسی باشد؟