بهزاد نبوی: جز خاتمی هیچ‌کس

نبوی اضافه كرد: اینكه خاتمی چه كار كرده كه هنوز می‌تواند رای بیاورد، محبوب‌ترین چهره كشور باشد و چنین موقعیتی داشته باشد نمی‌دانم، همین‌قدر می‌دانم كه از محبوب‌ترین چهره‌های سیاسی یكی دو دهه اخیر كشورمان است.
کد خبر: ۱۴۱۲۴
|
۳۱ تير ۱۳۸۷ - ۱۰:۰۷ 21 July 2008
|
13057 بازدید
بهزاد نبوی عضو شورای مركزی سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی در خصوص برنامه اصلاح‌طلبان برای انتخابات ریاست‌جمهوری دوره دهم با بیان اینكه ایده‌آل‌مان این است كه آقای خاتمی را برای كاندیداتوری راضی كنیم، افزود: اگر خاتمی نامزد شود و رای بیاورد، اگر ملایم‌تر از دوره قبل عمل نكند، قطعا تندتر عمل نخواهد كرد، البته مصلحت هم همین است و در ذهن خود انتظار نداشته باشید كه اگر خاتمی بیاید كولاك ‌شود، چراكه خاتمی همان خاتمی قبلی است، با همان روش‌ها و مشی قبلی.

به گزارش ایسنا عضو شورای مركزی سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی در جمع اصلاح‌طلبان مشهد ادامه داد: خاتمی هم یك نفر مثل بقیه است كه نظریات و دیدگاه‌های قابل قبولی داشته كه مردم به او رای داده‌اند، یعنی نحوه برخوردش با مسائل به گونه‌ای بوده است كه مردم جذب وی شده‌اند و اكنون هم در بین اصلاح‌طلبان اگر بخواهیم كاندیدایی معرفی كنیم، هرچه بگردیم كسی را پیدا كنیم كه اجماع روی وی حاصل شود و حتی‌الامكان رای هم بیاورد، باز می‌بینیم كه جز خاتمی به كسی نمی‌رسیم.

نبوی اضافه كرد: اینكه خاتمی چه كار كرده كه هنوز می‌تواند رای بیاورد، محبوب‌ترین چهره كشور باشد و چنین موقعیتی داشته باشد نمی‌دانم، همین‌قدر می‌دانم كه از محبوب‌ترین چهره‌های سیاسی یكی دو دهه اخیر كشورمان است.
وی خاطرنشان كرد: اگر می‌گوییم خاتمی بیاید نه به این دلیل است كه بیاید و تحولی بزرگ ایجاد كند چراكه شخصیت و مشی ملایم و معتدل او را می‌شناسیم و شاید دلیل محبوبیت و مقبولیت او نیز همین شخصیت ملایم، معتدل و دوست‌داشتنی و در عین حال افكار بلند وی باشد.

نبوی با بیان اینكه نمی‌خواهیم امید واهی ایجاد كنیم و بگوییم این‌بار طور دیگری وارد عرصه انتخابات می‌شویم، گفت: از این خبرها نیست چراكه اصلاح‌طلبان جز تداوم مشی اصلاحی كاری نخواهند كرد و آنها را باید همین طور كه هستند، پذیرفت.

نایب‌رئیس مجلس ششم تصریح كرد: یك جنبش اصلاحی _‌ كه حركتش قانونی، مسالمت‌آمیز و تدریجی است _ راهی كه باید برای تبدیل وضع موجود به وضع مطلوب دنبال كند، اتكا به رای مردم است و برای چنین جریانی انتخابات تنها عرصه‌ای است كه می‌تواند وضع موجود را به وضع مطلوب تبدیل كند ولو امید به پیروزی در این عرصه كم باشد.

نبوی افزود: نباید از شركت نكردن در انتخابات خوشحال شویم چرا كه تنها راه حركت به سمت وضع مطلوب شركت در انتخابات است و باید در هر انتخاباتی با تمام قوا تلاش كنیم كه انتخابات را به یك انتخابات قابل قبول تبدیل كنیم، البته نه انتخاباتی كه به شكل كاملا ایده‌آل باشد؛ چراكه چنین چیزی امكان‌پذیر نیست، البته در هر انتخاباتی باید خط قرمزهایی هم داشته باشیم و اگر طرف مقابل از آنها عبور كرد، با كمال تاسف در انتخابات حضور نیابیم. عضو شورای مركزی سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی ایران گفت: خط قرمز و شرط شركت ما در انتخابات دور دهم تایید صلاحیت نامزد دلخواهمان از سوی شورای نگهبان است و اگر نامزد مورد قبول ما تایید نشود می‌فهمیم كه حق ورود به عرصه را نداریم و نباید كاندیدا معرفی كنیم. نبوی گفت: درحال حاضر آرایش جریان‌ها و قوای سیاسی تغییر كرده و بسیاری از كسانی كه درگذشته درمقابل اصلاح‌طلبان بودند، امروز حداقل در خفا آقای خاتمی را دعا می‌كنند. وی افزود: مجموعه‌ای كه در تقسیم‌بندی‌های سال 84 «عصر ما» راست سنتی نام گرفت، به تدریج جریان جدیدی را در كنار خود دید؛ با ظهور جریان آبادگران در انتخابات مجلس هفتم، این جریان جدید به تدریج با در اختیار گرفتن مجلس و ریاست‌جمهوری به قدرت مسلط كنونی تبدیل شد و در اداره كشور بیشترین نقش را ایفا كرد؛ هر چند جریان راست سنتی نیز در حاكمیت شركت دارد، ولی احساس می‌كند كه دست دوم است و در تصمیم‌گیری‌ها حالت محوری ندارد. به گزارش ایسنا نبوی ادامه داد: اینكه یكی از شخصیت‌های راست اعلام می‌كند تنها كسی كه می‌تواند وضعیت موجود را تغییر دهد خاتمی است، به این معنی نیست كه وی اصلاح‌طلب شده است بلكه به این دلیل است كه احساس می‌كند همه دارند هیچ‌كاره می‌شوند.

عضو شورای مركزی سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی گفت: امروز بعضی از اصلاح‌طلبان به این دلیل كه برای خاتمی امكان ورود نیست و رای‌آوری او محل تردید است، به سراغ گزینه‌های راست محافظه‌كار می‌روند و بهترین راه استفاده از فرصت را این می‌دانند و با عده‌ای هم مشورت كرده‌اند كه بسیاری از آنها برای این كار جواب رد داده‌اند چراكه اولا هیچ‌كس در طیف راست، حتی در صورت تمایل، نمی‌تواند با اصلاح‌طلبان ائتلاف كند، ثانیا رای آنان در مقابل احمدی‌نژاد بسیار محل تردید است ضمنا این گزینه وقتی می‌تواند مطرح شود كه اصلاح‌طلبان هویت خود را فراموش كنند. نبوی ادامه داد: اگر خاتمی بیاید، یك انتخابات دو قطبی برگزار می‌شود چراكه با آمدن وی به دلیل «خطر» رای‌آوریش، در جناح مقابل هیچ‌كسی غیر از احمدی‌نژاد توان رقابت پیدا نخواهد كرد و طبعا خاتمی یك قطب و احمدی‌نژاد قطب دیگر می‌شود و همه جناح راست از او حمایت خواهند كرد. عضو شورای مركزی سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی ایران تصریح كرد: خاتمی كاندیدایی است كه هم رای‌آوری دارد، هم اجماع ایجاد می‌كند و هم انتخابات را دوقطبی می‌كند؛ همچنین آمدن خاتمی میزان مشاركت را نیز بالا می‌برد چراكه با كاندیداتوری وی مردم باور می‌كنند كه اصلاح‌طلبان جدی هستند و با تمام توان خود به میدان آمده‌اند. وی افزود: باید میزان مشاركت به بالاتر از 50 درصد برسد تا خاتمی در انتخابات پیروز شود. نبوی تصریح كرد: بهترین راه برای استفاده از فرصت در شرایط موجود این است كه خاتمی را كاندیدا كنیم و این نظر بسیاری از شخصیت‌ها، گروه‌های اصلاح‌طلب، مستقل و كسانی است كه مخالف وضع موجود هستند. عضو شورای مركزی سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی افزود: اگر بخواهیم بین اصلاح‌طلبان كسی را كاندیدا كنیم كه احتمال رای‌آوری بالا داشته باشد، حتی مخالفان و رقبای خاتمی هم به كسی جز او نمی‌رسند.

اینكه خاتمی را نگه داریم و برای دوره بعدی كاندیدا كنیم كه وضع بهتر شده باشد پذیرفتنی نیست. نایب‌رئیس مجلس ششم در ادامه گفت: برای تحقق و عملیاتی كردن اهداف و شعارهای خود در جامعه به قدرت نیاز داریم. وی افزود: یك جریان سیاسی كه می‌خواهد وضع موجود را تغییر دهد و اهداف خود را تحقق بخشد، باید در مجلس، دولت، مجلس خبرگان و شوراها حضور فعال و موثر داشته باشد.

از نظر ما رسیدن به قدرت هدف نیست، بلكه وسیله‌ای برای تحقق اهداف است و اگر قدرت را نفی كنید، نمی‌توانید برنامه‌های خود را محقق كنید. نبوی یادآور شد: در دوره اصلاحات عده‌ای آمدند و اصلاح‌طلبان را به حكومتی و غیرحكومتی تقسیم كردند در حالی كه اصلاح‌طلب، نمی‌تواند غیرحكومتی باشد چراكه برای تحقق اهداف اصلاحی چاره‌ای جز حضور در قدرت و حكومت نیست.
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # الجولانی # فیلترینگ
الی گشت
آخرین اخبار
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
سرمربی بعدی تیم پرسپولیس چه کسی باشد؟