محافظ ديروز، داماد امروز بن لادن شد!

به گزارش «تابناک»، بريكان 40 ساله در سال 1997 از عربستان فرار كرد و با پيوستن به القاعده به عنوان محافظ ويژه اسامه ارتقاء پيدا كرد.
کد خبر: ۱۴۱۶۷۷
|
۲۱ دی ۱۳۸۹ - ۰۹:۵۲ 11 January 2011
|
11559 بازدید
سرویس بین الملل ـ «محمد سليم بريكان» محافظ ويژه بن لادن كه شماره 39 در ليست 47 نفره تحت تعقيب عربستان است با دختر 13 ساله بن لادن ازدواج كرد.

به گزارش «تابناک»، بريكان 40 ساله در سال 1997 از عربستان فرار كرد و با پيوستن به القاعده به عنوان محافظ ويژه اسامه ارتقاء پيدا كرد.

ويژگي بريكان، اشراف كامل به سيستم هاي رايانه اي و اينترنتي وايرلس است كه مي تواند كمك زيادي به القاعده در كوهستان هاي مرزي افغانستان و پاكستان ارائه دهد.

«الحيات» چاپ لندن كه مدعي است از طريق منابع خبري ويژه خود به اين خبر دست پيدا كرده، مي نويسد: اكنون مي توان اطلاعات دقيق تري از سرنوشت بن لادن كه گفته مي شود بيمار يا كشته شده است، بدست آورد.
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# ترامپ # قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # سلاح پلاسمایی # سریال پایتخت
الی گشت
نظرسنجی
رشد قیمت دلار با مذاکره با آمریکا متوقف می شود؟