سخنگوی وزارت امور خارجه امریکا هفته پیش در مصاحبه مطبوعاتی هفتگی خود با خبرنگاران اعلام کرد: "از سفارت جمهوری اسلامی ایران در واشنگتن در مواردی استفاده کرده ایم. ما از این اموال مراقبت می کنیم و هزینه مراقبت و تعمیر و نگهداری را از محل اجاره اموال ایران، تامین می کنیم."
به گزارش بولتن نیوز یکی از خبرنگاران در این زمینه پرسید: در مورد سفارت پیشین ایران در واشنگتن چه نکات قابل بیانی وجود دارد. چه کسی مالک ساختمان است؟ آیا در حال حاضر در حال تعمیر است؟ اگر چنین است چه کسی مسوول تعمیر آن می باشد و چه کسی هزینه آن را می پردازد؟ آیا از موقعی که سفارت ایران بسته شده هیچ استفاده ای از آن شده است؟
سخنگوی وزارت امور خارجه امریکا در پاسخ به این پرسش گفت: "بعد از این که وزارت خارجه امریکا اموال دیپلمات های ایرانی در واشنگتن را تحویل گرفت ما به دفتر حفاظت از منافع ایران اطلاع دادیم که براساس تعهدات بین المللی مان! باید از اموال ایران حفاظت کنیم و برای این موضوع ما تعمیرات ضروری را برای تجهیز اموال ایران انجام می دهیم و از سفارت ایران و سایر اموال و ساختمان ها حفاظت کنیم و در این راستا، تعمیرات ضروری را برای اموال انجام دادیم. اکنون سفارت ایران در واشنگتن که در شماره 3005 خیابان ماساچوست قرار دارد در حال تعمیر می باشد. ساختمان های قدیمی نیازمند تعمیرات هستند و ستون ها و سقف ها نیاز به تعمیر دارند.
همچنین باید از سقف ساختمان نگه داری شود. تجهیزات الکتریکی، برقی و مکانیکی نیز باید در وضعیت مناسبی قرار داشته باشند. تجهیزات خنک کننده و گرم کننده نیز نیاز به مراقبت دارند."
وی با اشاره به این که هزینه این تعمیرات از محل اجاره اموال به دست می آید گفت: "وزارت خارجه امریکا برای تمامی اموال دیپلماتیک ایران در واشنگتن و کنسول گری های ایران از سالی که ارتباط قطع شده امکانات فراهم کرده است و هزینه های آن را نه از جیب مالیات دهندگان امریکایی، بلکه از اجاره اموال توقیف شده ایران در امریکا تامین می کند."
سخنگوی وزارت خارجه در پاسخ به این پرسش که آیا این سفارتخانه و اموال دیگر ایران از سال 1980 که روابط قطع شده است مورد استفاده قرار گرفته است؟ یا خیر، اظهار داشت:" وزارت خارجه امریکا در مواردی از سفارت ایران استفاده کرده است."