رتبه ايران در توليد علم

وي گفت: طبق گزارش سازمان ملل در سال 2010 ايران در سال 57 رتبه 110 توسعه و فناوري را در دنيا داشته است كه در سال 2010 با 40مرتبه صعود به رتبه 70 رسيده است كه افزايش اميد به زندگي، كيفيت نظام آموزشي، درآمد داخلي و درآمد ملي از مواردي است كه در گزارش سازمان ملل براي ارتقاء ‌اين رتبه عنوان شده است.
کد خبر: ۱۴۶۵۵۰
|
۱۷ بهمن ۱۳۸۹ - ۱۷:۰۱ 06 February 2011
|
9497 بازدید
|
معاون علمي رئيس جمهور گفت: طبق گزارش سازمان ملل، ايران در سال 2010 ، نسبت به 30 سال پيش 40مرتبه از نظر علمي صعود پيدا كرده و رتبه 70 را به خود اختصاص داده است.

به گزارش فارس، نسرين سلطانخواه امروز در دوازدهمين جشنواره ابن‌سينا كه در تالار ابن سيناي دانشگاه علوم پزشكي تهران برگزار شد ، افزود: برگزاري اين جشنواره در ايام پيروزي انقلاب اسلامي و نامگذاري به نام حكيم ابوعلي سينا از يك طرف اقتدار علمي و از طرف ديگر پيشينه ريشه‌دار كشورمان را نشان مي‌دهد. سهم ما در پايه‌گذاري علمي بسيار زياد است و اين امر درك عميق و صحيح ملت ايران را از انقلاب اسلامي نشان مي‌دهد.

وي گفت: مردم ما خوب مي‌دانند كه به واسطه انقلاب اسلامي استقلال فكري و سياسي كسب كرده‌اند و بر پايه تحكيم اين استقلال، لازم است پيشرفت كافي در مسير علم و فناوي داشته باشيم و راهي جز اين وجود ندارد.

معاون علمي رئيس جمهوري افزود: اگر مي‌خواهيم نظام جمهوري اسلامي ايران به عنوان يك كشور ارزشمند در دنيا باشد و به عنوان يك قطب علمي مطرح شود نياز به اين است كه در زمينه علم و فناوري اقتدار داشته باشيم و بايد به تمام سياست‌هاي اساسي كشورمان به اين سمت متوجه شود.

سلطانخواه گفت: خوشبختانه طي سال‌هاي پس از پيروزي انقلاب اسلامي حركت‌هاي خوبي براي رسيدن به اين اهداف انجام شده است و در حوزه علوم پزشكي و حوزه سلامت به پيشرفت‌هاي قابل توجهي دست يافته‌ايم.

وي گفت: طبق گزارش سازمان ملل در سال 2010 ايران در سال 57 رتبه 110 توسعه و فناوري را در دنيا داشته است كه در سال 2010 با 40مرتبه صعود به رتبه 70 رسيده است كه افزايش اميد به زندگي، كيفيت نظام آموزشي، درآمد داخلي و درآمد ملي از مواردي است كه در گزارش سازمان ملل براي ارتقاء ‌اين رتبه عنوان شده است.

معاون علمي رئيس جمهوري اضافه كرد: حكيم ابوعلي سينا نامگذاري شده است تنها يك پزشك نبود بلكه در نجوم ، رياضيات و موسيقي نيز تبحر داشت. ويژگي كه ابن سينا را از ديگران جدا مي‌كند نوآوري او بود. نظريه پردازي ‌ها و نظريه‌هاي جديدي را ابن سينا پايه گذاري كرد و خود جشنواره ابن سينا نيز يكي از نوآوري‌هاي دانشگاه علوم پزشكي تهران است.

سلطانخواه اضافه كرد: جشنواره ابن سينا يك تمرين جدي براي حضور در جشنواره رازي است و دانشگاه علوم پزشكي تهران به دليل قدمتي كه دارد انتظار داريم كه نقش پيشرو را در توليد علم داشته باشد.

وي گفت: دانشگاه علوم پزشكي تهران بايد تلاش كند كه نقش الگوسازي و ترسيم مسير براي پيشرفت و رسيدن به اهداف چشم انداز 1404 را داشته باشد و بتواند در دنيا خوش بدرخشد.

معاون علمي رئيس جمهوري افزود: يكي از ويژگي‌هاي ابن سينا اين بود كه در در روش درمان فقط به درمان جسم اكتفا نمي‌كرد بلكه روح را نيز درمان مي‌كرد. در درمان فقط جسم مهم نيست بلكه روح نيز نياز به درمان دارد.

وي گفت: دانشگاه محل رويش و محيط زيست استعدادهاي برتر است و معمولاً در دانشگاه‌ها و مراكز علمي و تحقيقاتي استعدادهاي برتر رشد پيدا مي‌كند.شورايي بايد در دانشگاه‌ها ايجاد شود كه با استعدادهاي برتر بيشتر مرتبط باشد و يكبار سنجشي از مشكلات و احتياجات آنها انجام شود تا در سياستگذاري‌هاي خودمان بتوانيم مشكلات و احتياجات را آنها برطرف كنيم.

معاون علمي رئيس جمهوري افزود: در واقع موضوع علم و فناوري و نوآوري را اجزاي گسسته نمي‌دانيم بلكه در يك نظام علم و فناوري طراحي شده است. در حوزه علم هم اعطاي نشان به 4هزار دانشجوي دكترا چه در وزارت بهداشت و چه در وزارت علوم از برنامه‌هاي معاونت علمي است و حمايت از نشريه‌هاي علمي كه داراي اعتبار علمي در بين مجامع بين‌المللي است از ديگر برنامه‌هاي ما است كه بايد از آنها حمايت كنيم. همچنين 127 مجله علمي در حوزه پزشكي مورد حمايت ما قرار گرفته است.

سلطانخواه گفت:‌ در سال 88 و 89 ، 11 طرح كلان ملي داشتيم كه نزديك به 50 درصد از اين طرح‌ها مربوط به حوزه پزشكي است. ايجاد ستادهاي راهبردي در فناوري از اهداف ديگر معاونت علمي فناوري است. ستاد فناوري زيستي ، ستاد فناوري گياهان دارويي و طب سنتي، فناوري نانو و ستاد سلول‌هاي بنيادين تشكيل شده است. ستاد فناوري نانو و ستاد فناوري زيستي به تصويب رسيده است.

معاون علمي رئيس جمهوري افزود: صندوق نوآوري و شكوفايي با بودجه 3 هزار ميليارد تومان تشكيل شده است و از فعاليت‌هاي اين افراد حمايت مي‌كند ايران بايد به عنوان قطب گردشگري سلامت شناخته شود و از كشورهاي مختلف نيز براي درمان به ايران سفر كند.
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۳۰
مهدی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۰۷ - ۱۳۸۹/۱۱/۱۷
این شاخص شاخص توسعه انسانی است و ارتباط کمی با رتبه علمی دارد این شاخص به حقوق بشر دموکراسی بهداشت و در کنار آن به میزان بهره گیری از فن آوری می باشد. لازم به ذکر است جایگاه تولید علم ایران خیلی بالاتر از 70 می باشد.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۲۹ - ۱۳۸۹/۱۱/۱۷
رتبه ها مدیون نخبه هاست نه نخبه هایی که عضو بنیاد نخبگانند!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۵۰ - ۱۳۸۹/۱۱/۱۷
این همه مقاله یا پیان نامه های سنگین که دردی از مشکلات مردم رو دوا نمی کنه به چه دردی میخوره جز اینکه وسیله ای شده برای ارتقا رتبه اساتید دانشگاه و حیف و میل شدن منابع؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ناشناس
|
Germany
|
۱۷:۵۵ - ۱۳۸۹/۱۱/۱۷
آخه این علمی که تولید میکنید به چه درد مردم خورده.چند درصد از تولیدات علمی کشور رو خودمون استفاده میکنیم؟؟افتخار دانشجو های اینه که مقاله بنویسیم تو ژورنال های معتبر و بعد این علم رو مجانی در اختیار دیگران میذاریم.به جای این حرفا پروژه های صنعتی رو بدید به دانشگاه ها با مهندسی معکوس بسازن به جای اینکه برای یک قطعه یک کارخونه بخوابه.میکنیم؟؟من خودم در آلمان دانشجو هستم تمام پروژه های صنعتی واگذار میشه به دانشگاه ها و افراد در قالب پروژه لیسانس،فوق لیسانس و دکترا اون پروژه رو انجام میدن.تو بیشتر این پروژه هاتولید علمی اتفاق نمیافته ولی در عوض یه قطعه یا یک دستگاه ساخته میشه با هزینه خیلی کم و از اون طرف یه مهندس واقعی تربیت میشه.تولید علم خوبه ولی آیا واقعا این تولید به درد ما میخوره؟؟؟!!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۰۷ - ۱۳۸۹/۱۱/۱۷
تولید علم؟ شوخی میکنید؟ مجله ISI با impact factor 0.1 آن هم در ژورنالهایی مانند ژورنالهای هند و کره (نه در ژورنالهای انجمنهای علمی معتبر دنیا) هم شد تولید علم؟
من خودم دانشجوی دکترای الکترونیک هستم. حداقل نمی دانید چه خبر است بیایید دانشگاه از دانشجوها بپرسید
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۴۱ - ۱۳۸۹/۱۱/۱۷
ما دانشجوهای تحصیلات تکمیلی شدیم فقط منبع تولید مقاله برای ارتقاء استادها.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۰۸ - ۱۳۸۹/۱۱/۱۷
70 واقعا گریه آور است
ناشناس
|
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
|
۲۰:۴۸ - ۱۳۸۹/۱۱/۱۷
ببخشيد اين علم توليدي كجاست؟نكنه تو ماشينهاي توليد داخله كه سوارنشده همه جاشون ميلنگه؟يا درجامععه كه باعث كم شدن بيكاري وعدم سقوط هواپيماها وارائه خدمات بهينه به جوانان و... كو ما كه نميبينيمش؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۲۴ - ۱۳۸۹/۱۱/۱۷
خسته نباشد! راضیم هستید دیگه! بایدم باشید. با این بودجه ها پس رفت نکردیم خیلی عالییه!
سهیل بشردوست
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۵۸ - ۱۳۸۹/۱۱/۱۷
این رتبه ای که می گید برای توسعهء انسانی نه علم!
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # قاضی مقیسه # علی رازینی # ترور # ترامپ
الی گشت